eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم ارد 450 گرم کره سرد 150 گرم مایه خمیر فوری 1 ق چ شکر 1 ق چ نمک 1 ق چ شیر ولرم 1/2 پیمانه تخم مرغ 1 عدد پودر کاکائو 1 قاشق سوپخوری ارد را الک کرده و کره ها را تکه تکه به ارد اضافه کنید یا با نوک انگشت یا با میکسر انقدر مخلوط کنید تا به حالت خرده نان شود.نمک شکر مایه خمیر فوری را اضافه کنید حالا نوبت شیر ولرم و بعد تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و ورز میدهیم تا خمیر یکدست شود خمیر احتیاج به ورز زیاد ندارد بدلیل داشتن کره به روغن میافتد.نیمی از خمیر را با پودر کاکائو مخلوط کنید و خمیر ها را جدا گانه در کیسه ای برای نیم ساعت استراحت دهید.بعد از این زمان خمیر ها را به صورت مستطیل باز کنید و دو خمیر را روی هم انداخته و با فشار وردنه کمی بهم بچسبانید.رول کنید و برش بزنید و هر کدام را دوباره باز کنید و از مواد میانی داخلش را پر کنید در سینی فر گذاشته در فر گرم شده 180 درجه به مدت 15الی 20دقیقه قرار دهید تا کمی برشته شود...ولی خشک نشود.مواد میانی شما هر چیزی که تمایل دارید میتونه باشه.
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هویج ریز رنده شده 5 عدد شکر 1 لیوان کره 50 گرم (ذوب شده) شیر 1/2 لیوان وانیل شکری 1/2 قاشق چایخوری دارچین 1/2 قاشق چایخوری گردوی خرد شده 1 لیوان بیسکویت پتی بور (درشت خرد شده) برای رویه: پودر نارگیل 1/2 لیوان
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛍مواد لازم: موز - 2 عدد کره - 70 گرم تخم مرغ - 2 عدد خامه ترش - 100 گرم(جایگزین نصف پیمانه شیر) شکر - 100 گرم وانیل - 1 قاشق چایخوری آرد - 200 گرم پودر کاکائو - 50 گرم پودر بیکینگ - 1 قاشق مرباخوری نمک - 1 قاشق چایخوری گردو - 50 گرم شکلات - 50 گرم
9.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 مواد لازم برای این چیز برگر خانگی: پاپریکا دودی: 1 قاشق پودر سیر: 1 قاشق نمک و فلفل: 1/2 قاشق گوشت: 900 گرم ( کم و زیادش با میزان نفرات خودتونه) سس ورچستر ( سس ووسترشیر): 2 قاشق طرز تهیه چیز برگر خفن خانگی: ابتدا ادویه هارا در ظرفی مخلوط کنید، گوشت چرخکرده رو داخل ظرفی بزارید و نصف ادویه هارو بهش اضافه کنید و باید خووب ورز بدید، هرچقدر بیشتر ورز بدید بهتره و برگر به تابه نمیچسبه، انقدر ورز بدید تا چسبندگی گوشت کم بشه نصف دیگه ادویه هارو اضافه کنید و بااز هم ورز بدید در مرحله بعدی سس ورچستر رو اضافه کنید و ورز بدید تا به خورد گوشت بره و بعد یک مشت گوشت رو دایره ای شکل بدید و بعد با کاردک به شکل برگر صافش کنید، بهتره کمی در یخچال بهش استراحت بدید ولی میتونید همون لحظه هم سرخ کنید
✅دونات شکم پر😋 ✍مواد لازم : شیر 1 لیوان تخم مرغ 1 عدد کره ذوب شده 25 گرم وانیل کمی خمیر مایه نصف ق غ شکر 1 ق غ بکینگ پودر 1 ق چ ارد 2 لیوان و نصف (شاید کمتر یا بیشتر ) 🥣طرز تهیه: همه مواد جز آرد رو با هم مخلوط میکنیم و آرد رو کم کم به مواد اضافه میکنیم تا جایی که به دست نچسبه و خمیر لطیفی بدست بیاد نیم ساعت جای گرم میزاریم تا خمیر دوبرابر بشه خمیر با وردنه باز میکنیم نه زیاد نازک باشه نه خیلی ضخیم قالب میزنیم ومیزاریم روی کاغذ روغنی 20 دقیقه استراحت میدیم سپس در روغن داغ سرخ میکنیم بعد از سرد شدن با چاقو کنار خمیر رو سوراخ کنید و با قیف نوتلا یا شکلات صبحونه بریزید میتونید دونات ها رو در پودر قند یا شکر و دارچین اغشته کنید
‍ ✅ پیتزا قیفی 😋 برای درست کردن این مدل پیتزا به یک بسته نون تست نیاز داریم، مواد داخلش هم سلیقه ایه، من مرغ رو ریز خرد کردم و با کمی ادویه سرخش کردم بعد قارچ رو اضافه کردم و کمی تفت دادم، سر آخر ذرت پخته شده و کمی رب و پودر آویشن بهش اضافه کردم. و گذاشتم موادم کاملآ سرد شه. حالا کناره های نون رو برش داده و با وردنه نون ها رو صاف کنین، و با کمی آب دو طرف تست ها رو کمی آب بزنین و مدل قیف رول کنین و با قیچی آشپزخونه اضافه ی نون ها رو ببرین ، بعد با انگشت آروم لبه های قیف رو فشار بدین تا فیکس شه. داخل قیف ها رو با مواد میانی پر کنین و کمی پنیر پیتزا روش بریزین و در ظرف مورد نظر بچینین، دوباره روشون پنیر پیتزا بریزین و در فر 180 درجه قرار بدین تا پنیر ها آب شن، تقریبا 20 دقیقه طول میکشه. بعد با سس دلخواه نوش جان کنید. اضافه های نون ها رو خشک کنین، بعد باهاشون پودر سوخاری درست کنین یا تو مایه ی کتلت استفاده کنین. 🍷
١٢٥گرم پودرشكر،٥٠گرم بادام و٢٥گرم پودركاكائو را درون آسياب ريخته خوب ميكس مى كنيم بعد توى الك ريخته (از الك دانه ريز ردكنيد ) دوعددسفيده تخم مرغ بزرگ (روزقبل سفيده هارو درظرفى ريخته با سلفون روشو بپوشونيد ودريخچال نگهدارى كنيد)ونمك را باهمزن مى زنيم تاوقتى كه حالت فوم وكشدار پيدا كنه ٧٥گرم پودر شكرراكم كم اضافه كرده خوب هم مى زنيم تا كاملا سفت وبراق بشه مخلوط پودربادام وشكروكاكائو را طى چندمرحله به سفيده اضافه كرده خوب باليسك مخلوط مى كنيم بايد كاملا مواد باهم مخلوط ويكدست بشه (مثل خميركيك ميشه) را درون قيف ريخته با ماسوره ساده(شماره١٢ويلتون) روى صفحه ىسيليكونى مخصوص پايپ ميكنيم به صورت عمود،اجازه مى دهيم ماكارون هااستراحت كنن چندضربه به سينى ميزنيم تاحباب هاى هوا از آن خارج بشه ماكارون ها راحدود٣٠الى٦٠دقيقه استراحت مى دهيم تاسطح ماكارون ها خشك بشه وقتى انگشت بزنيم به دست نچسبه درون فر ازقبل گرم شده بادماى ١٨٠ درجه به مدت تقريبى ١٠الى١٥دقيقه قرار مى دهيم ، بعد از پخت از فرخارج كرده اجازه مى دهيم كاملا خنك شود باگاناش ماكارون ها را پرمى كنيم. ١٢٠خامه را درون شيرجوش ريخته روى حرارت قراردادهگذاشته يه جوش كه زد يك ق غ پودر كاكائورااضافه كرده هم مى زنيم ازروى حرارت برداشته ١٢٠گرم شكلات تلخ خوردشده رواضافه كرده كاملا مخلوط مى كنيم ١٥گرم كره رانيز اضافه كرده به هم زدن ادامه مى دهيم تا سس غليظى بدست بيادوقتى سرد شد درون قيف ريخته با ماسوره ساده وسط ماكارون ها را پرمى كنيم.
اسموتی خرما دو تا موز خرد شده و یخ زده رو به همراه چهار خرما بدون هسته+نصف ق مرباخوری پودر دارچین+دو ق غ چیا سید(نداشتید به جاش پودر نارگیل بریزید)+دو ق غ کره بادوم زمینی+دو لیوان شیر سرد رو در مخلوط کن بریزید و یک تا دو دقیقه مخلوط کنید این مقدار حدود سه لیوان اسموتی نکته:درمورد چیا سید (دانه چیا) این اسموتی برای روزه داران خیلی مفیده
🥘 😋 _سیب زمینی پخته شده ۳۰۰ گرم _گوجه گیلاسی ۲۰۰ گرم _قارچ ۳۰۰ گرم _اسفناج ۲۰۰ گرم _سیر رنده شده ۲ الی ۳ حبه ( یا پودر سیر ) _پیاز یک عدد _آواکادو (به دلخواه) یک عددد _آویشن یک قاشق چایخوری _پاپریکا یک قاشق چایخوری _روغن زیتون به میزان لازم _نمک و فلفل به میزان لازم 🔸ابتدا سیب زمینی ها را آبپز کنید و با پودر آویشن ، پودر پاپریکا، روغن زیتون، نمک،فلفل مزه دار کنید ، و به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار داده همزمان گوجه های گیلاسی را در ظرفی دیگر به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که کامل پخته شوند با دمای ۱۸۰ درجه در فر گذاشته(یا در ماهیتابه گریل کنید) ،سپس یک ماهیتابه روی حرارت متوسط گذاشته و با مقداری روغن پیاز و سیر را تفت دهید. سپس قارچ ها و اسفناج را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شود در آخر سیب زمینی و گوجه های گریل شده را به ماهیتابه برگردانید و در صورت تمایل در کنار پوره آواکادو سرو کنید
🥣برای تهیه حلوا ارده خانگی ابتدا یک فنجان کنجد خام را در آسیاب می ریزیم تا پودر و کاملا یکدست شود سپس کنجد پودر شده را در کاسه ای مناسب می ریزیم و شیره خرما را به آن می افزاییم و خوب با هم مخلوط می کنیم اگر سفت شد به آن مقداری شیر اضافه می کنیم تا رقیق تر شود و کمی از آن را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و روی آن کمی پودر نارگیل،پودر پسته،پودر گردو،کنجد بوداده و خلال پسته می پاشیم و مجددا لایه بعدی مخلوط شیره خرما و کنجد می ریزیم
كلم با ذرت و گوجه گيلاسي يك ليوان كلم بنفش باريك خلالي شده+يك ليوان كلم سفيد+نصف ليوان گوجه گيلاسي نصف شده+سه چهارم ليوان ذرت پخته يا كنسروي+نصف ليوان خيار نيم دايره اي خرد شده اين مواد رو مخلوط كنيد،حالا براي ،سه ق مايونز+دو ق آبليموي تازه+يك ق مرباخوري شكر+نمك و فلفل سياه+يك حبه سير رنده شده يا كمي پودر سير رو تركيب و به سالاد اضافه كنيد،اجازه بديد يك ربع تا نيم ساعت داخل يخچال بمونه