هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
8.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#برنج_قالبی_با_تهدیگ_کنجدی
برنج رو چند ساعت قبل خیس کنید و ابکش کنید. حتما از قابلمه نچسب استفاده کنید. سیب زمینی رو پوست بگیرید و برش بزنید.
قابلمه رو داغ کنید یک چهارم استکان روغن بریزید تا داغ شه سیب زمینی رو به کنجد بزنید و ته قابلمه بچینید دو کفگیر از برنج بریزید رو سیب زمینی
به آرامی برنج روش بریزد. هر دفعه که یک کفگیر برنج میریزید صاف کنید وبا پشت قاشق فشار دهید وکفگیر بعدی رو بریزید.
دم کنی بزارید و بزارید رو گاز با شعله کم حدود یک ساعت یادتون نره وقتی بخار کرد روغن داغ روش بریزید.
کنجد حتما خام باشه
ضخامت سیب زمینی نه زیاد نازک نه ًضخیم باشه
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🔷#نان_سوپ
من از #خمير_جادويي استفاده كردم ، بعد از عمل اومدن خمير كمي ورز ميديم و باز ميكنيم ، براي مواد مياني ، فلفل قرمز خرد شده ، فلفل دلمه اي قرمز ، گوجه گيلاسي ريز خرد شده ، 2 عدد زرده تخم مرغ ، نمك و فلفل پرك ، روغن زيتون و جعفري ساطوري شده و ترخون خشك ، و مقداري هم پنير پيتزا يا گودا بسته به سليقتون،اين موادو با هم تركيب ميكنيم و روي خمير ميماليم ، حالا خمير مسطيليمونو از دو طرف شروع به رول كردن ميكنيم ، حالا خميرمونو برا پنج دقيقه ميزاريم تو يخچال البته روشو با دستمال مرطوب ميپوشونيم ، در مياريم و برش ميزنيم ، و در فر از قبل گرم شده ي 170 درجه به مدت حدودا 15 الي 20 دقيقه ميپزيم ،
5.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراك_مرغ
اين رسپي رو با سينه مرغ درست كنيد
من ران مرغ رو با پوستش پختم چون اگه بدون پوست داخل فر بزارين خشك ميشه ميتونين موقع سرو پوستش رو جدا كنيد اين مرغ به خاطر استفاده از سير و عطر رزماري مزه متفاوتي داره و يك غذاي خيلي خوب ميتونه باشه براي كساني كه رژيم كتويي دارن 😊 من براي ابپز كردن مرغ از برگ بو نمك و فلفل و كمي دارچين و زردچوبه استفاده كردم و حدود ده دقيقه تا يك ربع با حرارت بالا نيم پز كردم تا در حين رست كردن حسابي مغز پخت بشه اميدوارم درست كنيد و لذت ببريد 😇 راستی این غذا تو آلمان بین آلمانیها هم رایج هست و زیاد درست میکنن.
#رانی هلوی
طرزتهیه :
حدود یک کیلو هلو رو پوست گرفتم و میکس کردم و چنتا هلو رو هم پوست گرفتم و خورد کردم روش بعد با 2 تا 3 لیوان آب و نصف لیوان شکر گذاشتم روی گاز تا بجوشه و زیرشو کم کردم حدود 15 دقیقه جوشید تا هلو ها نرم بشن بعد یک شب داخل یخچال گذاشتم...
12.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اکبرجوجه
#کلیپ
برای دو نفر
جوجه کوچک 1 عدد (وزن تقریبی 1 تا 1.3 کیلوگرم)
پیاز متوسط 1 عدد
زردچوبه 2 ق چ
فلفل سیاه 1 ق چ
فلفل قرمز 1 ق چ
ادویه کاری 1 ق چ
نمک 1 ق غ
کره 100 گرم
روغن مایع به مقدار لازم
رب انار به مقدار لازم
ابتدا جوجه را نصف کرده و پوست آن را جدا نمی کنیم
جوجه را همراه با پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه داخل قابلمه آب جوش قرار داده حدود بیست دقیقه صبر می کنیم تا جوجه رنگ و مزه بگیره و بوی زهم جوجه از بین برود.
بعد داخل ماهیتابه روغن مایع و کره را اضافه می کنیم هر چه مقدار روغن بیشتر بهتر
جوجه ها را قرار داده شعله را کم می کنیم با توجه به سایز جوجه بین یک تا یک ساعت و نیم زمان لازم هست تا جوجه طلایی شود. در این مرحله ابتدا جوجه آب می اندازد و بعد خشک شدن سرخ می شود.
حال اکبرجوجه را همراه با کته و رب انار سرو می کنیم.
#کباب_اوکراینی 🍖 😋
گوشت چرخ شده 250 گرم
يك عدد پياز متوسط
يك حبه سير
فلفل دلمه اي نگيني
گوجه خرد شده نگيني
پنير پيتزا
جعفري و ريحان خرد شده
نمك فلفل زردچوبه
🔸اول از همه گوشت را با پياز و سير رنده شده ،نمك ، فلفل و زردچوبه مخلوط كرده و حسابي ورز دهيد . از مواد به اندازه يك نارنگي برداشته وسطش را گود كنيد و داخل آن را با كمي فلفل دلمه اي ، گوجه ، ريحان و جعفري و پنير پيتزا پر كنيد ، سپس سيني فر را چرب كنيد كباب ها را داخل سيني بچينيد و به مدت 25 دقيقه داخل فر و در طبقه وسط با دماي 180 درجه سانتي گراد قرار دهيد
#سالاد_ماکارونی
مواد لازم
ماکارونی فرم دار دو لیوان
نخودفرنگی نصف لیوان
کالباس خرد کرده یک لیوان
کنسرو ذرت نصف لیوان
سس مایونز یک لیوان
ماست یک لیوان
خیارشور خرد کرده نصف لیوان
نمک و فلفل به میزان لازم
دستور غذا
آب و دو قاشق نمک را در یک قابلمه ریخته تا به جوش آید. دو لیوان ماکارونی فرم دار را در آن ریخته تا حدود ده دقیقه بجوشد و پخته شود سپس آن را آبکش میکنیم.
یک لیوان سس و یک لیوان ماست و در صورت دلخواه کمی فلفل را در یک ظرف بزرگ ریخته، هم میزنیم. سپس نصف لیوان خیارشور خرد کرده، نصف لیوان کنسرو ذرت، نصف لیوان کنسرو نخودفرنگی و یک لیوان کالباس خرد کرده را به سس اضافه میکنیم و هم میزنیم.
ماکارونی آبکش شده را نیز اضافه کرده، مخلوط میکنیم تا سالاد ماکارونی آماده شود.
سالاد را دو الی سه ساعت در یخچال میگذاریم تا جا افتاده، آماده پذیرایی شود
#دسر_شير
شير 1 ليتر
شكر 1 ليوان
آرد 1 ليوان
وانيل 1 ق م
كره 1 ق غ
بريلو براي تزيين
شير ،شكر،ارد و كره را داخل ظرفي ريخته با همزن دستي همزده تا هم شكر هم ارد حل بشه مخلوط را روي حرارت قرار ميدهيم مدام همزده تا بجوش بياد مايع غليظي بدست بياد در اخر وانيل را اضافه كرده همزده داخل ظرف مورد نظر را با اب خيس كرده مواد را داخل ظرف سرو ريخته روشوو با بريلو تزيين كرده بمدت دو ساعت داخل يخچال قرار ميدهيم بعد سرو ميكنيم
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#برنج_قالبی
#کلیپ
ابتدا باید قالبی رو در نظر بگیرید من معمولا از این نوع قالبها استفاده میکنم
قالبهای مشابه این هم باشه مشکلی نیست البته اگه بعضی از دوستان از این قالبها هم ندارن میتونن
از یه کاسه متوسط چه بزرگ چه کوچیک هم میشه ولی خوب قالب یه خوبی که داره چون شکل خاصی داره پلو هم همون شکل رو به خودش می گیره
ابتدا داخل قالب رو با برس خوب چرب بکنید اگه برس ندارید روغن رو بریزید توش و خوب به همه جای قالب بگردونید تا همه جاش چرب بشه و بعد روغن رو برگردونید داخل ظرف خودش
یه مقدار از پلو رو که زعفونی کرده بودید بریزید ته قالب با قاشق فشار بدید به ته قالب که پلو خوب انسجام پیدا کنه و بعد یه مقدار معین هم پلو سفید بریزید و با قاشق خوب فشار بدیدتا پلو زعفورنی و پلو سفید بهم بچسبن بعد ظرفی رو که قراره پلو رو توش سرو کنید قالب رو برگردونید خیلی راحت پلو قالبیتون سر میخوره داخل ظرف سرو
#کشک_و_بادمجان_دودی
بادمجان ها رو شسته و روی باربیکیو یا حتی شعله های گاز کبابی کنید پوست کنده ساطوری یا بکوبید بزارید کنار حالا پیاز داغ درست کنید نمک و فلفل سیاه و زردچوبه هم افزوده بادمجان ها رو اضافه میکنیم نصف فنجان اب تایم بیست دقیقه ای میدم تا بپزه گردو ی خرد شده و سیر داغ و نعناع داغ هم اضافه میکنیم بنا بر ذائقه ی خانواده و کشک .
9.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ماهی_حسون يا #كيجار بزرگ از تيره سوسمارماهيان درياي جنوبه، قد بلند و كشيده است و حالت شعاعي ماهي هاي ديگه رو تقريبا ميشه گفت كه نداره . به نظر گوشتي و كم تيغ مياد ولي در واقع پر از تيغهاي كوچيك و خارهاي ريزه كه بايد موقع خوردن حواستون بهشون جمع باشه اما در كل خوش طعمه.
ماهي حسون رو بايد با نمك زياد ماساژ بدين، تو آبليمو زعفرون و پياز نگيني مرينت كنين و نيم ساعت مونده به سرخ كردن ادويه مرغ و ماهي رو به اين تركيب اضافه كنيد. بعد از مرينت فيله ها رو با تركيب آرد + فلفل پاپريكا + جوزهندي + فلفل سياه + پودر سير دو بار كاور كنين و بعد توي روغن با شعله ملايم سرخ كنيد.
ماهي حسون رو بعد از سرخ كردن با سبزی پلو سرو كنين ؛ دوستان در منابع اينترنتي تركيب مرينت رو با گردو و كشمش سرخ و روي ماهي سرو كردن و همگي متفق القول اين تركيب رو پيشنهاد دادن و گفتن كه خاص و خوشمزه اس من شخصا تجربه اينكار رو ندارم براي همين واگذار ميكنم به سليقه و ذايقه خودتون. ضمنا فيله حسون رو ميتونيد بصورت بسته بندي از فروشگاههاي پروتييني و يا فروشگاه هاي بزرگ تهيه كنين.