هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#رولت_يخچالى 🧁 😋
🔸ابتدا ٢بسته بیسکویت پتى بورکاکائویی رو داخل زیپ کیف ریخته و با وردنه خورد میکنیم،(میتونید داخل غذاساز هم بریزید،این ساده ترین روش هستش)سپس ١٠٠ گرم شکلات تخته ايى بن ماری شده و ٣/٤ليوان شیر رو به بیسکوییت پودر شده اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. سپس بین دو سلفون با وردنه پهن میکنیم و دورتادورش رو با چاقو بریده و صاف میکنیم.
١٥٠گرم خامه رو با ١ليوان پودر نارگیل خوب مخلوط کرده و روی بیسکوییت پهن میکنیم. سپس با کمک سلفون رول کرده و به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرارمیدیم.
برای روی رولت ، خامه رو روی حرارت کتری کمی گرم کرده، سپس شکلات خورده شده رو بهش اضافه کرده و اجازه میدیم تا در خامه کاملا ذوب بشه ،سپس هم زده و روی رولت میریزیم رولت رو نیم ساعت داخل یخچال قرار داده و سپس برش میدیم.
#پاستا_سبزيجات 🍝 😋
🔸پاستا فتوچيني رو داخل آب جوش بريزيد روغن ونمك اضافه كنيد بعد از اينكه تست كرديد ونرم شده بود آبكش كنيد،
كدوسبز وهويج رو با پوست كن نواري برش بديد چند دقيقه همراه بانمك داخل آب جوش بريزيد وآبكش كنيد،
حدود يك قاشق كره ويك قاشق روغن داخل تابه بريزيد،سير،زردچوبه،فلفل قرمز،فلفل سياه،پاپريكا وآويشن روتفت بديد،كدو وهويج رو هم كمي تفت بديد،قارچ رو باكمي ليموترش جدا تفت بديد وبه مواد اضافه كنيد،
پوره گوجه يا رب رو اضافه ميكنيم،پاستا رو هم اضافه ميكنيم وحدود ده دقيقه دم بزاريد
#لينزر_كوكي 🍪 😋
▫️كره ي نرم ،،،،،،،٢٥٠ گرم
▫️شكردانه ريز،،،،،،،١٨٠ گرم(٣/٤ ليوان)
▫️تخم مرغ درشت ،،،،،،١ عدد.
▫️وانيل نوك ق
▫️بكين پودر ١ ق چ
▫️پوست يك عددليموترش
▫️نمك نوك ق چ
▫️ارد،،،،،،٤٥٠ گرم (٣ليوان پر)
▫️ماردمالادويابريلوبراي مغزكوكي
🔸همه ي موادهم دماي محيط باشن ،كره ي نرم وشكررووانيل ورنده ي ليمورو باهمزن بزنين تاسفيدوروشن شود،سپس تخم مرغ رواضافه وچندثانيه بزنين تامخلوط بشه ،مخلوط اردونمك وبکینگ پودر روروي موادالك كنين وچندثانيه بادوركندهمزن بزنين تاخميردرست بشه ،لطفاخميرروزيادورزندين چون روغن پس ميده وشيريني سفت ميشه
🔸خميرروداخل نايلون بذارين وحداقل ١ ساعت براي استراحت داخل يخچال بذارين ،سپس خميروبين دونايلون به اندازه ي ٣ ميل بازكنين(خيلي ضخيم نباشه)وباوردنه طرح دارروي خميروطرح بزنين وبعدقالب بزنين ،فررويك ربع قبل روي ١٨٠ گازي ويا ١٦٠ برقي روشن كنين ،شيريني روداخل فربذارين به مدت ١٢ تا١٥ دقيقه ،زيرشيريني كمي رنگ بگيره كافيه
شيريني روازفرخارج كنين وبذارين خنك بشه ،سپس بين دولايه رومارمالادويابريلوبزنين وروي شيريني روپودرقندبپاشين
6.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ماکارونی
گوشت چرخ شده و رب گوجه و کمی سیر رو خوب تفت میدیم
بعد بهش هویج و فلفل دلمه خورد شده اضافه میکنیم و بازم تفت میدیم، میتونین قارچ هم استفاده کنین
بعد یه پیاله کوچیک گوجه ی رنده شده اضافه میکنیم. و وقتی کمی جا افتاد ماکارونی های نپخته میریزیم توش، ماکارونی شکلی باشه بهتره
در حدی آب جوش اضافه میکنیم که روی مواد رو بگیره، نه بیشتر و میذاریم با شعله متوسط بپزه تا ماکارونی ها و مواد به حالت دمی باهم بپزن، اینجوری طعمشون کاملا به خورد هم میره و خیلی خوشمزه میشه
اگه آب زود بخار شد و ماکارونی ها هنوز نرم نشده بودن نگران نباشین میتونین بازم آب اضافه کنین
وقتی آب کاملا بخار شد روش پنیر بریزین و درش رو ببندین تا پنیر آب شه، و زیر ماکارونیتون کمی برشته شه
مزش نزدیک به لازانیا میشه
بعد برش بزنین و با کف گیر بلندش کنین و توی بشقاب بذارین
#سلام_صبح_زیباتون_بخیر
دوستان مهربانم🌷
براتون روزی
پراز زیبـایی
پراز محبت🌷
زندگی پراز برکت
و روزگاری
پراز موفقیت آرزومندم🌷
🌸🍃🌸🍃🌸
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه روش فانتزی پخت تخم مرغ🤩🤩
#صبحانه
11.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز #تهیه_تهچین 👨🍳
تهدیگ خودش حسابی خوشمزه هست حالا نوبت به مدل پیشرفتش که تهچین باشه رسیده.😋😋
مواد لازم:🤓
در اینجا نسبت تقریبی مواد را نوشتم طرز تهیه هم در فیلم مشخص است.
برنج ۳ پیمانه
ماست ۱ لیوان
زرده تخم مرغ ۳ عدد
زعفران دم کرده نصف استکان
بادمجان ۳ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه ۲ قاشق
پیاز 2 عدد
هویج یک عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
میتونید در قابلمه هم درست کنید روس شعله کم بزارید حددو یک ساعت تا یک ساعت و ربع زمان نیاز داره.
پس از سرد شدن قابلمه ته چین به راحتی قابل برگشت درون دیس است .
#سوولاکی مرغ یک کباب یونانیه که در کنار سس(ماست و خیار یونانی)و نان پیتا سرو میشه.
طعمش خیلی متفاوته،
برای این دلبر یونانی،ابتدا دو حبه سیر و آب پیاز،آب یک عدد لیمو ترش،۵ق غ روغن زیتون،پودر آریگانو(پونه کوهی)،۱ق چ پودر تخم گشنیز،۱ق چ پودر پاپریکا،۱ق چ نمک،۱ق چ پودر فلفل قرمز و ۱ق چ پودر فلفل سیاه ٫۱ق غ سرکه سیب رو همه با هم مخلوط میکنیم و سس بدست آمده رو به نیم کیلو مرغ تکه شده اد میکنیم و ۱۲ساعت میزاریم داخل یخچال و بعد هر مدلی که دوست داریم کباب میکنیم که من در ماهیتابه کباب کردم.
#ذرت_مکزیکی 🌽 😋
▫️ذرت یا بلال شیری ۵ عدد (حتمااااا شیری باشه وگرنه اگه سفت باشه اصلا قابل خوردن نمیشه)
▫️کره: حدودا ۳۰ گرم
▫️سس مایونز: به مقدار لازم
▫️پنیر پارمسان (پودر پنیر) به مقدار لازم
▫️نمک و فلفل و چیلی و پودر لیمو و ... به مقدار لازم
🔸بلال هارو پاک کرده، دسته شون رو جدا کرده و بجاش بعد از پخت، یه سیخ چوبی یا فلزی رد کنید. بلال هارو به مدت تقریبی ۵ تا ۱۵ دقیقه داخل آبجوش حاوی کمی نمک بریزید و بعد در بیارید (میشه ۱ استکان کوچیک شیر هم به آبجوش اضافه کرد). کره رو ذوب کرده و با فرچه روی ذرت ها بزنید، به مقدار دلخواه مایونز روی کره بمالید، بعد با پنیر پارمسان بپوشونید و در نهایت ادویه هارو روش ریخته و سرو کنید.
با لیمو هم خیلی خوشمزه تر میشه.