#کتلت_نان
مواد لازم:
نان تست کهنه 1 عدد
تخم مرغ 2 عدد
پنیر چدار رنده شده 1 1/2 لیوان
پیاز متوسط رنده شده 1 عدد
سیر رنده شده 2 حبه
نمک
فلفل سیاه
فلفل قرمز
نعنا
آویشن
زیره
جعفری
شوید
آرد سوخاری 4 قاشق غذاخوری
.
طرز تهیه:
نان تست کهنه را خرد کرده مقدار کمی روی آن آب بریزید تا حالت خمیری پیدا کنید سپس همه مواد را اضافه کرده و خوب ورز بدید. درون تابه نچسب روغن ریخته وقتی داغ شد کوفته ها را در دست شکل بدید و درون روغن داغ سرخ کنید. بعد از سرخ شدن روی حوله کاغذی بذارید و روغن اضافی آن را بگیرد.
نوشجان 🌹
#فلافل_مرغ 🌯 😋
نخود دولیوان - نصف سینه مرغ - تخم مرغ یکعدد
پیاز یکعدد درشت - عصاره مرغ یکعدد - نمک نوک ق.چ
فلفل به میزان دلخواه - کنجد یک ق.غ
🔸نخود و بذارید چندساعتی خیس بخوره، بعد با سینه مرغ و پیاز بریزید تو خردکن، بهش یکعدد تخم مرغ بزنید و نمک و فلفل و عصاره مرغ و کنجد، ورز بدید تا چسبنده بشه، بعد تو روغن داغ و فراوون سرخ کنید.
♦️به فلافل تخم مرغ نمیزنن، این اصل نیست، و این شیوه بنده ست، شما میتونید مواد و حذف یا کم کنید یا حتی اضافه
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_رز
مواد لازم
-50 گرم کره ذوب شده
-شیر (200 میلی لیتر
-1 تخم مرغ
-15 گرم مخمر خشک
-500 گرم +/- آرد
-3 قاشق غذاخوری شکر
-1 قاشق غذاخوری کاکائو
-کمی نمک.
برای پر کردن ، به دلخواه شما از شکلات نوتلا ، شیر جوشانده غلیظ شده ، مربا ، آجیل ، میوه های خشک و غیره استفاده می کنیم.
برای خمیر ، تمام مواد را به جز کاکائو و آرد مخلوط کنید. آنها را به 2 قسمت تقسیم می کنیم. کاکائو را به یک قسمت اضافه کنید ، 2 خمیر مختلف را مخلوط کرده و ورز دهید. ما اجازه می دهیم آنها در یک مکان گرم بالا بیایند.
ما کیک را جمع می کنیم ، دوباره اجازه می دهیم تا بالا بیاید ، حدود یک ساعت و نیم روی آن را با فیلم مواد غذایی می پوشانیم.
سپس با زرده ، که با کمی شیر رقیق شده ، چرب کنید.
ما آن را برای حدود 25-30 دقیقه به اجاق گرم با درجه 180 درجه می فرستیم.
نوش جان! ️
12.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻🍳#دسر_کادایف🧑🏻🍳
كادايف تفت داده شده ٢٠٠ گرم(يعني وقتي ميخريد بسته تفت داده شده رو انتخاب كنيد روش مي نويسه)
كره :٥٠ گرم
شكر :٤قاشق
گردو :يك پياله كوچك
شير:١ليتر
آرد گندم:٤ قاشق سر پر
نشاسته پودري:٣ قاشق غذا خوري سر پر
شكر:يك ليوان(مقدار شكر به خودتون بستگي داره مي تونيد كم و زياد كنيد كمي كمتر از يك ليوان بنظر من عالي ميشه)
خام:يك پاكت كوچك
وانيل:يك قاشق مربا خوري
#مربای_قیسی_شکم_پرمجلسی 🍑 😋
▫️قيسي نیم کیلو
▫️شکر نیم کیلو
▫️آب سه لیوان
▫️بادام خام بدون پوست به میزان لازم
▫️زعفران دم كرده یک قاشق غذاخوري بدلخواه
▫️هل چند عدد
▫️آبلیمو یک قاشق غذاخوری
🔸قيسيها را كمي خيس کنید (دو تا سه دقیقه) بعد روی آن آب بگیرید و درون آبکش بگذارید، داخل هر كدام يك بادام بگذارید (من برای اینکه کمی توپول ترباشه تعداد بیشتری گذاشتم)
شكر و آب را در ظرف ريخته و روي حرارت گذاشته تا بجوشد، قيسيها را به آرامي درون شربت گذاشته حدودا نیم ساعت برای پخت مربا کافیست بعد از گذشت این زمان آبلیمو رو به مربا اضافه کنید و بدلخواه مقداری زعفران و هل ، بعد از پنج دقیقه اگر شهدمربا قوام نداشت آلوها رو خارج کنید و بگذارید شهد مربا قوامبیاید در پایان قیسی ها رو به شهد اضافه کنید و ظرف را از روي حرارت برداشته و بگذاريد تا مربا سرد شود
#جوجه_پفکی 🍗 😋
▫️سینه مرغ ۲ عدد
▫️فلفل قرمز ۱ق چ
▫️فلفل سیاه ۱ ق چ
▫️نمک ۱ ق چ
▫️سیر ۱ حبه
▫️تخم مرغ ۱ عدد
▫️آب گاز دار (یا دلستر بدون طعم ) ۱ لیوان
▫️آرد ۵ ق غ
▫️بکینگ پودر ۲ ق چ
▫️روغن مایع به اندازه لازم
🔸در ابتدا سینه های مرغ را حداکثر به ضخامت یک بند انگشت برش بزنید و همه مواد ( آرد ، تخم مرغ ،بکینگ پودر ، فلفل و سیر ) کاملا مخلوط کنید. آب را کم کم اضافه کنید تا جایی که به غلظت ماست هم زده برسد . در انتها مرغ های خرد شده را اضافه کرده و به مدت نیم تا یک ساعت در یخچال استراحت داده و بعد از آن با روغن سرخ کردنی که از قبل داغ شده سرخ میکنیم
آشپزی ایرانی🍔
خیارشور خانگی
آب نمک خیار شور تاثیر خیلی زیادی رو طعم و ترد بودن و همچنین ماندگاری بالا خیارشور داره.
نسبت دقیق آب و نمک و سرکه باید به این صورت باشه👇
آب ۱۷ پیمانه + نمک ۱ پیمانه + سرکه ۲ پیمانه
میتونید آب رو ۱۸ پیمانه و سرکه رو ۱ پیمانه کنید اما مقدار سرکه از ۱ پیمانه کمتر نشه.
سرکه به هیچ وجه حذف نشه چون باعث نرم شدن خیارشور میشه.
سرکه سفید یا قرمز فرقی نمیکنه.
🥒نسبت سیر و سبزیجات و فلفل به خیار اندازه دقیقی نداره.
🥒شاید شما خیارشور رو خیلی تند دوست داشته باشین یا از طعم سبزی معطر تو خیارشور خوشتون نیاد، پس مقدار مواد میانی خیارشور کاملا سلیقه ای هست.
🥒من اینجا برای ۲ کیلو خیار، یک بوته سیر استفاده کردم.
فلفلام چون زیاد تند نبودن بیشتر ریختم.
تقریبا ۱ قاشق سرخالی فلفل قرمز تند (چون ما خیارشور تند میخوریم اضافه کردم) پودر فلفل قرمز اگه زیاد ریخته بشه خیارشور نرم میشه.
🥒سبزی هم فقط از شوید و مقدار کمی ترخون استفاده کردم (نسبت شوید ۲ برابر ترخون باشه)
🥒سیر باعث خوش عطر و طعم شدن خیارشور میشه پس کم اضافه نکنید.
🥒حدود ۱۵-۲۰ عدد نخود برای ترد بودن خیارشور میتونید اضافه کنید (من سالهای قبل نخود نمیریختم و خیارشورام تا سالگرد ترد میموندن) امسال امتحانی اضافه کردم.
🥒حتما حتما از خیار بوته ای استفاده کنید (خیار درختی مناسب خیارشور نیستن)
🥒خیار هر چی قلمی تر باشه آب داخلش جذب نمیشه
🥒ظرفی که برای خیارشور انتخاب میکنید اگه پلاستیکی هست دقت کنید هیچ سوراخی نداشته باشه، حتی یه سوراخ اندازه سر سوزن باعث میشه خیارشور کپک بزنه
🥒اگه ظرف شیشه ای انتخاب میکنید حتما از کیپ بودن درب ظرف مطمئن بشین که هوا نکشه
🥒خیارشور رو میتونید تا ۱ سال در جای خنک و تاریک نگهدارید اما به محض اینکه درب خیارشور باز بشه باید به یخچال منتقل کنید
🥒اگه برگ مو دارید حتما چند برگ روی خیاراتون بزارید
🥒خیارشور را ۱ هفته در محیط آشپزخانه و بعد در یخچال نگهدارید، بعد از ۲ هفته آمادست