eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍃سلام صبح شما بخیر 🌱الهی وجودتون سبز 🍃لحظه هاتون بدون غم 🌱صبحتون بی ‌نظیر 🍃در کنار عزیزانتان باشه ─━━━━⊱🖋⊰━━━━─
آشپزی ایرانی🍔
. . 👈مواد لازم: 1 لیوان ماست 1 لیوان آب گرم 1 لیوان روغن 2 عدد تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز 1 قاشق چایخوری نمک 1 و نیم قاشق چای خوری مخمر فوری 6 لیوان آرد، تقریبی 👈برای مواد میانی: 6 عدد سیب زمینی متوسط 2 عدد پیاز روغن مایع نمک ، فلفل چیلی ، فلفل سیاه مواد میانی را میتوانید با سلیقه خود تغییر دهید، مثلا گوشت اضافه کنید، یا.... 👈دستور تهیه: ابتدا مخمر و شکر و آب گرم را مخلوط کنید تا ده دقیقه استراحت کند. در این فاصله، تخم مرغها را در یک کاسه بزرگ بزنید و سپس مخمر، روغن و ماست را اضافه کرده و هم بزنید. حالا نمک و آرد را اضافه کرده و خوب ورز دهید تا خمیر یکدست و لطیفی بدست آید. روی خمیر را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید در دمای اتاق به مدت حداقل یک ساعت استراحت کند. در این فاصله، مواد میانی را آماده کنید. بقیه کار با توجه به ویدیو مشخص است.
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.فرنی 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥 شیر 2پیمانه آرد برنج 1/2پیمانه شکر 1پیمانه(من یکم کمتر ریختم) هل و گلاب‌ به مقدار لازم فرنی یه دسر ساده و خوشمزه با بافت لطیف که خیلیم سبکه و وقتی میخورین باعث میشه تا مدت زیادی احساس سیری‌ داشته باشین میتونین بهش زعفران،وانیل،دارچین هم بزنین،من اینجا زدم😋
9.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
براي هر نفر نصف پيمانه و دوبرابرش رشته استفاده ميشه، . 🌸رشته رو با كره وياروغن محلي ودارچين سه دقيقه تفت دادم تا بوي خاميش گرفته بشه، . 🌸رشته رو پنج دقيقه آخر به برنج اضافه كنيد تا مغزش نرم بشه واز روي حرارت بردارين، . 🌸مرغ تكه اي،گوشت تكه اي،گوشت قلقلي،ماهي،خرما،كشمش،خلال نارنج وپرتقال،پياز داغ قابل تغيير هست تو اين غذاي فوق العاده😋👌
آشپزی ایرانی🍔
#کیک_بی‌بی
گاناش پستهای قبل آموزش دادم بازم اسلاید آخر این پست گذاشتم مقدار خامه و شکلات برابره اول کیک رو آماده میکنیم که من کیک بی بی درست کردمخیلی راحته تخم مرغ دو عدد آرد دو پیمانه پودر کاکائو نصف پیمانه وانیل یک چهارم ق چ بکینگ پودر دو ق م پودر قند یک و نیم پیمانه جوش شیرین نصف ق چ نمک نوک ق چ شیر یک پیمانه آب‌جوش نصف پیمانه روغن مایع نصف پیمانه قالبم بیست سانت بود کفش کاغذ گذاشتم و چرب کردم تو ظرفی همه ی مواد خشک رو روهم الک کن بعد تخم مرغ و شیر و روغن اضافه و مخلوط کن بعد با همزن مواد رو سه دقیقه بزن همون اول همزن که روشنه آب‌جوش رو تو دومرحله بریز و هم بزن تا خوب یکدست بشه بعد بریز تو قالب بزار تو فر با دمای ١٨٠ حدود چهل دقیقه تا بپزه با خلال چک کن ( بدون فر هم میشه پخت) گاناش هم شروع کار یا بعد اینکه کیک رفت بپزه آماده کن و بزار یخچال نا خنک بشه موقع کار دربیار با همزن بزن تا فرم بگیره کیک که خنک شد اگر دوست داری مثل من روش رو با پودر کیک بپوشونی یه لایه کوچیک از روش برش بزن و بعد پودر کن خوب برای تزئین من کیک رو با نخ دندان (فیلمش جدا کامل تو کانال هست) به دو سه قسمت کردم با چاقو مرز برش رو مشخص کردم نخ رو دورش قرار دادم بعد حالت ضربدری کشیدم و از وسط تمیز و مرتب برش خورد گاناش رو ریختم تو قیف لایه اول کیک رو گذاشتم با شیرکاکائو مرطوب کردم گاناش روش زدم صاف کردم لایه بعدی رو گذاشتم کمی فشرده کردم دوباره مراحل تکرار لایه آخر یکم گاناش زدم تا پودر کیک روش بچسبه در آخر روش رو با ماسوره تزئین کردم دور کیک هم کمی گاناش زدم و پودر کیک زدم روی کیک هم با توت فرنگی ووبریلو ساده تزئین کردم
🍜 😋 ▫️کلم قمری: یک عدد ▫️نخود: یک پیمانه ▫️سیب زمینی: 2 عدد ▫️گوشت آبگوشتی: 500 گرم ▫️پیاز: 1 عدد ▫️زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم ▫️کشک: 1 پیمانه (در صورت تمایل) ▫️سیر: 2 حبه (در صورت تمایل) 🔸پیاز رو نگینی کنید با روغن گوشت و دنبه سرخ کنید بهمراه زردچوبه و فلفل نخود ها رو پاک و شسته اضافه کنید آب سرد بریزید و بذارید بپزه یکساعت به سرو سیب زمینی ها رو پوست کنید و کلم هارو پوست کنده و در کمی روغن تفت دهید به آبگوشت اضافه حالا یک عدد پیاز متوسط رنده ی ریز کنید دنبه ها رو از آبگوشت کشیده و بکوبید بهش زردچوبه ونمک بزنید و به ابگوشت اضافه کنیدبذارید جا بیفته
😋 🔸مواد کوکو‌سبزی رو‌اماده می کنیم‌(من یه سیب زمینی،سبزی کوکو،تخم مرغ،گردو و نمک و فلفل و زردچوبه رو با هم‌مخلوط می کنم )بعد نان باگت یا فرانسوی رو دو‌سانت دوسانت برش میزنیم و‌توش روخالی می کنیم و توی تابه کمی روغن میریزیم و دو‌طرف نان ها رو به روغن اغشته می کنیم(خیلی چرب نکنید)بعد توی نان ها رو از مواد کوکو‌میریزیم ‌‌درب تابه رو میذاریم ‌وبا حرارت کم میذاریم تا سرخ بشه،طرف دیگه رو هم سرخ می کنیم