11.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دمپختک
برنج 3 پیمانه
باقالی زرد یا همون لپه باقالی یا باقالا خشک 150 گرم
پیاز دوعدد متوسط
زردچوبه دو یا سه ق م
نمک، فلفل و زعفران به مقدار لازم
رب دو ق غ
ترشی سیر ترشی یا ماست به سلیقه خودتون
پیاز ها رو نگینی خرد کرده و سرخ کنید تا یک پیاز داغ خوشرنگ بدست بیارید.
برنج و خیس کنید و بهش نمک بزنید و کنار بگذارید.
باقالی ها رو بزارید تا خیس بخورن چند دقیقه کافیه بعد روی گاز بزارید تا پخته بشه که 5 دقیقه در صورت پزا بودنشون خوب هست آب اون که رو به اتمام بود بهش زردچوبه، پیاز داغ، نمک و زعفران اضافه کنید و خوب با هم ترکیبشون کنید حواستون باشه که خیلی باقالی ها پخته و له نشن.
برنج را روی گاز قرار بدین وقتی آبش کم شد باقالی رو بهش اضافه کنید و به آرامی ترکیبشون کنید میتونید رب هم بزنید تا خوشرنگ تر بشه.
حالا درب ظرف و بزارید تا دم بکشه نیم ساعت تا نهایت 45 دقیقه عالیه فقط شعله پخش کن فراموش نشه تا تهدیگتون نسوزه.
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زرشک پلو با مرغ
کانال آشپزی ایرانی🍟🍔
#تزیین
7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️بستنی حتما باید به دمای محیط رسیده باشه و شل شده باشه
♦️خامه هم باید شل شده باشه و به دمای محیط رسیده باشه
🍭بعد از اینکه ژله را شفاف شدن میزاریم کاملا خنک بشه(تو محیط آشپزخونه)
🍭و بعد به هرکدوم از ژله ها 2 تا 3 ق. غ ترکیب بستنی و خامه میزنیم
و خوب مخلوط میکنیم
🍭قالبو با دستمال یکم چرب کنید
لایه اولو که ریختید بزارید فریزر که ببنده لازم نیست زیاد بمونه همین که روش بست کافیه
🍭و بعد لایه بعدی
همینطور به ترتیب
♦️اگر تو این مدت روی ژله ها قبل ریختن بست
میتونی چند ثانیه بزارید رو بخار کتری تا باز بشه
و بعدم که نثل من از قالب خارج کنید
♦️بعد اینکه با چاقو دورشو آزاد کردی
تکونش بده تا خوب جدا بشه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#
8.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍭ژله بستنی رنگین کمونی
دیدی چ خوشگله؟
فکر کنمیز چیدی مهمون داری دو تا از اینا درست کنی 🥰
بچه هام خیلی دوست دارن
خب
🍭من از هر کدوم از رنگای ژله نصف بسته استفاده کردم
وبه هر کدوم نصف لیوان آب جون اضافه کردم
و دونه دونه گذاشتم رو بخار کتری تا کاملا ذراتش از هم باز بشه
🍭و بعد
به ازای هر ژله 2 ق. غ بستنی وانیلی
بر داشتم و کلا 2 ق. غ خامه اضافه کردم
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#تزیین
آشپزی ایرانی🍔
راتا مرغ و شوید
#راتا_مرغ_و_شوید
برای 16 عدد به این شکل
سینه مرغ 1 عدد
سیب زمینی متوسط 1 عدد
هویج 1 عدد
خیارشور 1 تا 2 عدد
شوید 3 تا 4 ق غ
پنیر خامه ای 100 گرم
سس مایونز 2 تا 3 ق غ
نان تست 8 تا 10 عدد
نمک به میزان لازم
سینه مرغ رو با نمک و برگ بو (در عطاری ها و سوپری ها موجود هست) گذاشتم بپزه . بهتره زردچوبه نریزین تا رنگش زرد نشه .
بعد از پخت و خنک شدن پودرش کردم . داخل میکسر یا غذاساز بریزین و حتی می تونین رنده کنین .
هویج رو هم پختم و بعد رنده کردم .
سیب زمینی رو هم آبپز کردم و رنده کردم .
خیارشور رو هم ریز خرد کردم .
همه مواد رو با هم ترکیب کردم .
نون تست ها رو قالب زدم هر طرحی بخواید .
سطح کار کیسه فریزر انداختم و قالب رو قرار دادم تا دو سوم قالب از مواد ریختم و فشرده کردم و بعد روش نون تست قرار دادم و محکم کردم و بعد برگردوندم و به آرامی از زیرش بیرون آوردم .
داخل دیس چیدم و با گوجه گیلاسی تزیین کردم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش مینی چیزکیک یخچالی🍰
🍥🍡🍥🍡🍥🍡