#پیراشکی_گوشت_زبرا
مواد لازم
ارد 450 گرم
کره سرد 150 گرم
مایه خمیر فوری 1 ق چ
شکر 1 ق چ
نمک 1 ق چ
شیر ولرم 1/2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
پودر کاکائو 1 قاشق سوپخوری
ارد را الک کرده و کره ها را تکه تکه به ارد اضافه کنید یا با نوک انگشت یا با میکسر انقدر مخلوط کنید تا به حالت خرده نان شود.نمک شکر مایه خمیر فوری را اضافه کنید حالا نوبت شیر ولرم و بعد تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و ورز میدهیم تا خمیر یکدست شود خمیر احتیاج به ورز زیاد ندارد بدلیل داشتن کره به روغن میافتد.نیمی از خمیر را با پودر کاکائو مخلوط کنید و خمیر ها را جدا گانه در کیسه ای برای نیم ساعت استراحت دهید.بعد از این زمان خمیر ها را به صورت مستطیل باز کنید و دو خمیر را روی هم انداخته و با فشار وردنه کمی بهم بچسبانید.رول کنید و برش بزنید و هر کدام را دوباره باز کنید و از مواد میانی داخلش را پر کنید در سینی فر گذاشته در فر گرم شده 180 درجه به مدت 15الی 20دقیقه قرار دهید تا کمی برشته شود...ولی خشک نشود.مواد میانی شما هر چیزی که تمایل دارید میتونه باشه.
#بشقاب خوشمزه رژیمی 😍
مواد لازم:
سینه مرغ پخته شده
لوبیا قرمز پخته
ذرت کنسروی
کاهو
گوجه فرنگی
تخم مرغ ابپز
برای سس:
ماست یونانی
آبلیمو تازه
پونه کوهی خشک
نمک وفلفل
#سالاد بروکلی و کشمش
مواد لازم:
2 سر کلم بروکلی(کوچک) خرد شده
2 هویج بزرگ رنده شده
2 لیوان ذرت
1/2 لیوان کشمش
1/2 لیوان گردو خرد شده(اختیاری)
6_7 برش بیکن سرخ شده(اختیاری)
1 لیوان پنیر رنده شده (نوع پنیر به دلخواه)
مواد سس👇
1 لیوان ماست چکیده
2 قاشق چایخوری عسل دلبخواه
2 قاشق غذاخوری سس خردل یا سس مایونز
2 قاشق چایخوری سرکه سیب
3 قاشق غذا خوری پیاز ریز خرد شده
نمک،فلفل سیاه و چاشنی دلخواه دلبخواه
طرز تهیه:
ابتدا در یک جار یا کاسه کوچک، مواد سس را مخلوط کنید تا کامل با هم ترکیب شوند،ودر یخچال بگذارید، کلم بروکلی را تمیز بشویید و به صورت گل چه های کوچک خرد کنید سپس دریک کاسه ی بزرگ کلم بروکلی،هویج رنده شده، ذرت،پنیر ،بیکن سرخ شده، کشمش و گردو، بریزید و در آخر سس سالاد را اضافه کرده، هم بزنید و سرو کنید،نوش جان❤
یک صبحونه و عصرونه لذیذ داریم 😋
مواد لازم برای خمیر پنکیک:
تخم مرغ 5 عدد
شیر 1 لیوان
آب 2 لیوان (میتوانید یک لیوان دیگر اضافه کنید)
آرد 3 لیوان
نمک 1 قاشق چایخوری
.
خمیر رو چطور درست کنیم 👩🍳
همه مواد را ریخته با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود، یک قاشق غذاخوری روغن را درون تابه نچسب ریخته سپس دو قاشق غذاخوری خمیر پنکیک بریزید، وقتی یک سمت سرخ شد به طرف دیگر برگردانید تا سرخ شود. این کار را ادامه دهید تا خمیر پنکیک تمام شود.
مواد میانی:
فلفل سبز 1 عدد
فلفل دلمهای قرمز نصف 1 عدد
کالباس 100 گرم
جعفری تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
پنیر چدار رنده شده 2 لیوان
سس قرمز
.
دستور قسمت خوشمزه ترش👨🍳
ابتدا فلفل ها را خرد کرده، به همراه جعفری و کالباس ریز خرد شده مخلوط میکنیم، دو قاشق مرباخوری از مواد در وسط پنکیک گذاشته روی آن سس میزنیم و به صورت مثلثی از راست و چپ میبندیم. یک قاشق غذاخوری کره را در یک تابه تفلون بریزید، پنکیک ها را به مدت 5 دقیقه در ماهیتابه سرخ کنید و داغ سرو کنید.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_شکلاتی
مواد لازم
یک پیمانه و نصف آرد
سه چهارم پیمانه روغن
یک پیمانه و رب شکر
چهار عدد تخم مرغ
یک پیمانه شیر
1/4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
یک قاشق چایخوری وانیل
نصف قاشق چایخوری نمک
سه پیمانه پودر کاکائو
سه پیمانه شکلات
طرزتهیه
پودرکاکائو رو با شیر مخلوط میکنیم و میزاریم روی حرارت ملایم بعد شکر رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و میزاریم روس حرارت بمونه تا شکر اب بشه.
از روی حرارت برش میداریم و میزاریم خنک بشه تخم مرغ ها و وانیل رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم بعدش روغنو میریزیم و باز هم میزنیم.
مواد خشکو بهش اضافه میکنیم و با قاشق مخلوط میکنیم مخلوط را داخل قالب چرب شده میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه میذاریم تا بپزه بسته به فرتون زمانش فرق داره ولی حدودا یه ساعت طول میکشه تا بپزه
برای تزیینش از نوتلا استفاده کردم
شیرینی کنجدی مربایی
داخل قالب مافین مینیاتوری
مواد لازم :
کره در دمای اتاق 250 گرم
دوعدد زرده تخم مرغ
یک ق چ بکینگپودر
یک ق چ پودر وانیل شکری
150 گرم پودر شکر
آرد سفید ساده الک کرده بین 350 الی 400 گرم
برای تزیین مارمالاد آلبالو یا پرتقال
کنجد خام .
طرز تهیه : تمام مواد خمیر را باهممخلوط کنید و ازش خمیر یکدستی تهیه کنید و به اندازه گرده چونه بگیرید و تو دست قلقلی کنید و به کنجد خام آغشته کنید و داخل قالب مافین مینیاتوری بذارید و فشار دهید . فر رو داغ کنید و روی 160 درجه تنظیم کنید . قالب رو تو فر بذارید . حدود ده دقیقه تا وقتی رویه شیرینی ها طلایی بشه بپزید . بعد کمی که از داغی افتاد ، از داخل قالب خارج کرده و دمر بذارید تا کاملا خنک بشن و بعدا با مارمالاد تزیین کنید
اگه حوصله ی مرباکشی رو هم نداری ، ته قالب یه دونه چیپس شکلات یا اسمارتیز بذار . خمیر خودش بهش می چسبه !! نه دیگه !! اینجا خودش خشک نمیشه بیفته !!! 😂😂😁☝️
#شاورما
شاورما یه غذای لبنانی هست که از تکه های گوشت یا مرغ درست میشه.همراه نون های نازک مدیترانه ای یا پیتا سرو میشه.این غذا خیلی شبیه دنر کباب هست.درست کنید و از خوردنش در کنار خانواده و دوستاتون لذت ببرید.
ابتدا پیاز ریز خرد کنید.بزارید با کمی روغن تفت بخوره.سینه مرغ تکه های خلال برش بدید.با پیاز تفت بدید.بهش نمک و فلفل،زردچوبه،پاپریکا،پودر سیر کمی ادویه کاری اضافه کنید.بزارید کامل بپزه.(بچه ها چون سینه مرغ بافت لطیفی داره و تکه های مرغ باریک هست با حرارت ملایم می پزه،پس نگران نباشید)بهش سس باربیکو و سس گوجه اضافه کنید.تقریبا به میزان هر یک عدد سینه مرغ از هر سسی یک قاشق بریزد.خیار شور ،گوجه و پیاز قرمز خرد کنید.کمی هم جعفری کنار بزارید.
نون پیتا تهیه کنید.می تونید کمی سس فرانسوی روی نون بزنید.ولی این غذا به اندازه کافی سس داره.من خودم استفاده نکردم.از مواد مرغ بریزد.سپس مخلوط سبزیجات اضافه کنید.بعد داخل نون بپیچید.
بسیار غذای خوشمزه ای و باب طبع بچه ها هست..
#ژله_رولی🍡 😋
برای هر رنگ
یک بسته ژله
3/4 لیوان اب جوش
یک بستنی کاسه ای
🔸ابتدا پودر ژله رو با اب جوش حل کرده و روی بخار کتری گذاشته تا ذرات معلق ژله حل شود. میگذاریم تا از داغی اولیه بیفتد.
سپس بستنی را که از قبل بیرون فریزر گذاشتیم به ان اضافه کرده ....
*نکته : حدود یک قاشق از بستنی را برمیداریم و بقیه رو اضافه می کنیم.
کف سینی 20 در 30 را خیس کرده کیسه فریزر انداخته و کیسه راچرب کرده و ژله را ریخته و بمدت فقط 45 دقیقه در یخچال گذاشته و سپس برش زده و رول میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک خیس شکلاتی 🍰🍫
مواد لازم🥣 :
شکر : یک لیوان
پودر کاکائو : چهارقاشق غذاخوری
شیر : دو لیوان
روغن مایع : یک لیوان
تخم مرغ : سه عدد
وانیل : نوک قاشق چای خوری
آرد گندم یا آرد شیرینی پزی : دو لیوان
بکینگ پودر : دو قاشق چای خوری
نان شیر کوچک🥖🥖
آرد450گرم(آرد فانتزی)
خمیر مایه 1ق چ
پودر شیر خشک قنادی 30گرم
نمک 1ق چ
شکر 1ق غ
شیر 280گرم
کره همدمای محیط 50گرم
طرز تهیه:
اول مواد خشک رو مخلوط کنید وکم کم شیر رو اضافه کنید تا خمیرتون منسجم بشه دقت کنید شیر رو یک مرتبه به آرد اضافه نکنید چون ممکنه که خمیرتون شل بشه
خمیر منسجم وسفت هست ،کره رو اضافه کنید و بازهم ورز بدید حدودا ده دقیقه حالا بزارید داخل کاسه که کمی چربش کردید وروشو بپوشونید یکساعت استراحت بدید تا حجم خمیرتون دوبرابر بشه.
بعد خمیرتون رو کمی ورز بدید تا هوای داخلش خارج بشه اونو به چونه های 80گرمی تقسیم کنید وده دقیقه استراحت بدید بعد به کمک قیچی مثل بعلاوه برش بزنید ومثل فیلم برشها رو ادامه بدید وداخل سینی فرتون با فاصله 6سانت بچینید ودوباره روشو بپوشونید بهش یکساعت دیگه زمان بدید تا حجمش دوبرابر بشه حالا روی نونها رو با الک کمی آرد بپاشید ودر فر 200درجه به مدت تقریبی 20تا30دقیقه تا روی نونها خوشرنگ بشن.
#کوفته_چوبی_مرغ
سینه مرغ خام چرخ کرده یا ساطوری خ 700 گرم
پیاز رنده شده و آب گرفته شده 1 عدد
پودر سوخاری 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
گشنیز و جعفری ساطوری 50 گرم
پودر زیره سبز یا سیاه 2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری
روغن و نمک و فلفل به مقدار لازم
همه مواد را با نیمی از پودر سوخاری مخلوط و ورز داده و به مایه بدست آمده طبق شکل فرم داده و پس از غلطاندن در پودر سوخاری به سیخ کشیده و سرخ کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رول_ژامبون_سوخاری :
نکات :
🔺برای این دستور بهتره از پودر سوخاری پانکو که دو رنگ سفید و نارنجی داره استفاده کنین(سوپر مارکتا و لوازم قنادیا دارن)
🔺 موقع سرخ کردن رولا توجه کنین که روغن داغ شده باشه چون اگر روغن سرد باشه جذب رول ها میشه و کیفیتش کم میشه
🔺حتما حتما خمیر یوفکا یا سمبوسه رو با آب یا شیر مرطوب کنین که ابتدا و انتهای خمیر به خوبی بهم بچسبن
🔺موقع برش زدن رول ها حتما از چاقوی اره ای استفاده کنین و اجازه بدین بعد از سرخ شدن 15 دقیقه استراحت کنن و از دما بیوفتن و بعد برش بدین
#پارفیت_توت_فرنگی
▫️پنیر خامه ای کم چرب … 250 گرم
▫️وانیل شکری … یک قاشق چای خوری
▫️شکر … شش تا هشت قاشق غذا خوری
▫️خامه زده شده سرد … یک فنجان
▫️توت فرنگی خرد شده... یک فنجان
🔸در یک کاسه متوسط، با استفاده از مخلوط کن برقی پنیر خامه ای، وانیل و شکر را با هم ترکیب می کنیم تا صاف و یک دست شود
در یک ظرف دیگر خامه را خوب می زنیم تا سفت شود
خامه را به مخلوط پنیر خامه ای اضافه می کنیم و به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا با هم خوب مخلوط شود
و در نهایت توت فرنگی های خرد شده را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم
دسر را داخل لیوان ها ریخته و در یخچال قرار دهید و یا بلافاصله سرو کنید.
♦️می توانید به جای توت فرنگی از میوه ها دیگر مثل تکه های هلو ، آناناس، موز ،آلوئه ورا و … هم استفاده کنید
#شیرینی_پاپاتیا_با_طعم_قهوه 🍪 😋
▫️250 گرم کره هم دمای اتاق
▫️1 تخم مرغ
▫️1 پیمانه بعلاوه 1 قاشق غذاخوری، پودر قند
▫️5 گرم وانیل شکری
▫️1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
▫️1 قاشق مرباخوری قهوه ترک
▫️1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
▫️آرد اونقدر که بخواد
🔸کره، تخم مرغ، پودر قند، وانیل و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کنین، کم کم آرد رو اضافه کنین و به ورز دادن ادامه بدین، تا به بافت مورد نظر برسین، نرم که به دست نمیچسبه، خمیر رو به 2 قسمت تقسیم کنین، به یک قسمت بقیه آردو اضافه کنین کم کم و ورز بدین، به دیگری قهوه و پودر کاکائو بزنین و ورز بدین.خمیر اگه خیلی نرم بود، مقداری دیگه آرد بزنین.بعد خمیر هارو به توپهای کمی بزرگتر از فندق تقسیم کنین و مثل شکل خط بندازین و شکل گل کنین، روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین. در فر گرم 180 درجه، 15 دقیقه بپزین
پنکیک معرکه☺.
مواد لازم
2 تخم مرغ
نصف پیمانه شکر
نصف پیماته روغن
2 پیمانه شیر
1 ق چ پودر بیکینگ
1 ق م وانیل
3 پیمانه آرد
تخم مرغ و شکرو وانیل را به مدت 1 دقیقه با همزن بزنید. سپس روغن را اضافه کرده تا مخلوط شود. سپس شیر را اضافه کرده،بکینگ پودر و آرد را الک کرده اضافه کنید و آن را با همزن مخلوط کنید. ماهیتابه را روی حرارت کاملا گرم کنید یک قاشق از ملات بریزیم و وقتی روی پنکک حباب زد به طرف دیگه برمیگردانیم و همه را به همین روش کامل کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیس پک خوشمزه را تو خونه درست کن، بچه ها عاشقش میشن👌💝
مواد لازم برای 2 نفر
بستنی شکلاتی 400 گرم
شیر یک لیوان
موز حلقه شده متوسط دو عدد
خامه صبحانه(به دلخواه) 4 ق غذاخوری
پودر کاکائو 4 ق چایخوری سر پر
پودر نسکافه 2 ق مرباخوری
گردوی خرد شدا دو ق غذاخوری
سس شکلات اسمارتیز و خامه برای تزیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پای_سیب_زمینی
اول از همه بگم که سایز قالب من،دایرش 17 سانت هستش.
مواد لازم :
سیب زمینی 3 عدد متوسط
ترکیب مخلوط سبزیجات هویج و نخود فرنگی و ذرت خورد شده با هم 100 گرم
پنیر پیتزا 90 گرم
کره حدود 50 گرم
نمک فلفل قرمز و سیاه و آویشن و کمی زردچوبه
جعفری تازه خورد شده نصف لیوان
طرز تهیه :
اول از همه سیب زمینی هارو با یکم آب بزارین بپزه،پوستشو جدا کنین،رنده کنین کره اضافه کنین و هم بزنین تا آب بشه،جعفری و نمک و فلفل و آویشن و زردچوبه رو اضافه کنین و هم بزنین ، قالب کمربندی رو چرب کنین و مواد سیب زمینی بریزین داخلش و با قاشق روشو کاملا صاف کنین،حالا مواد سبزیجاتمون رو که از قبل بخارپز کردیم میریزیم روش با کمی جعفری تازه و روی سبزیجات رو پر از پنیر میکنیم،فر رو از قبل ده دقیقه گرم میکنیم و بعد با دمای 180 درجه ، 18 دقیقه بزارین بپزه،وقتی پخت بزارین یکم سرد شه و بعد آهسته از قالب جدا کنین و به راحتی سرو کنین.
پ ن : بچه ها بجای سبزیجات بکار رفته توی این غذا میشه از مرغ ریش ریش شده و یا گوشت چرخ شده ی سرخ شده با پیاز و فلفل دلمه استفاده کرد که دقت کنین قبلش باید بپزین و بعد اضافه کنین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورش_مرغ
🔴آب زیاد نریزین نصف گوشتها داخل آب خورش باشه کافیه
🔴درتابه رو بزارین وبا شعله ی پایین بزارین خورش بپزه
🔴میتونین داخل خورش بهمراه پیاز یکی دوحبه سیر رنده کنین ویا از پودر سیر استفاده کنین کاملا سلیقه ای هست اما به نظرم بدون سیر خوشمزه تره🥰
..
⬅️هردو طرف تکه های گوشت مرغ روبا کمی روغن وزرچوبه سرخ میکنم
⬅️یه پیاز بزرگ رو رنده میکنم کمی آبش رو میگیرم ولی دور نمیریزم نگه میدارم وبعدا داخل خورش میریزم
⬅️توهمون تابه پیازرو تفت میدم تا سبک بشه.
⬅️ادویه هاشامل نمک،زردچوبه،فلفل قرمز،فلفل سیاه،پودرگل سرخ،پودرلیموعمانی وتخم گشنیز رو به پیاز اضافه میکنم وتفت میدم تا بوی ادویه ها بلند بشه.
⬅️فلفل دلمه ای قرمز وسبز رو خلالی برش زدم اضافه کرده وتفت میدم بعد هویج خلال شده رو میریزم وتفت میدم.
⬅️آخرسرهم یه قاشق رب پرخونگی ریختم وتفت دادم.
⬅️2یا3لیوان آبجوش میریزم ومرغهارو روش میچینم درظرف رو میزاریم با شعله ی کم تا خورش بپزه.
⬅️بعد از یک ساعت مرغهارو برگردوندم تا طرف دیگش هم خوب رنگ بگیره حدود دوساعت زمان دادم تا خورش خوب جابیوفته.
هلو بو داده عسلی🍑🍯
مواد لازم:
3 هلو بزرگ رسیده - نصف شده و بدون هسته
1/4 فنجان عسل خام
1 قاشق چایخوری وانیل
1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
میخک 1/4 قاشق چایخوری
کمی نمک
برای تزیین و سرو: ماست یونانی ، گردوی خرد شده ، گرانولا ، برگ های تازه نعنا
دستورالعمل:
فر خود را با دمای 350 درجه گرم کنید
در یک کاسه کوچک ، عسل ، وانیل ، دارچین ، میخک و نمک را بزنید.
همانطور که نشان داده شده ، هلوهای نصف شده خود را که از کنار برش خورده اند ، درون ظرف پخت قرار دهید ظرف به اندازه کافی بزرگ باشد تا همه آنها جا بیفتد. شربت عسل خود را با قاشق روی هلوها بریزید.
هلو ها را در فر از قبل گرم شده خود ، به مدت 25-30 دقیقه یا تا زمانی که طلایی و نرم شوند بپزید
مواد تزیین مورد علاقه خود را اضافه کنید و لذت ببرید! ❤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_بهشتی
هویج یک عدد درشت
سیب زمینی 4 عدد متوسط
فلفل دلمه ای یک عدد
مرغ آب پز
دارچین یک قاشق مربا خوری
زنجبیل نصف قاشق مربا خوری
فلفل سیاه یک سوم قاشق مربا خوری
پودر سی دو قاشق مربا خوری
زعفران دلم کرده 3 قاشق غذا خوری
4عدد تخم مرغ
نمک یک قاشق مربا خوری
پنیر پیتزا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_ترکی خوشمزهه😋
1 لیتر شیر
یکو نیم لیوان شکر
1 لیوان آرد
1 ق غ کره
یکو نصفی بسته بیسکویت پتی بور کاکائویی
ابتدا بیسکویت هارو داخل غذاساز پودر میکنیم و در سینی فر میریزیم و صاف میکنیم و شیر و شکر و آرد الک شده و کره رو در قابلمه هم میزنیم تا غلیظ شه و بعد از روی حرارت برداشته و با همزن برقی دو دقیقه بزنید و وقتی هنوز داغه روی پودر بیسکویت ریخته و بذارین در دمای اتاق خنک شه سپس در یخچال بذارین تا سفت بشه و برش بزنید و رول کنید و به دلخواه تزیین کنین😋😘