eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.1هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍗 😋 ▫️سینه مرغ 5 عدد ▫️آرد 2 پیمانه ▫️تخم مرغ 3 عدد ▫️آرد سوخاری 2 پیمانه 🔸ابتدا با چاقو سینه مرغ را به نحوی برش دهید که از هم جدا نشود سپس مرغ را در آرد قرار دهید تا سطح مرغ کاملا با آرد پوشیده شود سپس 3 عدد تخم مرغ را درون یک ظرف مخلوط کنید و سینه مرغ را درون تخم مرغ قرار دهید و بعد مرغ را درون آرد سوخاری قرار دهید تا کامل سطح مرغ با آرد سوخاری پوشانده شود و بعد در روغن سرخ کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایس پک شکلاتی موادلازم: بستنی وانیلی (400گرم) پودرکاکائو (1ق غ) شیر (1/3لیوان) خامه صبحانه (1ق غ) گردو ریز خوردشده (1ق غ) موز ریز خورد شده (1ق غ) اسمارتیز ریز (1ق چ) سس شکلات و اسمارتیز برای تزیین. ✅طرزتهیه: بستنی و شیر و پودرکاکائو و خامه رو داخل مخلوط کن بریزین میکس کنید و داخل لیوان موردنظر از موز و گردو و اسمارتیز هر کدام 1قاشق بریزین و بعد آیس پک اصافه کنید.نوش جان❤️
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستان و رفقاى مهربونم😍 ؛ ✔️اين پست رو سيو كن تا فصلشه داشته باشى ؛ آموزش الو خشك به روش بازارى و ارگانيك كه همينطور ساده از خوردن و طعمش سير نميشى ؛ در قابلمه دو برابر گنجايش الو هاتون نصف قابلمه اب بزارين كه بحوشه بعد نصف استكان نمك نصف شكر نصف سركه بريزين و همزده تا مخلوط بشه و الو ها را اضافه كرده ۵ دقیقه اجازه بدین تا الو ها ترک بخوره و از اب جدا کرده ابکش و مجدد الوهای دیگه رو اضافه کنید و دوباره ابکش و رو سبد بزارین و خشک بشه خشک کردن به مدت یک هفته س بعد خشک شدن یه بار شسته تا گرد و خبار رو الوها تمیز و پهن کنید همینکه خشک شدن برداشته ؛ آموزش كاملا گوياس و فك نكنم جايى براى توضيح داشته باشه ؛ فقط يه تيكه از ويدئو كم بود اونم نوع ترك خوردن الو كه در عكس براتون گذاشتم و مشخصه كه نبايد پخت و پوستش جدا شه كافيه راه راه ترك بخوره
🧋😋 تزیین : ▫️پودر کاکائو 2 ق غ لایه اسپرسو : ▫️سس شکلات تلخ (هات فاج) 2 ق غ ▫️اسانس قهوه 1 ق غ ▫️شیر 1/4 لیوان ▫️بستنی (وانیلی) 1 و نیم لیوان لایه ماسکارپونه : ▫️شیر 1/3 لیوان ▫️ماسکارپونه 200 گرم ▫️بستنی (وانیلی) 2 و نیم لیوان 🔸همه مواد رو توی بلندر یا مخلوط کن ریخته و دستگاه رو روشن میکنیم. (هر دسته از مواد جدا از هم داخل مخلوط کن میرزیم یکبار لایه ماسکارپونه یکبار هم اسپرسو) حتما باید بستنی وانیلی رو از قبل توی فریزر قرار بدید تا خوب سفت بشه. شیری که توی رسپی دادم کم نیست زیادش نکنید. فقط کافیه چندین بار دستگاه رو خاموش کنید و با قاشق مواد رو هم بزنید و مجددا روشن کنید. سریع یک دست میشه. ابتدا مقداری از لایه ماسکارپونه رو توی لیوانها میریزیم. بعد یه کم از لایه اسپرسو. مجددا قدری از لایه ماسکارپونه. بازم لایه اسپرسو. و دیگه پایان روش اندکی پودر کاکائو الک میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلم برگ قرمز 2 عدد نمک 4 قاشق غذاخوری سرکه سفید به مقدار لازم شکر نصف لیوان(میزان شکر به دلخواه است) برگ های خراب روی کلم‌ قرمز را میکنیم،کلم را شسته و پس از خشک شدن با چاقو از وسط نصف میکنیم، در اندازه‌های دلخواه خرد کرده و در آبکش می‌ریزیم.(ترجیحا از پوست کن استفاده کنید که خلالی، نازک و یکدست شوند) سپس کلم‌ها را 3 بار با آب سرد آبکشی کرده، خوب که آب آن ها رفت در ظرف موردنظر ریخته و ابتدا نمک و شکر را میریزیم و بعد رویشان را با سرکه پر می‌کنیم.(علت شکر ریختن کم کردن تندی سرکه و همچنین خوشرنگ کردن رنگ ترشی است و حتی میتوانید از شکر بیشتری استفاده کنید) بعد از مخلوط کردن سرکه و کلم، صبر کنید یک ساعت بگذرد تا رنگ گلم ها تغییر کند بعد آن ها را در ظرف های درداری ریخته و در یخچال نگهداری کنید. این ترشی بعد از دو روز میرسد. تا 3 ماه در یخچال ماندگاری و کیفیت دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا