#پنکیک
تخم مرغ یک عدد
شیر دو سوم لیوان
ارد یک لیوان
شکر سه قاشق غ
روغن 3 قاشق غ
بکینگ پودر یک قاشق چ
وانیل نوک قاشق چ
یه دونه تخم مرغ و با سه قاشق شکر و کمی وانیل خوب هم بزن و مخلوط کنید دو سوم لیوان شیر بریز و هم بزن سه قاشق روغن بریزین و هم بزنین در اخر یک پیمانه ارد و یک قاشق چ بکینگ که الک کردی بهش مخلوط کن.
اگه مایه پنکیک خیلی رقیق و ابکی بود یک تا دوقاشق ارد بیشتر بریزین
یه ماهی تابه نچسب رو کمی گرم کنین و یه ملاقه ازش بریزین داخلش
نیاز به روغن نداره .
وقتی مایه پنکیک رو ریختین شعله کم باشه و هر مواد مواد شروع به حباب زدن کرد اروم پشت روش کنین تا اون طرفشم بپزه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کتلت_مرغ
واسه این کتلت خوشمزه احتیاج داریم به یک عدد سینه مرغ پخته شده که میتونه باقی مونده مرغ از روز قبل باشه یمن از قبل بایه دونه پیاز و یه عدد برگ بو و پیاز و هویج و کمی نمک گذاشتم بپزه و با نیم کیلو سیب زمینی آبپزشده، زیاد به اندازه ها توجه نکنید بیشتر چشمی بریزید و یه دونه پیاز و سینه مرغ پخته شده که همگی رو رنده کردم و با نصف فلفل دلمه خورد شده سبز و قرمز خیلی ریز خرد شده و کمی جعفری خوردشده و دو قاشق پودرسوخاری و دو عدد تخم مرغ و ادویه که شامل نمک و فلفل و پودرکاری و زردچوبه و پودرتخم گشنیز و زنجبیل همگی رو خوب مخلوط کردم و بعد همونطورکه تو ی کلیپ نشون دادم اگر کتلت سفت بود یه دونه تخم مرغ دیگه اضافه کتید تا مایع کتلت لطیف و نرم باشه کمی از مواد برمیداریم و به دلخواه توی دست فرم داده و در روغن داغ سرخ میکنیم و روی دستمال اشپزخونه بذارید تا اضافه روغن گرفته بشود.
#کیک_ماست
آرد دو پیمانه ، تخم 4 عدد ، شکر یک پیمانه ، وانیل نصف ق چ ، بکینگ پودر یک ق غ ، ماست یک پیمانه ، روغن دو سوم پیمانه
📝 ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو با دور تند همزن ده دقیقه میزنیم سپس ماست رو اضافه و یک دقیقه با دور کند همزده بعد روغن رو اضافه می کنیم و دوباره یک دقیقه با دور کند هم میزنیم و در آخر آرد و بکینگ پودر رو روی مواد الک میکنیم و با دور کند همزن ققط در حد مخلوط شدن همزن میزنیم ..
قالب رو با روغن جدا کننده ( ترکیب مساوی کره و روغن مایع و آرد ) چرب میکنیم و مایه کیک رو داخلش میریزیم و توی فر 180 درجه که از قبل گرم شده به مدت 45 تا یک ساعت میگذاریم .. بعد از 45 دقیقه با خلال دندون تست کنید اگه به خلال نچسبید یعنی پخته .. و بعد از اینکه خنک شد از قالب خارج کنید و نوش جان کنید .#با_رسپی_های_امتحان_شده
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد
مواد لازم:
ماکارونی تک 250 گرم(نصف بسته)
سیب زمینی 1 عدد
لوبیا چیتی نصف لیوان
هویج 2 عدد
شوید خشک یا تازه(قابل حذف و یا جایگزینی) 2 قاشق غذا خوری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
ادویه و چاشنی های دلخواه
سالاد
طرز تهیه :
1. لوبیا، هویج و سیب زمینی را آبپز و خرد کنید.(سیب زمینی را پس از خرد کردن با ادویه طعم دار کنید)
2. نصف بسته ی ماکارونی یعنی 250 گرم(مناسب 5 نفر) را در آب جوش ریخته و پس از 10 دقیقه ابکش کنید.
3. ماکارونی آبکش شده، سبزیجات پخته و خرد شده، ادویه ها و چاشنی ها را باهم ترکیب کرده و کاملا مخلوط کنید.
4. این خوراک بسیار لذیذ هست و احتیاج به سس ندارد اما در صورت دلخواه میتوانید از سس هم استفاده کنید.
نکته :
ادویه های دلخواه میتونه این موارد باشه
نمک، فلفل، آویشن، پاپریکا، کنجد، پودر سیر و ...)
چاشنی های دلخواه میتونه این موارد باشه
روغن زیتون، سرکه، آبغوره و ... شوید خشک یا تازه را میتوان حذف و یا با سبزیجات دلخواه دیگر جایگزین کرد
#ناگت_مرغ
نیم کیلو سینه ی مرغ وچرخ میکنیم یه حبه سیرو رنده واضافه میکنیم .یه پیازو رنده ی ریز میکنیم وآبش ومیگیریم وهمراه با نمک وفلفل وآویشن اضافه میکنیم صدوپنجاه گرم پنیر پیتزا اضافه میکنیم ویک قاشق سس مایونزویک سوم پیمانه پودر نون نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر. بعد خوب ورز میدیم وحداقل یک ساعت تو یخچال استراحت میدیم.بعد گلوله های کوچک برمیدارم پهن میکنیم به پودر نون آغشته میکنیم ودر روغن سرخ میکنیم.میشه واسه رنگش پودر پفک نمکی اضافه کرد ولی من حذف کردم.
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_نودل
سینه مرغ را ورقه ورقه کنید و با سیر+کمی روغن زیتون+سس ووستشایِر(به دلخواه) مزه دار و یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
سپس نمک بزنید و سرخ کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید.
نودل را طبق دستور روی بسته بجوشانید.
سبزیجات مورد علاقه به دلخواه رشته ای برش بزنید.
من از هویج خام رشته شده،فلفل دلمه رنگی نواری،پیازچه،ذرت پخته شده استفاده کردم.
میتونید مقداری قارچ رو ورقه و با کمی آبلیمو تفت بدید و در سالاد استفاده کنید.
برای سس سالاد میتونید از روغن زیتون و سرکه بالزامیک استفاده کنید....یا از مقداری مایونز،بالزامیک(یا آبلیمو) و نمک و فلفل و روغن زیتون استفاده کنید.
میتونید به جای بالزامیک از سرکه معمولی به همراه کمی عسل استفاده کنید
به دلخواه میتونید کمی کنجد روی سالاد بپاشید و سرو کنید.
کمی جعفری ساطوری طعم سالادرو عالی میکنه
در صورت استفاده از گوجه فرنگی بهتره تخم اونو در بیارید.
سس را در زمان سرو به سالاد اضافه کنید وگرنه سبزیجات نرم میشن.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
🌟بيف_استراگانف
▫️فیله گوساله 200 گرم
▫️خامه 200 گرم
▫️کره 100 گرم
▫️سیب زمینی2 عدد
▫️قارچ 200 گرم
🔸سیب زمینی رو رشته ای خرد کنین و تو آب سرد بذارین و بعد از نیم ساعت آبکش کنین و رو یه پارچه تمیز خشک کنین و با کمی نمک و زردچوبه سرخ کنین
گوشت فیله ی گوساله رو به صورت تیکه های باریک دو سانتی برش بزنین ،پیاز رو خلالی خرد کنین و توی کره تفت بدین و فیله ها رو اضافه کنین کمی زردچوبه و نمک و فلفل ویک لیوان آب اضافه کنین و بذارین گوشت خوب بپزه با حرارت کم. کمی از آب گوشت رو بردارین و قارچ های خرد شده رو توش تفت بدین و خامه بزنین.گوشت رو به این مخلوط اضافه کنین و بذارین مزه ها به خورد هم برن..
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ ذغالی
.اول مرغ رو با نمک و زردچوبه مخلوط کردم یک ساعت گذاشتم مزه دار که شد داخل روغن داغ به حرارت ملایم سرخ کردم و بعد یه پیاز رو خلالی کردم و بعد از اینکه سرخ شده مرغ های سرخ شده رو بهش اضافه کردم و دوتا قاشق سس مایونز رو با دوتا لیوان مخلوط کردم البته اگه با همزن دستی مخلوط کنید راحتید آگه نه مثل من داخل مرغ که ریختید خودش حل میشه وقتی پخته شد بعد زعفران آب شده رو بهش اضافه کردم..حالا چند تا ذغال رو سرخ کردم داخل ظرف فلزی گذاشتم وسط مرغ قرار دادم و بعد یه قاشق از آب مرغ روی ذغال ریختم و یهویی که دود کرد در ظرف رو بستم و گذاشتم مرغ جا بیفته و آب مرغ غلیظ بشه
#زرشک_پلو_با_مرغ_تكه_شده
و يه سس خوشمزه درست كردم
اول كره را توي تابه وروي حرارت ملايم ميزارم اب كه شده زرشك ميريزم و كمي تفت ميدم و مرغ هاي آبپز شده تكه شده را به زرشك اضافه ميكنم و زعفرون دم كرده غليظ بهش اضافه ميكنم و سريع هم ميزنم خوب مخلوط ميكنم تا همه جاي مرغ خوش رنگ شه و مواظب باشيد زرشك نسوزه وموقع سرو ،مرغها رو كنار برنج میچينيم . و براي سس كمي روغن در ماهتابه ريختم دو قاشق رب گوجه و كمي رب انار ( در صورت تمايل) ريختم و سرخش كردم و زرشك و الو خورشت بهش اضافه كردم و تفت دادم و اب مرغ از قبل داشتم بهش اضافه كردم و كمي زعفرون بهش اضافه كردم و درشو گذاشتم تا الو بپزه و توي ظرف جداگانه ريختم و در كنار زرشك پلو با مرغ سرو كردم خيلي عالي شد