فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_مرغ
برای طعم دار کردن ورقه های سینه مرغ از هر ادویه بنا به سلیقه خودتون میتونید استفاده کنید.
سس ووستشایر(که در ایران به اشتباه بهش گاهی سس وُرچِستِر گفته میشه و از هایپرمارکتهای معتبر میتونید تهیه کنید)+کمی سس خردل+نمک و فلفل و سیر ورقه شده(از پودر سیر هم میشه استفاده کرد ولی چون موقع گریل یا سرخ کردن ممکنه بسوزه من سیر ورقه شده رو ترجیح میدم)
سس ووستشایر برای مزه دار کردن انواع گوشت کبابی و گریل و گاهی برای طعم دار کردن آبزیان استفاده میشه و یکی از اجزای اصلی طعم دهنده سس سزار هم هست.
برای سبزیجات سالاد هم از هر ترکیبی که دوست دارید میشه استفاده کرد.
من از فلفل دلمه رنگی،خیار،ذرت،گوجه گیلاسی و کاهو به عنوان پایه اصلی سالاد استفاده کردم...
اضافه کردن مقداری پیاز قرمز حلقه شده و زیتون سیاه هم سالاد رو محشر میکنه
نونهای کرانچی سالاد هم خمیر یوفکای سرخ شده هست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی سوخاری
فیله ماهی 6 تکه
نان 6 عدد
ارد 2 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
پانکو 2 پیمانه
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و پاپریکا و پودر پیاز هر کدوم 1 قاشق چای خوری
سس تند 2 قاشق غذا خوری
مواد سس
مایونز کم چرب 2 قاشق
ماست 1 قاشق غذا خوری
نصف پیاز قرمز
خیار شور 1 عدد
فلفل تند 4 عدد ریز
سیر کمی
نمک و فلفل سیاه
لیمو نصف
.
.
ماهی رو بعد از مزه دار کردن با فلفل نمک نیم ساعت برارین یخچال بعد روکش بزنید راستی میتونید بزارین تو فر تا کاملا رژیمی باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی مگنوم😋😋😋
🤩مواد لازم
♨️ یک لیوان شیر
♨️ یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
♨️نصف لیوان شکر
♨️یک قاشق چایی خوری وانیل
♨️200 گرم خامه صبحانه
♨️ شکلات 300 گرم
♨️خلال بادام یک پیمانه
☑️☑️طرز تهیه :
ابتدا یک لیوان شیر به همراه یک قاشق نشاسته ذرت و نصف لیوان شکر روی حرارت ملایم هم میزنیم تا به غلظت دلخواهمون برسد. سپس از روی حرارت بر می داریم یک قاشق وانیل اضافه میکنیم و هم میزنیم در مرحله بعد وقتی مواد از حرارت افتاد و سرد شد 200 گرم خامه را به آن اضافه می کنیم و هم میزنیم سپس داخل قالب می ریزیم (اگر قالب نداریم داخل لیوان میریزیم ) داخل فریزر یک ساعت میزاریم و سپس خارج می کنیم و چوب بستنی ها را داخل بستنی میزاریم بستنی ها را داخل فریزر 7 تا 8 ساعت میزاریم . 300 گرم شکلات را به سبک بنماری آب می کنیم و یک پیمانه خلال بادام به آن اضافه می کنیم شکلات که سرد شد بستنی ها را از قالب خارج می کنیم و داخل شکلات می زنیم بستنی ما آماده است و بافتش مثل بستنی بازاریه امیدوارم امتحان کنید و خوشتون بیاد .
#خشک_کردن_آلو
برای خشک کردن الو قابلمه مناسب با حجم الوها رو انتخاب کنید پر از آب کنید و روی شعله بزارین وقتی جوش آمد برای پنج کیلو الو یک لیوان پر شکر بریزین وبعد الوها رو داخل قابلمه ریخته وقتی پوست الو ترک خورد یعنی مثل کویر خشک ترک میخوره ،آبکش کنید بنشینید با حوصله پوست الوها رو جدا کنید داخل سینی بچینید وروش یک پارچه توری بندازین و بزارین جلوی آفتاب دو تا سه روز طول می کشه تا خشک بشه فقط یادتون نره که روزی چند بار الو ها رو زیر و رو کنید یا برگردونید که تمام اطراف الو کاملا خشک بشه👌🏼😋
پ ن:پارچه توری برای جلو گیری از ورود حشرات هست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو سه سوته
مواد لازم:
سیب زمینی
پیازچه
کالباس
نشاسته ذرت یا آرد
1 سفیده تخم مرغ
نمک و فلفل
4 زرده تخم مرغ
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_زبرا
پارت سوم
شیشه نوشابه یک لیترونیمی که تهش مدل پنج پر باشه
تخم مرغ درشت.....دوعدد
آرد....300گرم یا دولیوان پر شده معمولی بعلاوه یک سوم لیوان
شکر.....200گرم یا یک لیوان کمتر نریزید کم شیرین می شه
روغن مایع....نصف لیوان
شیر هم دمای محیط....یک لیوان
نمک ووانیل ....از هرکدوم نصف ق چ
پودر کاکائو....15گرم یا سه ق غ سر پر
ابجوش ....60میلی لیتر یاپنجق غ پر اب کاملا جوش جوش
بیکینگ پودر.....یک ق غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باسلوق_گردويى
مواد لازم:
نشاسته گل (گندم)يا نشاسته پودرى گل ١ ليوان
شكر ١ و ١/٢ ليوان(مقدارشو ميتونيد كمتر بريزيد)
آب سرد ٢ ليوان
گلاب ١/٢ ليوان
كره ٢٥ گرم
گردو و پودر نارگيل به مقدار لازم
#لذت_آشپزی
🍀🍀🍀🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#كيك_بِه
مواد لازم:
تخم مرغ ٤ عدد درشت(براى من كوچيك بود ٥ تا ريختم)
آرد ٢ پيمانه
بِه درشت ١ عدد
شكر ١ پيمانه
روغن ١/٢ پيمانه
ماست ١/٤ پيمانه
بكينگ پودر ١ قاشق چايخورى سر پررر
وانيل يا پودر هل ١/٢ قاشق چايخورى
پودر دارچين ١ تا ٢ قاشق چايخورى(قابل حذف)
#لذت_آشپزی
🍀🍀🍀🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_پاناكوتا_با_سس_توت_فرنگى
مواد لازم:
شير سرد ١/٣ پيمانه
خامه صبحانه يا قنادى ٢ پيمانه
شكر ٥ تا ٦ قاشق غذاخورى(من از خامه قنادى استفاده كردم مقدار شكر رو كم كردم)
پودر ژلاتين ١ قاشق غذاخورى سر پر
آب سرد ١/٤ پيمانه
وانيل يا چوب دارچين مقدارى
براى تهيه سس توت فرنگى:
پوره توت فرنگى ١ پيمانه سر پر
شكر ٣ قاشق غذاخورى
نشاسته ذرت ١ قاشق چايخورى
#لذت_آشپزی
🍀🍀🍀🍀