فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸✨سه شنبه تون عالی
🌾✨ان شاءالله
🌸✨امـروز بهترین روز
🌾✨زندگیتون باشـه
🌸✨حال خوب
🌾✨دلخوشی فراوان
🌸✨رزق و برکت بسیار
🌾✨لبریز از شادی و آرامش
🌸✨موفقیت پی درپی و
🌾✨نگاه مهربان خدا نصیبتون
🌸✨روزتون زیبـا و در پناه خدا 💐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تقدیم به اعضای دوست
داشتنی کانالمون
سلام صبح بخیر✋😍
💫
🌼🎻✨🌷✨🎻🌼
مرغ عسلی:
اول ران یا سینه ی مرغ رو با نمک و زردچوبه و فلفل سیاه سرخ کنید
یک عدد پیاز و یه حبه سیر رو خرد کنید وبا کمی آب اجازه بدین مرغا بپزه
یک قاشق عسل ، یک قاشق زعفران غلیظ و 4قاشق آب لیموی تازه رو با هم مخلوط کنید.
مرغ های پخته شده رو از آبش جدا کنین و روی سینی فر قرار بدین از مخلوط عسل و لیمو و زعفران با فرچه ی مخصوص روی قطعات مرغ بمالید و مرغ رو داخل فر با شعله ی بالا به مدت 15دقیقه قرار بدین
به هیچ وجه نگران نباشید مرغ شما اصلا شیرین نخواهد شد
عسل باعث کاراملی شدن مرغ می شه ترکیبش با آب لیمو و زرشک کاملا ملس خواهد شد
برنج رو هم مثل همیشه دم کنید و با زرشک و انواع خلال و ته چین یا ته دیگ ماستی نوش جان کنید
نکته:می تونید عسل رو روی حرارت غیر مستقیم بصورت روان و مایع دربیارید و سپس با زعفران و اب لیمو مخلوط کنید
حلوا شیر
2 پیمانه آرد سفید رو با حرارت بسیار ملایم تفت بدید تا بوی خامی آرد از بین بره، حدود یک ساعت این مرحله زمان میبره، بعد آرد رو الک کنید، سپس 1 پیمانه روغن و 50 گرم کره بش اضافه کنید و دوباره چند دقیقه تفت بدید. برای شربت 1 پیمانه شکر رو با 2 لیوان شیر روی حرارت بذارید تا شکر حل بشه و بهش 1 پیمانه گلاب و 3 قاشق چایخوری پودر حل اضافه کنید و با آرد خوب مخلوط کنید و زعفران دم کرده رو بش اضافه کنید و کامل مخلوط، اگه حلوا خشک بود 1 پیمانه دیگه روغن ن اضافه کنید، در حدی هم بزنید تا مایع سفت بشه و به روغن بیفته، نوش جان
نکته 1 : هر چقدر آرد رو بیشتر تفت بدید رنگ حلوا تیره تر میشه،نوش جان
نکته 2 : مقدار گلاب و هل و زعفرون رو میتونید خودتون طبق ذایقه کم و زیاد کنید، نوش جان
نکته 3 : مدت زمان تفت دادن آرد باید طولانی باشه و با حرارت ملایم تا آرد نسوزه و بوی خامی آرد هم از بین بره،نوش جان
نکته 3 : بعد از تفت دادن آرد حتما آرد رو الک کنید تا بعد از اضافه کردن شربت آرد گلوله نشه،نوش جان
نکته 4 : شربتی که درست کردید حتما سرد بشه بعد بریزید روی آرد، نوش جان
نکته 5 : روغن رو یک پیمانه بریزید بعد شربت رو بریزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳توپ شکلات غول پیکر👩🍳
موادلازم
پودر موچی ... 180 گرم(آرد برنج )
شکر ... 60 گرم
بیکینگ پودر ... 1/4 قاشق غذاخوری
آب گرم ... 120 میلی لیتر .
شکلات ... 100 گرم
خلال بادام ... 50 گرم
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🍳ماقوت👩🍳
نشاسته یک پیمانه
اب پنج پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
زعفرون دم کرده
گلاب و خلال بادوم
پودر هل یا وانیل و تخم شربتی به دلخواه
10.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🍳شله زرد👩🍳
یک یک چهارم پیمانه معادل دویست گرم برنج.
دوونصف پیمانه شکر معادل دویست پنجاه گرم شکر
هل خوردشده هشت عددکره دوسوپیمانه معادل صدگرم
زعفران دم کرد
پنج قاشق غذاخوری گلاب پنج الی شش قاشق غذاخوری
خلال بادام نصف پیمانه
دارچین به اندازه نیاز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ با پنیر پارمسان😋
مواد لازم🔻
سینه مرغ 2 تکه
تخم مرغ 1 عدد
سیر خردشده مقداری
پنیر پارمسان 1/5لیوان
کره و روغن برای سرخ کردن
نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه🔻
ابتدا سینه های مرغ را از پهنا برش می دهیم ،در کاسه ای تخم مرغ را با نمک و فلفل می زنیم .
ابتدا تکه های مرغ را به تخم مرغ آغشته کرده و سپس در پنیر پارمسان می زنیم و کمی فشار
می دهیم تا قشنگ پنیر به آن بچسبد.
سپس در ماهیتابه مخلوط کره و روغن
می ریزییم.
مرغ ها را با شعله ملایم هر دوطرف می گزاریم سرخ شود .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پيتزا لقمه ای🍕😋
👈یه فینگرفود لذیذ و خوشمزه👉
مواد لازم:
نان تست..... دوازده عدد🍞
كره (ذوب شده)..... يك دوم پيمانه
سير (ريز خرد شده)...... يك الي دو حبه
برگ جعفري (ريز خرد شده)..... يك قاشق سوپ خوري🍃
پنير ماتزرلا (رنده شده)..... يك و يك دوم پيمانه🧀
سس گوجه فرنگي..... يك و يك دوم پيمانه🥫
پپروني (خرد شده)..... سه چهارم پيمانه
طرز تهيه:
نان هاي تست را با وردنه پهن كرده و دايره هايي از آنها قالب بزنيد. كره ذوب شده، سير و برگ جعفري ريز خرد شده را با هم مخلوط كرده و روي نان ها بماليد. آنها را در كاپ هاي قالب مافين بگذاريد و به مدت 10 دقيقه در فر از قبل گرم شده با دماي 180 درجه سانتي گراد (350 درجه فارنهايت) قرار دهيد. پنير ماتزرلاي رنده شده داخل هر يك بريزيد و سس گوجه فرنگي پخش كنيد و دوباره پنير قرار دهيد. پپروني ها را روي آنها چيده و به مدت 10 دقيقه در فر از قبل گرم شده با دماي 180 درجه سانتي گراد (350 درجه فارنهايت) قرار دهيد. سپس سرو كنيد. در صورت تمایل میتوانید از قارچ، فلفل دلمه ای، ذرت،.... استفاده کنید
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لقمه_گوشت
مواد لازم :
نان لواش 6 عدد برشته نباشه
گوشت چرخکرده گوساله 400 گرم
پیاز متوسط 3 عدد
کدوحلوایی چهارصد گرم
ماست محلی سه قاشق سوپ خوری
خامه_ترش 100 گرم
سس گوجه 100 گرم
پنیرپیتزا 100 گرم
دستور پخت :
ابتدا پیاز له شده با مخلوط کن و کدوحلوایی رنده شده و گوشت را با نمک و فلفل خوب مخلوط می کنیم
طبق فیلم با نان ها و مخلوط بالا رول های گوشت را درست کرده و با برش لقمه ها را می سازیم کف ظرف فر را با روغن چرب کرده لقمه ها را چیده و برای سس ماست و سس گوجه و پنیرپیتزا و نمک و فلفل و به دلخواه پودسیر را با هم مخلوط کرده روی لقمه ها ریخته و با دمای دویست درجه پنجاه دقیقه داخل فر می پزیم
پ.ن : در صورت نداشتن ماست خانگی از دوغ کفیر استفاده کنید