#دسر_کلافوتی_زردآلو
زردآلو 500 گرم
کره 60 گرم
تخم مرغ 4 عدد
شکر 125 گرم
نمک 1/4 ق چ
شیر 250 میلی لیتر
آرد 100 گرم
وانیل شکری 1/2 ق غ
بادام پرک 2 ق غ
پودر شکر برای تزیین
کره برای چرب کردن قالب
قالب تارت را با کره چرب کرده فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کرده تا گرم شود. کره را روی حرارت ملایم ذوب کرده کنار گذاشته تا خنک شود. زردآلوها را شسته نصف کرده هسته ها را جدا کنید. در کاسه ای تخم مرغ ها را مخلوط کرده و شکر و نمک را به آن اضافه کرده هم میزنیم. شیر و آرد و کره ذوب شده را اضافه کرده مخلوط میکنیم. خمیر را در قالب ریخته زردآلوها را به سمت برش خورده روی آن میچینیم و وانیل شکری را روی آن پاشیده ، بادام ها را هم روی آن میریزیم. سپس به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود در فر میپزیم ، پودرقند پاشیده سرو میکنیم.
#آسلان_سوتلو_تاتلیسی 🍮 😋
▫️شیر یک لیتر
▫️شعریه یک لیوان
▫️پودر نارگیل یک لیوان
▫️فندق خرد شده یک لیوان
▫️آرد گندم یک قاشق غ خ
▫️نشاسته سه ق غ خ
▫️شکر یک لیوان
▫️کره یه ق غ خ
▫️وانیل نصف ق چ خ
🔸کره رو داخل تابه میریزیم تا آب بشه و بعد رشته ها رو خرد میکنیم ده دقیقه با حرارت ملایم تفت میدیم تا رنگش یکم تغییر کنه،فندق و پودر نارگیلو شکر رو اضافه میکنیم و یکم تفت میدیم و بعد آرد و نشاسته رو داخل شیر حل میکنیم و به مواد اضافه می کنیم و مرتب هم میزنیم تا بجوشه و به غلظت فرنی برسه.
قالب رو خیس کنید و مواد دسر رو داخل قالب بریزید و چند بار بکوبید رومیز تا هوای اضافیش خارج بشه،بذارید دسرتون هم دمای محیط بشه و بعد چند ساعت داخل یخچال بذارید تا خنک بشه و خودشو بگیره
با پودر نارگیل و پسته و توت فرنگی می تونید تزیین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسموتی🥭🍌🍹🧋
نوشیدنی خنک تابستانه
اسموتی موز و انبه و دانه چیا
از مهمترین خواص دانه چیا میتوان به لاغری و تناسباندام اشاره کرد. دانه چیا دارای مقادیر زیادی از فیبر است که باعث افزایش هورمون لپتین در بدن میشود. هورمون لپتین باعث کاهش اشتها شده و با کاهش پرخوری به لاغری، تناسباندام و کاهش وزن کمک میکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مافین🧁🥧🍥
#مافین_هویج🥕🥕🥕
ویدیوی آموزشی طرز تهیه مافین هویج
نشاسته سیب زمینی باعث نرم و اسفنجی شدن بافت کیک و هم چنین ماندگاری بیشتر آن می شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_مرغ_لیمویی
این غذا رو میتونید با برنج سرو کنید
سینه مرغ یک عدد
پوست لیمو ترش رنده شده 1 دوم ق چ
سیر خرد شده 1 ق چ
سس سویا 1 ق غ
نمک 1 ق چ
فلفل 1 ق چ
آرد
تخم مرغ
پودر سوخاری
عصاره مرغ 60 میلی لیتر
پوست لیمو ترش رنده شده 1 ق غ
آب لیمو ترش 1 دوم پیمانه شکر 4 ق غ
آب 1 ق غ
آرد ذرت 1 دوم ق غ
ابتدا سینه مرغ را خرد کرده و با پوست رنده شده لیمو ترش، سیر، سس سویا،نمک و فلفل مزه دارش میکنیم و اول داخل ارد بعد تخم مرغ و در اخر در پودر سوخاری زده و داخل روغن سرخ میکنیم .
سس مخصوص این مرغ را اماده میکنیم برای تهیه این سس ابتدا عصاره مرغ را با پوست رنده شده لیمو ترش، آب لیمو ترش، شکر، مخلوط اب و آرد ذرت همه این مواد را با هم مخلوط کرده و مرغ های سرخ شده را با این سس تفت میدهیم چیکن لیمویی آمادست. این غذا را میتوانید با برنج سرو کنید و با مقداری فلفل هالپانو و کنجد تزیین کنید و سرو
کنید.
نوش جان
11.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دمپختک
برنج 3 پیمانه
باقالی زرد یا همون لپه باقالی یا باقالا خشک 150 گرم
پیاز دوعدد متوسط
زردچوبه دو یا سه ق م
نمک، فلفل و زعفران به مقدار لازم
رب دو ق غ
ترشی سیر ترشی یا ماست به سلیقه خودتون
پیاز ها رو نگینی خرد کرده و سرخ کنید تا یک پیاز داغ خوشرنگ بدست بیارید.
برنج و خیس کنید و بهش نمک بزنید و کنار بگذارید.
باقالی ها رو بزارید تا خیس بخورن چند دقیقه کافیه بعد روی گاز بزارید تا پخته بشه که 5 دقیقه در صورت پزا بودنشون خوب هست آب اون که رو به اتمام بود بهش زردچوبه، پیاز داغ، نمک و زعفران اضافه کنید و خوب با هم ترکیبشون کنید حواستون باشه که خیلی باقالی ها پخته و له نشن.
برنج را روی گاز قرار بدین وقتی آبش کم شد باقالی رو بهش اضافه کنید و به آرامی ترکیبشون کنید میتونید رب هم بزنید تا خوشرنگ تر بشه.
حالا درب ظرف و بزارید تا دم بکشه نیم ساعت تا نهایت 45 دقیقه عالیه فقط شعله پخش کن فراموش نشه تا تهدیگتون نسوزه.
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زرشک پلو با مرغ
کانال آشپزی ایرانی🍟🍔
#تزیین
7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️بستنی حتما باید به دمای محیط رسیده باشه و شل شده باشه
♦️خامه هم باید شل شده باشه و به دمای محیط رسیده باشه
🍭بعد از اینکه ژله را شفاف شدن میزاریم کاملا خنک بشه(تو محیط آشپزخونه)
🍭و بعد به هرکدوم از ژله ها 2 تا 3 ق. غ ترکیب بستنی و خامه میزنیم
و خوب مخلوط میکنیم
🍭قالبو با دستمال یکم چرب کنید
لایه اولو که ریختید بزارید فریزر که ببنده لازم نیست زیاد بمونه همین که روش بست کافیه
🍭و بعد لایه بعدی
همینطور به ترتیب
♦️اگر تو این مدت روی ژله ها قبل ریختن بست
میتونی چند ثانیه بزارید رو بخار کتری تا باز بشه
و بعدم که نثل من از قالب خارج کنید
♦️بعد اینکه با چاقو دورشو آزاد کردی
تکونش بده تا خوب جدا بشه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#
8.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍭ژله بستنی رنگین کمونی
دیدی چ خوشگله؟
فکر کنمیز چیدی مهمون داری دو تا از اینا درست کنی 🥰
بچه هام خیلی دوست دارن
خب
🍭من از هر کدوم از رنگای ژله نصف بسته استفاده کردم
وبه هر کدوم نصف لیوان آب جون اضافه کردم
و دونه دونه گذاشتم رو بخار کتری تا کاملا ذراتش از هم باز بشه
🍭و بعد
به ازای هر ژله 2 ق. غ بستنی وانیلی
بر داشتم و کلا 2 ق. غ خامه اضافه کردم
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#تزیین