فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیروان پلو
مواد لازم:
3 عدد ران مرغ خورد شده بی استخوان
3 قاشق غذا خوری روغن مایع
2 قاشق غذا خوری کره
2 لیوان برنج (400 گرم)
نصف قاشق غذا خوری رب فلفل (اگر نبود 1 قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز)
نصف قاشق غذا خوری رب گوجه
1 قاشق مربا خوری ینی بهار (ادویه پلویی)
1 قاشق مربا خوری فلفل سیاه
2 قاشق مربا خوری نعنا
1 فنجان بادوم پوست کنده و یا یک لیوان نخود پخته
1 عدد پیاز
1 لیتر آب
نمک
پیاز رو تو روغن و کره تفت میدین ربها رو اضافه میکنین و بعد برنج رو که حداقل از نیم ساعت قبل خیسونده و آب کشی کردین، بقیه مواد رو هم به ترتیب همه رو اضافه کرده هممیزنین... مرغها رو که از قبل خورد و سرخ کردین توی یک قابلمه نچسب میریزین و روش رو با مخلوط برنجمون پر میکنین آب رو ریخته و میذارین حداقل 40-30 دقیقه رو شعله متوسط رو به کم دم بکشه
برنج رو توی یک دیس سرو و نوش جان کنید.
بادام و نخود پخته که در مواد لازم اومده به صورت دلخواه به غذا اضافه میشه شما میتونید حتی بادمجان سرخ شده هم به مواد میانی برنج اضافه کنید.
30.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جوجه_چینی
مواد لازم🔻
💜500گرم فیله مرغ
💜یک عدد پیاز
💜یک لیوان آرد سفید
💜یک لیوان ماست سفت
💜دوعدد تخممرغ
💜نمک فلفل اویشن کاری زعفران دم کرده
💜آبلیمو
طرز تهیه🔻
همون طور که دیدید ابتدا فیله مرغ رو با آبلیمو نمک فلفل سیاه مزه دار کردم و دوسه ساعتی گذاشتم یخچال برای درست کردن مایه جوجه چینی احتیاج داریم به دو عدد تخممرغ که زرده و سفیده رو جدا کردیم سفیده ها رو اونقدر میزنیم تا فرم بگیره و از ظرف نریزه به ترتیب زرده تخم مرغ ماست آرد ادویه ها و زعفران رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا یه مایه مثل حلیم بدست بیاد بعد فیله ها رو دونه دونه آغشته به اون سس میکنیم و در روغن داغ و شناور سرخ میکنیم با شعله ملایم که مغز پخت بشن برای دورچین هم از هر چی که دوست دارید مثل کاهو گوجه خیارشور میتونید استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_عرق_نعنا_خونگی. قسمت دوم
✍ کامل با تمام نکات
#بادمجون_سوخاري 🍆 😋
🔸بادمجان ترجيحا دلمه اي را پوست بكنيد ، ورقه كنيد ، چند ساعتي در محلول آب و نمك بگذارين سپس خشك كنيد در روغن داغ خيلي كم در حد نرم شدن سرخ كنيد ، بگذارين خنك بشن بعد در تخم زده شده و سپس آرد سوخاري زده و در روغن داغ سرخ كنيد ، بعد از قرار دادن در روغن تا زماني كه برشته بشن جابجا و تكانشون نديد تا آرد سوخاري ازشون جدا نشه و بعد از سرخ شدن روي دستمال حوله اي آشپزخونه گذاشته تا روغن اضافيش گرفته بشه
چندقاشق مايونز و يك قاشق ماست چكيده و فلفل سياه همراه يك حبه سير له شده و يه كوچولو ترخون خشك به سس اضافه و خوب مخلوط كنيد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_عرق_نعنا_خونگی قسمت اول
✍ کامل با تمام نکات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رب آلوچه:
پارت اول
گوجه سبز 1 کیلو😅😅(آلوچه جونم همون آلوچه)
آب نصفه لیوان
نمک 1/2 ق چ
همین قشنگای من
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورش_ماست و مرغ
پارت اول
مواد لازم برای 4 نفر
سینه مرغ 500 گرم
ماست چکیده یا ماست پارسی سون یک پیمانه
سس مایونز 1/3 پیمانه
خامه 1/2 پیمانه
نمک فلفل زنجبیل 1 ق چ
سیر 4 حبه
زرشک و خلال بادام و پسته برای تزیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راحت و فوری آماده اش کن
👉 4 کتلت مرغ
👉 1 سیب زمینی بزرگ
👉 2 پیاز متوسط
👉 1 هویج متوسط
👉 2 حبه سیر
👉 2 فلفل سبز
👉 2 گوجه فرنگی
👉 برای سس:
👉 1.5 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
👉 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
👉 1.5 لیوان آب
👉 1 قاشق چایخوری آویشن
👉 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز فلفل قرمز
👉 نمک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آیسد_کپ
🍹🍹🍹🍹
- 1 قاشق پودر قهوه فوری
- 2 قاشق شکر (البته این میزان شکر سلیقهای هست و بهتون یه شیرینی ملایم میده. من ورژنی که برای خودم درست میکنم کاملا بدون شکر هست.)
- 1 پیمانه شیر
- 1 پیمانه آب
- 1 پیمانه یخ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی توپی با گوشت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستا رتتوی
پاستا 300 گرم البته من چشمی و مشتی ریختم
گوشت چرخکرده 200 گرم🥩
پیاز داغ یک مشت✊🏼
رب دو قاشق غذاخوری🍅
روغن خیلی کم🤏🏼
یک استکان آب💦
زردچوبه، نمک، فلفل🧂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#شربت_رنگین_کمان👩🏻🍳پارت اول
گل پنیرک : ۴ قاشق غذا خوری
تخم شربتی یا خاکشیر : به دلخواه
آبلیمو :۱ قاشق غذا خوری(برای رنگ صورتی)
زعفران دم کرده : ۱ قاشق غذا خوری (برای رنگ سبز)
گلاب یا عرقیجات: به مقدار لازم
آب یخ: نصف لیوان
#كرپ_لقمه 🥓 😋
▫️دوعدد تخم مرغ
▫️دونيم ليوان شير
▫️يك ونيم ليوان آرد
▫️يه قاشق چاي خوري نمك
▫️يك چهارم ليوان هم روغن مايع
كافيه تخم مرغ روباهمزن بزنيد يكدست وكمي روشن بشه بعد روغن ،شير رواضافه كنيد وبعد آرد رو كم كم اضافه كنيدبه همراه نمك وتا كاملا يكدست بشه مخلوط كنيدوبعد دونه دونه سرخش كنيد براي مواد داخلي هم ازپياز داغ وگوشت وفلفل دلمه استفاده كردم شما ازهرچيز ديگه اي مي تونيد استفاده كنيد بعدرول كردن كرپها كنارهم بچينيد روش پنير بريزيد وچند دقيقه توفربزاريد كه پنيرها آب بشن وبعدهم نوش جان
مربای هویج 😍😍
من برای تهیه مربای هویج نسبت مساوی شکر و میوه رو در نظر میگیرم یعنی 1ک هویج و1ک شکر 2.5 پ اب .
هویج رو بعد رنده کردن همراه اب و شکر داخل قابلمه میریزیم و برای دوساعت میپزم تا کاملا جابیفته .
من برای شکرک نزدن مربا ابلیمو نمیزنم چون اون عطر و طعم کمش روهم کنار میوه نمی پسندم .همون اوایل پخت نصف ق چ جوهر لیمو اضافه میکنم.
بعد برداشتن از روی حرارت هم کمی وانیل میزنم.
#کیک_شکلاتی_گردویی 🍰🍰
تخم مرغ ۳ عدد
شکر نصف لیوان
شیر نصف لیوان
آرد سفید 1.5 لیوان
روغن مایع نصف لیوان
پودر کاکائو ۱ ق غ
گردو خرد شده ۲ ق غ
چیپس شکلاتی ۲ ق غ
بیکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل نوک ق چ
ابتدا قالب را با روغن جداکننده چرب کنید. تخممرغها را با وانیل و شکر مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید تا کشدار شود. سپس شیر را اضافه کنید. سپس روغن مایع را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید. آرد، پودر کاکائو و بیکینگپودر قاطی کنید و دوبار الک کنید و کمکم به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید. گردو و چیپس را به مایه کیک اضافه کرده و مخلوط کنید. مایه را داخل قالب ریخته و روی کیک کمی گردوی خرد شده بریزید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.
#کافه_گلاسه. 😍😍
اول از همه لیوان های کافه گلاسه رو بذارید داخل فریزر که وقتی بستنی رو داخلش ریختید زود آب نشه.
کاکائوی آب شده و مقداری پودر نسکافه روی دیواره ی داخلی لیوان بریزید و بعد اسکوپ های بستنی رو آهسته داخل لیوان بریزید و بعد شیر رو بهش اضافه کنید و روی اونا رو اگه مایل هستید خامه بریزید.
واقعا توی این هوای گرم، حال آدمو جا میاره
⤵️ مواد لازم
1- لیمو ترش اسلایس شده 4 عدد
2- برگ نعنا نصف فنجان
3- شکر یک فنجان
4- توت فرنگی و شاه توت یک فنجان
5- آب 1 لیتر
6- آب گازدار 1 لیتر ⤵️ طرز تهیه
1- لیمو ها رو ته یک پارچ بزرگ بریزید
2- نصف فنجان نعنا تاره و 1 فنجان شکر رو روی لیموها بریزید
3- با یه قاشق چوبی 1 ذقیقه مواد رو خوب با هم مخلوط کنید
4- توت فرنگی و شاه توت رو هم به پارچ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید
5- آب رو هم به پارچ اضافه کنید و خوب هم بزنید و بذارید توی یخچال تا خنک بشه
برای سرو نوشیدنی توی یه لیوان بلند یخ بریزید و به اندازه سه چهارم لیوان از مخلوط توی پارچ بریزید و رو بقیه لیوان رو هم با آب گازدار پر کنید و سرو کنید . نوش جان
🍷
#ترشی_آلبالو
ابتدا البالوها را شسته و بگذارید کاملا آبشون بره و خشک شن
سپس داخل شیشه ریخته و نمک و شکر (هر کدام یک قاشق غذاخوری) را داخلش اضافه کنید و از مقدار مساوی آب جوش خنک شده و سرکه روی آن بریزید تا کاملا روی همه آلبالوها را بگیرد و درش را محکم ببندید و داخل یخچال بگذارید
یه هفته الی ۱۰روز طول میکشه تا آماده بشه
نکته:میتونید کامل سرکه بریزید ولی من اینجوریشو بیشتر دوست دارم که زیادی ترش نشه
نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگرفود
فینگرفود باحال روی گاز یا داخل فر😍👇🏻
مواد لازم:
سینه مرغ ۹۰۰ گرم
نمک، فلفل، پونه کوهی خشک، پودرسیر، رزماری و پودر پیاز هرکدام ۲ ق چ
آرد ۲ پیمانه
تخم مرغ زده شده ۶ عدد
پودر سوخاری ساده ۳ پیمانه
پخت مرغ در فر یا روی گاز
دمای فر:
۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت
به مدت:
۲۵ دقیقه
فلفل دلمه نصف شده ۹ عدد
سس مارینارا ۳ پیمانه👈🏻 طرز تهیه در هایلایت استوری های بالای صفحه (یک مدل سس گوجه ایتالیاییه که از ترکیب گوجه و ادویه های مختلف تشکیل شده)
پنیر پارمزان ۱ پیمانه
پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا ۹۰۰ گرم (میتونید کمتر و به میزان دلخواه بریزید)
در آخر میتونید مثل دلمه روی گاز بپزید و یا داخل فر
🌡دمای فر:
۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت
⏳به مدت:
۲۵ دقیقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک
موادلازم:
🌼تخم مرغ:۱عدد
🌼آرد:۱+۱/۳لیوان
🌼شیر:۱لیوان
🌼نشاسته ذرت:۲ق.غ(قابل حذف)
🌼بکینگ پودر:۱ق.چ
🌼وانیل:۱/۲ق.چ
🌼شکر:۴ق.غ
🌼روغن مایع:۲ق.غ
🍷
#کرابیه_کنجد_عسل
اول سه لیوان آرد رو با یک لیوان پودر شکر، یک لیوان پودر نشاسته، نصف قاشق غذا خوری بکینگ پودر الک کردم بعد بهش یک استکان روغن،یک قاشق غذا خوری سرکه سیب ،125 گرم کره نرم شده ، یک عدد تخم مرغ، اضافه کردم وهمه رو مخلوط کردم تا شبیه به خمیر نرمی بشه وبعد گذاشتم داخل یخچال سی دقیقه بمونه تا سفت بشه بعد خمیر رو دوقسمت تقسیم کردم وروی کاغذ روغنی با وردنه به قطر 4یا 5 سانت پهن کردم وقالب زدم وگذاشتم روی کاغذ روغنی وبعد داخل فر با دمای 180 تا زیرش کمی طلایی وپخته بشه روش هم می تونید کمی طلایی کنید... بعد روی یکی از این کرابیه ها عسل وشکلات آب شده یا اگر دوست داشتید مارمالاد هر میوه ای رو بهش بمالید ویکی دیگه از کرابیه رو روش بزارید تا به هم بچسبن وبعد دورش رو هم می تونید آغشته به شکلات یا عسل کنید وداخل کنجد غلط بدید... به همین راحتی وخوشمزه گی
نوش جان