eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.6هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم -50 گرم کره ذوب شده -شیر (200 میلی لیتر -1 تخم مرغ -15 گرم مخمر خشک -500 گرم +/- آرد -3 قاشق غذاخوری شکر -1 قاشق غذاخوری کاکائو -کمی نمک. برای پر کردن ، به دلخواه شما از شکلات نوتلا ، شیر جوشانده غلیظ شده ، مربا ، آجیل ، میوه های خشک و غیره استفاده می کنیم. برای خمیر ، تمام مواد را به جز کاکائو و آرد مخلوط کنید. آنها را به 2 قسمت تقسیم می کنیم. کاکائو را به یک قسمت اضافه کنید ، 2 خمیر مختلف را مخلوط کرده و ورز دهید. ما اجازه می دهیم آنها در یک مکان گرم بالا بیایند. ما کیک را جمع می کنیم ، دوباره اجازه می دهیم تا بالا بیاید ، حدود یک ساعت و نیم روی آن را با فیلم مواد غذایی می پوشانیم. سپس با زرده ، که با کمی شیر رقیق شده ، چرب کنید. ما آن را برای حدود 25-30 دقیقه به اجاق گرم با درجه 180 درجه می فرستیم. نوش جان! ️‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻‍🍳🧑🏻‍🍳 كادايف تفت داده شده ٢٠٠ گرم(يعني وقتي ميخريد بسته تفت داده شده رو انتخاب كنيد روش مي نويسه) كره :٥٠ گرم شكر :٤قاشق گردو :يك پياله كوچك شير:١ليتر آرد گندم:٤ قاشق سر پر نشاسته پودري:٣ قاشق غذا خوري سر پر شكر:يك ليوان(مقدار شكر به خودتون بستگي داره مي تونيد كم و زياد كنيد كمي كمتر از يك ليوان بنظر من عالي ميشه) خام:يك پاكت كوچك وانيل:يك قاشق مربا خوري
🍑 😋 ▫️قيسي نیم کیلو ▫️شکر نیم کیلو ▫️آب سه لیوان ▫️بادام خام بدون پوست به میزان لازم ▫️زعفران دم‌ كرده یک قاشق غذاخوري بدلخواه ▫️هل چند عدد ▫️آبلیمو یک قاشق غذاخوری 🔸قيسي‌ها را كمي خيس کنید (دو تا سه دقیقه) بعد روی آن آب بگیرید و درون آبکش بگذارید، داخل هر كدام يك بادام بگذارید (من برای اینکه کمی توپول ترباشه تعداد بیشتری گذاشتم) شكر و آب را در ظرف ريخته و روي حرارت گذاشته تا بجوشد، قيسي‌ها را به آرامي درون شربت گذاشته حدودا نیم ساعت برای پخت مربا کافیست بعد از گذشت این زمان آبلیمو رو به مربا اضافه کنید و بدلخواه مقداری زعفران و هل ، بعد از پنج دقیقه اگر شهدمربا قوام نداشت آلوها رو خارج کنید و بگذارید شهد مربا قوام‌بیاید در پایان قیسی ها رو به شهد اضافه کنید و ظرف را از روي حرارت برداشته و بگذاريد تا مربا سرد شود
🍗 😋 ▫️سینه مرغ ۲ عدد ▫️فلفل قرمز ۱ق چ ▫️فلفل سیاه ۱ ق چ ▫️نمک ۱ ق چ ▫️سیر ۱ حبه ▫️تخم مرغ ۱ عدد ▫️آب گاز دار (یا دلستر بدون طعم ) ۱ لیوان ▫️آرد ۵ ق غ ▫️بکینگ پودر ۲ ق چ ▫️روغن مایع به اندازه لازم 🔸در ابتدا سینه های مرغ را حداکثر به ضخامت یک بند انگشت برش بزنید و همه مواد ( آرد ، تخم مرغ ،بکینگ پودر ، فلفل و سیر ) کاملا مخلوط کنید. آب را کم کم اضافه کنید تا جایی که به غلظت ماست هم زده برسد . در انتها مرغ های خرد شده را اضافه کرده و به مدت نیم تا یک ساعت در یخچال استراحت داده و بعد از آن با روغن سرخ کردنی که از قبل داغ شده سرخ میکنیم
خیارشور خانگی
آشپزی ایرانی🍔
خیارشور خانگی
آب نمک خیار شور تاثیر خیلی زیادی رو طعم و ترد بودن و همچنین ماندگاری بالا خیارشور داره. نسبت دقیق آب و نمک و سرکه باید به این صورت باشه👇 آب ۱۷ پیمانه + نمک ۱ پیمانه + سرکه ۲ پیمانه میتونید آب رو ۱۸ پیمانه و سرکه رو ۱ پیمانه کنید اما مقدار سرکه از ۱ پیمانه کمتر نشه. سرکه به هیچ وجه حذف نشه چون باعث نرم شدن خیارشور میشه. سرکه سفید یا قرمز فرقی نمیکنه. 🥒نسبت سیر و سبزیجات و فلفل به خیار اندازه دقیقی نداره. 🥒شاید شما خیارشور رو خیلی تند دوست داشته باشین یا از طعم سبزی معطر تو خیارشور خوشتون نیاد، پس مقدار مواد میانی خیارشور کاملا سلیقه ای هست. 🥒من اینجا برای ۲ کیلو خیار، یک بوته سیر استفاده کردم. فلفلام چون زیاد تند نبودن بیشتر ریختم. تقریبا ۱ قاشق سرخالی فلفل قرمز تند (چون ما خیارشور تند میخوریم اضافه کردم) پودر فلفل قرمز اگه زیاد ریخته بشه خیارشور نرم میشه. 🥒سبزی هم فقط از شوید و مقدار کمی ترخون استفاده کردم (نسبت شوید ۲ برابر ترخون باشه) 🥒سیر باعث خوش عطر و طعم شدن خیارشور میشه پس کم اضافه نکنید. 🥒حدود ۱۵-۲۰ عدد نخود برای ترد بودن خیارشور میتونید اضافه کنید (من سالهای قبل نخود نمیریختم و خیارشورام تا سالگرد ترد میموندن) امسال امتحانی اضافه کردم. 🥒حتما حتما از خیار بوته ای استفاده کنید (خیار درختی مناسب خیارشور نیستن) 🥒خیار هر چی قلمی تر باشه آب داخلش جذب نمیشه 🥒ظرفی که برای خیارشور انتخاب میکنید اگه پلاستیکی هست دقت کنید هیچ سوراخی نداشته باشه، حتی یه سوراخ اندازه سر سوزن باعث میشه خیارشور کپک بزنه 🥒اگه ظرف شیشه ای انتخاب میکنید حتما از کیپ بودن درب ظرف مطمئن بشین که هوا نکشه 🥒خیارشور رو میتونید تا ۱ سال در جای خنک و تاریک نگهدارید اما به محض اینکه درب خیارشور باز بشه باید به یخچال منتقل کنید 🥒اگه برگ مو دارید حتما چند برگ روی خیاراتون بزارید 🥒خیارشور را ۱ هفته در محیط آشپزخانه و بعد در یخچال نگهدارید، بعد از ۲ هفته آمادست
آشپزی ایرانی🍔
#کبه_عربی
کبه یک غذای عربیه و بیشتر تو عراق و لبنان خورده میشه این غذا که که شبیه پیراشکی و سمبوسه است و با برنج پخته و چرخ شده درست میشه و بعد تو روغن سرخ می شه. این غذای خوشمزه موقع سرخ کردن روغن زیادی جذب می کنه و پرچربه. مواد داخل کبه هم متغیره مثلا میشه از گوشت و سیب زمینی و قارچ و . . . استفاده کرد. ریختن سبزیجات معطر مثل جعفری و . . . نیز داخل این غذا اختیاریه میشه . مواد لازم :👇 سیب زمینی 2 عدد متوسط بلغور گندم (اختیاری) نصف لیوان برنج 1 لیوان . دستور تهیه :👇 سیب زمینی رو با پوست بپزید، برنج و بلغور و بعد از پختن به طوری که آب اونا کامل کشیده باشه با غذاساز مخلوط کنید، میتونید با چرخ گوشت هم دوبار چرخ کنید بعد بزارید کامل سرد بشه، بلغور اختیاریه ولی بودنش طعمشو عالیتر میکنه . مواد داخلش اختیاریه، من از گوشت چرخ کرده و پیاز داغ و سبزی معطر، گردو، قارچ استفاده کردم، شما میتونید از زرشک و یا کشمش هم استفاده کنید، همه مواد و با روغن تفت بدید و بزارید سرد بشه. . از مواد به اندازه نارنگی بردارید وسطشو و گرد کنید و مواد و داخلش بزارید، حتما دستتونو خیس کنید تا مواد به دستتون نچسبه، اگه دیدید مواد شله یکی دو قاشق آرد سوخاری استفاده کنید، بعد آماده شدن حتما دو الی سه ساعت بزارید داخل یخچال بمونه یا یک ‌ساعت بزارید فریزر. حتما تو روغن شناور داغ سرخش کنید تا وا نره.💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 تخم مرغ ۱عدد شکر نصف لیوان روغن نصف لیوان ارد یک و نیم لیوان + دو ق غ ارد کنار دستتون باشه شاید لازم بشه ، بیکینگ پودر نصف ق چ وانیل ۱/۴ ق چ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 پارت دوم تخم مرغ ۱عدد شکر نصف لیوان روغن نصف لیوان ارد یک و نیم لیوان + دو ق غ ارد کنار دستتون باشه شاید لازم بشه ، بیکینگ پودر نصف ق چ وانیل ۱/۴ ق چ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
☝️☝️ 🧀🍖🧀🍖🧀🍖🧀🍖🧀🍖 خوراک لقمه ای گوشت و پنیر مواد لازم برای۸ نفر گوشت چرخ کرده (یا ژامبون گوشت) ۴۵۰ گرم سس گوجه فلفلی ۱ لیوان خمیر (بربری) ۲ عدد پنیر پیتزا ۲ لیوان ریحان (خشک شده) ۱/۲ قاشق چای خوری طرز تهیه ۱- در ابتدای کار فر را روی دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) قرار داده و روشن کنید. ۲- داخل تابه مقداری کره یا روغن ریخته و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید .وقتی گوشت تغییر رنگ داد سس قرمز را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. ۳- خمیر نان را کمی آرد پاشی کرده و خوب ورز دهید .ظرف مناسبی را چرب کنید. ۴- خمیر را با وردنه روی سطح کار باز کرده و آن را داخل ظرف قرار دهید طوری که اضافه خمیر از ظرف اویزان باشد. ۵- گوشت و سس را داخل خمیر ریخته و روی آن نصف پنیر پیتزا را بپاشید.بقیه خمیر را داخل ظرف جمع کنید. ۶- خمیر را به 8قسمت(به شکل مثلث)برش بزنید .بقیه پنیر و ریحان خشک را روی مواد بریزید .ظرف را 15تا 20 دقیقه داخل فر قرار دهید. سایر نکات در صورت تمایل مقداری فلفل دلمه ای ،قارچ،سوسیس،گوجه و ژامبون ریز شده وسرخ شده هم داخل گوشت بریزید.
🍬 😋 🔸این شکلات خیلی راحت و درعین حال خوشمزه و مقوی هستش باهر شکلاتی که دوست دارید مثل تلخ ،شیری،سفید می تونید درست کنید اگر شکلات تلخ وسفید رو با هم مخلوط کنید شکلات شیری می تونیدداشته باشید کف قالب رو چای ترش که خیلیم خوشرنگه و ترکیبش با شکلات خیلی خوشمزه و ملس میشه رو کمی خرد کرده ریخته و شکلات رو هم که روی بخار کتری بن ماری و ذوب کردیم روی چای ترش داخل قالب میریزیم و کف قالب رو ،روی میز زده تا حباب شکلات خارج و سطح شکلات صاف شده داخل یخچال قرارداده تا سفت شود.اگر عجله داشتید داخل فریزر زودتر سفت میشود که می تونید سریعتر درست کنید‌.می تونید از هر نوع مغز دلخواه هم ا استفاده کنید. 🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌طرز تهیه مرغ پنیری سوخاری با حلقه‌های پیاز
طرز تهیه اول یه لیوان لوبیا چشم بلبلی رو از شب قبل خیس کردم و چندین بار ابشو عوض کردم،گذاشتمش با نمک و اب بپزه،سه پیمونه برنج هم خیس کردم و سه تا پیازو خلالی کردم برای یه پیاز داغه خوشرنگ ،رفتم سراغ دو تا سینه ی مرغ و مکعبی برش زدم،و وقتی پیازا خوب طلایی شدن مرغو‌اضافه کردم و گذاشتم قشنگ تفت بخوره و تقریبا با ابی که از خودش پس داده بود تقریبا پخت، بعد نمک ،زردچوبه،فلفل،ادویه کاری،کمی دارچین اضافه کردم و وقتی رنگ زردچوبه باز شد نصف استکان زعفرونی که از قبل دم کرده بودم ریختم تو ظرف و ده دقیقه درشو بستم با حرارت ملایم،وقتی تقریبا ابش جمع شد لوبیاهای پخته شده رو با مرغا مخلوط کردم و کنار گذاشتم،از قبل هم سه تا دسته شویدو وقتی ابشون خشک شد خرد کردم ،برنجو ابکش کردم و کف قابلمه نون لواش انداختم و یه لایه برنج ریختم و یه لایه شوید بعد یه لایه از مخلوط مرغ و لوبیا ریختم و تا اخر این ترتیبو ادامه دادم و گذاشتم دم بکشه،در اخر هم باید روغن یا کره میدادم روش که چون اهل غذای چرب نیستیم ندادم نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ ‌‌ مواد لازم برای کِرامب (همون خرده های روی کیک) ‌ آرد.90 گرم (3/4 پیمانه) شکر.50 گرم(1/4 پیمانه) کره70 گرم( 1/3 پیمانه) گردو خرد شده. .20 گرم (1/4 پیمانه) پودر دارچین1/4 قاشق چایخوری مواد لازم برای کیک: ‌ کره100 گرم(1/2 پیمانه) شکر150 گرم(3/4 پیمانه) تخم مرغ2 عدد آرد190 گرم(یک و نیم پیمانه) بیکینگ پودر..1 قاشق چایخوری وانیل1/4 قاشق چایخوری باترمیلک60 گرم آلبالو یا گیلاس تازه(بدون هسته)400 گرم ‌ باترمیلک: 60 گرم شیر را با 1 قاشق چایخوری سرکه سفید مخلوط کنید و 10 دقیقه اجازه دهید در دمای اتاق بماند. باترمیلک آماده است. ً‌حتما آرد را همراه بیکینگ‌پودر الک کرده و به مواد کیک اضافه کنید. ‌دمای پخت 160-170 درجه، مدت زمان پخت حدود 1 ساعت (حتما با سیخ چوبی امتحان کنید که کیک پخته باشه) ‌بعد از پخت و خنک شدن کیک را کاور کرده 2 روز در دمای اتاق و 6 روز در یخچال قابل نگهداری هست. ‌‌ نوش جان 💖 🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
واسه شام گزینه خوشمزه ایه 👌😍 . دل مرغ 😍 . طرز تهیه : . ● دل مرغ رو با آب گذاشتم پخت (البته اول تمیزش کردما😀) پیاز رو نگینی خرد کردم و با زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا و زیره تفت دادم. بعد قارچ و فلفل دلمه ای سبز و قرمز رو خرد کردم و به پیاز اضافه کردم و تفت دادم و در آخر دل مرغ رو ریختم و هم زدم. درب تابه رو گذاشتم، حرارت رو کم کردم تا مواد بپزه 😄 سیب زمینی هم نگینی کردم و با زردچوبه و نمک سرخ کردم 😍 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅