#دلمه_پیاز
مواد داخل دلمه شامل پیاز داغ فراوان. گوشت چرخ کرده. برنج و لپه. سبزی معطر خشک شامل شوید و ریحان و جعفری. نمک. زردچوبه. فلفل سیاه. سرکه. شکر. دو قاشق ماست و دوقاشق سرشیر محلی.
پیازهارو هم بعد از پوست گرفتن از یک طرف پیاز به صورت عمودی یه برش عمیق میزنیم تا به وسط پیاز برسه و پنج دقیقه داخل آب میجوشونیم تا لایه هاش از هم باز بشن. یه سس درست کردم شامل پیاز داغ. دوتاحبه سیر هم خرد کردم و تفت دادم. رب گوجه و یه قاشق جعفری تازه خردشده. و نمک و ادویه دلخواه و روی دلمه ها رو ریختم و دم گذاشتم.
ماست و سرشیر دلمه رو منسجم و خوشمزه میکنه.
#تیرامیسو_بدون_تخم_مرغ
پنیر ماسکارپونه ۱ بسته یا ۲۵۰ گرم، خامه فرم گرفته ۳۰۰ گرم ، اسپرسو ۲ الی ۳ شات،بیسکویت لیدی فینگر ۱ بسته
خامه رو چند دقیقه بزنید تا فرم بگیره بعد پنیرو بهش اضافه کنید و یک دقیقه دیگه بزنید تا ترکیب صاف شه کرم رو بریزید تو قیف بزارید کنار دستتون بیسکویتای لیدی فینگرو بزنید تو اسپرسو دو طرفشو خیس کنید بچینید تو ظرف یا قالب یا لیوانتون مورد نظرتون یه لایه کرم بزنید و بعد دوباره یه لایه بیسکویت و در آخر کرم مقداری پودر کاکائو روی تیرامیسوتون الک کنید بمدت ۱۰ الی ۱۲ ساعت بزارید تو یخچال استراحت کنه تا خوب جا بیوفته
#حلواي_انگشت_پيچ_همدان 🍮 😋
▫️شکر ۱ کیلو گرم
▫️سفیده تخم مرغ ۳ عدد
▫️جوهر لیمو ۱/۸ ق چ
🔸آب به مقدار یک بند انگشت از شکر بالاتر
شکر را در ظرف مورد نظر ريخته و آب را که بايد به مقدار يک بند انگشت بالاتر از شکر باشد اضافه ميکنيم و در صورت دلخواه كمي زعفران و بر شعله گاز قرار ميدهيم.
بعد از اين که شربت قوام آمد، جوهر ليمو را داخل آن ميريزيم.
🔸بعد از کمي حرارت دادن، مقداري از شربت را بين دو انگشت قرار ميدهيم، اگر به صورت کشدار شد، شعله را خاموش و صبر ميکنيم تا خنک شود در حدي که اگر سفيده را به آن اضافه کنيم پخته نشود.
در اين زمان سفيدهها را به ميزاني که پف کند هم ميزنيم.و آن را به شربت اضافه و آنقدر هم ميزنيم تا مواد کاملاً سفيد و يکدست و کشدار شود.
حالا انگشت پيچ ما آماده است، ما ميتوانيم براي عطر و طعم آن به شربت گلاب هم اضافه کنيم.
و در آخر با دارچين و خلال پسته و بادام در صورت تمايل آن را تزئين کنيم.
اين سوغات شيرين همدان که طرفداران زيادي هم دارد
#كرانچى_نارگيل 🥥
پودر یا تفاله نارگیل تازه 250 گرم
شکر 250 گرم
تخم مرغ 3 عدد
زرده تخم مرغ 1 عدد
کمی پودر پسته
🔸مواد را مخلوط می کنیم، از خمیر حاصل، گلوله هایی اندازه یک گردو درست می کنیم و کمی پودر پسته رویشان می ریزیم و در ده دقیقه در فر 180 درجه سانتی گراد، می پزیم
✅ ترشی یونانی😋
۲ پیمانه زیتون شور سبز و سیاه رو صاف کردم و گذاشتم آبش خشک بشه ...
سیزیجات دیگه مثل گل کلم ۳ پیمانه و فلفل دلمه رنگی ۱ پیمانه و قارچ ریز ۲ پیمانه که با کمی سرکه و اب جوشوندم و صاف کردم و نصف پیمانه موسیر خورد شده . نصف پیمانه سیر خورد شده و نصف پیمانه فلفل تند خورد شده .۱ پیمانه هویج و ۱ پیمانه بی بی کورن حلقه شده(یا ذرت کنسروی صاف شده ) همه مواد خشک بشن و بعد باهم مخلوط بشن ۱ پیمانه روغن زیتون و ۱ پیمانه سرکه و ۲ قاشق نمک و ۱ قاشق فلفل قرمز کمی زردچوبه و سیاه دونه حدود ۲ قاشق هم شد چاشنی ترشی همه این مخلوط رو تو طرف تمیز درب دار ریختم و تو یخچال برای ۲ هفته زمان دادم.
اگه ظرف ترشیتون تا روی مواد خالی بود حتما سرکه اضافه کنید.
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم_شیرینی_نان_برنجی. قسمت یک
✍ کامل با تمام نکات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_قرابیه_سیب
✍ کامل با تمام نکات
#کیک با_پایه_ی_بیسکویت
مواد لازم ؛
برای پایه؛
-3 قاشق غذاخوری کره (ذوب شده)
-2 بسته بیسکویت جو دوسر (یا هر بیسکوییت دیگه ای که دارین) -4 قاشق غذاخوری پودر فندق یا یادام
مواد لازم برای محلبی؛
1 لیتر شیر -1 پیمانه شکر
-1 پیمانه آرد سمولینا (همون ایرمیک) -1 پیمانه پودر نارگیل
-1 بسته وانیل (5گرم)
مواد لازم برای تزیین؛
-پودر پسته
گیلاس و یا آلبالو
طرز تهیه؛
بیسکوییتا رو با دست خرد میکنیم کره ذوب شده و پودر فندق رو اضافه و مخلوط میکنیم. مواد رو داخل قابب میریزیم و با ته استکان شیشه ای روش فشار میاریم تا منسجم و صاف بشه بعد 40 دقیقه میزاریمش داخل یخچال تا استراحت کنه. برای تهیه ی محلبی ، همه ی مواد بجز وانیل رو میریزیم توی یه قابلمه و میزاریمش روی حرارت ملایم و مدام هم میزنیم تا غلظتش مثل فرنی بشه بعد وانیل را به محلبی اضافه می کنیم و برای آخرین بار مخلوط می کنیم ، سپس از روی حرارت برش میداریم. بعد محلبی رو روی پایه ی بیسکوییتیمون میریزیم و 3 ساعت میزاریمش توی یخچال تا استراحت کنه ، سپس با پسته و گیلاس تزیینش میکنیم.
.
#دمپختک غذای اصیل
اما من دمپختک رو با لپه باقالی زرد درست میکنم،از شب قبل باقالی رو میذارم خیس بخوره و چند بار آبشو عوض میکنم،بعد با پیاز داغ و زردچوبه فراوان و کمی پوره سیر تفتش میدم،و کمی آب جوش میریزم تا پخته بشه برنج شسته و خیس خورده رو با زعفران بهش اضافه میکنم.و زمان میدم تا آبش کشیده بشه و اگر لازم بود بهش آب جوش اضافه میکنم و زمان میدم تا برنج دم بکشه و ته دیگش طلایی و ترد بشه.