eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.9هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
رافائلو 🥥🍮 ‌ مواد دسر:👇 6 لیوان شیر 6 قاشق غذاخوری نشاسته 6 قاشق غذاخوری شکر 200 میلی لیتر خامه 75 گرم شکلات سفید 4 قاشق غذاخوری پودر نارگیل 1 قاشق چایخوری روغن نارگیل (اجباری نیست) برای روی دسر:👇 پودر نارگیل شکلات رافائلو طرز تهیه:👇 در ظرف متوسط همه مواد به جز خامه و شکلات سفید را بریزید ، آن را مدام مخلوط کنید ،روی حرارت گاز آن را بجوشانید ، شکلات سفید و خامه را به آن اضافه کنید ، سپس آن را برای 1-2 دقیقه دیگر بجوشانید.‌ سپس پودینگ را در کاسه های شیشه ای تقسیم کنید ،پودر نارگیل روی آن بریزید و آن را با شکلات raffaello تزئین کنید.‌
ابتدا البالوها را شسته و بگذارید کاملا آبشون بره و خشک شن سپس داخل شیشه ریخته و نمک و شکر (هر کدام یک قاشق غذاخوری) را داخلش اضافه کنید و از مقدار مساوی آب جوش خنک شده و سرکه روی آن بریزید تا کاملا روی همه آلبالوها را بگیرد و درش را محکم ببندید و داخل یخچال بگذارید یه هفته الی 10روز طول میکشه تا آماده بشه نکته:میتونید کامل سرکه بریزید ولی من اینجوریشو بیشتر دوست دارم که زیادی ترش نشه نوش جان
95K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. طرزتهيه: خيار هاي محلي كه بهتره ريزوتازه باشه رو تميزبشوييد وداخل ابكش بذارين تا كامل خشك بشه(عجله داشتين بايه دسمال تميزخشك كنيد)دراين فاصله سيرهاروپوست بگيرين فلفل سبزتند وترخون وشويد تازه روهم پاك كنيدوبشوريد وكنار بذارين ،حالا بريم سر اصل مطلب (محلول اب نمك وسركه)كه به ازاي هر كيلو خيار4ليوان اب و4ق غ سرخالي نمك نصف ليوان سركه سفيددرنظر ميگيريم من براي چهاركيلو خيار4برابركردم كه مقدارش شد(16ليوان اب و16ق نمك و دو ليوان سركه)اب رو بذارين روگاز تارقتي جوش بياد چند دقيقه كه جوشيد نمك وسركه رو اضافه كرده وهم ميزنيم تانمك حل بشه وميذاريم كامل سرد بشه سپس يه رديف خياريه رديف فلفل وسير وسبزي معطر روداخل ظرف موردنظر ميچينيم به همين صورت تا مواد تمام شوددر اخر كار محلول اب نمك رو روي خيارها ميريزيم تا روي ان را كانمل بپوشاند سپس سر ظرف را محكم بسته طوريكه به هيچ وجه هوا داخل ان نفوذ نكند چون خيارشوركپك ميزند ودرجاي خنك وتقريباًتاريك ميذاريم ده روزه خيارشورمون اماده س
ديار بكر يك غذاي اي يه جور غذاي رژيمي هم ميشه به حساب اورد البته اگر روغنش روخيلي كم استفاده كنيد.دياربكر اسم استاني در تركيه هستش كه اين غذا در اونجا مرسوم هستش😊وگوچ هم همون ظرفهاي گلي ويا سفالي هستش كه اين غذا روتوش درست مي كنن همون گمج خودمون كه گيلاني هاي عزيزمون بيشتر ازش استفاده مي كنن❤️ واما مراحل پخت كافيه ته ظرف مورد نظرتون رو با پياز ورقه شده بپوشونيد وبعد لايه بعد گوشت تكه شده وبازهم كمي پياز،سير وروغن زيتون مقداري وهمچنين ادويه ها كه شامل فلفل،نمك،زردچوبه ست وبعد فلفل دلمه خرد شده ولايه بعدي هم گوجه نگيني ودراخر سس كه شامل نمك وفلفل ورب ويك چهارم ليوان آب وكمي روغن زيتون هستش رو مخلوط كنيد وروي خوراك بريزين ازهرنوع سبزيجات ديگه مثل بادمجون ويا لوبيا سبز هم مي تونيد استفاده كنيد ودر اخردرب ظرف روبزاريد روي حرارت ملايم بپزييد اين خوراك نيازي به آب نداره همه موادخودشون آب دارن 😊 😊اين غذانوعي خوراك گوشت وسبزيجات هستش❤️😍
کیک اسفناج تخم مرغ= 3 عدد شکر= یک لیوان روغن مایع= نصف لیوان هل سبز پودرشده= 1 ق س آرد= 2 لیوان بکینگ پودر= 1 ق س برگ اسفناج میکس شده= 100 گرم تخم مرغ ها و شکر و اسفناج را مخلوط و با همزن خوب میزنیم وقتی خوب مخلوط شدند روغن را اضافه و در حد مخلوط شدن میزنیم و سپس پودر هل را اضافه و مخلوط میکنیم آرد و بکینگ پودر را مخلوط و الک میکنیم و به مواد افزوده و با دور کند همزن میزنیم قالب را چرب میکنیم و دو سوم قالب را با مواد پر میکنیم و داخل فر صد و هشتاد درجه میپزیم زمان در فر های مختلف متفاوت است بهتر است با خلال دندان چک کنید بعد از خنک شدن رویش را تزیین میکنیم معمولا برای کیک اسفناج از کرم وانیلی برای تزیین استفاده میکنند اما اینبار من از شکلات و خامه استفاده کردم، به دلخواه تزیین و سرو کنید💜
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بلانچ کردن نخودفرنگی بلانچ کردن باعث میشه که یه سری آنزیم‌هایی که داخل سبزیجات هست بر اثر شوک حرارتی از بین بره و طعم‌ و رنگ سبزیجات ثابت بمونه. حتی در مدت طولانی‌ . از نخودفرنگی برای ماکارونی ، استانبولی، انواع سالاد، الویه، لازانیا، تزیین مرغ و بقیه غذاها، نخود پلو و....استفاده کرد . چون حرارت زیادی نمی‌بینه پس مواد مغذیش از بین نمیره . نخودها رو میشوریم . آب رو ب همراه نمک‌ و کمی‌ آبلیمو میذارم جوش بیاد . نخودها رو داخل آب جوش ریخته و ب مدت 10 دقیقه می‌ذاریم جوش بیاد . آبکشی می‌کنیم و بلافاصله داخل آب خیلی سردی ک داخلش یخ هست میریزیم‌. بعد از 5 دقیقه آبکشی می‌کنیم . روی دستمال نمگیر پهن می‌کنیم و بسته‌بندی می‌کنیم . بهتره ک از زیپ کیپ استفاده بشه💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
✅نکته آرایشی انتخاب رژگونه مناسب پوست‌های روشن کمی دشوار است. شما باید از رژگونه‌های خیلی تیره فاصله بگیرید. همچنین باید رنگی را انتخاب کنید که مناسب تن پوست شما باشد. برای اینکه به رنگ پوست خود گرما و لطافت بیشتری ببخشید، می‌توانید از رژگونه‌های صورتی، هلویی، مرجانی و مواردی از این قبیل استفاده کنید. البته دقت داشته باشید که از رنگ‌هایی همچون هلویی و مرجانی برای تن پوست گرم و از رنگ‌هایی مانند ارغوانی و صورتی برای تن پوست سرد استفاده می‌شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍡🍡🍡🍡🍡🍡🍡 شكلات رو بروش بن مارى ذوب كنيد چوب شور،تكه هاى ميوه،شيرينى رو با چنگال توي شكلات داغ فرو كنيد وقتي بيرون اوردين توي اسمارتيز بغلتونيد😌
🖇️مواد لازم 🎂 🍾تخم مرغ ۳ عدد 🍾شکر ۱ لیوان 🍾شیر یا ماست نصف لیوان 🍾روغن مایع نصف لیوان 🍾آرد سفید قنادی ۲ لیوان 🍾وانیل ۱/۴ ق چ 🍾بیکینگ پودر ۱ ق م 🍾پودر کاکائو ۱ ق غ 💜
2.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به شکل گل آفتابگردان خیلی خوشگل شد😍👏 ‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌