13.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
---
•لازانیا با گوشت؛ خونگی و مخصوص😍
✍🏽
ورق بزنید
لازانیا از اون غذاهاییه که طرفدار زیاد داره و تو هر خونهای با عطر و طعمِ خاصی دُرست میشه؛ هرکدوم هم خوشمزگیِ خودش رو داره...
مطمئنم که خیلیاتون تو پُختنش اُستادین، اینم راه و روش منه که با هم یه لازانیایِ فوقِ خوشمزه رو درست میکنیم.
✅
کالریِ لازانیا حدودِ ۳۵۰۰ درمیاد و میتونه بینِ ۵ نفر تقسیم بشه.
👨🏻🍳
1. ۲تا پیاز متوسطِ درشت رنده شده رو بریز داخل ماهیتابه و یکم تفت بده، ۴ حبّه سیر ریز رنده شده هم بهش اضافه کن و دوباره تفت بده تا یکم طلایی بشه.
2. ۱عدد فلفل دلمهای کوچیک خرد شده هم بهش اضافه کن و یکم تفت بده تا عطر فلفل دلمه ای در بیاد.
3. ۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده (مغز ران گوساله و سردست گوسفند با نسبت مساوی) رو به محتویات اضافه کن و بگذار روی شعلهیِ کم حرارت ببینه و رنگش تغییر کنه.
4. تو این زمان برو سراغ درست کردنِ سُسِ گوجه؛ ۴ تا گوجهیِ کوچیک رو رندهیِ ریز کن و بریز داخل ماهیتابه تا روی شعلهیِ گاز حرارت ببینه و غلیظ بشه، ۱ قاشق مربا خوری برگ یا پودر آویشن و نصف قاشق چایخوری فلفل هم بهش اضافه کن.
#سوپ_شیر
جو رو از قبل خیس کردم بعد آبش رو عوض کردم و گذاشتم روی شعله کمی کره بهش اضافه کردم تا وقتی میجوشه سر نره درش رو نیمه باز بزارید
یه پیاز درشت هم خیلی ریز خورد کردم و بهش اضافه کردم
دوساعتی گذاشتم به حال خودش باشه بعدش اب قلمی که از قبل دارم اضافه میکنم (یه وقتایی هم ندارم که در این صورت از عصاره گوشت استفاده میکنم که اواخر پخت به سوپ اضافه میکنم)
بعد یه هویج رو خورد کردم و بهش اضافه کردم اواخر پختش بهش قارچخورد شده اضافه کردم (یه وقتا قارچ رو جدا با کره تفت میدم بعد اضافه میکنم یه وقتا هم خام میریزم) حالا نمک و فلفل اضافه کنید
وقتی آبش خیلی کم شد شیر رو گرم میکنم و بهش اضافه میکنم اگه شیر رو سرد اضافه کنید داخل سوپ میبره
میزارم خوب جا بیوفته در اخر هم یه خامه کوچیک بهش اضافه میکنم و پنج دقیقه میزارم روی شعله
موقع سرو کمی گشنیز و جعفری ریز خورد شده روی سوپ میریزم داخلش سبزی نمیزنم اصلا
اگر اب قلم نداشتین از عصاره گوشت استفاده کنید .
سالاد خوشمزه رژیمی
مواد لازم:
کینوا پخته
کلم بنفش خردشده
بادام زمینی
خیار خردشده
باقلا سبز ابپز
هویج رنده شده
پیازچه خردشده
جعفری خرد شده
روغن زیتون
نمک و فلفل
آب یک لیمو تازه
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
4.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایده_یک_ساندویج_خفن_با_نان_ترتیلا😋😋😋😋👌😍
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
3.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستای گلم آموزش،سالاد ساده و خوشمزه سزار رو.گذاشتم امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.این سالاد به نوعی غذای کامل هم حساب میشه.
طرز تهیه سالاد سزار:
کاهو رو خرد میکنیم و کنار میگذاریم بعد مرغ رو گریل میکنیم قسمت سینه رو یکسری هم با روغن و یکم سیر رنده شده تفت میدن.بعد که خوب مغز پخت شد امادست.(من خودم اول با پیاز و نمک و فلفل میپزم و بعد گریا میکنم)بعد نان تست رو هم به شکل مکعبی خرد میکنیم (من از نان تست هفت غله استفاده کردم )کمی تفت میدیم تا سرخ بشه.
به ترتیب مطابق فیلم سر میکنیم و سس هم میریزیم روش برای سس هم :(سس مایونز 2ق غ
ماست چکیده نصف لیوان
سس خردل یک قاشق غ
نمک و فلفل سیر و اب لیموترش)
.
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم برگردوندن ژله ازقالب فلزی
وتزیین آن
.
.
آشپزی ایرانی🍔
رولت شکلات سویسی .
رولت شکلات سوئیسی
مواد لازم:
تخم مرغ: 4 عدد
آرد: نصف پیمانه
پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
پودر شکر: یک پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
خامه: یک پیمانه
شکلات: یک پیمانه
.
طرز تهیه:
فر را روی حرارت 170 درجه روشن کنید.
.
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. سه دقیقه سفیده را با همزن بزنید, نصف شکر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا فرم بگیرد.
در ظرف دیگری زره تخم مرغ و باقی شکر و وانیل را بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود .حالا یک قاشق از سفیده را با زرده به آرامی مخلوط کنید, سپس مخلوط زرده را به سفیده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
.
آرد را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید,پودر کاکائو را هم الک کنید و خوب مخلوط کنید.
سینی فر به ابعاد 25 در 35 را با کاغذ بپوشانید و مواد را روی کاغذ به طور یکنواخت پهن کنید و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.
پس از خارج کردن سینی از فر آن را روی کاغذ دیگری که روی آن پودر شکر پاشیده اید, برگردانده و رول کنید. اجازه دهید تا سرد شود.
.
برای تهیه مواد میانی, خامه را روی حرارت کم قرار دهید و هم بزنید تا زمانیکه اطراف ظرف حباب ایجاد شود, شکلات را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود, حالا از روی حرارت بردارید و اجازه دهید در یخچال خنک شود.
.پس از سرد شده رولت, خامه شکلاتی را روی ان بکشید و رول کنید, با شکلات و میوه دلخواه تزئین کنید.
نوش جان🎂🎂🍫
آشپزی ایرانی🍔
بسبوسه خامه ای
بسبوسه خامه ای 🎂
مواد بسبوسه:👇
آرد سمولينا ١ ليوان
شكر ١ ليوان
پودر نارگيل ١ ليوان
وانیل 1 ق غ
كره ذوب شده نيم ليوان
ماست ٣/٤ ليوان
تخم مرغ ١ عدد درشت
بكينگ پودر ١ ق غ
مواد خامه:👇
شير کمتراز یک ونیم ليوان
وانیل نصف ق چ
نشاسته ٣ ق غ
خامه ١ ليوان
مواد شربت:👇
شربت کمتر از یک ونیم لیوان (آب وشکر رو روی حرارت گاز بذارید تا غلیظ بشه،آخرش کمی آبلیمو و درصورت تمایل،عسل و زعفران بریزید)
پودر پسته به میزان لازم (اختیاری)
طرزتهیه:👇
فر رو روي حرارت ١٨٠ درجه تنظيم كرده ، و قالب مورد نظر رو چرب ميكنيم. در ظرفی آرد سمولینا ، پودر نارگيل ، كره، ماست، شكر، تخم مرغ، بكينگ پودر و وانيل رو ريخته و با قاشق چوبي به مدت ٣ دقيقه هم ميزنيد تا نرم و يكنواخت بشه.
طرز تهیه خامه:👇
شير و نشاسته رو با هم مخلوط كرده و ميذاريد روي حرارت و با قاشق چوبي هم ميزنيد تا خوب قوام بیاد.
خامه و وانيل رو بهش اضافه كرده و با هم مخلوط ميكنيد ومیذارید كنار تا سرد شه.
نيمي از مخلوط بسبوسه رو توي قالب چرب شده ريخته و صافش ميكنيد، خامه رو روي بسبوسه ريخته و فقط حواشي اون رو تا دو سانت خالي ميگذاريد، و صافش ميكنيد،
نيمه باقي مونده بسبوسه رو ميريزيد روي كِرِم ها و با پشت قاشق صافش ميكنيد،
و به مدت ٢٠ تا ٢٥ دقيقه ميگذاريد طبقه وسط فر تا بپزه. در آخر گريل رو هم روشن كنيد تا روش طلايي بشه.👌
به محض اينكه از فر خارجش كرديد شربت رو روش ريخته و با پودر پسته تزئينش كنيد