#سالاد #غذای_فرانسوی #غذای_ملل
#سالاد_نیسواز
مواد لازم:
گوجه فرنگی🍅
ماهی تن🐟
تخم مرغ آبپز🥚
زیتون نیسی (نوعی زیتون سیاه)🍈سیب زمینی آبپز🥔
لوبیا سبز 🌿
کاهو (دلبخواه)🌵
یک سس خاص
چند تا از این مواد متغیره مثلا بدون لوبیا سبز،کاهو یا سیب زمینی سرو بشه یا مواد دیگه ای بهش اضافه بشه ولی تخم مرغ و ماهی و گوجه و زیتون ثابته هم از کنسرو ماهی تن و هم از ماهی گریل یا سرخ شده میتونید استفاده کنید
لوبیا سبز رو نباید بیش از حد بپزید،فقط پنج دقیقه در آب و نمک بجوشونید و بعد زیر آب سرد آبکش کنید کافیه.باید ترد باشه.
سس هم ترکیبی از پنج ق غ روغن🥄🍾 زیتون بکر،دو ق غ سرکه بالزامیک🥄🥃 (یا دو ق سرکه معمولی +یک ق مرباخوری شکر)،دو ق غ آبلیمو🥄🍾 تازه(قابل حذف)،یک تا دو حبه سیر🍈 رنده شده،یک ق مرباخوری سس خردل🥄 آویشن،نمک و فلفل هست.گاها چند برگ ریحون تازه هم در سس خرد میکنن
#نان_سیر_و_پنیر
🥖🧀🥖🧀🥖🧀🥖🧀🥖🧀🥖🧀
مواد لازم:
دو تا سه قاشق غذاخوری سس مایونز🥄
سه قاشق غذاخوری روغن زيتون جوری که سس رو روون كنه🍾
يكم فلفل سياه و پودر آويشن و یک حبه سیر رنده شده همه و با هم مخلوط کنید
نون باگتها 🥖رو بصورت حلقه ای برش بزنید و داخل سینی فر بچینید، سپس سس رو روی نونها بکشید، و روش پنیر پیتزا🧀 بریزین و بفرستین داخل فر و گریل رو روشن کنید تا وقتی که روی پنیرها طلایی بشه دوست داشتین برای خوشگل شدنش از حلقه های زیتون، فلفل دلمه رنگی یا دونه های ذرت استفاده کنید
نوش جان 😋😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت
#خورشت_خلال_کرمانشاهی
غذای خوشمزه و #سنتی ایرانی و #بومی_کرمانشاهی که از خوردنش لذت میبرین😋
♥️
#پلو_میگو_قالبی
سه چهارتا پیاز رو خلال کنید،توی ماهیتابه سرخ کنید و بردارید بگذارید کنار.توی همون ظرف یک پیمانه کشمش شسته شده رو سه چهار دقیقه تفت بدین و بردارین.بعد حدود ششصد گرم میگوی پاک شده رو بریزین داخل ماهیتابه و ده دقیقه(تا زمانی که آبش کشیده بشه)تفت بدین..بهش دو قاشق گرد لیمو،نمک،فلفل،کمی زردچوبه و یک قاشق چایخوری فلفل قرمز اضافه کنید،پیاز و کشمش رو به ظرف برگردونید و زیرشو خاموش کنید.
این مواد رو لای پلو زعفرونی آبکش شده بریزید و بگذارید دم بکشه و بعد نوش جان کنید..
میگو پلو قالبی
#سوفله_لوبيا_سبز
مواد لازم :
لوبیا سبز یک کیلو
گوشت قیمه_ یا چرخ کرده یک کیلو
ماست موسیر یا ساده چکیده یک پیمانه
مايونز وخامه هم ميشه نصف پیمانه
چپس خلالی _ پیاز داغ
انواع آجیل برای تزیین
نمک وفلفل سیاه
طرز تهيه :-------
لوبیا رو نگینی خرد کرده نصب لوبیا نصف گوشت چرخ کرده هم ميشه ولی گوشت قیمه برای این غذا خوشمزه تر ميشه لوبیا رو میپزیم نیم پز که شد گوشت پخته با آب گوشت رو با دو حبه سیر خورد شده اضافه كرده زیاد هم نمی زنيم آب شو که کاملاً کشید البته نمک وفلفل سیاه هم در موقع پختن اضافه کرد سس بسته به ذائقه اگر سیر دوست داشتید ماست ساده چکیده وسس مايونز یا خامه روبا هم مخلوط کرده نمک فلفل سیاه و یک حبه سیر له شده با هم مخلوط کرده می توانید به جای ماست معمولی ماست موسیر بزنید
نصف سس رو توی ظرف مورد نظر ریخته به لوبیا کمی گردوی خرد شده وپیاز سرخ کرده اضافه کرد روی سس میریزیم بعد باقیمانده سس رو روی لوبیا ریخته بعد روشو با چيپس خلالی من خودم درست کردم وپیاز سرخ شده وگردو بادام پسته هرکدام دم دست بود وهر مدل که دلخواهتون بود تزیین کنید.
♥️
#لبو_پلو با مرغ زعفرونی ⚜️
از جمله غذاهای شب #یلدا (پلو لبو ) هم میتونه انتخاب خوبیه باشه با مرغ یا گوشت گردن یا گوشت قلقلی و ... هم خوش رنگ و لعابه ، هم شیک، و هم مقرون به صرفه .
✏️مواد لازم:
برنج خیس کرده ۳ پیمانه
لبو پخته ۳ عدد متوسط
مرغ به اندازه لازم
زرشک و زعفرون و خلال مغزها به دلخواه .
📝دستور تهیه:
لبو را پختم در حدی که چنگال داخلش فرو بره خیلی لِه نشه بعد کبریتی، نگینی، رنده درشت، سکه ای هر مدلی که دوست دارید برش بزنید برنج را هم به روش معمول آبکش کنید تا دم بکشد، موقع سرو در کاسه ای لبو های خرد شده + زرشک + خلال پسته و بادوم با دو قاشق روغن مخلوط کنید برنج زعفرونی هم درست کنید در دیس لابلای پلو با مرغ زعفرونی بکشید و نوش جان فرمایید.
طعم این غذا شبیه به هویج پلو و پلو کدو حلوایی و ازین دست پلو مخلوط هاست 😋👌
#بادمجان_حلقوی_گوجه_فرنگی_سیاه ☺️ ☺️
مواد لازم :
بادمجان : به میزان لازم
گوشت چرخکرده : 300 گرم
گوجه فرنگی : 500 گرم
پیاز : 1 عدد
نمک و زرد چوبه : به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا بادمجان ها رو شسته و از وسط نصف میکنیم و به وسیله دو تا چوب که در قسمت پایین بادمجون قرار میدیم برش میزنیم (به خاطر اینکه تا ته برش نخوره ) و بعد از برش قسمت سیاه بادمجان ها حالا بادمجان ها رو برمیگردونیم و اینبار به صورت کج برش میزنیم و به وسیله خلال دندون دو طرف رو وصل میکنیم و سپس یک عدد پیاز رو نگینی خرد کرده و در پیاز تفت میدیم و نمک و زردچوبه رو هم با پیاز تفت داده و سپس گوشت چرخکرده رو اضافه میکنیم تا کاملا سرخ شود بعد گوجه فرنگی ها رو شسته و برای چند دقیقه داخل آب جوش قرار بدید تا پوست اش به راحتی جدا بشه بعد داخل میکسر ریخته و کاملا میکس میکنیم و به مواد گوشتی مون اضافه کرده تا کاملا مواد گوشتی مون جا بیفته بعد بادمجان ها رو در تابه قرار داده و دو طرف بادمجان ها رو سرخ میکنیم بعد از مواد گوشتی مون در قسمت برش هایی که زدیم قرار میدیم .
نوش جان
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیروان_پلو
مواد لازم:
۳ عدد ران مرغ خورد شده بی استخوان
۳ قاشق غذا خوری روغن مایع
۲ قاشق غذا خوری کره
۲ لیوان برنج (۴۰۰ گرم)
نصف قاشق غذا خوری رب فلفل (اگر نبود ۱ قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز)
نصف قاشق غذا خوری رب گوجه
۱ قاشق مربا خوری ینی بهار (ادویه پلویی)
۱ قاشق مربا خوری فلفل سیاه
۲ قاشق مربا خوری نعنا
۱ فنجان بادوم پوست کنده و یا یک لیوان نخود پخته
۱ عدد پیاز
۱ لیتر آب
نمک
پیاز رو تو روغن و کره تفت میدین ربها رو اضافه میکنین و بعد برنج رو که حداقل از نیم ساعت قبل خیسونده و آب کشی کردین، بقیه مواد رو هم به ترتیب همه رو اضافه کرده هممیزنین... مرغها رو که از قبل خورد و سرخ کردین توی یک قابلمه نچسب میریزین و روش رو با مخلوط برنجمون پر میکنین آب رو ریخته و میذارین حداقل ۴۰-۳۰ دقیقه رو شعله متوسط رو به کم دم بکشه
برنج رو توی یک دیس سرو و نوش جان کنید.
بادام و نخود پخته که در مواد لازم اومده به صورت دلخواه به غذا اضافه میشه شما میتونید حتی بادمجان سرخ شده هم به مواد میانی برنج اضافه کنید.
# سالمون_فلفلی با سبزیجات کبابی
✏️مواد لازم برای۴ نفر
🔸آب ۲ قاشق غذا خوری
🔸آب پرتقال ۱/۴ پیمانه
🔸فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
🔸فیله ماهی سالمون ۱۳۰۰ گرم
🔸نمک دریایی ۱ قاشق چای خوری
🔸روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری
🔸چغندر کوچک خرد شده ۲ عدد
🔸هویج متوسط خرد شده ۴ عدد
♨️طرز تهیه
🔹فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک تابه بزرگ هویج، چغندر و روغن را با هم مخلوط کنید و نمک بزنید. بدون در 20 دقیقه تفت دهید. مواد را داخل بشقاب بریزید.
🔹سپس، سالمون ها نمک و فلفل بزنید. در یک تابه گود روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید و سالمون ها را حدود 3 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود.
🔹ماهی ها را روی سبزیجات قرار دهید. آب و آب پرتقال را با هم مخلوط کنید و روی حرارت به حالت نیم جوش بگذارید تا غلیظ شود. سپس آن را روی ماهی ها بریزد و سرو کنید.
#پاستیل_زنجبیل😍😍
موادلازم:
۲۰۰گرم زنجفیل تازه
۳قاشق غذا خوری نشاسته
۴قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
یک لیوان عسل
۳لیوان اب
طرز تهیه:
زنجفیل تازه رو بارنده ریز رنده میکنیم ومیذاریم با یه لیوان اب خوب بپزه بعد میکسش میکنیم واز صافی ردش میکنیم پودر نشاسته وژلاتین وعسل یا میتونید شکر استفاده کنید ولی من از عسل استفاده کردم
مخلوط کرده رو حرارت ملایم میذارید تا خوب غلیظ بشه وبپزه بعدته سینی سلیفون کشیده ومواد روتوش پهن میکنیم ودر یخچال میذاریم تا کاملا سفت بشه وبعد برش میزنیم ومن تو ارد غلطوندم تا چسبندگیش برهویه روز تو هوای ازاد میذاریم تا کمی خشک بشه
یه خوراکی خوشمزه و پر طرفدار😍😍😊
#كرم_موز
شير _ دو پيمانه
شكر نصف پيمانه
پودر ژلاتين _ دو ق غ
آب سرد _ نصف پيمانه
خامه ى صبحانه _ سه چهارم پيمانه
موز درشت _ دو عدد
رنگ خوراكى زرد_______ در صورت تمايل
وانيل يا اسانس موز
_پودر ژلاتين را روى آب سرد پاشيده و بعد از شكفته شدن ژلاتين ، بصورت بن مارى حل كنيد.شير و شكر را روى حرارت قرار دهيد و هم بزنيد وقتى شكر كاملا حل شد از روى حرارت برداشته و صبر كنيدتا خنك شود ._ خامه ى صبحانه ، وانيل يا اسانس و چند قطره رنگ ( در صورت تمايل) ژلاتين حل شده و موز نگينى شده يا پوره شده را به شير اضافه كنيد و در قالب مورد نظر ريخته و براى ٥-٦ ساعت در يخچال قرار دهيد لايه ى وسط ژله ى موز و موزهاى كاتر خورده هست من با نصف دستور و يك بسته ژله ى موز اين دسرها رو درست كردم