eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.9هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🌯 😋 🔸سویا رو با کمی با اب بزارید چند دقیقه بجوشه تا بوی ناخوشیندش کم بشه و روغن کمتر به خودش بگیره پیاز رو کمی تفت دهید سویا رو ابکش کنید با پیاز مخلوط کنید قارچ و فلفل دلمه ای رو هم طبق معمول اضافه کنید مواد کمی سرخ کنید نمک فلفل پاپریکا زردچوبه کمی کاری کمی زعفرون و یکم رب اضافه کنید و موادو تفت بدید. 🔸مواد که سرد شد شروع کنید به درست کردن اسنکاتون. نون باگت رو از وسط نصف کنید یه ورق پنیر گودا یا چدار یا موتزارلا بزارید هر کدوم که دوست دارید بزارید.حلقه های نازک گوجه و خیارشورم عالی میکنه ساندویچتونو موادو بریزید روی پنیر و ساندویچهاتون بزارید داخل دستگاه اسنک یا گریل ...اگر ندارید بزارید داخل یه تابه روشو یه بشقاب بزارید روی بشقابم یه جسم سنگین که ساندویچ فشرده بشه
🥟 😋 🔸فرُ رو دمای صدوهفتادوپنج درجه تنظیم کنید، نصف پیمانه کره رو رو حرارت ملایم آب کنید و بذارید کنار تا خنک بشه. سه عدد تخم مرغ رو دو سوم پیمانه پودر شکر هم بزنید تا کرم رنگ و حجیم بشه، یک پیمانه آرد و نصف ق چ جوش شیرین هم اضافه کنید و هم بزنید (من بجای جوش شیرین یک ق چ بکینگ پودر ریختم) ، درحد مخلوط شدن با دور کند همزن بزنید، درانتها کره خنک شده و یک ق چ وانیل اضافه کنید، درصورت تمایل رنده پوست لیموترش هم میتونید اضافه کنید. 🔸قالب مادلن رو چرب کنید و تو هر حفره یک قاشق از مواد رو بریزین و بذارین تپ فر بمدت هشت الی ده دقیقه، یا تازمانی که دورتادورش قهوه ای بشه. ♦️بعد از پخت از فر خارج کنید و چند دقیقه اجازه بدین از داغی بیفته و با نوک چاقو از قالب جدا کنید و سری بعدی رو بریزین. ♦️برای شکلاتی هم من به نصف مواد هفتاد گرم شکلات آب شده خنک اضافه کردم
3.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستای گلم آموزش،سالاد ساده و خوشمزه سزار رو.گذاشتم امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.این سالاد به نوعی غذای کامل هم حساب میشه. طرز تهیه سالاد سزار: کاهو رو خرد میکنیم و کنار میگذاریم بعد مرغ رو گریل میکنیم قسمت سینه رو یکسری هم با روغن و یکم سیر رنده شده تفت میدن.بعد که خوب مغز پخت شد امادست.(من خودم اول با پیاز و نمک و فلفل میپزم و بعد گریا میکنم)بعد نان تست رو هم به شکل مکعبی خرد میکنیم (من از نان تست هفت غله استفاده کردم )کمی تفت میدیم تا سرخ بشه. به ترتیب مطابق فیلم سر میکنیم و سس هم میریزیم روش برای سس هم :(سس مایونز 2ق غ ماست چکیده نصف لیوان سس خردل یک قاشق غ نمک و فلفل سیر و اب لیموترش)
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ دوم . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم یه برای درست کردن پلو . . .
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چکار کنیم شابلون به سطح خامه نچسبه همینطور که در ویدئو مشاهده کردین نارگیل روی سطح کیک جلوگیری میکنه از چسبیدن شابلون به کیک و نکته دیگه این که کاغذی که روی کیک پهن میکنید و به آرامی روی کیک دست بکشید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
آشپزی ایرانی🍔
مرغ ابدار با سیب زمینی
مرغ آبدار با سیب زمینی در فر مرغ - 800 گرم 🍗 سیب زمینی - 700 گرم 🍗 پیاز - 2 عدد. 🍗 سس گوجه فرنگی - 3 قاشق غذاخوری سس چیلی - 1 قاشق غذاخوری سس تریاکی - 3 قاشق غذاخوری مواد لازم برای طعم دادن سیب زمینی: خامه ترش - 4 قاشق غذاخوری سس چیلی دو قاشق غ خ نمک و فلفل سیاه و پاپریکا آشپزی: برای شروع ، مرغ را خورد کنید ، از سس کچاپ ، سس چیلی و سس تریاکی استفاده کردم. همچنین سیب زمینی ها را برش داده ، پوست. پودر پاپریکا ، نمک ، فلفل سیاه را اضافه کردم و خامه ترش و سس چیلی اضافه کردم. ابتدا پیاز ، سپس مرغ ها و پس از آن سیب زمینی را در سینی فر بچینید و بزارید داخل فر با حرارت 180 به مدت یک ساعت .