#کوفته_مرغ_سوخاری با
#سس_انار دوست داشتید امتحانش کنید😋☺️موادلازم
1 عدد تخم مرغ
چهارصدگرم سینه مرغ چرخ شده
1 لیوان سرخالی پنیر پیتزا رنده شده
دو تا سه قاشق آرد سوخاری
ادویه ها: فلفل سیاه، نمک، فلفل قرمز و ادویه کاری
برای سوخاری کوفته:
1 لیوان سرخالی آرد ذرت
2 عدد تخم مرغ
1 لیوان سرخالی آرد سوخاری ✍چطوری درست کنیم؟
👈آرد ذرت ، آرد سوخاری و تخم مرغ زده شده را در ظرف های جدا بریزید
👈تمام مواد کوفته را با هم مخلوط کنید و خوب ورز بدید ازموادبه اندازه گردو بردارید و گرد کنید👈 سپس ابتدا داخل آرد ذرت سپس تخم مرغ زده شده و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید و داخل روغن داغ شناورسرخ کنید.
سس انار: چندتا انارترش وشیرین رو آب گرفتم«بادستگاه آب انارگیر» وبرای اینکه زودتر آماده بشه در تابه بزرگ ریختم مرتب هم زدم تا غلیظ شد کمی نمک وپاپریکا اضافه کردم،کمی که خنک شد دانه انار داخلش ریختم وباکوفته سروکردم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#مرغ_ناردونی
اول ازهمه یک عدد پیاز رو خرد ریز کردم با زردوچه تفت دادم بعد مرغ رو بهش اضافه کردم وگذاشتم مرغاکمی سرخ بشن بعد بهش زعفران.نمک.فلفل.ادویه.یک قاشق رب گوجه و حدود۱ونیم لیوان اب اضافه کردم وگذاشتم نیم ساعت باحرارت ملایم بپزه بعدازنیم ساعت ۱ قاشق رب انار اضافه کردم وگذاشتم بپزه نیم ساعت قبل از سرو هم انار دون شده حدود ۱ پیمانه بهش اضافه کردم فقط بعدازاینکه انارهارو ریختین دیگه درب ظرف رو نزارین چون دونه های انار سفت میشن بعدهم نوش جان کنین☺️
میتونین یک قاشق غذاخوری شکر بهش اضافه کنین که ترش و شیرین بشه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ژله_اناری
مواد لازم
یک بسته ژله لیمو
انار دون شده به مقدار لازم
ابتدا یک بسته ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم تا ذرات ژله کاملا حل شود، سپس یک لیوان آب سرد اضافه میکنیم و میزاریم خنک بشه
بعد یه مقدار از انار دون شده رو داخل قالبمون میریزیم و سپس یه مقدار کم از ژله ی کاملا خنک شده رو روش میریزیم و میزاریم تو یخچال تا نیم بند بشه، بعد بقیه ی انار و ژله رو میریزیم روش و میزاریم تو یخچال تا کاملا خودشو بگیره
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#ایده_صبحانه_فقط_جهت_تنوع
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ماهی_کباب
مواد لازم :
فیله ماهی : 1 کیلو
روغن مایع : 1/4 پیمانه
آبلیمو : 6 قاشق غذاخوری
آب پیاز : 6 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده : 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز :به میزان لازم
طرز تهیه:
زتکه های ماهی را کاملا خشک کرده و داخل مایه روغن بریزید و حداقل یک ساعت صبر کنید تا ماهی طعم بگیرد. ماهی ها را به سیخ کشیده و روی زغال کباب کنید تا هر دو طرف آن برشته و طلایی شود
@ashpazy_irani
#زرشک_پلو
برای درست کردنش اول تکه های مرغ رو داخل روغن تفت میدم،حتما یه قاشق زعفران هم داخل روغن میریزم که مرغها خوشرنگ بشه.
طرفین مرغ ها رو تفت میدم و کنار میزارم و میرم سراغ درست کردن سس برای خورش. یه پیاز خیلی بزرگ رو رنده میکنم و بعد سرخش میکنم تا طلایی بشه،حالا بهش رب گوجه، فلفل سیاه،ادویه خورشتی،مقدار کمی پودر گل سرخ و چند قطره آبلیمو اضافه میکنم و کمی تفت میدم تا رب گوجه کاملا رنگ باز کنه.بعد به میزان کافی آب به خورشتم اضافه میکنم و تکه های مرغ رو به همراه یه تیکه فلفله دلمه و یکعدد هویج خام کوچک بهش اضافه میکنم و زمان میدم تا بپزه و جابیفته،در پایان نمک و زعفران اضافه کرده و شعله رو خاموش میکنم.
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_کدو_حلوایی
چند تکه کدو را پوست گرفتم وخرد کردم
داخل کمی کره سرخ کردم تا بوی کدو از بین بره
بعد نصف لیوان شیره انگور(بستگی به خودتون داره اگه شیرین دوست دارید بیشتر بزنید) و یک لیوان آب اضافه کردم و درب ماهیتابه رو گذاشتم تا کدوها پخته بشه واواخر کمی پودر هل ودارچین اضافه کردم و گذاشتم تا آبش رو بکشه وشهدش غلیظ بشه
بعد پختن روش گردوی خرد شده ریختم وسر و کردم
یه دسر فوق العاده خوشمزه وخوش عطر ه وپرخاصیته
امیدوارم شماهم درست کنید وخوشتون بیاد
میتونید بجای شیره انگور از شیره های دیگه و شکر استفاده کنید ولی شیره پر خاصیتتره
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ مرغ با نان ترتیلا..
مواد لازم:
سینه مرغ پخته و ریش شده ۲ عدد
پیاز خرد شده ۱ عدد
فلفل دلمه قرمز خرد شده ۱ عدد
فلفل هالوپینو خرد شده ۱ عدد
پنیر چدار نصف فنجان
آب لیمو یک چهارم فنجان
پنیر مونتری نصف فنجان
چاشنی(ادویه) مخصوص ساندویچ یک بسته.
نان ترتیلا ۱۸ عدد
پنیر چدار و موزارلا .
مراحل تهیه که فکر کنم کاملا مشخصه فقط زمان پخت ۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد خواهد بود.
این ساندویچ خوشمزه را حتما امتحانش کنید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#تست_كدو_حلوايى
#ويژه_شب_يلدا🍉
اول از همه کدو رو خرد کنید 1پ با کمی شکر بسته به ذائقتون و 5عدد گردو خرد شده 1ق کره رو حرارت بزارید با شعله کم تا کدوها پخته وهمراه گردوها کاراملی بشن .
بعد نونهای تست شده رو که در صورت تمایل قبل تست کردن کمی کره روشون مالیدن رو کمی پنیر صبحانه بهتره خامه ای باشه بمالید وروش دارچین بپاشید
و مقدارى دون انار روى اون ريخته و سرو كنيد😍
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
ژله ویترینی کیوی 🥝
#دسر
ژله الوورا با 1لیوان اب جوش حل کن.1لیوان بستنی بریز.هم بزن.بزار یخچال.
بعد از اینکه خودشو گرفت یه قسمتهایی رو خالی کن.کیوی بچین.ژله الورا بریز بزار یخچال خودشو بگیره
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
✅ مربای بالنگ😋
پوست بالنگها را نازك گرفته از وسط نصف ميكنيم،وسط ميوه را خارج كرده به ابعاد مكعبي كوچيك با قيچي خردشان ميكنيم
يك روز در آب سرد قرار داده و چندين بار اب را عوض ميكنيم. سه بار جوشانده و اب را خالي ميكنيم. هم وزن بالنگها شكر اضافه كرده و ميگذاريم تا مربا جا بيوفتد.
🚦نكته:
براي جلوگيري از قندك زدن مقداري ابليمو در اخر اضافه شود و براي عطر و بوي بهتر از گلاب يا زعفران در اخر ميتوان استفاده كرد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#کوکو_سیب_زمینی_شکم_پر
سیب زمینیهارو بعد از ابپز کردن و کوبیدن یا رنده ریز کردن یکی دو عدد تخم مرغ میزنیم و نمک ، فقط دوستان من به جای زردچوبه تو سیب زمینیا از زعفران دم کشیده استفاده می کنم و مواد توش هم گوشت چرخ کرده ،کشمش و پیاز داغ ،ادویه اشم دارچین و کمی زردچوبه ست بعد از اینکه توی سیب زمینیا رو از مواد گزاشتیم توی روغن سرخ میکنیم .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
شکلات مغزدار😍
میتونید با انواع مغزها این شکلات رو درست کنید
شکلات سفید و قهوه ای رو به روش بن ماری ذوب کنید روی حرارت غیر مستقیم مثل کتری اب جوش و کف سینی که سلفون یا کاغذ روغنی گذاشتید بریزید بعد میتونید انواع مغزها مثل پسته ، بادوم فندوق ، گردو ، مغز تخمه آفتابگردان ، نخود ، کشمش ، میوه های خشک شده نگینی خرد شده به صورت جدا جدا یا قاطی بریزید بذارید خنک بشه
#ويژه_شب_يلدا🍉
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#سیر_قلیه
مرغ و لپه رو با چوب دارچين و پيازكامل آبپز كردم بعد چوب دارچين و پياز را از اون خارج كردم،توي تابه،پياز نگيني وبرگ سيرخردشده را به همراه نمك و روغن زيتون و زردچوبه تفت دادم حسابي و بعد دوتا تخم مرغ همزده به تابه اضافه كردم وقتي تخم مرغها در حال بسته شدن بودند،محتويات تابه رو با كفگير بصورت تكه تكه درون قابلمه گذاشتم و مقداري از لپه هاي خورش را با قاشق خارج كردم و روي تخم مرغها ريختم.
در آخر مقداري زعفران و آبغوره هم اضافه كردم.
-ظاهرا اين خورش پياز تفت داده شده لازم نداشت.
_نبايد خورش را هم زد.
_خورش بايد تنگاب باشد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
طرز تهیه شیرینی بادامی هندوانه دسر شب یلدا😍😍
شیرینی بادامی هندوانه ای
50 گرم بادام را داخل آب جوش بریزید درب ظرف را بگذارید بعد از 15 دقیقه پوست بادام ها را بگیرید.
سپس آسیاب کنید تا نرم و خمیری شود. بعد 50 گرم پودر قند اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. به مواد یک قاشق چایخوری عسل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
اگر خمیر بادام خوب چسبندگی نداشت به صورت قطره ای گلاب اضافه کنید تا خمیر منسجم و یکدست شود.
مقداری رنگ خوراکی سبز به خمیر بادام اضافه و مخلوط کنید به اندازه گردو از خمیر بردارید و گرد کنید و با قلمو چند خط زیگزاک به رنگ سبز تیره دور آن بکشید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
قهوه با پشمک☕️
مواد لازم:
2 فنجان اسپرسو
1/2 لیوان شیر
یک اسکوپ بستنی وانیلی
پشمک به میزان لازم
طرز تهیه:
شیر را داخل لیوان ریخته پشمک را به مقداری که از سر لیوان کمی بزرگتر باشد به صورت توپ در می آوریم . از وسط آن یک چوب باریک رد کرده دو سر چوب را روی ایوان قرار می دهیم به طوری که پشمک وسط دهانه لیوان قرار گیرد. سپس اسپرسو را آهسته روی پشمک می ریزیم. مخلوط را هم زده و سرو میکنیم😍
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#كيك_هل_گلاب
كاپ كيك هل و گلاب
اندازه ها رو واسه يه تخم مرغ ميگم براتون كه حدود پنج يا شش تا كاپ كيك بهتون ميده .
تخم مرغ. يك عدد
شكر. نصف پيمانه پيمانه
روغن مايع و ماست. هر كدام يك سوم پيمانه
هل. دو عدد
گلاب مرغوب. سه قاشق سوپخوري
ارد. دو سوم پيمانه
بيكينگ پودر. دو سوم ق چ
نمك. يه كوچولو
تخم مرغ و شكر رو دومين هم ميزنيم ،
ماست و روغن رو هم اضافه در حد مخلوط شدن هم ميزنيم،
هل رو هم پودر كرده همراه گلاب اضافه ميكنيم
مرحله اخر اضافه كردن ارد و ب پ و نمك هست ،كه در حد مخلوط شدن هم ميزنيم ،
داخل كپسول ها رو تا دو سوم پر كرده و تو فر ١٨٠ ميپزيم .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#دسر_فورى 😍😍
لایه زیری پاناکوتا هست
لایه دوم کیک کاکایویی هست که پودرش کردم و روی دسر ریختم
لایه سوم خامه فرم گرفته یا همون قنادی هست با ماسوره روی کیک پایپ کردم.
لایه اخر هم ژله انار هست که تو یه قالب با سطح صاف ریختم گذاشتم یخچال بعد سفت شدن به مربع های ریز برش دادم و روی دسر ریختم در اخر کمی دون انار و یه تیکه کیک گذاشتم میتونین میوه های دیگه رو هم به عنوان تزیین بزارین.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
تاج پرنسس توت فرنگی👑🍓
برای قسمت توت فرنگی:
3 پیمانه شیر
1 بسته پودر پودینگ توت فرنگی
برای قسمت سفید:
1 لیتر شیر
1/2 پیمانه شکر
1/4 پیمانه آرد سمولینا یا ایرمیک
3 قاشق غذاخوری پر نشاسته ذرت
وانیل
1 قاشق مرباخوری کره
برای تزیین:
پودر پسته، شکلات چیپسی و ... .
برای قسمت توت فرنگی، شیر و پودینگ رو داخل قابلمه بریزین و مدام هم بزنین تا بجوشه و خوب غلیظ شه.بعد داخل قالب که خیس کردین کمی، بریزین و بزارین کنار.برای قسمت سفید هم همه موادو بجز کره و وانیل، مخلوط کنین و مدام هم بزنین تا بجوشه و غلیظ شه بعد از روی حرارت بردارید و کره و وانیل رو اضافه کنین و مخلوط کنین.بعد که ولرم شد، روی لایه اول که روش پوسته بسته با قاشق بریزین و 4-5 ساعت بزارین یخچال.بهتره یک شب بمونه تا بگیره.حین درآوردن هم، اول اطرافشو با چاقو از قالب جدا کنین
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani