#ساندویچ_مرغ 🌮 😋
▫️نان تافتون یا نان پیتا
▫️یک پیاز متوسط
▫️سینه مرغ
▫️دو عدد گوجه متوسط
▫️جعفری خرد شده یک دسته
▫️نمک و فلفل قرمز و آویشن و زردچوبه
▫️روغن زیتون
▫️نصف استکان آب
🔸پیاز رو خرد میکنیم و تفت میدیم و سینه مرغ مکعبی خرد شده رو بهش اضافه میکنیم و ادویه میزنیم.
روغن زیتون(میتونید کمتر از کلیپ بریزید،من خودم به شخصه غذا رو کم روغن درست میکنم)
نصف فنجان آب میریزیم و ددب ظرف رو میبندیم تا بپزه و آب بخار بشه،بعد عین عکس دوم،خوشگل و مرتب میچینیم روی نون و با گوجه و خیارشور و جعفری تازه میلمیکنیم
13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻🍳بادمجان و کدو پفکی🧑🏻🍳😍😍
مواد لازم
1 بادمجان
1 کدو سبز
برای ملات:
2 عدد تخم مرغ
1 لیوان چای شیر (125 میلی لیتر)
4 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق چایخوری: نمک ، فلفل ،
1 حبه سیر یا 1 قاشق چای خوری پودر سیر
کمی روغن برای سرخ کردن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳#شربت_کهکشانی🧑🏻🍳
گل پنیرک 3 ق غ
خاکشیر 1 ق غ
تخم شربتی 1 ق غ
آب یک لیمو ترش تازه
یخ به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
مواد لازم شربت زعفران:
شکر یک پیمانه
آب 1 پیمانه
زعفران
#خورشت_کرفس 🥘 😋
▫️برگ و ساقه کرفس خرد شده به همراه سبزی ▫️کرفس 500 گرم
▫️400 گرم گوشت خورشتی
▫️1 پیمانه لوبیا چیتی نمک، زردچوبه، لیمو عمانی بمقدار لازم
▫️1 ق غ رب
▫️1 عدد پیاز
🔸پیاز و تفت بدید بعد بهش گوشت و اضافه کنید به همراه ادویه ها تفت بدید کرفس سرخ شده و لوبیا خیس خورده رو اضافه کنید و کمی تفت بدید بعد آب اضافه کنید.
حدود نیم ساعت اخر پخت رب و با کنی روغن تفت بدید و اضافه کنید و لیموعمانی و یا پرک لیمو یا آبغوره اضافه کنید. بزارید خورشت جا بیوفته.
مقدار کرفس و سبزیشو چشمی گفتم اخه من پاک شده میگیرم فقط سرخش میکنم بسته بندی دقیق نمیدونستم چقدره
میتونید رب و حذف کنید یا لوبیارو
#رب_فلفل 🌶 😋
▫️گوجه فرنگی یک کیلو
▫️فلفل پاپریکا و سبز . یک کیلو
▫️فلفل تند 250 گرم
🔸پاپریکا رو کبابی کرده و پوست بگیرید
گوجه رو داخل اب جوش بلاچ کرده و پوست بگیرید
دانه های فلفل تند رو خارج کنید
همه رو با هم تو غذاساز میکس کنید رو حرارت بزارید
میتونید بعد پخت با گوشت کوب برقی میکس کنید فرقی نداره
دایم رو حرارت بمونه تا به غلظت رب هیچگونه اب نداشته باشه برسه نمک بزنید داخل شیشه تمیز ریخته روی سطح شیشه روغن بریزید در شیشه رو خوب کیپ کنید
داخل یخچال نگهداری کنید
♦️حتماا موقع پاک کردن فلفل تند دستکش درست کنید
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳#سالاد_مرغ 🧑🏻🍳
1.5 سینه مرغ آب پز
2-3 فلفل دلمه قرمز
ذرت 3 قاشق غذاخوری
2 عدد خیار شور خرد شده
1 فنجان نخود فرنگی تازه یا کنسرو شده
2 هویج رنده شده
2 شاخه شوید
2 حبه سیر رنده شده
مواد لازم برای سس 🍽
5 قاشق غذاخوری ماست یونانی
3 قاشق غذاخوری سس مایونز کم چرب
آب نصف لیمو
1.5 قاشق چایخوری نمک
فلفل سیاه
مرغ را که آب پز کرده و خرد کنید.
#سیب_زمینی_انگشتی
4 عدد سیب زمینی آبپز له شده
4 ق غ ارد سمولینا ریز
4 ق غ آب
1 ق غ روغن جامد
نمک
پاپریکا
گشنیز تازه
آرد سوخاری
آرد
تخم مرغ 1 عدد
ابتدا سیب زمینی ابپز له شده را با نمک و پاپریکا و گشنیز خرد شده مخلوط میکنیم . بعد از آن ارد سمولینا و اب و روغن جامد را مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا به صورت خمیر دربیایید . خمیر را به مواد سیب زمینی اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم . مواد را به شکل لوله مانند عکس درمی آوریم و بعد در آرد و تخم مرغ و آرد سوخاری میغلطونیم و یک ساعت در فریزر میگذارین تا استراحت کنه . و در آخر در روغن داغ سرخ میکنیم و آماده اس
#کوبلر_سیب
کره 100 گرم
شکر 1 پیمانه
آرد 1و3/4 پیمانه
بیکینگ پودر 2و1/4 ق چ
نمک 3/4 ق چ
شیر 1و1/2 پیمانه
دارچین 2 ق چ
جوز هندی 1/4 ق چ
شکر قهوه ای 1و1/2 پیمانه
سیب درختی5 عدد
کره را در قالب ریخته در فر گذاشته تا آب شود
1/4 پیمانه از آرد را با سیب های خرد شده و دارچین و جوز هندی و شکر قهوه ای با هم مخلوط کنید در ظرفی جدا گانه بقیه آرد را با بیکینگ پودر و نمک و شکر الک کرده مخلوط کنید شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر به دست آید کف قالب روی کره آب شده پهن کنید و مخلوط سیب را روی آن بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید تا طلایی شود با اسکوپ بستنی وانیلی سرو کنید