هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
دمپختک میگو
.
پياز رو با چند حبه سیر وگشنيز تازه خرد شده تفت دادم و ميگوى پاك شده رو اضافه کردم ، کمی شملی(شنبلیله) خشک هم زدم و ادويه مخلوط و فلفل قرمز زياااد و زردچوبه و نمک و ايناهم زدم 😃 خوب که تفت خوردن و یه کم سبزی سرخ شد ، آب ریختم ، گذاشتم میگو ها کمی بپزن ، بعد برنج شسته شده رو باشويد تازه خرد شده اضافه کردم ،
اجازه دادم آبش تبخیر بشه ، برای عطرش كمى شويد خشك هم روى برنج ريختم و گذاشتم دم بكشه .
و كاش ميشد از بوىِ خوشى كه تو خونه پيچيده عكس بگيرم😃 😁
آهان سس تمر هندی هم ریختم😀 ( اختیاریه ، خیلی وقتا خودمم نمیریزم)
بعضیا بهش رب یا گوجه رنده شده اضافه میکنن که کار اشتباهیه 😂 دمپخت میگوی بوشهری رب گوجه نداره☝🏻
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
اگه لباس پوشیدن و تیپ زدنت خیلی تکراری شده 😢
👗👗👗👗👗
نحوه آرایش وبستن روسری برات یه معزله😞
💄💅👒
فقط کافی اینجا بیایی پر از ایده وآموزشه که نمونه اشو هیچ جا ندیدی😍👌
اینجا کانال کدبانوهای با کلاسه😍😍📢📢📢📢
👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#فراپوچینوی_توت_فرنگی 🍓
یخ قالبی 1 لیوان شیر 1 لیوان بستنی وانیلی یک لیوان توت فرنگی خرد شده و فریز شده 1 لیوان خامه فرم گرفته برای تزیین
یخ و شیر را در مخلوط کن بریزید بستنی و توت فرنگی های خرد شده را اضافه کنید دستگاه را روشن کنید تا همه مواد پودری و یکدست بشه. از مواد بچشید اگر تمایل داشتین از عسل یا انواع شیر ه ها برای شیرینتر کردنش استفاده کنید بلافاصله درون لیوان های سرو بریزید و با خامه یا بستنی تزیین کنید😋
🎀 🌸 🎀
✨
#ساندویچ_مرغ 🌮 😋
▫️نان تافتون یا نان پیتا
▫️یک پیاز متوسط
▫️سینه مرغ
▫️دو عدد گوجه متوسط
▫️جعفری خرد شده یک دسته
▫️نمک و فلفل قرمز و آویشن و زردچوبه
▫️روغن زیتون
▫️نصف استکان آب
🔸پیاز رو خرد میکنیم و تفت میدیم و سینه مرغ مکعبی خرد شده رو بهش اضافه میکنیم و ادویه میزنیم.
روغن زیتون(میتونید کمتر از کلیپ بریزید،من خودم به شخصه غذا رو کم روغن درست میکنم)
نصف فنجان آب میریزیم و ددب ظرف رو میبندیم تا بپزه و آب بخار بشه،بعد عین عکس دوم،خوشگل و مرتب میچینیم روی نون و با گوجه و خیارشور و جعفری تازه میلمیکنیم
13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻🍳بادمجان و کدو پفکی🧑🏻🍳😍😍
مواد لازم
1 بادمجان
1 کدو سبز
برای ملات:
2 عدد تخم مرغ
1 لیوان چای شیر (125 میلی لیتر)
4 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق چایخوری: نمک ، فلفل ،
1 حبه سیر یا 1 قاشق چای خوری پودر سیر
کمی روغن برای سرخ کردن.
3.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻🍳#شربت_کهکشانی🧑🏻🍳
گل پنیرک 3 ق غ
خاکشیر 1 ق غ
تخم شربتی 1 ق غ
آب یک لیمو ترش تازه
یخ به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
مواد لازم شربت زعفران:
شکر یک پیمانه
آب 1 پیمانه
زعفران
#خورشت_کرفس 🥘 😋
▫️برگ و ساقه کرفس خرد شده به همراه سبزی ▫️کرفس 500 گرم
▫️400 گرم گوشت خورشتی
▫️1 پیمانه لوبیا چیتی نمک، زردچوبه، لیمو عمانی بمقدار لازم
▫️1 ق غ رب
▫️1 عدد پیاز
🔸پیاز و تفت بدید بعد بهش گوشت و اضافه کنید به همراه ادویه ها تفت بدید کرفس سرخ شده و لوبیا خیس خورده رو اضافه کنید و کمی تفت بدید بعد آب اضافه کنید.
حدود نیم ساعت اخر پخت رب و با کنی روغن تفت بدید و اضافه کنید و لیموعمانی و یا پرک لیمو یا آبغوره اضافه کنید. بزارید خورشت جا بیوفته.
مقدار کرفس و سبزیشو چشمی گفتم اخه من پاک شده میگیرم فقط سرخش میکنم بسته بندی دقیق نمیدونستم چقدره
میتونید رب و حذف کنید یا لوبیارو
#رب_فلفل 🌶 😋
▫️گوجه فرنگی یک کیلو
▫️فلفل پاپریکا و سبز . یک کیلو
▫️فلفل تند 250 گرم
🔸پاپریکا رو کبابی کرده و پوست بگیرید
گوجه رو داخل اب جوش بلاچ کرده و پوست بگیرید
دانه های فلفل تند رو خارج کنید
همه رو با هم تو غذاساز میکس کنید رو حرارت بزارید
میتونید بعد پخت با گوشت کوب برقی میکس کنید فرقی نداره
دایم رو حرارت بمونه تا به غلظت رب هیچگونه اب نداشته باشه برسه نمک بزنید داخل شیشه تمیز ریخته روی سطح شیشه روغن بریزید در شیشه رو خوب کیپ کنید
داخل یخچال نگهداری کنید
♦️حتماا موقع پاک کردن فلفل تند دستکش درست کنید
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
3.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻🍳#سالاد_مرغ 🧑🏻🍳
1.5 سینه مرغ آب پز
2-3 فلفل دلمه قرمز
ذرت 3 قاشق غذاخوری
2 عدد خیار شور خرد شده
1 فنجان نخود فرنگی تازه یا کنسرو شده
2 هویج رنده شده
2 شاخه شوید
2 حبه سیر رنده شده
مواد لازم برای سس 🍽
5 قاشق غذاخوری ماست یونانی
3 قاشق غذاخوری سس مایونز کم چرب
آب نصف لیمو
1.5 قاشق چایخوری نمک
فلفل سیاه
مرغ را که آب پز کرده و خرد کنید.