آشپزی ایرانی🍔
#سمبوسه_سیب_زمینی_سوزان
#سمبوسه_سوزان
مراحلو توی فیلم توضیح دادم😇❤
◀مواد سمبوسه رو همیشه چشمی میریزم
◀ادویه ها میزانشون به ذائقه شما بستگی داره
◀میتونید از یوفکای سمبوسه یا نان لواش استفاده کنید
اگه از یوفکا استفاده میکنید حتما خمیرها رو دونه دونه از بسته بیرون بیارید چون زود خشک میشن
◀من برای هر سمبوسه از دو ورق خمیر یوفکا استفاده کردم ...میتونید با یک ورق بپیچید
◀سمبوسه ها رو در داغن کاملا داغ و شناور سرخ کنید و بعد اونا رو روی دستمال بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه ژامبون خانگی
حتما یکبار امتحان کنید طعمی متفاوت داره بی نظیر
#کیک_شکلات_خامه 🍰
تخم مرغ 4 عدد
شکر 2 لیوان
شیر 1 لیوان
پودر کاکائو 3 ق غ سر پر
روغن مایع 1 لیوان
آرد 2 لیوان
وانیل 1/4 ق م
بکینگ پودر 1 ق چ
برای کرم:
پودر خامه قنادی آماده
پنیر لبنه 2 ق غ
شیر 1/5 لیوان
طرز تهیه:تخم مرغ و شکر رو با همزن برقی تا زمانیکه کف کنه بزنید.روغن مایع،وانیل،شیر رو هم اضافه کنید و کمی بزنید،بقیه مواد رو هم اضافه کنید و هم بزنید.داخل قالب کاغذ روغنی پهن کنید یا داخل ظرف پیرکس رو روغنی کنید و مواد رو داخلش بریزید.و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 35-45 دقیقه بپزید.
برای کرم،شر سرد رو به پودر خامه اضافه کنید و با همزن برقی بزنید.بعد از اینکه سفت شد پنیر لبنه هم اضافه کنید و کمی بزنید و داخل یخچال بزارید.
کیک آماده شده رو به دو قسمت تقسیم کنید و یک قسمت رو پودر کنید،یا با قاشق از بالای کیک به طور منظم بردارید و پودر کنید.طبقه پایین کیک رو داخل ظرف سرو قرار بدید و با کرم آغشته کنید،میتونید یه لایه موز هم بزارید و داخل خامه شکلات چیپسی بریزید و پودر کیک رو روش بپاشید.کیک رو داخل یخچال به مدت 3-4 ساعت بزارید.و به دلخواه تزیین کنید،نوش جان😋
فلفل شکم پر
دوستان مواد اصلی برای پر کردن داخل فلفل دلمه ای ها برنج پخته شده,روغن,سیر,پیاز,فلفل خردشده,گوجه خرد شده,سویا,هست. البته قارچ و یا کدو هم میتونید به دلخواه بریزید.وشیر نارگیل,کره بادوم زمینی, پودر کاری,سس سویا,نمک و فلفل,فلفل دودی هستش.سس روش هم سس پنیر هست.میتونید بجاش از پنیرهم استفاده کنید
مواد داخلی که پختید و تفت دادید,داخل فلفل ها میریزید و میذارید داخل فر
نکته:از فلفل دودی تو غذاهاتون زیاد استفاده کنید.خیلی تو طعمش تاثیر دارد
#مرغ_شکم_پر_اسفناجی 🍗 😋
▫️سینه مرغ بدون استخوان 2 عدد
▫️اسفناج 100 گرم(اندازه دو تا مشت)
▫️قارچ 5 عدد
▫️پنیر لبنه 2 ق غ
▫️سیر 2 حبه
▫️پنیر موزارلا 2 ق غ
🔸خوووب اول مرغ بشورید بعد به صورت افقی وسط مرغ از طول با چاقو یه برش نسبتا عمیق بزنید بعد با یه دونه پیاز و نمک فلفل سیاه ، آبلیمو ، 3 قاشق روغن زیتون به مدت حداقل 1 ساعت مرینیت کنید.
تو این فاصله میتونید مواد داخل مرغتون آماده کنید اسفناجتون درشت خرد کنید و در حد یکی دو دقیقه تفت بدید که سبک بشه ولی رنگ سبزش حفظ بشه بعد دو حبه سیر رنده شده رو به همراه قارچتون (قارچ هارو ریز و نگینی خرد کنید) اضافه کنید 1 دقیقه دیگه با شعله زیاد تفت بدید بعد پنیر هاتون و فلفل سیاه اضافه کنید دو سه تا هم بزنید که قشنگ مخلوط شه و زیرش خاموش کنید بزارید کنار تا خنک بشه .
از موادتون وسط مرغ هارو پر کنید در حدی که بیرون نزنه و در آخر روی سینه هارو با محلول کره و زعفران آغشته کنید بزارید به مدت 45 دقیقه با درجه 180 تو فر
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه کباب خوشمزه با فر😋😋
مواد تشکیل دهنده:
🍄 قارچ 300 گرم
🍄 سینه مرغ 500 گرم
🍄 فلفل دلمه 🍄گوجه فرنگی گیلاسی
🍄 روغن آفتابگردان یک قاشق غذاخوری
🍄 روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
🍄 سرکه نصف قاشق غذاخوری
🍄 کنجد به دلخواه یک قاشق غذاخوری
🍄 شوید تازه ساطوری شده
🍄 پاپریکا
🍄 مخلوط فلفل سیاه و قرمز
🍄 چاشنی کباب مثل تندوری
🍄 نمک
مدت زمان پخت در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#کیک_قهوه_کاکائو🍰🍰
مواد لازم آرد 2 پیمانه
شکر 1.5 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
پودر قهوه 3 قاشق چای خوری
پودرکاکائو3ق غ
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
شیر 1/2 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
طرز تهیه
فر رو روشن می کنیم. آرد و بیکینگ پودر رو 3 تا 4 بار الک می کنیم.
در ظرفی شکر، وانیل و تخم مرغ رو با همزن می زنیم تا کشدار بشه.
روغن مایع رو اضافه می کنیم و کمی می زنیم و بعد شیر افزوده و با همزن می زنیم تا مواد یکدست بشن. مخلوط آردوبکینگ پودروپودرقهوه وپودرکاکائو رو کم کم به مواد افزوده و با لیسک دورانی هم می زنیم تا کاملا مخلوط شن.
قالب رو چرب کرده و مواد رو می ریزیم و میذاریم تو فر با درجه حرارت 185°c به مدت 45min تا کیک بپزه. برای تِستِ پخت کیک چاقو تو کیک فرو می کنیم، اگه موادی به چاقو نچسبیده بود کیک پخته و آماده ست.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
10.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
11.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلاااام دوستای گلم من اومدم با #پیراشکی_گل خوشمزهههه😍😋
مواد لازم
1 قاشق غذاخوری شکر
1 بسته مخمر
1قاشق چایخوری نمک
1 لیوان شیر ولرم
1 لیوان آب ولرم
3-4 قاشق غذاخوری روغن
5 لیوان آرد
روغن فراوان برای سرخ کردن
اندازه هر لیوان 200 میلی لیتر
ابتدا نمک و مخمر و شکر و شیر و باهم مخلوط میکنیم و آرد الک شده رو به تدریج اضافه و خوب ورز میدیم و روغن میریزیم تا خمیر به دستمون نچسبه و بعد درش رو میبندیم و در جای گرم یکساعت استراحت میدیم، ورز داده و به چانه های مساوی تقسیم و روی کاغذ روغنی میذاریم و با فنجان و چاقو مطابق فیلم شکل میدیم دوباره روشو با پارچه میپوشانیم و ده دقیقه دیگه استراحت داده و بعد در روغن داغ سرخ میکنیم و روی دستمال کاغذی میذاریم تا روغن جذب دستمال شه ، نووووش جان😋❤️
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_کبابی
ران مرغ
نمک
فلفل
ادویه جات دلخواه
پودر سیر
سس سویا
سس تند قرمز
خردل
عسل
سیب زمینی
روش
چند ران مرغ را کمی صاف کنید آنها را در یک کاسه قرار دهید و ادویه ها ، سس سویا را اضافه کرده و مخلوط کنید. ران ها را به دو کاسه تقسیم کنید ، خردل ، سس تند داغ و عسل را در یک قسمت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
دو ران را روی سیخ قرار دهید.
چند سیب زمینی را روی سینی پخت بگذارید. در بالای سیب زمینی ها مرغ را قرار دهید.
پخت 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید کنار خانواده خوشتون بیاد
نوووش جاااان❤🌈