eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی ایرانی🍔
سوفله سیب زمینی و گوشت
" سوفله سیب زمینی و گوشت" پوره سیب زمینی شامل : سیب زمینی پخته 4 عدد کره 1 قاشق غذاخوری جوز هندی خیلی کم به اندازه 2 تا 3 بار رنده کردن(قابل حذفه) نمک نصف قاشق چایخوری شیر گرم نصف پیمانه پنیر چدار یا پیتزا 1 تا 2 قاشق غذاخوری گوشت قلقلی گوشت چرخکرده 500 گرم میتونین از 250 گرم گوشت استفاده کنین و مابقی را سویا اضافه کنین ، سویا را باید از قبل خیس کنین و 250 گرم سویای خیس شده بریزین پیاز 2 عدد متوسط رنده شده نمک، فلفل ، زیره سبز ، آویشن آرد نان یا آرد سوخاری 1 قاشق غذاخوری سس 1 عدد گوجه رنده ریز 1 قاشق غذاخوری پر رب گوجه 1 تا 2 عدد سیر رنده شده نمک و فلف سیاه کره 2 قاشق غذاخوری اول سیب زمینی هارو تا داغن خوب له کنین کره و ادویه و پنیر را اضافه کنین سپس شیر را کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط کنین پوره را در ظرف مورد نظر پهن کنین بهتره از ظرفهای سفالی که مخصوص فر هست استفاده کنین حالا گوشت و پیاز رنده شده و ادویه و آرد را مخلوط کرده ورز بدین و کوفته هارو حاضر کنین و در کمی روغن تفت بدین تا خوب سرخ شن وقتی سرخ شدن بچنین رو پوره ها سس را حاضر کنین رب را با کمی کره و ادویه تفت بدین تا خامیش گرفته بشه سیر رنده شده را اضافه کنین و سپس گوجه را اضافه کنین خوب تفت بدین تا آبش کشیده بشه و غلیظ شه حالا سس را روی مواد اضافه کنین و کمی پنیر پیتزا بریزین و بزارین تو فر با حرارت 200 درجه 20 تا 30 دقیقه بمونه موقع سرو میتونین یکم جعفری هم بریزین روش برای تزئین😉 حالا غذای خوشمزه امادست نوش جان😍
آشپزی ایرانی🍔
مرغ سوخاری اسپایسی
روی تکه های مرغ برشهایی برای مرینیت و پخت بهتر ایجاد کنید. باترمیلک:به ازای هر لیوان شیر،1 قاشق سرکه یا آبلیمو اضافه و 5 دقیقه صبر کنید تا شیر ببرد، باترمیلک آماده ست. باترمیلک باعت ترد و نرم شدن و تسریع روند پخت میشود. میزان باترمیلک در حدی باشد که روی مرغها را بپوشاند مرینیت:در ظرفی باترمیلک+پیاز خلال+سیر ورقه+آویشن و کمی نمک را مخلوط کنید. برای طعم اسپایسی از چاشنی بندری آلس پایس استفاده کردم که مرغ رو بینهایت خوش طعم و تند و اسپایسی میکنه. میزان چاشنی به سلیقه شما در تندی بستگی داره،من 3 قاشق مرباخوری اضافه کردم. مرغها را در مواد مرینیت بخواباید و 4 تا 8 ساعت در یخچال استراحت دهید. مواد کاور: ظرف حاوی مرغ را از یخچال خارج و صبر کنید به دمای محیط برسد سپس مرغها را از سس درآورید. در ظرفی 2 تا 3 عدد تخم مرغ را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود و با مقداری باترمیلک رقیق کنید. 1/5 لیوان آرد سفید+نصف لیوان نشاسته ذرت(مانع سفت شدن کاور سوخاری مرغ در زمان سرخ شدن طولانی مدت میشود)+2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر+نمک+پودر سیر+آویشن+پودر زنجبیل+پاپریکا را مخلوط کنید. پولکی کردن:مخلوط آرد را در کیسه فریز بریزید مرغ ها را در کیسه انداخته و تکان دهید تا کاملا با آرد کاور شود سپس در تخم مرغ زده و دوباره در کیسه آرد انداخته و تکان دهید. مرغها را از کیسه خارج کرده و تکان دهید تا آرد اضافی آنها گرفته شود. در این مرحله مرغها پولکی میشوند. سرخ کردن:مرغهای پولکی را در روغن داغ شناور با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند. تایم پخت برای ران مرغ 20 تا 25 دقیقه و برای سینه مرغ 12 تا 15 دقیقه است
6.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.. نان لواش فورى مواد لازم: 3 پيمانه آرد/ 1 پيمانه آب/ 1/3 پيمانه روغن/ 1/4ق چ شكر/ 1 ق چ نمك/ 1 ق مربا خ بيكينگ پودر . طرز تهيه: ابتدا آرد را الك مى كنيم بعد نمك، شكر، بيكينگ پودر و روغن را روى آن مى ريزيم. 1پيمانه آب را در دو مرحله به آرد اضافه مى كنيم و با قاشق كاملا مخلوط مى كنيم. بعد همه اين مواد را با دست كاملا با هم مخلوط مى كنيم تا خمير يكنواختى به دست بيايد. 🍀اين خمير نيازى به ورز دادن ندارد🍀 از اين مقدار خمير 8 چانه به دست مى آيد. روى سطح صافى كمى آرد مى پاشيم و خمير را با وردنه باز مى كنيم. تاوه نان پزى يا ماهيتابه را به مدت 10 دقيقه روى شعله ملايم از قبل گرم مى كنيم. چانه ها را يكى يكى باز كرده و روى تاوه پهن كرده و طبخ مى كنيم. بعد از پخت، نانها را در دستمال آشپزخانه مى پيچيم تا نرم بمانند. نوش جان ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایس پک شکلاتی موادلازم: بستنی وانیلی (400گرم) پودرکاکائو (1ق غ) شیر (1/3لیوان) خامه صبحانه (1ق غ) گردو ریز خوردشده (1ق غ) موز ریز خورد شده (1ق غ) اسمارتیز ریز (1ق چ) سس شکلات و اسمارتیز برای تزیین. ✅طرزتهیه: بستنی و شیر و پودرکاکائو و خامه رو داخل مخلوط کن بریزین میکس کنید و داخل لیوان موردنظر از موز و گردو و اسمارتیز هر کدام 1قاشق بریزین و بعد آیس پک اصافه کنید.نوش جان❤️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک خرفه بدون فر😉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡
🔴 کشیدن انواع ⭕️ فوت و فن کامل زیر ساخت 🤷‍♀ 🔵 آموزش 💄 👩‍🎤 💅 حالت دادن مو زیر 😅😍 این کانال خیلی معرکست😉 ورود👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2730623102C1f2570d188
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ ‌ 🍥مواد لازم👇🏻 1 لیتر شیر 1 لیوان سر خالی آرد 7 ق غ شکر 2 ق غ نشاسته(نشاسته گندم یا ذرت) 1 ق غ کره 1 پاکت وانیل ‌ 🍥برای آغشته کردن👇🏻 پود نارگیل و فندق خرد شده به میزان لازم ‌
آشپزی ایرانی🍔
بستنی توت فرنگی
مواد لازم توت فرنگی 250 گرم ،،توت فرنگی تمیز شده 200 گرم زرده تخم مرغ 3 عدد شکر یک سوم لیوان حدود 80 گرم وانیل نوک ق م شیر نصف لیوان خامه فرم گرفته 250 گرم اگه از خامه صبحانه استفاده میکنید 350 گرم ویکی دو قاشق شکر هم بیشتر بریزید رنگ خوراکی صورتی یکیدو قطره قابل حذف هست 🔴اگه از توت فرنگی های کاملا رسیده و قرمز استفاده کنید نیاز به رنگ نیست منم چون نور کافی نبود و رنگ صورتی دلبرش تو فیلم قابل مشاهده نبود یک قطره رنگ ریختم 🌻طرز تهیه🌻 توت فرنگی ها رو با مخلوط کن،غذاساز،گوشت کوب برقی یا هر وسیله ای که دردسترس دارید میکس کنید زرده ها و شکر و وانیل 5 دقیقه با دور تند همزن هم بزنید حین کار ،یکبار کاسه رو با لیسک دورگیری کنید تا زرده های چسبیده به دیواره ی ظرف ،،داخل ظرف برگردند و بعد بوی ضحم ندن. داخل یه ظرف کوچیک شیر و زرده ها رو مخلوط کنید ،یه ظرف بزرگتر رو مقداری اب بزیزید بذارید جوش بیاد ،،ظرف کوچکتر بذارید روش دقت کنید اب باید اندازه ای باشه که به کف ظرف کوچیکتر برخورد نکنه زرده ها رو 5 دقیقه مرتب هم بزنید به این روش پخت به شیوه ی بن ماری میگن بعد از روی حرارت بردارید تا خنک بشن توت فرنگی ها رو از صافی رد کنید ،مخلوط زرده و شیر ،اضافه کنید هم بزنید خامه که بهتره فرم گرفته باشه یا خامه صبحانه رو اضافه کنید و هم بزنید رنگ خوراکی رو هم اضافه کنید ،رنگ خوراکی قابل حذف هست داخل ظرف دردار بریزید و بذارید فریزر 6 الی 8 ساعت بذارید فریزر تا بستنی ایجاد بشه نیاز به همزدن نداره ،فقط قبل از سرو 5تا 10 دقیقه بذارید تو محیط بمونه و بعد اسکوپ بزنید
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
)جوجه داریم در 3 طعم دوست قشنگم پیشنهاد میکنم سیوش کن بوقت نیاز دم دستت باشه من عاشق هر 3 طعمش شدم جوجه عشایری داریم که با مقداری رب سرکه زنجبیل پودر زیره تخم گشنیز فلفل نمک روغن و در آخر آبلیمو اضافه کنید