eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
توت فرنگی یخ زده سیصد گرم شیر پرچرب سیصد میلی لیتر موز یک عدد آبلیمو یک قاشق بستنی وانیلی یا نارگیلی یک اسکوپ کافیه مواد رو میکس کنید در مخلوط کن و تزیین کنید
🌰🥛 👈مواد لازم 2 لیوان شیر 14عدد خرما نصف لیوان فندق 👈طرز تهیه هسته ی خرماها را خارج کنید. شیر را بجوشونید بزارید ولرم شود به طوری که انگشت دست را نسوزاند خرما ها را به آن اضافه کنید روی ظرف را با پارچه بپوشانید و یک و نیم ساعت استراحت دهید. شیرخرما را در مخلوط کن بریزید و فندق را به آن اضافه کنید و چند پالس بزنید و میکس کنید سپس در ظرف سرو بریزید و با فندق تزئین کنید سپس در یخچال بگذارید و سرد سرو کنید نوش جان💖
🍀آش عناب😋 ✅مواد لازم 🍲لوبیا قرمز. 40 گرم برنج. 40 گرم عناب. 50 گرم خلال بادام. 30 گرم رب انار. به اندازه کافی شیره انگور. به اندازه کافی روغن زیتون. به اندازه کافی نمک و دارچین. به اندازه کافی نعناع خشک به اندازه کافی ادویه به مقداردلخواه 🍀طرز تهیه🍀 ابتدا لوبیا را از شب قبل بخیسانید و موقع بار گذاشتن آبش را دور بریزید وآب تازه اضافه کنید وبگذارید کاملا بپز. نمک و دارچین و ادویه را همراه با پیاز تفت داده شده اضافه کنید. اجازه دهید لوبیا پخته شود سپس برنج خیسانده را همراه با خلال بادام اضافه کنیدو به آن اب اضافه کنید، بعد از اینکه برنج کاملا پخته شد عناب ها را که زخمی کرده اید به بقیه مواد اضافه کنید. در آخر رب انار به عنوان چاشنی یا شیره انگور را بسته به ذائقه خود به دلخواه اضافه کنید و اجازه دهید آش عناب کاملا جا بیفتد. موقع مصرف می توانید از کمی نعناع داغ استفاده کنید مزاج این آش معتدل است و با توجه به سردی وخشکی فصل پاییز مناسب این فصل می باشد. مقوی و انرژی‌ زا، تقویت دستگاه هاضمه و آرامبخش و مقوی قلب می باشد. درصورت نفخ می توان کمی زیره سبز نیز به آن اضافه نمود.
🥗 😋 مواد لازم سینه مرغ کره آب پیاز آبلیمو پودر زیره سبز پودر فلفل سبز پودر گشنیز سیر زرده تخم مرغ زعفران نمک فلفل سیاه 🔸مرغ و زرده تخم مرغ. نمک .فلفل .پودر فلفل سبز و گشنیر و زیره و آب پیاز و لیمو و سیر له شده رو خوب مخلوط میکنیم تا حالت چسبندگی پیدا کنه حدود یک ساعت تو یخچال میزاریم بعد روی سینی فر میچینیم و با قلمو روش کره آب شده و زعفران مالیده و حدود 15 دقیقه روی دما 180 درجه فر قرار میدیم تا آماده بشه. مرغ به همراه تکه هایی از پنیر فتا یا سفید صبحانه گوجه گیلاسی ذرت بخارپز شده کلم بروکلی سرکه سیب و سس فلفل.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅تابه معمولی یا دو طرفه، دو لایه کاغذ روغنی بزارید ،کمی چرب کنید ،مایع تیتاپ بصورت یکدست بریزید،چند ضربه بزنید تا ریز حباب هاش خارج بشه ،حالا مواد داخل قیف روی مایع تیتاپ بصورت خط های کج یا صاف بریزید با خلال دندون فرم بدید ✅روی حرارت ملایم شعله پخش کن بزارید تابه بزارید ،بعد بیست دقیقه با خلال دندون تست کنید برای تابه معمولی دمکنی بزارید ،حواستون باشه تابه اگه نازک باشه زودتر میپزه ،نسوزه برای وسط تیتاپ از هر چیزی میشه استفاده کرد،سس شکلات ،نوتلا ،خانه صبحانه یا قنادی ،کرمفیل،بریلو رنگی ،فقط اسانس بزنید که مزه توت فرنگی یا موز بده عالی میشه😍😍 برای فر گازی دمای 180 درجه،بمدت 30 دقیقه برای فر برقی یا توستر دمای 160 بمدت 30 دقیقه زمان و اندازه درجه ها تقریبی با توجه به ابعاد فر ،پس به تیتاپ ها سر بزنید ،نسوزه .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥗 😋 مواد لازم سینه مرغ کره آب پیاز آبلیمو پودر زیره سبز پودر فلفل سبز پودر گشنیز سیر زرده تخم مرغ زعفران نمک فلفل سیاه 🔸مرغ و زرده تخم مرغ. نمک .فلفل .پودر فلفل سبز و گشنیر و زیره و آب پیاز و لیمو و سیر له شده رو خوب مخلوط میکنیم تا حالت چسبندگی پیدا کنه حدود یک ساعت تو یخچال میزاریم بعد روی سینی فر میچینیم و با قلمو روش کره آب شده و زعفران مالیده و حدود 15 دقیقه روی دما 180 درجه فر قرار میدیم تا آماده بشه. مرغ به همراه تکه هایی از پنیر فتا یا سفید صبحانه گوجه گیلاسی ذرت بخارپز شده کلم بروکلی سرکه سیب و سس فلفل.
🍮 😋 ▫️شير 3ليوان ▫️شكر 1ليوان ▫️خامه صبحانه 1 بسته صورتی ▫️پودر ژلاتين 3 ق غذاخوري ▫️آبسرد نصف ليوان ▫️زعفرون دمكرده به مقدار نياز ▫️گلاب 2 ق غذاخوري 🔸شيرو شكر رو بزاريد روي حرارت در حدي كه شكرها حل بشه ،بعد زعفرون رو (به اندازه اي كه به رنگ دلخواه برسه)اضافه كنيد گلاب رو هم اضافه و بزاريد تا خنك بشن.ژلاتين و آبسرد رو هم بزاريد روي بخار كتري تا حل و شفاف بشن .بعد به مايه شير اضافه كنيد. و در اخر خامه ... بهتره يك ملاقه از مايه دسرو جداگانه با خامه (باهم)مخلوط كنيد و بعد به كل مواد اضافه كنيد. و داخل قالب مورد نظرتون بريزيد و بزاريد توي يخچال تا ببنده وبه دلخواه تزئین میکنیم 📤فوروارد یادتون نره 🍔
🍔 😋 🔸سینه یا فیله مرغ رو برش های نواری بزنید با چند حبه سیر و ادویه ( من از فلفل سیاه و قرمز و پا‌ریکا ، اورگانو ، تخم گشنیز استفاده کردم ) تفت بدید ، مرغ که آب انداخت نمک اضافه کنید ، در قابلمه رو ببندید بذارید ده دقیقه با شعله کم بپزه و آبش جمع بشه بعد از این زمان پیازچه خرد شده رو اضافه کنید و حدودا پنج دقیقه دیگه مواد رو بپزید ، قرار نیست پیازچه له بشه باید زیر دندون بیاد تا طعمش تو ساندویچ حس بشه بعد حرارت رو خاموش کنید بذارید سه چهار دقیقه مواد از داغی بیافته بعد پنیر خامه ای رو اضافه کنید ، من از پنیر ویلی کاله استفاده کردم ، اگه میخواید خیلی کولاک کنید کمی پنیر چدار هم بریزید مواد رو آروم مخلوط کنید و همراه با کاهو یا ریحون تازه با نان باگت سرو کنید 📤فوروارد یادتون نره
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستای خوبم😍لطفا لایک کنید تا افراد بیشتر ببین🌹 تا فصل سیر تازه هست سیر ترشی درست کنید با هر سس،چاشنی که دوست دارید،الان اماده کنید سه روز بعد اماده هست کلی خاصیت داره 😍😍 ✅مواد لازم برای روش اول🖊🖊 سه کیلو سیر پوست گرفته شده سرکه به مقدار لازم نبات یک تکه اندازه گردو نمک به اندازه هر بطری یک لیتری یک ق م نمک لازمه گوجه سبز ،فلفل تند به مقدار دلخواه همه مواد داخل شیشه خشک تمیز بریزید خوب در شیشه ببندید هوا نکشه بعد شش ماه امادس