eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸هیچ آغازے زیباتر از سلام نیست 🍃دستہ گلے مےسازم بہ نام "سلام" 🌸کہ هر گل دعایے و هر برگش 🍃سلامے براے سلامتے شما 🌸با بوے خوش عشق و زندگے 🍃سلاااام صبح تون زیباااا
۱۵ پرتغال متوسط رو خوب با مسواک بشورید و با دستمال خشک کنید بعد همه پرتغالهارو به ترتیب به یک کله قند بکشید تا سطح کله قند به رنگ نارنجی پرتغال در بیاد. بعد آب این ۱۵ پرتغال رو بگیرید بعد کله قند رو داخل یه ظرف بزرگ بزارید و آب پرتغالی که گرفتیدرو به همراه ۷/۵لیوان آب جوشیده سردشده بریزید روی کله قند و به مدت ۱۴_۱۵ساعت درمحیط آشپز خونه بزارید بمونه بعداز این مدت، خوب مایع رو هم بزنید ووقتی از حل شدن کامل قند در محلول مطمئن شدید مایع شربت رو داخل ظرف مناسب بریزید حالا شما حدودا ۵لیتر شربت غلیظ دارید که دریخچال به مدت طولانی قابل نگهداریست  وبه نسبت شیرینی دلخواهتون با آب مخلوط میکنید وبه مصرف میرسونید اینم یه شربت گوارای بدون مواد نگهدارنده با رنگ و اسانس طبیعی
بادمجان ها رو شسته و روی باربیکیو یا حتی شعله های گاز کبابی کنید پوست کنده ساطوری یا بکوبید بزارید کنار حالا پیاز داغ درست کنید نمک و فلفل سیاه و زردچوبه هم افزوده بادمجان ها رو اضافه میکنیم نصف فنجان اب تایم بیست دقیقه ای میدم تا بپزه گردو ی خرد شده و سیر داغ و نعناع داغ هم اضافه میکنیم بنا بر ذائقه ی خانواده و کشک.
🥘 😋 🔸ابتدا برای سه نفر سیصد گرم نعناع جعفری ریز خرد شده رو با شعله ی کم به مدت نیم ساعت در کمی روغن تفت بدید و کنار بذارید. سیصد گرم قارچ رو ورقه ورقه کرده و در دو قاشق روغن سرخ کنید(اگر قارچ ریز بود نیازی به ورقه کردن نیست) در قابلمه ای یک عدد پیاز متوسط رو ریز خلال کرده با مقداری روغن سرخ کنید تکه های مرغ رو به همره زعفران ، نمک و فلفل سیاه اضافه کرده تفت بدید تا سرخ و مغزپخت بشه سپس نعناع جعفری سرخ شده رو به همراه یک لیوان آب جوش اضافه کنید و در قابلمه رو ببندید تا مرغ با شعله ی کم پخته بشه در اواخر پخت قارچهای سرخ شده رو به همراه یک قاشق رب نارنج یا دو سه قاشق آبلیمو اضافه کنید و اجازه بدید تا خورش جا بیفته و روغن بندازه
پرتقال برای محلبی: شیر : ۳/۵ لیوان آرد سفید : ۱ لیوان شکر : ۱ لیوان پوست پرتقال رنده شده : نصف یک پرتقال کره یا مارگارین : ۱۲۵ گرم وانیل : نصف قاشق چایخوری برای قسمت پرتقالی: آب پرتقال : ۱/۵ لیوان آب : ۱ لیوان نشاسته ذرت یا نشاسته گل : ۳ قاشق غذاخوری شکر : نصف لیوان ابتدا سه بسته کیک رولتی رو برش بدین نه زیاد ضخیم ونه زیاد نازک بعد شروع کنید به چیدن رولت ها ته و دیواره های قالب کمربندی یا رینگ (من از رولت اماده و رینگ استفاده کردم) برای محلبی، کره رو آب کنین، آرد رو اضافه کنین و با همزن هم بزنید و تفت بدین تا رنگش عوض شه، بعد آرام آرام شیر رو اضافه کنید و تند تند هم بزنید شکر و پوست پرتقال رنده شده هم اضافه کنین هم بزنید تا غلیظ شه.وقتیکه روش حباب حباب شد، وانیل رو اضافه کنین و از روی شعله بردارین و بزارین خوب سرد بشه سپس و محلبی رو توی قالب روی رولتها بریزین و بزارید توی یخچال بمدت دو ساعت تا رویه ببنده برای قسمت پرتقالی، همه موادو توی قابلمه بریزین بزارید روی حرارت متوسط هم بزنید تا غلیظ شه. بعد که سرد شد بریزین روی محلبی و یک شب بزارین بمونه یخچال. نکته: من از اب پرتقال آماده استفاده کردم میتونید از اب پرتقال طبیعی هم استفاده کنید. اندازه قالب بیست سانت بود
🍰 😋 ▫️بیسکویت۳۵۰ گرم ▫️کره۱۲۰ گرم ▫️پودر کاکائو۱/۳ پیمانه ▫️پنیر خامه ای۲۵۰ گرم ▫️شکر۱/۳ پیمانه ▫️پودر وانیل۲ قاشق چایخوری ▫️خامه ترش۱ پیمانه ▫️خامه زده شده۲۵۰ گرم ▫️پودر شکر۱ قاشق چایخوری ▫️مربای آلبالو۶۰۰ گرم 🔸بیسکویت ها را در مخلوط کن یا غذاساز آسیاب کنید. کره را آب کنید.  3 قاشق چای خوری پودر کاکائو و کره را با بیسکویت مخلوط کنید و خوب هم بزنید. مواد را کف ظرف کیک بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید. داخل یک ظرف بزرگ پنیر خامه ای و شکر را هم بزنید تا نرم و یکدست شود. سپس وانیل و خامه ترش را به آن اضافه کنید و در نهایت خامه زده شده را اضافه کنید. نصف مواد را داخل ظرف کیک بریزید و خوب پخش کنید. بقیه مواد را با پودر شکر و باقیمانده پودر کاکائو مخلوط کرده و هم بزنید.سپس آن را روی لایه قبلی بریزید و به مدت حداقل ۵ ساعت در یخچال نگهدارید.چیز کیک آماده را برش دهید و هر برش را با مربای آلبالو تزئین کنید. می توانید با خامه زده شده اطراف کیک را تزئیین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بافیله مرغ فیله های مرغ راکوبیده ابلیمووآب پیازوزعفرون بزنیدوسه ساعت دریخچال بزاریدبعدنمک وفلفل بزنیدوبعدفیله هاراتواردبزنیدبعددرزرده تخم مرغ ودراخرتواردسوخاری ودرروغن داغ سرخ کنید.
💢 سرو كشک بادمجان ابتدا کشک بادمجان را آماده کنید بادمجان دلمه ایی را از وسط دو نیمه کنید و به آن نمک بزنید تا تلخی آن گرفته شود سپس شسته ، آبکش، خشک و سرخ کنید. وسط شکم بادمجان سرخ شده را کمی خالی کنید و کشک بادمجان آماده شده رو درون ان بریزید و تزیین کنید.
🥓 😋 ▫️نون مخصوص سمبوسه ایرانی مارک 9595در بازار موجوده ▫️پنیر کیبی ▫️مغز گردو ریز خرد شده ▫️عسل یا شیر عسلی برای روکش 🔸خمیر سمبوسه روی سطح صاف قرار بدین پنیر خامه ای یا کیبی کمی پودر گردو البته درصورت تمایل خیلی ها اصلا نمیزنن رو چند سانت ازلبه عقبتر بزارین لبه های هردوسمت روی لبه های پنیر بزارین بعد خمیرتون رو رول کنید در روغن داغ سرخ کنید بعد روی کاغذ روغن گیر انداخته تا روغن اضافه رو جذب کنه کاملا که سرخ کردین روش عسل یا شیر عسلی بریزین ودر صورت دلخواه داخل پودر پسته بزنید
. با قلي ها رو با برنج و شويد تازه خرد شده با هم آبكش كردم موقع دم كردن يه كم پياز داغ با پودر گل سرخ لا بلاي برنج ريختم تا آدم و موقع دم كشيدنه برنج بيهوش كنه واسه درست كردنه مرغ ها: مرغ ها رو هم خوب سرخ ميكنم تو روغن داغ و ميزارمش كنار واسه سسش:رب گوجه و پياز داغ و فلفل دلمه اي و زرچوبه با يه كمي ادويه گوجه كه آماده ست و تو عطاريها دارن رو خوب تفتش دادم و بهش آب اضافه كردم و مرغا رو توش اضافه كردم تا بپزه و جا بيفته تهديگش رو هم سيب زميني رو رنده ريز زدم با نمك و زرچوبه مخلوط كردم و كف قابلمه با پشت قاشق صاف كردم و برنج مخلوط رو روش ريختم تا دم بكشه☺️
شربت سنتی رو جایگزین نوشابه سر سفره های افطار و شام کنید 😋 شکر یا عسل رو با آب رقیق کنید تخم شربتی رو خیس کنید و عسل عرق بهار نارنج و زعفران و چند برگ نعنا رو هم بهش اضافه کنید و نوش جان کنید در صورت تمایل می تونید از لیمو تازه هم استفاده کنید🍹🍋
شام رژیمی مرغ در تابه كاملا نچسب با آب ليمو ترش + سبزيجات خشك دلخواه + ١/٢ ق غ روغن زيتون + نمك و فلفل سياه و زنجبيل و پوست ليموترش رنده شده ٢٥ دقيقه پخته شده است نخود پخته را با ادويه هاي دلخواه و كمي روغن زيتون در فر قرار بديد با دماي ١٢٠ درجه سانتي گراد تا كريسپي بشه خيار + گوجه + پياز و كاهو با روغن زيتون و ليمو ترش تازه و فلفل و نمك و سير و پودر پياز ماست چكيده ١ ق غ + خيار و سبزيجات خشك دلخواه پمنير فتا ١/٢ ق غ
شیر : ۲ لیوان نشاسته گل : ۱/۴ لیوان شکر : ۱/۴ لیوان زعفران دمکرده : ۲ ق غ گلاب : ۴ ق غ کره : ۱ ق غ شیر رو توی قابلمه ریختم بعد نشاسته و شکر رو ریختم و خوب همش زدم تا کاملا نشاسته توش حل بشه بعد زعفران و گلاب رو اضافه کردم و گذاشتم روی شعله ملایم تا به غلظت فرنی برسه حالا کره رو بهش زدم و شعله رو خاموش کردم و همون طور داغ توی قالب ریختم و بعد از سرد شدن گذاشتمش یخچال به مدت ۲ ساعت تا کاملا خودشو بگیره نیازی به چرب کردن قالب نیست چون خودش به راحتی جدا میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داخل ماهیتابه مواد لازم برای خمیر: 2 عدد تخم مرغ 5 قاشق ماست کمی نمک(نصف قاشق مرباخوری) نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم معادل 1.5 قاشق چای خوری) 4 قاشق غذاخوری روغن مایع آرد (آرد را با کنترل بریزید ، باید خمیر نرم باشد و کمی به دست بچسبد) سوسیس ، سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس) ، زیتون ، ذرت ، پنیر پیتزا ، فلفل ، گوجه فرنگی ، کنجد و ... مواد لازم برای سس: 1 قاشق مربا خوری رب 1 قاشق مربا خوری سس کچاپ 1 قاشق چای خوری آویشن 1 حبه سیر رنده شده طرز تهیه: برای خمیر تمام مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید آرد را در آخر و با کنترل بریزید تا خمیر نرمی که کمی به دست می چسبد آماده شود. خمیر را داخل ماهیتابه ای که با روغن چرب کردید بذارید و خمیر را با دست پهن کنید. (اگر دوست دارید خمیر پیتزا نازک باشد میتوانید داخل دو ماهیتابه درست کنید. خمیر برای دو عدد پیتزا کافی است) مواد سس را با هم مخلوط کنید و روی خمیر بزنید. ابتدا پنیر پیتزا بریزید و سپس بقیه مواد را اضافه کنید و در آخر مجدد پنیر پیتزا رنده شده بریزید. در ماهیتابه را بذارید و روی اجاق با شعله کم بپزید
🍹 لیموترش و سیب نصف فنجان یخ یک عدد سیب دو عدد لیموترش تازه مناسب برای رفع تشنگی و عطش تمام مواد را در مخلوط‌كن بریزید تا آبمیوه یكدستی حاصل شود. این آبمیوه در قبل از غذا مصرف شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای ساده با سینه مرغ روخردکنید بعدازتفت دادن نمک وفلفل وپودرپاپریکااضافه کنیدبعد مقداری خامه به مواداضافه کرده بعداز تفت دادن پنیرپیتزای ورقه ای روی موادبگذاریدودر فر 170درجه به مدت 5دقیقه بمونه
💖🍰 صد گرم کره اب شده در دمای محیط را با یک لیوان شکر و کمی وانیل مخلوط کرده و هم بزنید ،سپس چهار عدد تخم مرغ را دونه دونه اضافه کرده و هم بزنید ،یک لیوان شیر هم بریزید و مخلوط کنید ،در اخر نصف لیوان ارد سفید و یک و نیم لیوان پودر کاکاوو و دو قاشق مرباخوری بیکن پودر الک شده ارام ارام اضافه کرده و خوب مخلوط کنید،مایه را درون قالبی که از قبل چرب کردید بریزید و بذارید تو فر و با دمای صدو هفتاد س و تا زمانیکه کیک خوب پف کرده و پخته شود ،،وقتیکه کیک پخته شد روش سس بریزید،برای تهیه سس شکلاتی صد و پنجاه گرم شکلات شیری (هرچی که باشه) مثل گالکسی ،هرشیز .لینت را به روش بن ماری ذوب کرده و بیست گرم کره بهش اضافه کنید و بریزید رو کیکتون و با توت فرنگی های خوشگل تزیین کنید نوش جان
✅ لیموناد هندونه 🍉🍋🍉🍋 ✍ مواد لازم: هندونه سه پیمانه آب سه پیمانه شکر ۱/۳ پیمانه لیمو ترش تازه۳ عدد 🍜 طرز تهیه: ترجیحا دونه های هندونه رو در بیارید و با آب لیمو و شکر و آب داخل میکسر میکس کنید و موقع سرو چند تا یخ داخل لیوان بریزید و نوش جان کنید.
دسر ماست ژله ای یک بسته پودر ژله با طعم دلخواه را در یک لیوان آبجوش حل کرده کنار می گذاریم تا کاملا خنک شده به دمای محیط برسد . یک لیوان ماست پر چرب را که از قبل از یخچال خارج کرده ایم و به دمای محیط رسیده را با قاشق میزنیم تا یکدست شود . پودر ژله ی حل شده را که خوب خنک شده ، به ماست افزوده خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود . داخل قالب مورد نظر ریخته داخل یخچال قرار میدهیم تا خوب بسته شود . سپس داخل ظرف سرو بر می گردانیم 🌸
سینه مرغ شکم پر(سینه مرغ مغزدار)😋 برای وقتایی که مرغ شکم پر هوس کردین و یدونه مرغ برای خانواده زیاده،😉 میتونید سینه مرغ شکم پر درست کنید که از غذاتونم اضافه نیاد و خورده بشه که خیلیم خوشمزه و خیلیم راحت درست میشه ❤️ ابتدا استخوان زیر سینه مرغ رو جدا کرده از قسمت بالای سینه مرغ شکاف طولی داده و با چاقو یا سیخ آروم تا انتهای سینه یک حفره ایجاد کنید اما مواظب باشید از پایین و اطراف باز نشه تا بتونید داخلش رو پر کنید سپس به نمک و زعفرون و فلفل سیاه آغشته کنید و یک ساعتی اجازه بدید تا عطر زعفران رو بگیره. داخل ماهی تابه ای یک عدد پیاز بزرگ رو ریز خلال کرده با مقداری روغن سرخ کنید ، سه قاشق گردوی ریز خرد شده ، چهار قاشق زرشک ، دوقاشق جعفری ریز خرد شده، دو قاشق رب انار درصورت تمایل کمی شکر و نمک و فلفل سیاه اضافه و تفت بدید سپس داخل سینه مرغ رو با این مواد پر کنید و با یک خلال دندون سینه مرغ رو فیکس کنید . در ماهی تابه ای روغن بریزید سینه های پر شده رو کمی سرخ کنید و با نصف استکان زعفران و یک قاشق رب گوجه تفت بدید و یک لیوان آب جوش اضافه کنید و اجازه بدید سینه های مرغ با شعله ی کم پخته بشه . (من برای خوش طعم شدن مرغ از هویج و پودر پیاز و گوجه گیلاسی استفاده کردم) بعد از حدود ۴۵ دقیقه آماده اس (میتونید سینه های مرغ رو از عرض برش بدید ) این مرغ خوشمزه رو با چلو زعفرانی نوش جان کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
-طالبی مواد لازم: طالبی، توت فرنگی، کیوی، انبه، 2 گرم پودر آگار (میتونید از ژلاتین هم استفاده کنید.) 220میلی لیتر یا یه پیمانه شیر نارگیل 1 قاشق غذاخوری عسل طرز تهیه:وسط طالبی را برش دهید . توت فرنگی خرد شده، کیوی، انبه، را داخل طالبی قرار داده عسل وآ گار را به شیر نارگیل اضافه کنید. بعد از جوشیدن این مخلوط را در طالبی بریزید. و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار بدین و سپس برش بدین و نوش جان کنید. .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براتون یا همون آوردم،،که خیلی راحت و خوشمزس،انگار همون داری میخوری😋😋😋 ⏬⏬⏬مواد لازم: کیک آماده با طعم دلخواه(از اضافه کیکهای خونگی هم میشه استفاده کرد) میوه دلخواه خامه فرم گرفته مقداری .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . .
🥮 😋 ▫️تخم مرغ3عدد ▫️شكر 1ليوان ▫️روغن مايع1ليوان ▫️شير1ليوان ▫️رنده پوست ليمو1ق غ ▫️آبليموچند قطره ▫️تخم خرفه3ق غ ▫️آرد2ليوان ▫️بكينگ پودر 1ق م 🔸ابتدا تخم مرغ و شكر را با دور كند همزن ميزنيم تا كف كنه بعد رنده پوست ليمو را اضافه كرد بعد روغن مايع و همچنين شير را اضافه كرده هم ميزنيم حالا همزن وا كنار گزاشته و ابليمو را اضافه كرده و ارد را ك همراه بكينگ پودر چند بار الك كرد اروم اروم اصافه ميكنيم در اخر تخم خرفه را مخلوط كرده و توي قالب ك از قبل چرب كرديم ريخته و توي فر با درجه حرارت 180بمدت 35دقيقه قرار ميدهيم