eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سالاد خوشمزه رژیمی مواد لازم: کینوا پخته کلم بنفش خردشده بادام زمینی خیار خردشده باقلا سبز ابپز هویج رنده شده پیازچه خردشده جعفری خرد شده روغن زیتون نمک و فلفل آب یک لیمو تازه ‌❤️ 👇 . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای گلم آموزش،سالاد ساده و خوشمزه سزار رو.گذاشتم امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.این سالاد به نوعی غذای کامل هم حساب میشه. طرز تهیه سالاد سزار: کاهو رو خرد میکنیم و کنار میگذاریم بعد مرغ رو گریل میکنیم قسمت سینه رو یکسری هم با روغن و یکم سیر رنده شده تفت میدن.بعد که خوب مغز پخت شد امادست.(من خودم اول با پیاز و نمک و فلفل میپزم و بعد گریا میکنم)بعد نان تست رو هم به شکل مکعبی خرد میکنیم (من از نان تست هفت غله استفاده کردم )کمی تفت میدیم تا سرخ بشه. به ترتیب مطابق فیلم سر میکنیم و سس هم میریزیم روش برای سس هم :(سس مایونز 2ق غ ماست چکیده نصف لیوان سس خردل یک قاشق غ نمک و فلفل سیر و اب لیموترش) .
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برگردوندن ژله ازقالب فلزی وتزیین آن . .
رولت شکلات سویسی .
آشپزی ایرانی🍔
رولت شکلات سویسی .
‌ رولت شکلات سوئیسی ‌ مواد لازم: تخم مرغ: 4 عدد آرد: نصف پیمانه پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری پودر شکر: یک پیمانه وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری خامه: یک پیمانه شکلات: یک پیمانه . طرز تهیه: فر را روی حرارت 170 درجه روشن کنید. . زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. سه دقیقه سفیده را با همزن بزنید, نصف شکر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا فرم بگیرد. در ظرف دیگری زره تخم مرغ و باقی شکر و وانیل را بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود .حالا یک قاشق از سفیده را با زرده به آرامی مخلوط کنید, سپس مخلوط زرده را به سفیده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. . آرد را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید,پودر کاکائو را هم الک کنید و خوب مخلوط کنید. سینی فر به ابعاد 25 در 35 را با کاغذ بپوشانید و مواد را روی کاغذ به طور یکنواخت پهن کنید و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید. پس از خارج کردن سینی از فر آن را روی کاغذ دیگری که روی آن پودر شکر پاشیده اید, برگردانده و رول کنید. اجازه دهید تا سرد شود. . برای تهیه مواد میانی, خامه را روی حرارت کم قرار دهید و هم بزنید تا زمانیکه اطراف ظرف حباب ایجاد شود, شکلات را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود, حالا از روی حرارت بردارید و اجازه دهید در یخچال خنک شود. .پس از سرد شده رولت, خامه شکلاتی را روی ان بکشید و رول کنید, با شکلات و میوه دلخواه تزئین کنید. نوش جان🎂🎂🍫‌
بسبوسه خامه ای
آشپزی ایرانی🍔
بسبوسه خامه ای
بسبوسه خامه ای 🎂 مواد بسبوسه:👇 آرد سمولينا ١ ليوان شكر ١ ليوان پودر نارگيل ١ ليوان وانیل 1 ق غ كره ذوب شده نيم ليوان ماست ٣/٤ ليوان تخم مرغ ١ عدد درشت بكينگ پودر ١ ق غ مواد خامه:👇 شير کمتراز یک ونیم ليوان وانیل نصف ق چ نشاسته ٣ ق غ خامه ١ ليوان ‌ مواد شربت:👇 شربت کمتر از یک ونیم لیوان (آب وشکر رو روی حرارت گاز بذارید تا غلیظ بشه،آخرش کمی آبلیمو و درصورت تمایل،عسل و زعفران بریزید) پودر پسته به میزان لازم (اختیاری) ‌‌ طرزتهیه:👇 فر رو روي حرارت ١٨٠ درجه تنظيم كرده ، و قالب مورد نظر رو چرب ميكنيم. در ظرفی آرد سمولینا ، پودر نارگيل ، كره، ماست، شكر، تخم مرغ، بكينگ پودر و وانيل رو ريخته و با قاشق چوبي به مدت ٣ دقيقه هم ميزنيد تا نرم و يكنواخت بشه. ‌ طرز تهیه خامه:👇 شير و نشاسته رو با هم مخلوط كرده و ميذاريد روي حرارت و با قاشق چوبي هم ميزنيد تا خوب قوام بیاد. خامه و وانيل رو بهش اضافه كرده و با هم مخلوط ميكنيد ومیذارید كنار تا سرد شه. نيمي از مخلوط بسبوسه رو توي قالب چرب شده ريخته و صافش ميكنيد، خامه رو روي بسبوسه ريخته و فقط حواشي اون رو تا دو سانت خالي ميگذاريد، و صافش ميكنيد، نيمه باقي مونده بسبوسه رو ميريزيد روي كِرِم ها و با پشت قاشق صافش ميكنيد، و به مدت ٢٠ تا ٢٥ دقيقه ميگذاريد طبقه وسط فر تا بپزه. در آخر گريل رو هم روشن كنيد تا روش طلايي بشه.👌 به محض اينكه از فر خارجش كرديد شربت رو روش ريخته و با پودر پسته تزئينش كنيد
آشپزی ایرانی🍔
دونات مرغ
دونات مرغ . مواد لازم 👩🏻‍🍳 . سینه مرغ 350 گرم سیب زمینی یک عدد متوسط نان تست 5 عدد شیر یک و نیم لیوان تخم‌ مرغ یک عدد سیر 3-2 حبه جعفری خرد شده حدودا یک مشت بیکینک پودر نصف ق م آرد سوخاری به مقدار لازم ادویه نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، کاری، پاپریکا و آویشن به مقدار لازم . 1.داخل ظرفی شیر میریزیم و نون های تست رو داخلش میذاریم تا به شیر آغشته بشه. ( احتیاجی نیست حالت خمیری پیدا کنه؛ همین که با شیر نرم بشه کافیه) . 2.سینه مرغ رو چرخ میکنیم و داخل ظرفی میریزیم. . 3.یک عدد سیب زمینی رو آبپز و رنده میکنیم و به مواد اضافه میکنیم. . 4.سیر رنده شده و جعفری خرد شده رو به مواد اضافه میکنیم. . 5. یک عدد تخم مرغ داخل مواد میریزیم و ادویه های نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، کاری، پاپریکا و آویشن رو اضافه میکنیم و مواد رو خوب به هم میزنیم. . 6.حالا نون های تست رو از داخل شیر درمیاریم و خیلی خوب فشار میدیم تا شیر کاملا خارج بشه. حالا نون تست رو هم به مواد اضافه میکنیم، بیکینگ پودر زو هم اضافه میکنیم و همه ی مواد رو خیلی خوب مخلوط میکنیم و به هم میزنیم. . 7.یک گوله از مواد رو برمیداریم و بین کف دست گرد میکنیم( برای اینکه مواد به دستتون نچسبه یه مقدار کف دستتون رو خیس کنین)؛ حالا داخل آرد سوخاری میغلتونیم؛ مجددا تو دست گردش میکنیم و وسطش رو سوراخ میکنیم که به شکل دونات دربیاد. . 8.داخل قابلمه ای روغن میریزیم و روی حرارت میذاریم و اجازه میدیم تا روغن کاملا داغ بشه. بعد دونات مرغ رو داخلش میذاریم و اجازه میدیم تا با شعله کم خیلی خوب بپزه. یک طرف که سرخ شد برمیگردونیم تا اون طرف هم سرخ بشه. ‌‌‏
6.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنج الی شش عدد لیمو عمانی رب یک قاشق دو قاشق سرپر چون با برنج مخلوط میشه رب بیشتری میخواد پیاز نسبتا بزرگ یک عدد روغن چند قاشق آب ونمک وفلفل وکمی زردچوبه به مقدار لازم پیاز رو با کمی روغن تفت میدیم تا سبک بشه گوشت رواضافه میکنیم(شسته وبزارید آبش بره)وخوب با هم سرخ میکنیم زردچوبه میزنیم وتفت میدیم واب جوش، میریزیم شعله رو کم میکنیم تا نیم پز بشه در ماهی تابه دیگه ای کمی روغن ریخته رب اضافه وتفت میدیم لپه هم اضافه وبا هم تفت میدهیم دو تکه دارچین مغز لیمو روگوشت نیم پز اضافه میکنیم ودرشو میزاریم تا بپزه اواخر پخت نمک میزنیم برای قیمه لا پلو باید آب خورش جمع بشه وبه روغن بیفته وگرنه پلو شفته میشه عزیزان تفت دادن رب بیشتر از ۳۰ثانیه طول نکشه وگرنه رب میسوزه برنج رو مثل چلو آبکش کنید منتهی کمی زنده تر ته دیگ مورد نظر بزارید دو کفگیر برنج سفید رو ته دیگ سپس قیمه زعفران وپودر دارچین بزنید این کار رو ادامه میدیم تا تموم بشه دم کنی گذاشته میزاریم رو گاز با حرارت کم تا بخار ازش بلند شد روغن روش بریزید دوباره دم کنی گذاشته تا دم بکشه.