#شیرینی_باقلوایی_پنیر_خامه_ای
مواد لازم:
1 بسته خمیر یوفکا معمولی
200 گرم پنیر خامه ای و یا پنیر ماسکارپونه (1 پیمانه)
1/2 پیمانه گردوی خورد شده
نصف پیمانه پودر قند
1 پیمانه شکر
1 لیوان آب
1 ق چ خ آبلیمو
هل و مقداری زعفران
پودر پسته و گل برای تزیین
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
طرز تهیه شربت :
شکر و آب و هل و زعفران همه رو با هم توی قابلمه ریخته و میذاریم به جوش بیاد وقتی 2 دقیقه ای جوشید بهش آبلیمو میزنیم و زیرشو خاموش میکنیم و میذاریم توی یخچال دا سرد بشه.
طرز تهیه:
اول پنیر خامه ای و یا پنیر ماسکارپونه رو که با محیط هم دما شده با پودر قند و گردو با همزن میزنیم تا یکدست بشه.
حالا خمیر یوفکا رو به صورت نواری میبریم دقیقا به صورتی که سمبوسه درست میکنیم مواد رو توی خمیر چیده و و میپیچیم دقیقا به شکل سمبوسه.
حالا روغن رو توی یه قابلمه گود میریزیم میذاریم داغ بشه و شیرینی ها رو داخلش گذاشته و با حرارت ملایم سرخ میکنیم. سپس شیرینی ها رو از روغن جدا کزده و توی شربت سرد میذاریم.
#چیزکیک_خرده_شیشه
ميتونيد از هر رنگ و طعم،ژله اي استفاده كنيد
من از ژله ليمو و موز استفاده كردم
اول ؛ژله هارو طبق روش روي بسته درست كنيد ،هركدومو جداگانه داخل ظرف پيركس (يا هر ظرف)كوچك بريزيد و بزاريد ببنده،
بعد از دو سه ساعت كه بست،داخل همون ظرف ابتدا به شكل مربع برش بديد،بعد خيلي راحت ،دونه دونه در ميان .
خب اين از اين 😌☝🏻
كيك پايه تون رو هم كه از قبل درست كرديد:
از وسط برش بديد و يك قسمتش رو بزاريد داخل قالب ،با كمي شير سرد يا اب كمپوت تَر كنيدش،
بعد مايه چيزكيك رو به اين ترتيب 👇🏻درست كنيد :
مواد لازم:
پنیر خامهای (يا ماسكارپونه):۲۰۰ گرم
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
شيرعسل :نصف قوطي
پودرشکر: نصف لیوان
اب سرد :نصف ليوان
پودر ژلاتين ؛ يك و نيم قاشق غذاخوري .
#شیرینی_کاکائویی
شكر ١٠٠گرم
كره ١٧٠گرم
پودر كاكائو ٢٥گرم
تخم مرغ ١عدد
ارد٢٠٠گرم
نمك ١/٨ق چ
بيكينگ پودر ١/٤ق چ
وانيل ١/٢ ق چ
ترافل شكلاتى ١پ
كره ى هم دماى اتاق را كمى در همزن زده
شكر و پودر كاكائو را اضافه كرده
تخم مرغ را افزوده فقط تا اندازه اى كه مخلوط شود هم زده
ارد را اضافه كرده خمير نرمي بدست ميايد
خمير را يكساعت در يخچال استراحت داده
از خمير به اندازه ى كمى بزرگتر از فندق برداشته در ترافل شكلاتى غلتانده در سينى فر كه با كاغذ روغنى پوشانده شده قرار داده و با انگشت شست روى ان را فشار ميدهيم.
به مدت ٨دقيقه در فر ١٩٠درجه پخته
#سمسمیه #کنجد#کنجدی
دو لیوان کنجد رو بدون روغن توی تابه تفت دهید.
2 قاشق ارده
2 قاشق دوشاب (شیره خرما )
3 قاشق عسل
مواد رو با دست همه با هم مخلوط کنید قالب مستطیل شکلی رو با ارده چرب کنید مواد رو توی قالب پهن کنید روی کنجد ها رو کمی عسل بریزید و پسته و بادام و گردو و کمی پودر نارگیل بریزید یکساعت بزارید فریزر و سپس برش بزنید.
#_سالاد_سیب_زمینی
✍سیب زمینی پخته و مکعبی خرد شده + خیارشور ریز خرد شده + پیازچه خرد شده + کمی شوید + ماست پر چرب + سس مایونز + نمک و فلفل سیاه + کمی آبلیمو
👈همه مواد رو با هم مخلوط کنید وبزارید چند ساعت یخچال تا جا بیفته
✅ژله پنیر خامه ایی و آلبالو🍒🍒🍒
✍مواد لازم
پودر ژله آلبالو ۱بسته
پنیر خامه ایی ۱۰۰گرم
آلبالو ۱لیوان
آب جوش ۱لیوان
خامه نیم لیوان
.🍜طرز تهیه
۱)آلبالو ها را بشویید و هسته بگیرید.
۲)ظرف مناسبی انتخاب کنید۱لیوان آب جوش را درون آن بریزید سپس پودر ژله را درون آن بریزید و خوب هم بزنید تا پودر ژله حل شود برای حل شدن کامل ژلاتین میتوانید از. روش بن ماری هم استفاده کنید و یا ظرف را برای چند. دقیقه در. ماکروویو بگذارید تا ژلاتین ژله کاملا حل شود و مایع شفاف شود حالا ظرف را کناری بگذارید تا خوب خنک شود
۳)ظرف مناسبی انتخاب کنید خامه را درون آن بریزید و با همزن خوب هم بزنید سپس پنیر. خامه ایی را به آن بیافزایید و باز هم با همزن دستی خوب هم بزنید.
۴)آلبالو های هسته گرفته شده را به ژله خنک اضافه کنید.
۵)مخلوط خامه وپنیر خامه ایی را به ژله خنک اضافه کنید و خوب هم بزنید
۶)قالب دلخواه را با مقداری روغن چرب کنید مایع ژله را درون قالبها بریزید و حداقل ۶ساعت درون یخچال قرار. دهید.
۷)برای خارج کردن ژله از ظرف ابتدا لبه های آن را از ظرف جدا کنید سپس به مدت ۳۰ثانیه کف قالبها را درون آب ولرم قرار دهید با این روش به راحتی ژله شما از. قالب جدا میشود
۸)سپس در ظرف مناسب بگذاریدو سرو نمایید.
🌟اگه طرفدار طعم ترش و شیرینید این دسر طعم جالبی داره شیرینیه ژلاتینی با آلبالوهای ترش توی دهنتون که ترکیب میشه خیلی دلچسبه .
#تاتلی ترکیه
مواد لازم
شیر ۳پیمانه
آرد نصف پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
کره ۱ قاشق غذاخوری
نشاسته ساده نصف پیمانه
وانیل ۱ق م
زعفران به مقدار لازم
خامه شیرین شده نصف پیمانه
چیپس شکلات نصف استکان (حدود ۴۵گرم)
پودر نارگیل به مقدار لازم
کنجد به مقدار لازم
(مقدار مواد گفته شده کم و زیادش بستگی به خودتون داره )
طرز تهیه
شیر ، آرد و شکر و نشاسته را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی به خوبی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و سپس روی گاز روی حرارت کم بزارید.
مداوم هم بزنید تا ته نگیرد و قوام بگیرد و غلیظ (مانند فرنی )شود بعد از اینکه قوام گرفت از روی گاز بردارید و کره و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کره آب شود.
وقتی به قوام لازم رسید در اخر خامه رو اضاف کنید مخلوط که شد مواد رو دو نیمه کردم نصفی پودر کاکائو نصف بعدی هم زعفران زدم .شما اگه دوست داشتید میتونید همون وانیلی بزارید. میزاریم کمی از داغی بیفته بعد داخل لیوان رو چرب کردم ومواد روریختم و گذاشتم یخچال بعد که قالبی شدکناره ها رو با چاقو جدا کردم و از لیوان دراوردم و برش زدم حلقه ای و داخل پودر نارگیل و کنجد زدم .(میتونید دسر رو همون لیوانی بزارید با جام های کوچیک و تزیین کنید و برای غلتوندن هم شکلات چیپسی یا خلال پسته یا خلال بادام یا هر تزییناتی ریزی استفاده کنید).
🤩😍😋😋😋
#شيريني_انگشتي_شكلاتي 🍪 😋
♦️مواد لازم:آرد شيريني پزي سيصد گرم،پودر كاكائو پنجاه گرم،زرده تخم مرغ سه عدد،نشاسته ذرت(سفيد رنگ،ترد و پودريه)هفتاد گرم،بيكينگ پودر يك ق چايخوري،نمک نوك ق چ ،کره دويست و پنجاه گرم، شکر صد و پنجاه گرم
🔸طرز تهيه:شکر +زرده تخم مرغ+کره را با همزن برقي ده دقيقه بزیند تا کرم رنگ و كشدار بشه بعد تركيب آرد و بيكينگ پودر و نشاسته و نمک و پودر كاكائو رو باهم الك كنيد و به مواد قبلي اضافه كنيد.در اين مرحله خمير رو با دست مخلوط و مثل توپ جمع كنيد و در مشما بذاريد.اين خمير بايد نيم تا يك ساعت در يخچال استراحت كنه. بعد از خمير به اندازه گردو برداريد و در دست گرد كنيد،روي خمير رو در شكر بزنيد،در سيني فر با كمي فاصله بچينيد(داخل سيني كاغذ روغني بذاريد) و با انگشت وسطشون رو گود كنيد.فر رو از يك ربع قبل با صد و هفتاد و پنج درجه روشن كنيد و شيرينيها رو طبقه وسط فر حدود ده تا دوازده دقيقه بپزيد.
بعد از پخت و خنك شدن از سيني بيرون بياريد و داخل حفره ها رو با شكلات ذوب شده پر كنيد.
شكلات در رنگ و طعمهاي مختلف در لوازم قناديها موجوده.
🤩😋🥰
#رنگینک😍
طرزتهیه:
ابتدا خرماهکارو شستم (سه جعبه خرما)وهسته هاشو دراوردم وداخلش گردو گذاشتم ودریک ظرف بصورت عمودی وفشرده چیدم .
حالا نیم کیلو ارد سنگک ودرمقداری روغن وکره اب شده الک کردم وباشعله ملایم تفت دادم(من سه تا کره پنجاه گرمی ودوپیمانه پلوپز روغن استفاده کردم) به اندازه تفت میدهیم که نه زیاد تیره ونه زیاد روشن باشه سپس روی خرماها میریزیم (طوریکه روی خرماها رو بپوشونه) وسپس کمی پودر هل میریزیم وکمی پودر قند روش الک میکنیم وبادارچین تزیین میکنیم
____________
👇هرروز کلی آموزش دسرای خوشمزه😍👇
🌱🌱یخ در بهشت نعنایی
مواد لازم
▪️ ۱ قاشق چای خوری نعنا خشک
▪️ ۴ فنجان آب سرد
▪️ ۱ فنجان آب لیموترش
▪️ ۱ فنجان آب
▪️ ۱ فنجان شکر
🌱طرز تهیه :
آب و شکر را بخوبی با هم قاطی کنید بعد آبلیمو ترش را به آن اضافه نمایید ، این مخلوط را با ۴ فنجان آب مخلوط کنید و آن را برای چهل دقیقه داخل فریزر بگزارید .در مخلوط بعد از بیرون آوردن از فریزر تکههای تازه لیموترش را با نعنا خشک در آن بگزارید و آن را در حالیکه حالت یخزدگی دارد، میل نمایید .
#سالاد_آمریکایی
نخود فرنگی پخته۱/۲ پیمانه
هویج آبپز۳عدد
سیب زمینی ۳عدد
خیارشور۱۰ عدد
سیر (درصورت تمایل)
ماست۱/۲ پیمانه
سس مایونز۱/۲ پیمانه
نمک و فلفل
ذرت۱/۲ پیمانه
هویج و سیب زمینی را نگینی خورد کرده و جداگانه بگذارید با مقداری آب و نمک بپزد، بعد از پختن آبکش کرده و کنار میزاریم تا خنک شود. خیارشور را مربع مربع خرد کرده نخود فرنگی و سیب زمینی و هویج و ذرت را هم اضافه کرده با هم مخلوط میکنیم، 2 حبه سیر را له کرده روی ماست میریزیم مایونز و ماست و نمک و فلفل را به موادمان اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم، بمدت 2 یا 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد جذب هم شود