3.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر شیر موز
مواد لازم:
موز بزرگ 3 عدد
شیر پرچرب 2 لیوان
پودر ژلاتین 2و 1/2 قاشق غذاخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
آب 1 استکان
شکر 120 گرم
خامه صبحانه نصف پاکت
طرز تهیه:
پودر ژلاتین را داخل آب ریخته و روی بخار کتری قرار دهید و هم بزنید تا به صورت غیر مستقیم حرارت ببیند (روش بن ماری). وقتی ژلاتین در آب حل شد، آن را برداشته و کنار بگذاریدتا خنک شود
شیر و شکر و موزهای رسیده راداخل مخلوط کن بریزید وانیل وخامه رو هم بهش اضافه وخوب مخلوط کنید ژلاتین حل شده را اضافه کنید و مجدد دکمه مخلوط کن را بزنید تا یکدست بشه.
داخل گیلاس مورد نظر بریزید وبزارید یخچال تا خودشو بگیره با هر چیزی که دوست داشتین تزیین و سرو کنید.
39.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽فیلم طرز تهیه #شیرینی_نارگیلی👆
با کانال آشپزخونه کوچیک من همراه باشید
#شيرينی_شاه_پسند
ابتدا 125 گرم پودر قند و 1/2ق چ هل و 125 گرم روغن كاملا جامد و 1/4ق چ زنجبيل و 1عدد زرده را به مدت 5دقيقه با دور تند همزن ميزنيم وبعد آرد نخودچي 125گرم و آرد 125گرم رو الك كرده وكم كم اضافه ميكنيم واگر خمير منسجم نبود 2 الي 3بار چرخ ميكنيم من خودم دوبار چرخ كردم بعد خمير رو داخل كيسه فريزر به مدت 1ساعت در دماي آشپزخانه استراحت ميديم بعد فر رو با دماي 160 درجه روشن ميكنيم وخمير رو با وزن كردم وبه اندازه 12 گرم داخل دستم گرد كردم ودر سيني چيدم احتياجي به كاغذ روغني نيست بقيه خمير رو هم به همين شكل به مدت 20 دقيقه در فر گذاشتم زير شيريني ها نبايد تغيير رنگ بده بعد از پخت تا يك ساعت بهش دست نميزنيم تا خنك بشه بعد در شكلات آب شده زدم ودر ترافل غلطوندم.
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من اومدم با #مرغ با سس خوشمزههه😍
500 گرم سینه ی مرغ
برای سس:
1 ق غ روغن
4 ق غ آرد
2 ق چ کاری
1 ق چ فلفل سیاه
1 ق چ فلفل قرمز
نمک
1 عدد تخم مرغ
1 ق چ بکینگ پودر
نصف آب گازدار(یا ماشعیر)
.
سینه ی مرغ رو به صورت نواری برش بزنید و آب گازدار اضافه کنین و به مدت یکساعت کنار بذارین ، برای سس،روغن و کاری و فلفل قرمز و سیاه و آرد و نمک وبکینگ پودر رو با هم مخلوط و نصف آب گازدار و تخم مرغ رو هم بریزید و خوب مخلوط کنین و بعد فیله های مرغ نواری رو داخل سس ریخته و در روغن داغ فراوان سرخ کنین😍
8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_سیب_زمینی
🌺مواد لازم👇
🥔سیب زمینی :3عدد (600 گرم)
🧀پنیر چدار :200 گرم
🥚تخم مرغ: 2 عدد
🧉فلفل سیاه:1ق.چ
🧂 نمک:نصف ق.چ
🥦جعفری
🥂🌯 🌯🥂
🌺مواد میانی:👇
🥩گوشت چرخکرده: 400 گرم
🌶️فلفل سبز:3عدد
🌶️فلفل قرمز:1عدد
🧅پیاز1عدد
🍅رب گوجه فرنگی :1ق.غ (40 گرم)
🥣روغن:3ق.غ (20 میلی لیتر)
🧉فلفل سیاه:1ق.چ
🧂نمک: نصف ق.چ
🌶️فلفل قرمز:1ق.چ
🥤 آب جوش:1 فنجان (200 میلی لیتر)
#توپک_کدو_و_نخود 🧆 😋
▫️3 عدد کدوی متوسط (نیم کیلو)
▫️2 لیوان نخود پخته
▫️1 عدد فلفل سبز
▫️1 عدد فلفل کاپیا یا فلفل دلمه ای
▫️1 لیوان آرد
▫️1ونیم قاشق چایخوری نمک
▫️1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
▫️1 قاشق چایخوری زیره
▫️1 قاشق چای خوری فلفل قرمز
▫️1 حبه سیر
▫️1 پیمانه شوید تازه
▫️برای سرخ کردن روغن مایع
🔸در غذا ساز نخود پخته شده و سیر را در بریزید و مخلوط کنید.
سپس کدو ها را شسته و رنده کنید و با فشرده کردن آب کدو را خوب بگیرد (کدو آب نداشته باشد) و در یک کاسه بریزید و نخود و سیر پوره شده و ادویه ها را اضافه کنید و در آخر هم شوید وفلفل ریز خرد شده را اضافه و آرد را با کنترل و کم کم اضافه کنید و ورز دهید تا وقتی شروع به شکل گرفتن کرد ، بیایید با کمی روغن زدن به دستتان و بدون افزودن آرد ، آن را شکل دهید.
در یک ظرف سلفون ویا کیسه فریزر بکشید و کوفته ها را در ظرف گذاشته وبزارید 15دقیقه در فریزر بماند و بعد در روغن داغ شناور با حرارت متوسط سرخ کنید
4.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوفته سبزیجات😋😋😋😋
مواد لازم:
برای کوفته👇
500 گرم گوشت چرخ شده
1 تخم مرغ
1 پیاز رنده شده 1-2 حبه سیر رنده شده
1/4 لیوان آرد سوخاری
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده
1 قاشق چایخوری فلفل پول بیبر یا پاپریکا
1 قاشق چایخوری نمک و مقداری فلفل سیاه
مواد دیگر👇
3 عدد سیب زمینی متوسط
2 هویج متوسط
2 عدد فلفل سبز
1 فلفل کاپیا یا فلفل دلمه قرمز
1 لیوان نخود فرنگی آبپز
10-15 موسیر یا پیاز ریز
4-5 حبه سیر
برای سس👇
5 قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی یا 2 گوجه فرنگی خرد شده
1/2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1.5 لیوان آب گرم
1 قاشق چایخوری آویشن
1/2 قاشق چایخوری فلفل پول بیبر
نمک طبق ذائقه.
🔷#ژله_آلوورا_پسته ⛱
پودر ژله آلورا 4 بسته
پسته تازه نیم کیلو
بستنی 1 لیوان
🔸یه بسته پودر ژله رو با 1 لیوان آب جوش مخلوط کرده رو حرارت کتری بن ماری می کنیم تا کامل حل بشه وشفاف1 لیوان سرخالی آب اضافه میکنیم
قالب روکه اب توش چرخوندیم رو تو فریزر می ذاریم 5دقیقه
🔸حالا بیرون می یاریم وژله رو داخلش میریزم ویک سوم پسته رو هم روش پخش می کنیم تو یخچال می ذاریم تا ببنده به همین صورت دو بسته ژله دیگه روهم رو می ریزیمبعد مرحله آخرهم وقتی پودر ژله آخر رو حل کردیم واز حرارت افتاد بستنی رو هم اضافه میکنیم با هم زن خوب مخلوط می کنیم ورو ژله پسته می ریزیم وتویخچال می ذاریم تا کامل ببنده بعد ته قالب رو تو آب گرم قرار داده ولبه ژله رو با کارد از قالب جدا کرده وتو ظرفی که خیس کردیم بر میگردونیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#لواش_خانگی 🍞 😋
▫️آرد 2 پيمانه
▫️آب ولرم 3/4 پيمانه
▫️روغن 4 ق غ
▫️بيكينگ پودر 1 ق چ
▫️نمك نوك ق چ
🔸در ابتدا آرد الك شده،بيكينگ پودر و نمك را در ظرفى ريخته و مخلوط ميكنيم،سپس روغن رو اضافه ميكنيم و با دست مخلوط ميكنيم و در آخر آب ولرم رو كم كم اضافه ميكنيم تا حدى ك خمير لطيفى ب دست بياد ممكنه همه آب هم نياز نشه بستگى ب آرد داره وقتى خمير لطيفى ب دست اومد ديگه آب اضافه نكنيد.
روى خمير رو با پارچه بپوشونيد و يك ساعت استراحت بديد،بعد از يك ساعت خميرو ب شكل گلوله هايى ب اندازه نارنگى باز ميكنيم،روى سطح كار كمى آرد ميپاشيم و خميرو باز ميكنيم.
تابه تفلون رو با قلمو چرب ميكنيم و ميزاريم رو شعله ملايم و خمير نون هارو دونه دونه تو تابه داغ شده ميزاريم وقتى ى طرف نون حباباى قهوه اى ايجاد شد برميگردونيم تا طرف ديگه هم بپزه،وقتى نون آماده شد روشو با كيسه فريزر بپوشونيد تا خشك نشه و بقيه نون هارو هم درست كنيد
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇