#رول_ژامبون_و_مرغ 🥓 😋
🔸سینه مرغ رو خیلی پهن و نازک برش دادم روش نمک و فلفل ریختم یک لایه ژامبون مرغ گذاشتم و اگر پنیر گودا داشتین بهتره که یک لایه پنیر ورقه ای بذارین با خلال دندون گیرش کردم.
به ترتیب توی آرد،تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری غلت دادم و توی ظرف چیدم و گذاشتم فر تا هم بپزه و هم برشته شه در حد نیم ساعت با درجه 260 توی فر بذارید 5 دقیقه آخر هم گریل روشن کنید تا برشته بشه..
💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربای_انجیر
ابتدا یک کیلو شکر و دولیوان آب را روی شعله کم بزارید تا جوش بیاد و حدود پنج دقیقه بجوشه حال انجیر ها رو با چنگال سوراخ کرده داخل ظرف بریزید سر قابلمه رو بزارید حدود یک ساعت بجوشه حالا دوقاشق آبلیمو ی تازه اضافه کنید برای تست اینکه مربا آماده شده یانه آب مربا رو روی بشقاب بریزید تا سرد بشه اگه حالت عسلی و غلیظ بود مربای شما آماده ست. .
واما نکات مهم👇
1: مقدار انجیر برابر شکر استفاده بشه
2:اگرانجیرشمارسیده ونرم هست مدت پخت کمتربایدباشه که له نشه
3:اگرانجیرشماسفت هست یک لیوان آب بیشتربریزیدکه خوب پخته بشه
4:برای عطرمرباازدارچین هل وگلاب هم میتونیداستفاده کنید.
5:برای خوشرنگترشدن مربازعفران هم میشه اضافه کرد.
💜
#اسموتی_توت_فرنگی
توت فرنگی یخ زده رو همراه با موز یخ زده بریزید توز دستگاه بلندرویکم آب پرتقال وچندتا تکه یخ وبعداز چند پالس تحویل بگیرید این معجون حال خوب کن رو😍
برای این نوشیدنی ها دوتا سه ساعت میوه ها توی فریزر باشن کافیه👌
8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر عربی😋
مواد لازم🔻
۲ لیوان شیر
یک بسته پودر کافی میکس
۲ ق غ خامه صبحانه یا قنادی
یک بسته پودر کرم کارامل
پودر ژلاتین یک ق غ
بیسکوییت پتی بور ساده یک بسته
طرز تهیه🔻
اول از همه روی حرارت شیر و پودر کرم کارامل و پودر کافی میکس رو مخلوط میکنیم ، حل که شد از حرارت ورمیداریم و میزاریم کنی خنک بشه بعد منتقل میکنیم به داخل مخلوط کن،بیسکوییت پتی بور و به ترتیب خامه رو بهش اضافه و میکس میکنیم،و در آخر ژلاتین رو که با نصف لیوان آب بن ماری کردیم بهش اضافه و دوباره میکس میکنیم،حالا مواد رو به داخل قالبی که از قبل چرب کردیم اضافه میکنیم و به مدت ۵ ساعت میزاریم یخچال،وقتی آماده شد از قالب درمیاریم و با انواع شکلات جات تزیینش میکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک ویژه😋
این میزان مواد، تقریبا یک بسته نون تست میبره. که برای هر اسنک دوتا نون میخواید. دیگه خودتون حساب کنید چه تعدادی میخواید. اگه تو هر بسته بیست عدد نون تست باشه، ده عدد اسنک میشه که اونارو هم چون از وسط نصف میکنیم، میشه بیست تا. اسنک رو با هر موادی که بخواید میتونید درست کنید. مثل : سوسیس، کالباس، گوشت، مرغ و...
مواد لازم🔻
سوسیس : ۱۰۰ گرم
قارچ : ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای : یک عدد
کالباس : ۱۰۰ گرم
ذرت : به میزان لازم
پنیر پیتزا : به میزان دلخواه
طرز تهیه🔻
نون تست هارو بذارید تو دستگاه ساندویچ ساز. اگه این دستگاه رو نداشتید. یه تابه بردارید، روی نون از مواد بریزید و بعدش پنیر بعد هم یه تابه بردارید. نون بذارید توش و روی نون یه چیز سنگین مثل یه قابلمه دیگه یا هر چیزی که میخواید بذارید. چند دقیقه زمان بدید یه طرفش که طلایی شد برگردونید طرف دیگه هم طلایی شه و بعد سس بزنید و روش آویشن بریزید.
╲
#پای_سیب
مواد لازم :
تخم مرغ 3 عدد
کره 70گ
روغن مایع 50 گ
شکر 1 پ
شیر 1/2پ
وانیل 1/4 ق چ
بکینگ پودر 2 ق م
سیب 3 الی 4 عدد
آرد 2/5 پ (250 گ)
دارچین 1/5 ق م
پودر قند 1 ق س
طرز تهیه:
کره و شکر را با همزن خوب می زنیم تا پوک شود .
سپس وانیل را روی تخم مرغ می ریزیم و آنها را یکی یکی به شکر اضافه کرده و با همزن بین 30 ثانیه تا یک دقیقه هر تخم مرغ را هم می زنیم.
سپس روغن مایع را ریخته و باز هم با همزن می زنیم.
بکینگ پودر و آرد را مخلوط کرده به همراه شیر کم کم به مواد اضافه کرده با قاشق هم می زنیم
سیب ها را با پوست به صورت پره پره خورد می کنیم و دارچین و پودر قند را به آنها اضافه کرده با قاشق هم می زنیم.
داخل قالب پای ، کاپ کیک را چرب کرده و یا کپسول می گذاریم .
دو قاشق از مواد ته قالب می ریزیم
و روی آن سیب ها را قرار داده و دوباره یک قاشق از مواد می ریزیم.
در فر گرم شده 175 درجه طبقه ی وسط به مدت 15 الی 20 دقیقه می پزیم.تا روی پای ها طلایی شود.
نکات:
این خمیر پایه است . از هر میوه ای داخل آن استفاده کنیم پای آن میوه را خواهیم داشت.
گلابی , شلیل , اناناس و....
به جای قالب می توان از کپسولهای محکم کاغذی استفاده کرد.
اگر سیب گلاب استفاده کنیم 6 تا 7 عدد سیب نیاز دارد.
#شرتبرد_كارامل
ابتدا225g كره،3/4🥛پودر شكرنوک ق.چ وانيل و1/2ق.چ هل را خوب بزنيد تا كرم رنگ شود و1عددزرده تخم مرغ را اضافه كنيد و بزنيد تا مخلوط شود سپس2تا2/5🥛 ارد1ق.چ بكينگ پودر و 1ق.چ پودر كاسترد رو باهم مخلوط كنيد و كم كم به مواد اضافه كنيد تا خمير نرم و لطيفي بدست بياد و كف سيني رو كمي چرب كنيد خمير رو يكدست پهن كنيد با وردنه قلتكي روي خمير بكشيد و به مدت ١٥ تا٢٠ دقيقه داخل فر از قبل گرم شده بذاريد،براي كارامل روي شيريني ابتدا100g كره و1/2🥛 شكر قهوه اي را روي حرارت بذاريد و مرتب هم بزنيد تا شكر حل شود و بعد2ق.غ عسل و1/2🥛 شيرعسل را اضافه كرده و مخلوط ميكنيم،از روي حرارت برداشته قالب را از فر بيرون بياريد و كمي كه از حرارت افتاد كارامل رو روي خمير بريزيد و به مدت ده دقيقه داخل فر بذاريد و بعد از فر خارج كرده بذاريد فريزر خوب خودشو بگيره،200gشكلات رو به روش بن ماري حل كنيد2ق.غ روغن رو بهش اضافه كنيد و روي لايه ي كاراملي بريزيد و بذاريد در يخچال كمي خودشو بگيره و سپس با تيغ و خطكش برش بزنيد
#نان_حلزونی
از نمونه نونهای حجیم و لطیفه که واسه صبحونه خیلی عالیه
یک لیوان شیر رو توی ظرف گرم کردم .
یک قاشق مایه خمیر و یک قاشق شکر و کمی از شیر گرم شده رو تو یه کاسه ریختم تا عمل بیاد و پف کنه...
یک قاشق شکر و پنجاه گرم کره رو تو بقیه شیر ریختم تا کره ذوب بشه.
تو یه کاسه دو تا تخم مرغ رو هم زدم و با مایه خمیر عمل اومده و مایه شیر و کره مخلوط کردن و حدود نیم کیلو آرد رو بهش اصافه کردم تا به دست نچسبید و حسابی ورز دادم..
دوساعت جای گرم گذاشتم تا حجیم شد.
بعد به 16 قسمت تقسیم کردم.
و هر چونه رو با وردنه باز کردم و رول کردم و حلزونی پیچیدم و تو ظرف کنار هم گذاشتم.
نیمساعت موند تا دوباره پف کرد.
و با شیر و خامه و زعفرون وکنجد رومال کردم و در فر داغ نیمساعت پختم
#چیز_کیک
😝😋😋👌👌
دوستان عزیزم یه کیک اسفنجی درست کنین و بزارین کاملا خنک شه و بعد یه بشقاب بزارین روش طوری که حدود یکونیم سانت از کیک کوچیک تر باشه و با نوک چاقو جوری خط بندازین که بتونین لایه روی کیک رو بردارین و کیک حالت کاسه ای شه و بعد کیک رو تو یه ظرف بزارین که نشکنه و توش رو جوری خالی کنین که حدود دو سانت ارتفاع پیدا کنه کیکتون و بعد
300 گرم خامه قنادی کاملا شل شده
200 گرم پنیر خامه ای مارک کاله یا ماسکارپونه
وانیل کمی
شکر حدود 150 گرم و
پودر ژلاتین دو ق سوپ خوری
اب سرد یک سوم پیمانه
پودر ژلاتین و اب سرد رو بن ماری کنین و بزارین خنک شه و پنیر رو شکر رو بزنین تا کاملا یک دست شه و بعد خامه قنادی شل شده رو بهش اضافه کنین و مخلوط کنین و ژلاتین بن ماری رو اضافه کنین و وانیل بزنین و هم بزنین تا یک دست شه و بریزین تو کیکی که کاسه ای شکل درست کردین و بزارین چند ساعت تو یخچال بمونه .و بعد با چاقو گرم برش بزنین و میل کنین.
نکته ؛
قالب کیک حتما 20 تا 22 باشه که چیز کیک نشکنه موقع برش زدن .
نکته ؛
شیرینی چیز کیک سلیقه ایه
مارکهای دیگه پنیر نمک زیادی دارن و کاله بهتر از همه است
#کيک_بيسکويت /نسخه ترکيه اى کيک يخچالى خودمون
۱ ليتر شير
۱ ليوان شکر
۲ قاشق غذاخورى نشاسته
۱ بسته بيسکويت پتى بور
۲ قاشق غذاخورى آرد
۱ بسته وانيل شکرى
شکر و نشاسته را در شير حل کرده به آن آرد را اضافه کنيد روى حرارت متوسط بپزيد در آخر وانيل را اضافه کرده بعد از پنج دقيقه زير ظرف را خاموش کنيد
بگذاريد فرنى از حالت داغى بيرون آمده ولرم شود بيسکويت ها را کنار هم چيده رويش از فرنى بريزيد روى فرنى يک رديف ديگر بيسکويت بچينيد اينکاررا تا تمام شدن مواد ادامه دهيد
براى چند ساعت در يخچال بگذاريد تا کاملا سرد شود
خامه قنادى شيرين شده را درقيف خامه زنى ريخته اطراف و روى کيک را خامه زده با پودر نارگيل، سس شکلات و ميوه تزئين کنيد