eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍮 😋 ▫️شیر یک لیتر ▫️شعریه یک لیوان ▫️پودر نارگیل یک لیوان ▫️فندق خرد شده یک لیوان ▫️آرد گندم یک قاشق غ خ ▫️نشاسته سه ق غ خ ▫️شکر یک لیوان ▫️کره یه ق غ خ ▫️وانیل نصف ق چ خ 🔸کره رو داخل تابه میریزیم تا آب بشه و بعد رشته ها رو خرد میکنیم ‌ده دقیقه با حرارت ملایم تفت میدیم تا رنگش یکم تغییر کنه،فندق و پودر نارگیلو شکر رو اضافه میکنیم و یکم تفت میدیم و بعد آرد و نشاسته رو داخل شیر حل میکنیم و به مواد اضافه می کنیم و مرتب هم میزنیم تا بجوشه و به غلظت فرنی برسه. قالب رو خیس کنید و مواد دسر رو داخل قالب بریزید و چند بار بکوبید رو‌میز تا هوای اضافیش خارج بشه،بذارید دسرتون هم دمای محیط بشه و بعد چند ساعت داخل یخچال بذارید تا خنک بشه و خودشو بگیره با پودر نارگیل و پسته و توت فرنگی می تونید تزیین کنید
دمپختک میگو . پياز رو با چند حبه سیر وگشنيز تازه خرد شده تفت دادم و ميگوى پاك شده رو اضافه کردم ، کمی شملی(شنبلیله) خشک هم زدم و ادويه مخلوط و فلفل قرمز زياااد و زردچوبه و نمک و ايناهم زدم 😃 خوب که تفت خوردن و یه کم سبزی سرخ شد ، آب ریختم ، گذاشتم میگو ها کمی بپزن ، بعد برنج شسته شده رو باشويد تازه خرد شده اضافه کردم ، اجازه دادم آبش تبخیر بشه ، برای عطرش كمى شويد خشك هم روى برنج ريختم و گذاشتم دم بكشه . و كاش ميشد از بوىِ خوشى كه تو خونه پيچيده عكس بگيرم😃 😁 آهان سس تمر هندی هم ریختم😀 ( اختیاریه ، خیلی وقتا خودمم نمیریزم) بعضیا بهش رب یا گوجه رنده شده اضافه میکنن که کار اشتباهیه 😂 دمپخت میگوی بوشهری رب گوجه نداره☝🏻
🍓 یخ قالبی 1 لیوان شیر 1 لیوان بستنی وانیلی یک لیوان توت فرنگی خرد شده و فریز شده 1 لیوان خامه فرم گرفته برای تزیین یخ و شیر را در مخلوط کن بریزید بستنی و توت فرنگی های خرد شده را اضافه کنید دستگاه را روشن کنید تا همه مواد پودری و یکدست بشه. از مواد بچشید اگر تمایل داشتین از عسل یا انواع شیر ه ها برای شیرین‌تر کردنش استفاده کنید بلافاصله درون لیوان های سرو بریزید و با خامه یا بستنی تزیین کنید😋 🎀 🌸 🎀 ✨
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
دمپختک میگو . پياز رو با چند حبه سیر وگشنيز تازه خرد شده تفت دادم و ميگوى پاك شده رو اضافه کردم ، کمی شملی(شنبلیله) خشک هم زدم و ادويه مخلوط و فلفل قرمز زياااد و زردچوبه و نمک و ايناهم زدم 😃 خوب که تفت خوردن و یه کم سبزی سرخ شد ، آب ریختم ، گذاشتم میگو ها کمی بپزن ، بعد برنج شسته شده رو باشويد تازه خرد شده اضافه کردم ، اجازه دادم آبش تبخیر بشه ، برای عطرش كمى شويد خشك هم روى برنج ريختم و گذاشتم دم بكشه . و كاش ميشد از بوىِ خوشى كه تو خونه پيچيده عكس بگيرم😃 😁 آهان سس تمر هندی هم ریختم😀 ( اختیاریه ، خیلی وقتا خودمم نمیریزم) بعضیا بهش رب یا گوجه رنده شده اضافه میکنن که کار اشتباهیه 😂 دمپخت میگوی بوشهری رب گوجه نداره☝🏻
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
اگه لباس پوشیدن و تیپ زدنت خیلی تکراری شده 😢 👗👗👗👗👗 نحوه آرایش وبستن روسری برات یه معزله😞 💄💅👒 فقط کافی اینجا بیایی پر از ایده وآموزشه که نمونه اشو هیچ جا ندیدی😍👌 اینجا کانال کدبانوهای با کلاسه😍😍📢📢📢📢 👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🍓 یخ قالبی 1 لیوان شیر 1 لیوان بستنی وانیلی یک لیوان توت فرنگی خرد شده و فریز شده 1 لیوان خامه فرم گرفته برای تزیین یخ و شیر را در مخلوط کن بریزید بستنی و توت فرنگی های خرد شده را اضافه کنید دستگاه را روشن کنید تا همه مواد پودری و یکدست بشه. از مواد بچشید اگر تمایل داشتین از عسل یا انواع شیر ه ها برای شیرین‌تر کردنش استفاده کنید بلافاصله درون لیوان های سرو بریزید و با خامه یا بستنی تزیین کنید😋 🎀 🌸 🎀 ✨
🌮 😋 ▫️نان تافتون یا نان پیتا ▫️یک پیاز متوسط ▫️سینه مرغ ▫️دو عدد گوجه متوسط ▫️جعفری خرد شده یک دسته ▫️نمک و فلفل قرمز و آویشن و زردچوبه ▫️روغن زیتون ▫️نصف استکان آب 🔸پیاز رو خرد میکنیم و تفت میدیم و سینه مرغ مکعبی خرد شده رو بهش اضافه میکنیم و ادویه میزنیم. روغن زیتون(میتونید کمتر از کلیپ بریزید،من خودم به شخصه غذا رو کم روغن درست میکنم) نصف فنجان آب میریزیم و ددب ظرف رو میبندیم تا بپزه و آب بخار بشه،بعد عین عکس دوم،خوشگل و مرتب میچینیم روی نون و با گوجه و خیارشور و جعفری تازه میل‌میکنیم
کوکو مرغ و پنیر
13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻‍🍳بادمجان و کدو پفکی🧑🏻‍🍳😍😍 مواد لازم 1 بادمجان 1 کدو سبز برای ملات: 2 عدد تخم مرغ 1 لیوان چای شیر (125 میلی لیتر) 4 قاشق غذاخوری آرد 1 قاشق چایخوری: نمک ، فلفل ، 1 حبه سیر یا 1 قاشق چای خوری پودر سیر کمی روغن برای سرخ کردن.