eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
#سالاد 🌀يك سالاد خوشمزه و جديد👇🏻 هویج خرد شده ۲ فنجان سیب خرد شده ۱ فنجان کشمش پلویی ۱ ق غ روغن زیتون و سرکه سیب ۱ ق غ *مایونز و شکر ۱ ق م (در صورت تمایل) نمک و فلفل به میزان لازم هویج و سیبُ هر مدلی که دوست دارید خرد کنید و بقیه موادُ بهش اضافه کنید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazi_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین خلاقانه هندوانه 🍉 مخصوص #شب_یلدا ببین و تزیینات زیبا داشته باشِ #تکنیکهای_باسلیقگی ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ماهی یه تیکه ماهی بردارینو به نمک و فلفل آغشته اش کنین بعدش کف ظرفی که قراره بره تو فرو یه لایه لیمو ترش بچنین با هر ادویه ای که دوست دارین بعدش ماهی بذارین روش بعد دوباره ادویه و لیمو یکم روغن زیتونم بمالین روشونو بذارین تو فر فوری حاضره 😉😉😉 من برای ادویه از رزماری استفاده کردم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
براى داشتن يك باقالى پلو خوشمزه؛ قابلمه آب رو روی شعله میزارم وقتی جوش آمد برنج رو که از قبل شسته وبا نمک خیس کرده بودم رو اضافه کردم دو یا سه جوش که زد باقالی رو اضافه کرده وبعد از دو سه دقیقه ابکش کرده و داخل قابلمه ریخته و لابه لا شوید خشک میریزم ودر آخر آب زعفران و روغن روش ریخته ودم میزارم #ترفند_آشپزى🍚 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ژله_انار ❤️❤️❤️ اول انار دون میکنید.بعد ژله انار رو با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد کامل حل کنید تا شفاف بشه.بعد انار دون کرده رو بریزین تو قالب ژله انار هم تا سطح انارها بریزین طوری که انارها نیان روی ژله بعد بزارین یخچال تا ببنده. برای لایه سفید رنگ هم ،ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش حل کنید وقتی سرد شد یک لیوان شیر به دمای محیط رسیده بهش اضافه کنید هم بزنید بعد روی ژله انار بریزین دوباره داخل یخچال تا ببنده این کار رو تا مرحله آخر انجام بدین تا جایی که قالبتون جا داره یعنی یک ردیف ژله انار با انار دون شده یک لایه ژله سفید بریزین.نصف روز بزارین داخل یخچال تا کامل ببنده. من چون قالبم وقتی برمیگردونم روش گود هست توی اون گودی ژله سفید میریزم دوباره داخل یخچال میزارم تا ببنده. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#تهچین_لبو 🔅به این صورت که لبو رو رنده کنید و ته قالب بریزید بعد گوشت مرغ و برنج بریزید برای تزئینش هم لبو رو به ورقه های نازک برش بدید و شکل گل درست کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
خب اینم طرزتهیه #ماهی تهيه سس براى مزه دار كردن ماهى : /نمك /فلفل سياه تخم گشنيز ريحون و جعفرى و تره فرنگى تازه و سير اب ليمو تازه /يك قاشق شير /خردل /و كمى روغن مايع / سبزى ها و سير را ريز خرده كرده سپس بقيه مواد را بهش افزوده و خوب مخلو ط ميكنيم /فيله ماهى بدون پوست را شستم كمى نمك و فلفل سياه زدم و در يك قاشق روغن بهمراه چند حبه سير بمدت ٦ دقيقه دو طرف ماهى را سرخ كردم توى يك ظرف نسوز مقدارى كرفس و هويج خرد شده چيدم و بعد ماهى هاى نيم سرخ شده را چيدم روش و روى ماهى را از اون سس زدم و مقدارى سير خرد شده هم روش ريختم و بعد روى ان را با كاغذ نسوز پوشوندم و بمدت ٣٠دقيقه در فر از قبل گرم شده با حرارت ١٨٠ قرار دادم و با همان ظرف ر وى ميز سرو شد 😍 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazi_irani
🌺تنفس شروع زندگیست 🌼عشق جریان زندگیست 🌺و دوست خوب قلب زندگیست 🌼تقدیم به تک تک شما 🌺خـوبان و همراهان باوفا 🌼روزتون به زیبایی گل‌ها @ashpazy_irani
#شنیسل_مرغ مواد لازم: سینه مرغ 1 عدد ارد سفید پودر سوخاری پانکو تخم مرغ 2 عدد شیر 3 ق.غ طرزتهیه: فیله مرغ و به قطعات نازک برش میزنیم بعد با بیفتک کوب کل سطح مرغ و میکوبونیم تا تمام قسمتها به یه اندازه باشه بعد مرغو مزه دار کردم (من تو مخلوط پیاز و سیر و ابلیمو و زعفرون برایه چند ساعت مزه دار کردم ) بعد تویه کاسه ای 2 عدد تخم مرغ و میشکونیم 3 ق.غ شیرو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. ارد و پودر سوخاری پانکو رو هم تو ظرفهایه جدا جدا میریزیم و میزاریم کنار دستمون ( ادویه دلخواهتون و به پودر سوخاری اضافه کنید من فقط نمک و فلفل زدم) بعد فیلهایه مرغ و اول تو ارد سفید بزنید بعد تو تخم مرغ بعد تو ارد سوخاری کل فیلهارو به همین صورت اماده کنید و بزارید تو سینی بعد تو روغن فراوون سرخ کنید با روغن زیتون سرخ کنید که بینهایت خوشمزه تر میشه. @Ashpazy_irani
ایده جالب برای شب یلدای بچه ها😍😍 چند چنگال چوبی تهیه کنید و برش های مکعبی هندوانه را به سر آنها بزنید. این هندوانه ها را درون شکلات آب شده قرار داده و صبر کنید تا اضافی شکلات آنها ریخته شود. هندوانه ها را برای چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا شکلات کاملا سفت شود. این ایده هم یک فینگر دسر جالب پذیرایی از میهمانان شب یلدا است. @Ashpazy_irani
#چيپس_پرتقال🍊 خيلى راحت ميتونيد توى خونه چيپس ميوه درست كنيد هم سالمه و هم كلى خاصيت داره..! با يك چاقوى تيز پرتقال رو حلقه نازك كنيد روى سينى بچينيد و سينى رو جلو بخارى يا روى شوفاژ بزاريد و هر روز زيرو روشون كنيد تا كاملا خشك بشن @Ashpazy_irani
دونات خوشمزه با پفی عاااااالی موادلازم آرد نول (همه کاره)۵۰۰گرم یا تقریباً ۵ پیمانه ( من از آرد سه صفر استفاده کردم) خمیر مایه فوری 1 قاشق سوپ خوری ( ۷ )گرم شکر ۱۰۰ گرم ،آب ولرم یک چهارم پیمانه شیر یک پیمانه تخم مرغ ۲ عدد کره به دمای محیط رسیده یک چهارم پیمانه،روغن مایه یک سوم پیمانه نمک میوه ۱ پنس وانیل یک چهارم ق چ، مراحل تهیه دونات قبل از شروع ،کره رو در محیط آشپزخونه قرار می دیم تا نرم بشه. سپس مثل همیشه و برای عمل آوردن خمیر مایه، یک قاشق غذاخوری از شکر رو توی آب ولرم حل می کنیم و بعد خمیر مایه رو روی آب می پاشیم و فقط یک دور هم می زنیم. سپس اون ظرف حاوی خمیر مایه و آب رو در یک جای گرم آشپزخونه قرار می دیم تا عمل بیاد(فقط۱۰ دقیقه) اگر خمیر مایه بیش تر از ۱۰ دقیقه بمونه بوی ناخوشایندی می گیره و خمیرمون مزه ترشیدگی خواهد داد. در زمان آماده شدن خمیر مایه، کارمون رو شروع می کنیم پس برای شروع تخم مرغ ها رو داخل یک کاسه عمیق میشکنیم و کره و روغن مایع رو بهش اضافه می کنیم سپس شکر رو همراه با وانیل، اضافه می کنیم. و بالاخره شیر ولرم رو اضافه می کنیم و همه مواد با همزن دستی خوب با هم مخلوط می کنیم تا با هم یکدست بشن. حالا نوبت اضافه کردن خمیر مایه به مخلوط شیر و تخم مرغ و شکر و روغن و وانیله حدوداً نصف پیمانه از آرد رو که با نمک میوه مخلوط و قبلاً از الک رد کردیم، جدا می کنیم و آرد رو در دو مرحله به مواد اضافه می کنیم با یک قاشق چوبی (ترجیحاً) مواد رو با هم مخلوط می کنیم و بقیه آرد رو به مواد اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم و تا جاییکه امکان داشته باشه آرد رو به خورد مواد می دی