eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رتتوی پاستا 300 گرم البته من چشمی و مشتی ریختم گوشت چرخکرده 200 گرم🥩 پیاز داغ یک مشت✊🏼 رب دو قاشق غذاخوری🍅 روغن خیلی کم🤏🏼 یک استکان آب💦 زردچوبه، نمک، فلفل🧂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳👩🏻‍🍳پارت اول گل پنیرک : ۴ قاشق غذا خوری تخم شربتی یا خاکشیر : به دلخواه آبلیمو :۱ قاشق غذا خوری(برای رنگ صورتی) زعفران دم کرده : ۱ قاشق غذا خوری (برای رنگ سبز) گلاب یا عرقیجات: به مقدار لازم آب یخ: نصف لیوان
🥓 😋 ▫️دوعدد تخم مرغ ▫️دونيم ليوان شير ▫️يك ونيم ليوان آرد ▫️يه قاشق چاي خوري نمك ▫️يك چهارم ليوان هم روغن مايع كافيه تخم مرغ روباهمزن بزنيد يكدست وكمي روشن بشه بعد روغن ،شير رواضافه كنيد وبعد آرد رو كم كم اضافه كنيدبه همراه نمك وتا كاملا يكدست بشه مخلوط كنيدوبعد دونه دونه سرخش كنيد براي مواد داخلي هم ازپياز داغ وگوشت وفلفل دلمه استفاده كردم شما ازهرچيز ديگه اي مي تونيد استفاده كنيد بعدرول كردن كرپها كنارهم بچينيد روش پنير بريزيد وچند دقيقه توفربزاريد كه پنيرها آب بشن وبعدهم نوش جان
مربای هویج 😍😍 من برای تهیه مربای هویج نسبت مساوی شکر و میوه رو در نظر میگیرم یعنی 1ک هویج و1ک شکر 2.5 پ اب . هویج رو بعد رنده کردن همراه اب و شکر داخل قابلمه میریزیم و برای دوساعت میپزم تا کاملا جابیفته . من برای شکرک نزدن مربا ابلیمو نمیزنم چون اون عطر و طعم کمش روهم کنار میوه نمی پسندم .همون اوایل پخت نصف ق چ جوهر لیمو اضافه میکنم. بعد برداشتن از روی حرارت هم کمی وانیل میزنم.
🍰🍰 تخم مرغ ۳ عدد شکر نصف لیوان شیر نصف لیوان آرد سفید 1.5 لیوان روغن مایع نصف لیوان پودر کاکائو ۱ ق غ گردو خرد شده ۲ ق غ چیپس شکلاتی ۲ ق غ بیکینگ پودر ۲ ق چ وانیل نوک ق چ ابتدا قالب را با روغن جداکننده چرب کنید. تخم‌مرغ‌ها را با وانیل و شکر مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید تا کشدار شود. سپس شیر را اضافه کنید. سپس روغن مایع را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید. آرد، پودر کاکائو و بیکینگ‌پودر قاطی کنید و دوبار الک کنید و کم‌کم به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید. گردو و چیپس را به مایه کیک اضافه کرده و مخلوط کنید. مایه را داخل قالب ریخته و روی کیک کمی گردوی خرد شده بریزید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.
. 😍😍 اول از همه لیوان های کافه گلاسه رو بذارید داخل فریزر که وقتی بستنی رو داخلش ریختید زود آب نشه. کاکائوی آب شده و مقداری پودر نسکافه روی دیواره ی داخلی لیوان بریزید و بعد اسکوپ های بستنی رو آهسته داخل لیوان بریزید و بعد شیر رو بهش اضافه کنید و روی اونا رو اگه مایل هستید خامه بریزید. واقعا توی این هوای گرم، حال آدمو جا میاره
⤵️ مواد لازم 1- لیمو ترش اسلایس شده 4 عدد 2- برگ نعنا نصف فنجان 3- شکر یک فنجان 4- توت فرنگی و شاه توت یک فنجان 5- آب 1 لیتر 6- آب گازدار 1 لیتر ⤵️ طرز تهیه 1- لیمو ها رو ته یک پارچ بزرگ بریزید 2- نصف فنجان نعنا تاره و 1 فنجان شکر رو روی لیموها بریزید 3- با یه قاشق چوبی 1 ذقیقه مواد رو خوب با هم مخلوط کنید 4- توت فرنگی و شاه توت رو هم به پارچ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید 5- آب رو هم به پارچ اضافه کنید و خوب هم بزنید و بذارید توی یخچال تا خنک بشه برای سرو نوشیدنی توی یه لیوان بلند یخ بریزید و به اندازه سه چهارم لیوان از مخلوط توی پارچ بریزید و رو بقیه لیوان رو هم با آب گازدار پر کنید و سرو کنید . نوش جان 🍷
ابتدا البالوها را شسته و بگذارید کاملا آبشون بره و خشک شن سپس داخل شیشه ریخته و نمک و شکر (هر کدام یک قاشق غذاخوری) را داخلش اضافه کنید و از مقدار مساوی آب جوش خنک شده و سرکه روی آن بریزید تا کاملا روی همه آلبالوها را بگیرد و درش را محکم ببندید و داخل یخچال بگذارید یه هفته الی ۱۰روز طول میکشه تا آماده بشه نکته:میتونید کامل سرکه بریزید ولی من اینجوریشو بیشتر دوست دارم که زیادی ترش نشه نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگرفود باحال روی گاز یا داخل فر😍👇🏻 مواد لازم: سینه مرغ ۹۰۰ گرم نمک، فلفل، پونه کوهی خشک، پودرسیر، رزماری و پودر پیاز هرکدام ۲ ق چ آرد ۲ پیمانه تخم مرغ زده شده ۶ عدد پودر سوخاری ساده ۳ پیمانه پخت مرغ در فر یا روی گاز دمای فر: ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت: ۲۵ دقیقه فلفل دلمه نصف شده ۹ عدد سس مارینارا ۳ پیمانه👈🏻 طرز تهیه در هایلایت استوری های بالای صفحه (یک مدل سس گوجه ایتالیاییه که از ترکیب گوجه و ادویه های مختلف تشکیل شده) پنیر پارمزان ۱ پیمانه پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا ۹۰۰ گرم (میتونید کمتر و به میزان دلخواه بریزید) در آخر میتونید مثل دلمه روی گاز بپزید و یا داخل فر 🌡دمای فر: ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت ⏳به مدت: ۲۵ دقیقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم: 🌼تخم مرغ:۱عدد 🌼آرد:۱+۱/۳لیوان 🌼شیر:۱لیوان 🌼نشاسته ذرت:۲ق.غ(قابل حذف) 🌼بکینگ پودر:۱ق.چ 🌼وانیل:۱/۲ق.چ 🌼شکر:۴ق.غ 🌼روغن مایع:۲ق.غ 🍷
اول سه لیوان آرد رو با یک لیوان پودر شکر، یک لیوان پودر نشاسته، نصف قاشق غذا خوری بکینگ پودر الک کردم بعد بهش یک استکان روغن،یک قاشق غذا خوری سرکه سیب ،125 گرم کره نرم شده ، یک عدد تخم مرغ، اضافه کردم وهمه رو مخلوط کردم تا شبیه به خمیر نرمی بشه وبعد گذاشتم داخل یخچال سی دقیقه بمونه تا سفت بشه بعد خمیر رو دوقسمت تقسیم کردم وروی کاغذ روغنی با وردنه به قطر 4یا 5 سانت پهن کردم وقالب زدم وگذاشتم روی کاغذ روغنی وبعد داخل فر با دمای 180 تا زیرش کمی طلایی وپخته بشه روش هم می تونید کمی طلایی کنید... بعد روی یکی از این کرابیه ها عسل وشکلات آب شده یا اگر دوست داشتید مارمالاد هر میوه ای رو بهش بمالید ویکی دیگه از کرابیه رو روش بزارید تا به هم بچسبن وبعد دورش رو هم می تونید آغشته به شکلات یا عسل کنید وداخل کنجد غلط بدید... به همین راحتی وخوشمزه گی نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خـدایـا❤️ زیبـاترین صدا صدا و آوای دلنشین تو در قلب ماست❤️ که بر زندگیمان جاری ست بارالها🙏 حضورت را همیشه سرلوحه قلب ما قرار ده❤️
🍬🍬 🔴مواد لازم🍫 تخم مرغ 2عدد پودر بادام وگردو 1/2لیوان شکلات تلخ 80 گرم پودر شکر 2ق س کاکائو 1ونیم ق س کره 100گرم پودر بیسکویت یا خرده کیک 1ونیم پیمانه 🔴طرز تهیه🔻🍬 کره را ذوب کنید و پودر شکر و کاکائو را به آن اضافه کنید هم بزنید تا یکدست شوند تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده هم بزنید تا حالت کشدار پیدا کند پودر گردو و بادام و بیسکویت در آسیاب انقدر بزنید که کاملا نرم شود و اضافه به مواد کنید شکلات را که کاملا نرم است در مواد رنده کنید مواد باید حالت خمیری بدست آورد میتونید مواد را در قالب چهار گوش بریزید که از قبل فویل کشی و چرب کرده اید صاف کنید و رویش را سلفون کشی کنید هوا وارد آن نشود باعث خشکی آن میشود در یخچال استراحت دهید و سپس برش دهید و یا در قالب کوچک فرم بدید و یا به شکل گلوله در بیاریدو در شکلات بغلطانید و بعد از بسته شدن تزیین کنید ویا بدون رو کش شکلات در پودر دلخواه بغلطانید و تزیین دلخواه بزنید
🍨 😋 ▫️خامه صبحانه ۲۰۰گرم ▫️پنیر خامه ای ۲۰۰گرم ▫️پودر کاکایو ۲ ق غ ▫️پودر قند ۴۰ تا ۵۰ گرم(شیرینیشو بچشین) ▫️شیر ۳ ق غ 🔸ابتدا پنیر را با همزن میزنیم بعد خامه و پودر کاکایو و پودقند و شیر را اضافه کرده و هم میزنیم بیسکوییت پتی بور و یا کیک شکلاتی رو پودر کرده و داخل ظرف سرو دو ق غ میریزیم و بعد چیز کیک و به همین صورت ادامه میدیم تا ظرف پر بشه. من روی مواد چیزکیکم شکلات رنده شده و فندق خورد شده ریختم
😋🤩👏👏سه بسته ژله با رنگ دلخواه انتخاب کنید هر بسته ژله را با یه لیوان آب جوش حل میکنید و روی بخار آب قرار میدید، هم میزنید تا کاملا شفاف بشه. وقتی ژله ها آماده شد،به هر کدوم از ژله ها سه چهارم لیوان بستنی وانیلی که از قبل تو دمای محیط قرار دادیم که شل بشه، به ژله های به دمای محیط رسیده اضافه میکنیم، نکته ای که هست اینه که ما قراره یه ژله یک دست داشته باشیم و نیازی به دولایه شده ژله ها نیست پس هم بستنی و هم ژله هم دما محیط باشن(منظور از دولایه شدن مثل ژله رولی هست اگر نه وقتی ژله ها را به نوبت داخل ظرف بریزیم رنگها مشخصه ) وقتی ژله ها اماده شدن باید به سرعت اونا را داخل ظرفبریزید چون سریع میبنده اول یه ملاقه از ژله قرمز که صورتی رنگ شده داخل ظرف بریزید، از رنگ زرد یک ملاقه درست مرکز ژله صورتی، و از ژله آبی یک ملاقه دقیقا مرکز ژله زرد ریخته میشه، تا انتها . من اینجا از قالب کمربندی استفاده کردم(چون مایع ژله شل نیست پس میشه از این قالب استفاده کرد، ولی تو هر قالب دیگه، مثل سیلیکونی، پلاستیکی یا حتی ظرف پیرکس میشه استفاده کرد، فقط بهتره کمی قالب چرب بشه. فقط ۱ ساعت داخل یخچال قرار بدید و بعد نوش جان کنید 😋🤩👏👌
😋 يك ليوان شكر + نصف ليوان روغن مايع و نصف ليوان كره (به دماي محيط رسيده) ،رو با همزن كمي زده،بعد كمي وانيل و سه تا دونه تخم مرغ رو يكي يكي اضافه كرده، بعد يه ليوان ماست و كمي هم زدن،بعد يك ق غ بكينگ پودر و دو ليوان آرد الك شده به مواد اضافه كرده، مايه ي كيك رو داخل قالب چرب شده ريخته،بعد سه تا سيب متوسط رو برش ميديد به همراه كمي پودر دارچين روي كيك بچينيد و براي ٤٠ الي ٤٥ دقيقه داخل فر با دماي ١٨٠ درجه قرار ميديم. 🍏منظور از ليوان(ليوان هاي دسته دار فرانسوي هستش) 🍰 👌
شکلات تخته ای دستور امتحان شده ❤مواد لازم ❤کره 35 گرم ❤پودر قند یک قاشق غذا خوری ❤پودر کاکائو یک قاشق غذا خوری ❤یه قابلمه یا کتری آب بریزید بزارید روی اجاق وقتی جوش اومد یه ظرف شیشه ای که تحمل حرارت داشته باشه بزارید روی اب درحال جوش ❤کره رو بخار کتری میزاریم تا کاملا آب بشه بعد پودر کاکائو پودر قند رو الک اضافه میکنیم مخلوط میکنیم دو سه دقیقه هم میزنیم باید اینقد هم بزنید که یکدست بشه ❤بعد داخل قالب سیلیکونی میرزیم و داخل فریزر 2ساعت میمونه آماده است به همین راحتی به همین خوشمزگی
من 4تا تخم مرغ و با نمک و فلفل زدم نصف پیمانه پیازچه خورد شده و کمی هم جعفری و دو تا حبه سیر یا پودرسیر توش خورد کردم، بعد یه قوطی کنسرو ذرتو بهش اضافه کردم به اضافه نصف پیمانه شیر خوب همه رو با هم مخلوط کنید حالا ۱ پیمونه آرد و کمی بکینگ پودر هم به مخلوطم اضافه کردم برا رنگی رنگی شدنشم به دلخواه میتونید فلفل دلمه ای اضافه کنید خوب هم بزنید . من توش پنیر پیتزا هم حسابی ریختم برشته های روش پنیر پیتزاس حالا تو روغن سرخ کنید حتی اگه رژیمی دوس دارید پنیر نزنید و تو فر درستش کنید. نوش جان .
🥪 😋 ▫️نان تست ▫️۳ حبه سیر ▫️۱ فنجان قارچ اسلایسی ▫️پنیر پیتزا فراوون ▫️جعفری خورد شده ▫️۲ قاشق کره یا روغن زیتون 🔸اول فر رو روشن کردم تا داغ بشه سیر رو رنده کردم و بهش روغن زیتون اضافه کردم و روی تست ها مالیدم بعد روش قارچ و جعفری خورد شده و پنیر پیتزا ریختم و فرستادم تو . ده دقیقه تو فر موند و آخر سر گریل رو روشن کردم تا پنیر قرمز بشه
😍😍 خنك براى غروب يه روز خيلى خسته و داغ گزينه ى خوبيه .😌 براى درست كردنش بخشى از طالبى رو ميذارم تو فريزر يه كوچولو(نه خيلى) يخ بزنه و با مخلوط كن ميكسش مى كنم و توش كمى گلاب و عرق نسترن مى ريزم اگرم طالبيه شيرين نبود تو همين مرحله كمى شكر ميشه ريخت..بخشيش رو هم كه با قاشق مخصوص گردالى مى كنم.... از پودر گل سرخ هم روى فالوده طالبى مطلقا غافل نشين، اصن يه حالى عاليه! 👌🏻
🤓😎 به هیچ وجه گلاب رو تو شیرینی برنجی حذف نکنید چون فقط طعم نیست که بهش میده بلکه انسجام هم میده ,اگر گلاب حذف شه شیرینی در حین پخت ولو میشه ,واگر زیاد هم ریخته شه شیرینی خشک میشه👌 اگه خواستید شیرینی برنجی زعفرونی داشته باشید باید زعفرونی که درست می کنید حالت خمیری داشته و یعنی با چند قطره آب دم بدید رنگ که باز کرد به خمیر اضافه کنید نوش جان 💝 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
محتویات: انجیر خشک ۵ عدد شیر ۱/۵ فنجان خرما پوست گرفته ۴ عدد بادام خام ۲۰ عدد بادام هندی خام ۲۰ عدد ابتدا خرما و انجیر را به قطعات کوچک خرد نمائید. سپس بادام و بادام هندی را با آسیاب پودر کنید. حال همه مواد را در بلندر بریزید و برای چند ثانیه مخلوط نمائید.
🥥🥯 😋 ▫️پودرنارگیل چرب ۱۰۰ گرم ▫️شکر دانه ریز ۱۸۰ گرم ▫️سفیده تخم مرغ ۱۰۰ گرم ▫️روغن مایع ۸۰ گرم ▫️آبلیمو ۱ ق چ 🔸پودر نارگیل و شکر و سفیده تخم مرغ را باهم مخلوط کرده با دستگاه مخلوط کن خوب هم میزنیم تا مواد خوب فیکس بشه مواد رو داخل تابه روی حرارت متوسط میزاریم و مرتب هم میزنیم که به این عمل داغ زدن میگن و بسیار مهمه نیمی از روغن مایع رو اضافه کرده و مجددا هم میزنیم مواد باید به دمای ۷۰ تا ۸۰ درجه برسه اگر دماسنج ندارین وقتی مواد داغ شد جوری که دست نتونه گرماشو تحمل کنه داغ زدن کافیه مواد رو از روی حرارت برمیداریم و مابقی روغن و آبلیمو رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط کرده و اجازه میدیم مواد در دمای محیط کاملا خنک بشه تو این مرحله اگر مواد خیلی سفت بود باید با کمی سفیده مجاز کنین و اگر شل بود با پودر نارگیل! مواد را با ماسوره ساده با فاصله پایپ میکنیم و تو فر از قبل گرم شده ۱۶۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه میزاریم تا بپزه 🤩🥰👏
💡درقرن 19 درآمریکا این باور که سوسیس‌ها از گوشت سگ درست شده‌اند! آنقدر گسترش یافت که مردم شروع به استفاده از واژه "هات داگ" یا سگ داغ کردند که تا امروز نیز به همین نام معروف است. 
مواد لازم: 6 عدد شیر بلال 2 قاشق غذاخوری مایونز 3 قاشق غذاخوری خامه ترش یا پنیر خامه ای 1/2 لیوان پنیر پارمسان رنده شده 1 قاشق چایخوری پودر چیلی 1/2 قاشق چایخوری نمک 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1/4 لیوان گشنیز تازه خرد شده آب 1 لیمو ترش طرز تهیه: ابتدا بلال ها را روی حرارت متوسط باربیکیو یا تابه گریل کباب کنید،(میتوانید مقداری کره ذوب شده با برس روی بلال بزنید)مرتب بچرخانید تا به صورت یکنواخت سطح روی بلال ها طلایی شوند(حدود 8_10)در این فاصله در یک کاسه سس مایونز،خامه ترش یا پنیر خامه ای را با هم مخلوط کنید تا کامل با هم ترکیب شوند(ترجمه از آشپزی_خلاق)و در یک ظرف دیگر پودر چیلی ، نمک و فلفل را مخلوط کنید.بعد از پخت،ذرت کباب شده ی داغ را به مخلوط مایو / خامه ترش آغشته کنید ( بوسیله فرچه یا برس قنادی) سپس مخلوط پودر چیلی هم روی بلال ها بپاشید و لایه اخر پنیر پارمسان بزنید و با گشنیز خرد شده و آب لیمو سرو کنید،نوش جان🤗
🌯 😋 🔸 برای درست کردن ساندویچ ابتدا یک عدد سینه مرغ کامل را آب پز کرده و ریش ریش می کنیم .توی تابه دو قاشق روغن بریزید و گرم که شد دو تا پیاز متوسط را نگینی خرد کنید، وقتی طلایی شد قارچ ریخته و میگذاریم آبش کشیده بشه و بعد فلفل دلمه ای و در نهایت ذرت و مرغ اضافه میکنیم. نمک و پاپریکا و آویشن بزنید و بزارید حسابی طعم مواد به خورد هم بره و بپزه. زیر تابه رو خاموش کنید و بگذارید خنک بشه بعد خیارشور نگینی و سس مایونز به موادتون اضافه کنید. میزان سس اختیاری است و بنا به ذائقه تون تنظیمش کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا