eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کلیپ تزیین کیک خوشگل براتون آوردم که روحتون رو جلا میده😍😍 توضیح خاصی نداره به جز اون کاسه ی آبنباتی که دستورش رو قبلا داخل کانال گذاشتم،براتون ریپلای میکنم زیر همین پست😌 ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ با ایده ها و آموزشهایی که براتون میفرستم،دوست دارم که کلی هنرمند شده باشید🤗
مواد لازم: پوره انبه 1 فنجان انبه خرد شده 1/2 فنجان شیر 2 فنجان بستنی وانیلی 2 اسکوپ تخم شربتی 2 قاشق غذاخوری رشته آماده فالوده 25 گرم دستور تهیه: ابتدا تخم شربتی را در 1 فنجان آب برای 30 دقیقه بخیسانید و سپس آب آن‌را دور بریزید. برای آماده کردن فالوده 120 میلی لیتر آب را روی حرارت گذاشته تا به جوش آید و سپس فالوده را به آن بیافزایید و بگذارید برای 5 دقیقه بجوشد. حال آن را خارج کرده و در آب سرد بریزید. در صورت دلخواه می توانید رشته های فالوده‌را خرد نمایید. اکنون در لیوان مورد نظر تخم شربتی، فالوده، پوره انبه، انبه خرد شده و شیر را بریزید. در انتها لیوان را با بستنی پر نمایید. برای زیباتر شدن لیوان سرو میتوانید مواد را به صورت لایه لایه بریزید.
زردآلو 500 گرم کره 60 گرم تخم مرغ 4 عدد شکر 125 گرم نمک 1/4 ق چ شیر 250 میلی لیتر آرد 100 گرم وانیل شکری 1/2 ق غ بادام پرک 2 ق غ پودر شکر برای تزیین کره برای چرب کردن قالب قالب تارت را با کره چرب کرده فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کرده تا گرم شود. کره را روی حرارت ملایم ذوب کرده کنار گذاشته تا خنک شود. زردآلوها را شسته نصف کرده هسته ها را جدا کنید. در کاسه ای تخم مرغ ها را مخلوط کرده و شکر و نمک را به آن اضافه کرده هم میزنیم. شیر و آرد و کره ذوب شده را اضافه کرده مخلوط میکنیم. خمیر را در قالب ریخته زردآلوها را به سمت برش خورده روی آن میچینیم و وانیل شکری را روی آن پاشیده ، بادام ها را هم روی آن میریزیم. سپس به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود در فر میپزیم ، پودرقند پاشیده سرو میکنیم.
🍮 😋 ▫️شیر یک لیتر ▫️شعریه یک لیوان ▫️پودر نارگیل یک لیوان ▫️فندق خرد شده یک لیوان ▫️آرد گندم یک قاشق غ خ ▫️نشاسته سه ق غ خ ▫️شکر یک لیوان ▫️کره یه ق غ خ ▫️وانیل نصف ق چ خ 🔸کره رو داخل تابه میریزیم تا آب بشه و بعد رشته ها رو خرد میکنیم ‌ده دقیقه با حرارت ملایم تفت میدیم تا رنگش یکم تغییر کنه،فندق و پودر نارگیلو شکر رو اضافه میکنیم و یکم تفت میدیم و بعد آرد و نشاسته رو داخل شیر حل میکنیم و به مواد اضافه می کنیم و مرتب هم میزنیم تا بجوشه و به غلظت فرنی برسه. قالب رو خیس کنید و مواد دسر رو داخل قالب بریزید و چند بار بکوبید رو‌میز تا هوای اضافیش خارج بشه،بذارید دسرتون هم دمای محیط بشه و بعد چند ساعت داخل یخچال بذارید تا خنک بشه و خودشو بگیره با پودر نارگیل و پسته و توت فرنگی می تونید تزیین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥭🍌🍹🧋 نوشیدنی خنک تابستانه اسموتی موز و انبه و دانه چیا از مهم‌ترین خواص دانه چیا می‌توان به لاغری و تناسب‌اندام اشاره کرد. دانه چیا دارای مقادیر زیادی از فیبر است که باعث افزایش هورمون لپتین در بدن می‌شود. هورمون لپتین باعث کاهش اشتها شده و با کاهش پرخوری به لاغری، تناسب‌اندام و کاهش وزن کمک می‌کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧁🥧🍥 🥕🥕🥕 ویدیوی آموزشی طرز تهیه مافین هویج نشاسته سیب زمینی باعث نرم و اسفنجی شدن بافت کیک و هم چنین ماندگاری بیشتر آن می شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این غذا رو میتونید با برنج سرو کنید سینه مرغ یک عدد پوست لیمو ترش رنده شده 1 دوم ق چ سیر خرد شده 1 ق چ سس سویا 1 ق غ نمک 1 ق چ فلفل 1 ق چ آرد تخم مرغ پودر سوخاری عصاره مرغ 60 میلی لیتر پوست لیمو ترش رنده شده 1 ق غ آب لیمو ترش 1 دوم پیمانه شکر 4 ق غ آب 1 ق غ آرد ذرت 1 دوم ق غ ابتدا سینه مرغ را خرد کرده و با پوست رنده شده لیمو ترش، سیر، سس سویا،نمک و فلفل مزه دارش میکنیم و اول داخل ارد بعد تخم مرغ و در اخر در پودر سوخاری زده و داخل روغن سرخ میکنیم . سس مخصوص این مرغ را اماده میکنیم برای تهیه این سس ابتدا عصاره مرغ را با پوست رنده شده لیمو ترش، آب لیمو ترش، شکر، مخلوط اب و آرد ذرت همه این مواد را با هم مخلوط کرده و مرغ های سرخ شده را با این سس تفت میدهیم چیکن لیمویی آمادست. این غذا را میتوانید با برنج سرو کنید و با مقداری فلفل هالپانو و کنجد تزیین کنید و سرو کنید. نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنج 3 پیمانه باقالی زرد یا همون لپه باقالی یا باقالا خشک 150 گرم پیاز دوعدد متوسط زردچوبه دو یا سه ق م نمک، فلفل و زعفران به مقدار لازم رب دو ق غ ترشی سیر ترشی یا ماست به سلیقه خودتون پیاز ها رو نگینی خرد کرده و سرخ کنید تا یک پیاز داغ خوشرنگ بدست بیارید. برنج و خیس کنید و بهش نمک بزنید و کنار بگذارید. باقالی ها رو بزارید تا خیس بخورن چند دقیقه کافیه بعد روی گاز بزارید تا پخته بشه که 5 دقیقه در صورت پزا بودنشون خوب هست آب اون که رو به اتمام بود بهش زردچوبه، پیاز داغ، نمک و زعفران اضافه کنید و خوب با هم ترکیبشون کنید حواستون باشه که خیلی باقالی ها پخته و له نشن. برنج را روی گاز قرار بدین وقتی آبش کم شد باقالی رو بهش اضافه کنید و به آرامی ترکیبشون کنید میتونید رب هم بزنید تا خوشرنگ تر بشه. حالا درب ظرف و بزارید تا دم بکشه نیم ساعت تا نهایت 45 دقیقه عالیه فقط شعله پخش کن فراموش نشه تا تهدیگتون نسوزه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️بستنی حتما باید به دمای محیط رسیده باشه و شل شده باشه ♦️خامه هم باید شل شده باشه و به دمای محیط رسیده باشه 🍭بعد از اینکه ژله را شفاف شدن میزاریم کاملا خنک بشه(تو محیط آشپزخونه) 🍭و بعد به هرکدوم از ژله ها 2 تا 3 ق. غ ترکیب بستنی و خامه میزنیم و خوب مخلوط میکنیم 🍭قالبو با دستمال یکم چرب کنید لایه اولو که ریختید بزارید فریزر که ببنده لازم نیست زیاد بمونه همین که روش بست کافیه 🍭و بعد لایه بعدی همینطور به ترتیب ♦️اگر تو این مدت روی ژله ها قبل ریختن بست میتونی چند ثانیه بزارید رو بخار کتری تا باز بشه و بعدم که نثل من از قالب خارج کنید ♦️بعد اینکه با چاقو دورشو آزاد کردی تکونش بده تا خوب جدا بشه ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ #
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍭ژله بستنی رنگین کمونی دیدی چ خوشگله؟ فکر کن‌میز چیدی مهمون داری دو تا از اینا درست کنی 🥰 بچه هام خیلی دوست دارن خب 🍭من از هر کدوم از رنگای ژله نصف بسته استفاده کردم وبه هر کدوم نصف لیوان آب جون اضافه کردم و دونه دونه گذاشتم رو بخار کتری تا کاملا ذراتش از هم باز بشه 🍭و بعد به ازای هر ژله 2 ق. غ بستنی وانیلی بر داشتم و کلا 2 ق. غ خامه اضافه کردم ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸انسانهای خوب 🎉خوشه های مرواریدند 🌸که داشتن آنها ثروت 🎉و دیدن آنها لذت است 🌸مثل شما دوستان گلم 🌸صبحتون آرام و زیبـا
آشپزی ایرانی🍔
راتا مرغ و شوید
برای 16 عدد به این شکل سینه مرغ 1 عدد سیب زمینی متوسط 1 عدد هویج 1 عدد خیارشور 1 تا 2 عدد شوید 3 تا 4 ق غ پنیر خامه ای 100 گرم سس مایونز 2 تا 3 ق غ نان تست 8 تا 10 عدد نمک به میزان لازم سینه مرغ رو با نمک و برگ بو (در عطاری ها و سوپری ها موجود هست) گذاشتم بپزه . بهتره زردچوبه نریزین تا رنگش زرد نشه . بعد از پخت و خنک شدن پودرش کردم . داخل میکسر یا غذاساز بریزین و حتی می تونین رنده کنین . هویج رو هم پختم و بعد رنده کردم . سیب زمینی رو هم آبپز کردم و رنده کردم . خیارشور رو هم ریز خرد کردم . همه مواد رو با هم ترکیب کردم . نون تست ها رو قالب زدم هر طرحی بخواید . سطح کار کیسه فریزر انداختم و قالب رو قرار دادم تا دو سوم قالب از مواد ریختم و فشرده کردم و بعد روش نون تست قرار دادم و محکم کردم و بعد برگردوندم و به آرامی از زیرش بیرون آوردم . داخل دیس چیدم و با گوجه گیلاسی تزیین کردم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش فلافل خونگی 🎥🔝 .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه تزیین ساده و راحت که امیدوارم خوشتون بیاد و استفاده ببرید .😉 . میتونید برای مهمونی های عصرونه و میوه آرایی تولد ها ازش استفاده کنید.
آشپزی ایرانی🍔
#مرغ_بریان طرز تهیه پست بعدی کانال👇
یکعدد مرغ درسته ؛شکمشو خالی کردم و خوب شستم داخل یه کاسه کمی نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و ادویه کاری و آویشن و یک قاشق رب فلفل (میتونید از پودر فلفل قرمز شیرین استفاده کنید) آبلیمو مخلوط کردم و همه جای مرغ حتی داخل شکمش رو با این مایه آغشته کردم و روی مرغ وداخلش پیاز و فلفل دلمه و هویج خردشده ریختم و چند ساعت یخچال گذاشتم بعد روی مرغ رو حسابی با سس و زعفران دم کرده مالش دادم وزیر پوست سینه برش زدم و زیر پوستش رو با مایه آغشته کردم و روی ظرف را سلیفون کشیدم تا صبح گذاشتم یخچال تا خوب مزه دار بشه ته ظرفی که میخواستم بذارم تو فر رو گوجه فرنگی و پیاز و فلفل و لیمو ترش و هویج حلقه شده چیدم و داخل شکم مرغ رو هم با این سبزیجات پر کردم (از هر سبزی میتونید استفاده کنید) وپاهای مرغ را بستم وبالهاشو با خلال دندون فیکس کردم وروی ظرف رو فایل آلومینیومی کشیدم و چندتا سوراخ زدم وتو فر 180 درجه 1/5ساعت گذاشتم تا بپزه (البته به اندازه مرغ بستگی داره مرغ من تقریبا 1/5کیلو بود که اگه مرغتون بزرگ بود زمان پخت بیشتر میشه) هر نیم ساعت مرغ رو خارج کردم وروش کره آبشده کشیدم (اگه دیدید آب مرغ کم شده میتونید یه استکان آب بریزید) با چاقو امتحان کردم وقتی چاقو راحت وارد گوشت سینه شد وخونابه خارج نشد پختس وفویل رو خارج کردم و دوباره روی مرغ کره کشیدم و گریل فر را روشن کردم تا روی مرغ برشته بشه با این روش اصلا مرغ خشک نمیشه فوق‌العاده نرم و ولطیف وخوشمزه وخوش عطر میشه انشالله درست کنید ولذت ببرید (اینم بگم که از شانسم پوست مرغ من پاره بود که دوختم😉)