#میلک_شیک_انجیر_خشک
محتویات:
انجیر خشک ۵ عدد
شیر ۱/۵ فنجان
خرما پوست گرفته ۴ عدد
بادام خام ۲۰ عدد
بادام هندی خام ۲۰ عدد
ابتدا خرما و انجیر را به قطعات کوچک خرد نمائید. سپس بادام و بادام هندی را با آسیاب پودر کنید.
حال همه مواد را در بلندر بریزید و برای چند ثانیه مخلوط نمائید.
#بستنی_توت_فرنگی 🍓 😋
▫️توتفرنگی 150 گرم
▫️شیر 150 میلیلیتر
▫️عسل 1 قاشق غذاخوری
🔸توت فرنگی را بشویید به همراه شیر و عسل درون مخلوط کن بریزید. سپس داخل لیوان پلاستیکی یا قالب بستنی بریزید، در صورت تمایل میتوانید تعدادی توتفرنگی را خرد و به مواد اضافه کنید، یک چوب را در مرکز قرار داده و در فریزر به مدت 6 ساعت بگذارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای این مدل #ژله ...شش رنگ ژله درست کردم .و هر بسته ژله رو با ١و١/۴لیوان آبجوش درست کردم..بعد از اینکه خوب حل شد میزارم سرد شه....بعد چند قاشق شیر اضافه میکنم .. تو هر کدوم از گلبرگهای قالب یه رنگ ژله میریزم و میزارم یخچال تا ببنده و بعد با فاصله زمانی نیم ساعت رنگ های بعدی رو اضافه کردم و گذاشتم یخچال تا آخر کار..😊 برا اینکه ژله تون از قالب سیلیکونی راحت در بیاد ..قبل از ریختن ژله تو قالب اول چربش کنید ..بعد توش آبسرد بگیرید...بعد ژله رو بریزید توقالب و بزارید یخچال..😊
موقع درآوردن هم میتونید به پشت قالب کمی سشوار بکشید ...اطراف #ژله رو با دست یا چاقو آزاد کنید....قالب سیلیکونی رو کمی تکون بدید .و مطمعن شید ژله از قالب جدا شده...
حالا آروم توی سینی برگردونید..😉 🌿🍃🌸𑪆?
#نکات_کیک_پزی
🍰🍰🍰🍰
📍نتیجه ی الک نکردن آرد چیه؟
یعنی وقتی کیک شما پخت، گلوله های آرد با همون طعم آرد در دهان حس میشن و کیک بافت خوب و نرم و خوشمزه و یکنواختی نخواهد داشت.
🧁چطور کیک نرم تری داشته باشیم؟
?هر چه قدر آرد رو بیشتر الک کنین، باعث میشه دانه های آرد بیشتر به صورت پودر و با بافت خیلی ریزتری وارد مواد کیک بشن و کیک بافت منسجم تر و نرمتری پیدا کنه.
#پنکیک_ماست💖
ابتدا2عدد تخم مرغ،90g شکر و1ق.م رنده ی پوست پرتقال رو با همزن دستی مخلوط میکنیم،سپس150g ماست و 3ق.غ آب پرتقال رو اضافه و مجددا هم میزنیم،250g آرد و10g بیکینگ پودر رو الک کرده و به مواد اضافه می کنیم، هم میزنیم تا همه ی مواد کاملآ با هم یکدست شوند.
حالا روغن رو داخل قابلمه ی کوچکی گرم میکنیم، به کمک دو تا قاشق کمی از خمیر برداشته و داخل روغن سرخ میکنیم تا طلایی شوند، سپس روی دستمال تمیز گذاشته تا روغن اضافی خارج شود.
حالا پنکیک ها رو دونه دونه داخل شکر می غلتانیم و در ظرف سرو میچینم.
نکته های مهم :
حتما از قاشق چایخوری برای برداشتن خمیر استفاده کنین نه قاشق غذاخوری، در غیر این صورت، پنکیک هاتون دورشون سرخ میشن و وسطشون خام میمونه.
#کیک_شکلاتی_ترد💖🍰
صد گرم کره اب شده در دمای محیط را با یک لیوان شکر و کمی وانیل مخلوط کرده و هم بزنید ،سپس چهار عدد تخم مرغ را دونه دونه اضافه کرده و هم بزنید ،یک لیوان شیر هم بریزید و مخلوط کنید ،در اخر نصف لیوان ارد سفید و یک و نیم لیوان پودر کاکاوو و دو قاشق مرباخوری بیکن پودر الک شده ارام ارام اضافه کرده و خوب مخلوط کنید،مایه را درون قالبی که از قبل چرب کردید بریزید و بذارید تو فر و با دمای صدو هفتاد س و تا زمانیکه کیک خوب پف کرده و پخته شود ،،وقتیکه کیک پخته شد روش سس بریزید،برای تهیه سس شکلاتی صد و پنجاه گرم شکلات شیری (هرچی که باشه) مثل گالکسی ،هرشیز .لینت را به روش بن ماری ذوب کرده و بیست گرم کره بهش اضافه کنید و بریزید رو کیکتون و با توت فرنگی های خوشگل تزیین کنید نوش جان
دسر جذاب و فوری
مواد لازم:
بیسکویت: ۱۰۰ گرم (ساده)
کره: ۱۰۰ گرم (ذوب شده)
شکر: ۱ فنجان
پودر شیر: ۱ فنجان
ماست: ۲ لیوان
آب: ۱ فنجان
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
کرم کارامل: ۱ بسته (پودر)
دستور تهیه:
بیسکویت را با کره خرد کرده و به حالت فشرده دور قالب را با آن بصورت یک لایه بپوشانید و قالب را در سینی فر قرار دهید. دو لیوان ماست ، یک فنجان پودرشیر و یک فنجان شکر را خوب مخلوط کرده سپس به لایه ی بیسکویت اضافه کنید. سینی را درون فر قرار داده تا لایه شیر فقط سفت شود ، (از ۱۵ دقیقه تا ۲۰ دقیقه) سینی را از فر خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شود. آب را با یک قاشق شکر و پودر کارامل مخلوط کنید. کارامل را روی حرارت کم گرم کنید تا مواد یکدست شوند و سپس روی مواد بریزید و به مدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود و سپس برش داده و سرو کنید.
🔷#دسر_تیرامیسو
زرده تخم مرغ سه عدد
وانیل نصف ق چ خ
پودر قند سه قاشق
خامه قنادی 200 گرم
پنیر ماسکارپونه 200گرم
قهوه دم کرده غلیظ نصف فنجون
لیدی فینگر به میزان لازم
اول پودر قند رو به همراه زرده تخم مرغ و وانیل روی بخار غیر مستقیم بزارید و با دور تند همزن خوب هم بزنید تا کاملا پوک و سبک بشه بعد پنیر رو اضافه کرده و هم بزنید تا مواد باهم ترکیب بشه و درنهایت خامه فرم گرفته رو اضافه کنید و اروم مخلوط کنید تا موادتون یکدست بشه لیدی فینگر ها رو اول داخل قهوه دم کرده بزنید و بعد داخل ظرف مورد نظر بچینید و از مواد پنیری روش بزنید و اجازه بدید یک شب داخل یخچال استراحت کنه و بعد نوش جان کنید من بدون زرده درست کردم
#رول_نان_با_گوشت_و_پنیر
مواد لازم:
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و ادویه مقداری
فلفل دلمه سبز و زرد ۲ عدد کوچک
کدوسبز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
قارچ مقداری
پنیر پیتزا مقداری
پنیر خامه ای
نان لواش ماشینی مقداری
طرز تهیه: ابتدا مواد گوشتی را حاضر میکنیم پیاز را رنده کنید و با گوشت تفت بدید نمک و ادویه اضافه کنید و به ترتیب قارچ خرد شده ،فلفل دلمه ها و کدوسبز نگینی خرد شده،گوجه فرنگی نگینی خرد شده بدون پوست،همه مواد را باهم ترکیب میکنیم و حسابی تفت میدهیم تا سرخ شود،بعد یک ورق نان برداشته یک لایه پنیر خامه ای روی نان میریزیم و مقداری از مواد گوشتی و یک لایه پنیرگودا و مثل لقمه رول میکنیم و در ظرف فر میچینیم سپس طبق عکس روی رول ها یک لایه کامل پنیر پیتزا ریختع و در فر به مدت ۳۰ دقیقه و درجه حرارت ۱۵۰ قرار میدهیم و وقتی طلایی شد از فر خارج میکنیم.
🍰مافین رنگی💖
.
👈مواد لازم
3عدد تخم مرغ
1لیوان شکر
1لیوان آب
نصف لیوان روغن مایع
2لیوان آرد
3قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری)
1پاکت بگینک پودر(2/5قاشق چایخوری یا 10 گرم)
👈طرز تهیه
تخم مرغها و شکر را با همزن برقی 3تا4 دقیقه بزنید.
آب و روغن مایع را اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید و سپس مواد خشک را الک کرده و به مواد مایع اضافه کنید و به صورت دورانی و آرام هم بزنید بدون اینکه پف کیک بخوابد.مایه کیک را در کپسولهای کیک(یا قالب مافین چرب شده ) که در سینی کیک چیده اید بریزید. (تا2/3کپسولها) و در فر از قبل گرم شده با دمای 175درجه بپزید .(تست کیک را با خلال دندان انجام دهید و حدود 20دقیقه)بعد از اینکه کیکها سرد شدند 80 گرم شکلات سفید را آب کنید و کیک ها را به شکلات آغشته کرده و بعد در شکلاتهای تزیینی و یا پودر پسته زده و تزیین کنید.
نوش جان🌸
#دسر_پرتقالی 🍮 😋
▫️آب پرتقال ۳/۵ لیوان
▫️نشاسته ۳/۵ ق غ( گندم یا ذرت)
▫️شکر یک لیوان
🔸جهت قسمت سفید رنگ
▫️شیر یک لیتر
▫️آرد ۳ ق غ
▫️نشاسته ۲ ق غ
▫️شکر یک لیوان
▫️وانیل نوک قاشق
🔸اول از همه قالبتون رو خیس کنید،اگه خیس نکنید دسر جدا نمیشه،در ظرف مناسبی،آب پرتقال،نشاسته،شکر بریزید و تا زمانیکه بجوشه و قوام سس پیدا کنه هم بزنید و بپزید،بعد داخل قالب خیس شده بریزید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.برای قسمت سفید رنگ،تمام مواد رو در ظرفی بریزید و تا زمانیکه بجوشه و قوام پیدا کنه هم بزنید و روی قسمت پرتقالی بریزید(بزارید یه کم قسمت پرتقالی هم دمای محیط شه)بعد روی دسر پودر نارگیل بریزید تا موقع بریدن دسر مشکل ساز نشه،و بزارید ۴-۵ ساعت داخل یخچال بمونه و بعد روی بشقاب مورد نظرتون برگردونید و به دلخواه تزیین کنید
🍷