8.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش نودل و سیب زمینی کریسپی
🍥🍡🍥🍡🍥🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش مینی چیزکیک یخچالی🍰
🍥🍡🍥🍡🍥🍡
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش فلافل خونگی 🎥🔝
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_بریان
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
10.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم یه تزیین ساده و راحت که امیدوارم خوشتون بیاد و استفاده ببرید .😉
.
میتونید برای مهمونی های عصرونه و میوه آرایی تولد ها ازش استفاده کنید.
#تزیین
آشپزی ایرانی🍔
#مرغ_بریان طرز تهیه پست بعدی کانال👇
#مرغ_بریان
یکعدد مرغ درسته ؛شکمشو خالی کردم و خوب شستم
داخل یه کاسه کمی نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و ادویه کاری و آویشن و یک قاشق رب فلفل (میتونید از پودر فلفل قرمز شیرین استفاده کنید)
آبلیمو مخلوط کردم و همه جای مرغ حتی داخل شکمش رو با این مایه آغشته کردم و روی مرغ وداخلش پیاز و فلفل دلمه و هویج خردشده ریختم و چند ساعت یخچال گذاشتم
بعد روی مرغ رو حسابی با سس و زعفران دم کرده مالش دادم وزیر پوست سینه برش زدم و زیر پوستش رو با مایه آغشته کردم و روی ظرف را سلیفون کشیدم
تا صبح گذاشتم یخچال تا خوب مزه دار بشه
ته ظرفی که میخواستم بذارم تو فر رو گوجه فرنگی و پیاز و فلفل و لیمو ترش و هویج حلقه شده چیدم و داخل شکم مرغ رو هم با این سبزیجات پر کردم (از هر سبزی میتونید استفاده کنید)
وپاهای مرغ را بستم وبالهاشو با خلال دندون فیکس کردم وروی ظرف رو فایل آلومینیومی کشیدم و چندتا سوراخ زدم وتو فر 180 درجه 1/5ساعت گذاشتم تا بپزه (البته به اندازه مرغ بستگی داره مرغ من تقریبا 1/5کیلو بود که اگه مرغتون بزرگ بود زمان پخت بیشتر میشه)
هر نیم ساعت مرغ رو خارج کردم وروش کره آبشده کشیدم (اگه دیدید آب مرغ کم شده میتونید یه استکان آب بریزید)
با چاقو امتحان کردم وقتی چاقو راحت وارد گوشت سینه شد وخونابه خارج نشد پختس
وفویل رو خارج کردم و دوباره روی مرغ کره کشیدم و گریل فر را روشن کردم تا روی مرغ برشته بشه
با این روش اصلا مرغ خشک نمیشه فوقالعاده نرم و ولطیف وخوشمزه وخوش عطر میشه
انشالله درست کنید ولذت ببرید
(اینم بگم که از شانسم پوست مرغ من پاره بود که دوختم😉)
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ا حالا این روش تس کردین نتیجش فوق العادس
کیک پرتقالی👨🍳
مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ
یک و نیم پیمانه شکر
1 پیمانه آب پرتقال
پوست پرتقال خرد شده
نصف پیمانه شیر
نصف پیمانه روغن
دو سوم پیمانه کره
10 گرم پودر وانیل (1 ق غ)
10 گرم پکینگ پودر (1 ق غ)
سه و نیم پیمانه آرد
100 گرم شکلات پرتقالی
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#تزیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرم_چیز_فراستینگ
دوستای عزیزم که مشکل دارید و مدام شکایت میکنید که بعد از فرم دادن خامه،خیلی زود خامه تون شل میشه ...
پیشنهاد میکنم از این کرم برای تزئین کیکهاتون استفاده کنید....
فوق العاده خوش طعمه و حتی برای آسترکشی کیک هم مناسبه
بهتره از پنیر ماسکارپونه برای این کرم استفاده کنید(ماسکارپونه طعم خاصی نداره فقط بافت خامه رو منسجم تر میکنه) ولی اگه در دسترس نبود از هر مدل پنیر خامه ای که نمک کمی داره میشه استفاده کرد...
مراحل و میزان مواد در ویدئو مشخصه...اگه نکته ای دوباره به ذهنم رسید همینجا اضافه میکنم...
پنیر ماسکارپونه 200 گرم
خامه قنادی 200 گرم
پودر قند به میزان دلخواه
ابتدا ماسکارپونه و پودر قند را با همزن بزنید تا کاملا لطیف و یکست شود.
200 گرم از خامه منجمد قنادی را جدا کرده و کمی که نرم شد با دور تند همزن 7 دقیقه بزنید تا کاملا فرم گرفته و سبک شود.
ماسکارپونه و خامه قنادی و رنگ ژله ای را در حد یکدست شدن رنگ با همزن بزنید.