😄
نان پنبه ای مغزدار
مواد لازم:👇
2 عدد تخم مرغ (زرده ی یک عدد را برای رومال جدا کنید)
1 لیوان شیر ولرم (اندازه لیوان 200 میلی لیتر)
نصف لیوان آب گرم
نصف لیوان روغن مایع
2 قاشق چای خوری مخمر فوری
1 قاشق چایخوری نمک
1.5 قاشق چای خوری پودر قند یا شکر
4 لیوان آرد (مقدار آرد ممکن است متفاوت باشد ، آن را کنترل شده اضافه کنید) (اندازه لیوان 250 میلی لیتر)
برای مواد داخلی
مقداری پنیر و جعفری
برای تزیین:👇
کنجد و سیاه دانه
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام سلام دوستان گلم چطورین عزیزان دلم ...نوبتی هم باشه نوبت یک مربای خوشمزه و عالی اونم با توت فرنگی که عاشقشم
هم آموزش مارمالاد هم مربا
مربا توت فرنگی
برای هر یک کیلو توت فرنگی بدون برگ یک کیلو شکر لازم داریم
شکر رو لابه لای توت فرنگی بریزید یک روز کامل داخل یخچال باشه تا آب بندازه بعد روی حرارت بزارید و مرتب هم بزنید و کف روی توت فرنگی رو بگیرید
اگر توت فرنگی بیشتر نیم ساعت بپزه قهوه ای و شل میشه پس بعد نیم ساعت توت فرنگی رو خارج کنید کنید و بزارید شیره بجوشه تا به قوام برسه
برای اینکه بفهمیم به قوام رسیده یک قاشق از شیره داخل ظرف بریزید بزارید خنک بشه اگر بعد خنک شدن کش اومد آماده است
بعد هم کمی از شیره رو روی توت فرنگی بریزید باقی رو هم به عنوان شربت استفاده کنید
بعد خنک شد مربا رو داخل شیشه تمیز و خشک بریزید
مارمالاد توت فرنگی
به ازای هر لیوان توت فرنگی پوره شده یک لیوان شکر میخوایم
توت فرنگی رو پوره بل شکر مخلوط روی حرارت میزاریم مرتب هم میزنیم و کف روی توت فرنگی رو میگیریم مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه
مراحل تهیه در پست های بعد
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مسمای مرغ و بادمجان
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
#پیتزا_نیویورکی 🍕 😋
▫️روغن زیتون به مقدار لازم
▫️پنیر موزرلا به مقدار لازم
▫️پیاز متوسط 1 عدد
▫️فلفل سفید1 ق م
▫️لیمو ترش 1عدد
▫️خامه 1 فنجان
▫️خمیر پیتزا بزرگ 1 عدد
▫️گوشت نیم پز 200 گرم
🔸ابتدا فر را با حرارت 351 درجه فارنهایت داغ نمایید. پیاز را به صورت حلقه های ظریف برش داده و در روغن زیتون سرخ کنید، خامه را کمی جوشانده تا غلیظ شود سپس فلفل سفید را به همراه آب نصف لیمو ترش به خامه اضافه نمایید. خمیر پیتزا را روی سینی مخصوص پیتزا پهن نمایید. پنیر موزرلا و گوشت ریش شده را به صورتی که روی خمیر را یک لایه کامل بپوشاند بر روی خمیر ریخته و مخلوط خامه را به طوری که کاملا سطح پیتزا را بپوشاند روی گوشت و پنیر بریزید. مقداری دیگر پنیر موزرلا روی پیتزا ریخته و در پایان پیازهای سرخ شده روی پیتزا بچینید سپس آن را داخل فر بگذارید. این پیتزا نباید خشک شود زمانی که طلایی شد آن را از فر خارج کرده و سرو نمایید
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
.
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_براونی 🍰
تخممرغ2 عدد🍂1لیوان شکر 🍂1پ شیر🍂1پ روغن مایع
2ق غ پودر کاکائو 🍂1لیوان آرد 🍂1ق چ پکینگ پودر🍂 1پ پودر نارگیل 🍂 1پ چیپس شکلاتی
11.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ گریل
سینه مرغ 2 عدد
نان تافتون 6 عدد
کاهو پیج نصف 1 عدد
خیار شور 3 عدد
سیب زمینی 4 عدد
ادویه سیب زمینی 👇ادویه سیب زمینی👇
نمک و فلفل سیاه و اویشن و پاپریکا و پول بیبر و پودر سیر (هرکدوم 1 قاشق چای خوری )
کچاب 1 قاشق غذا غوری
مایونز 1 قاشق غذا خوری
سرکه 1 قاشق غذا خوری
خیار شور یک عدد
ماست 4 قاشق غذا خوری
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
سیر 1 حبه
#پیراشکی_مرغ 🥐 😋
🔸خمیر جادویی: دوعدد تخم مرغ روبا نصف لیوان روغن مایع ویک ونیم لیوان شیر و کمی نمک و 1 ق غذاخوری سرخالی بیکینگ پودر و1ق چایخوری مایه خمیر فوری مخلوط کنید و کم کم بهش آرد الک شده اضافه کنید تا زمانی که خمیر شه و به دست نچسبه و خوب ورز دهید و در ظرف دردار تو دمای محیط دو ساعت بزارید بمونه روش یه پارچه بکشید باید حجم خمیر دوبرابر شه .این خمیر رو یک روز قبل درست کنید وبعد استفاده کنید خیلی عالی میشه البته بعد از ور اومدن تو یخچال بذارید تا موقع استفاده. یک خمیر فوق العاده است برای نان و شیرینی هم میشه استفاده کرد فقط وقتی خواستید برای شیرینی استفاده کنید بهش کمی شکر بزنید
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
.
.
.
.
.
..
🌸🌸🌼🌸🌸
حالِ خوبِتان را نه از کسی طلب کنید نه برایش به این و آن رو بزنید و نه حتی منتظرِ معجزه باشید قدری تلاش کافیست برای داشتَنَش این خودِ شمایید که میتوانید روحِتان را مملو عشق آرامش کنید #صبحتون_بخیر 🌤
🎀 🌸 🎀
12.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آشپزی
#سوهان_توری
شیرینی فوق العاده خوشمزه ؛😋
شیک ومجلسی😊
وفوری😮
#ترفند_آشپزی🍆
♦️چیکار کنید که براى سرخ كردن بادمجون کمتر روغن مصرف بشه👇🏻
🔸اول بادمجونها رو پوست میگیرم و میشورمشون بعدش برش میزنم و پهنشون میکنم روی یه پارچه تمیز که آب اضافه ایشون گرفته بشه بعدش توی روغن داغی که کمی نمک بهش زدیم با حرارت ملایم سرخشون میکنیم