eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.8هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو این هوای گرم‌خیلی میچسبه😋😌 مواد لازم دوقاشق قهوه سه قاشق شکر دو قاشق اب بستنی یا شیر . ابتدا قهوه و شکر و اب رو قاطی میکنیم و خوب هم میزنیم تا پف کنه و خامه ای شکل شه سپس کف لیوان رو بستنی میریزیم و قهوه فرم گرفته رو داخلش میریزیم و با پودر کاکائو تزئینش میکنیم ..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز قراره با هم یک سیب زمینی سرخ کنیم خیلی ساده مجلسی خوشمزه😂🤗 برای اینکه یک سیب زمینی سرخ شده خوشرنگ و خوشمزه داشته باشید کارهای زیر رو انجام بدین💥 اول اونها رو نیم پز کنید و در زمان پختن پودر سیر، زردچوبه، نمک و فلفل بهشون اضافه کنید . این زردچوبه نمیدونید چه کاری با رنگ و خاصیت سیب زمینی میکنه👌🏼 این روزها در دنیا مصرف زردچوبه خیلی رونق پیدا کرده و کافیه که یه کوچولو سرچ کنید و از خواص شگفت انگیزش مطلع بشید😳 بعدش که آبکش کردین اونها رو سرخ کنید و لذت ببرید👨🏻‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 نان پیتزا کاپو ۳ عدد پارمای بوقلمون سولیکو ۲۰۰ گرم انجوی کلاسیک سولیکو ۲-۱ عدد قارچ ۱۰۰ گرم سس کچاپ ۱/۲ پیمانه فلفل دلمه‌ای رنگی ۱/۲ پیمانه پنیر پیتزا ۲ پیمانه پنیرخامه‌ای ۱۰۰ گرم پودر سیر ۱ قاشق چای‌خوری پودر آویشن ۱/۲ قاشق چای‌خوری آب ۲ قاشق غذاخوری خامه ۲ قاشق غذاخوری آویشن درشت برای تزیین
9.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت شش انداز ‌گردو رو حتما چرخ کنید(حتی بهتره که دوبار چرخ کنید)‌ ‌اگه دوسدارید گردو بیشتر روغن‌ بندازه میتونید در حین پخت دو یا سه بار چند تا قالب یخ کوچولو به خورش اضافه کنید.‌ ‌موقع سرخ کردن پیاز و بادمجونا هم یکم زردچوبه بهش اضافه کنید😘 موادلازم خورش شش‌انداز : گردو(چرخ‌شده) ۲۵۰گرم روغن‌کنجد ۲قاشق‌غذاخوری پیاز ۲عددمتوسط سیر ۲حبه رب‌انار ۲قاشق‌غذاخوری آب‌انار ترش ۲پیمانه آب ۲پیمانه بادمجان‌قلمی ۵عدد زردچوبه ۱قاشق‌چایخوری دارچین ۱/۲قاشق‌چایخوری نمک
9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیبزمینیو اینجوری خورده بودی؟😋👆 یه بسیار که فوق العاده خوشمزس🍘🤤 مواد لازم👇 2 عدد سیب زمینی بزرگ 1 یا 2 عدد تخم مرغ نمک ، فلفل ، پاپریکا 100 گرم آرد ذرت 100 گرم پودر سوخاری سوسیس یا سالامی پنیر ورقه ای یا پنیر پیتزا
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ خوشمزه و آسون 🌯👌🏻🔥 ساندويچ لذيذ که سریع درست میشه ومیتونید موادش رو آماده کنید وبزارید یخچال وهروقت خواستیدبپزیدو سرخ کنید 🤗 طرز تهیه : نیم كيلو سینه مرغ خرد شده (از طول خرد کنید) از هر کدام 1 قاشق چایخوری نمک وفلفل سیاه از هرکدام 1 قاشق غذاخوری سس کچاپ ومایونز از هر کدام 1 قاشق چایخوری سس تند(دلخواه ) و سویا سس 1 قاشق چایخوری سیر وزنجبیل پوره شده (میتونید استفاده نکنید) همگی را در یک کاسه بریزید ومخلوط کنید واگه فرصت دارید 1 ساعتی استراحت بدید وگرنه همون موقع استفاده کنید. تابه رو روی حرارت بزارید تا گرم بشه وروغن بریزید یک عدد پیاز خلال ویا خرد شده ویک عدد فلفل دلمه خرد شده، اضافه وتفت بدید تکه های مرغ مزه دار شده را اضافه وتفت بدین تا مرغ پخته وکمی آب مرغ گرفته شود وبعد نون ساندویچی رو برش زده، سس مایونز بزنید وکاهو و از مواد آماده شده گذاشته ودر کنارش هم سیب زمینی سرخ کرده ونوشیدنی دلخواه سرو کنید
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سینه ی مرغ پخته و رنده شده ۱ عدد هویج پخته و رنده شده ۲ عدد سیب زمینی پخته و رنده شده ۲ عدد تخم مرغ آب پز و رنده شده ۴ عدد پودر گردو ۱/۲ پیمانه لبو رنده شده ۲ عدد انار دون شده ۲ عدد سس مایونز و نمک و فلفل
12.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چای به چای پاییزی🍵🍵🍵🍵 روش درست کردن چای به کدبانوباشی مواد لازم: به زرد کاملا رسیده در ابتدا به ها رو شسته و به چهار قسمت برش میزنیم بعد دانه های به را با قاشق از آن خارج کرده و در ظرفی جدا ریخته تا به عنوان به دانه استفاده کنیم ، مرحله بعد با یک رنده درشت رنده کرده و داخل یک آبکش یا سینی ریخته و به مدت دو روز در معرض آفتاب قرار میدهیم میتونید روی شوفاژ یا فن کوئل هم قرار دهید بعد که به ها کاملا خشک شد آنها را داخل ظرفی که از قبل روی حرارت بوده می‌ریزیم و به مدت ۲ دقیقه مدام هم میزنیم تا خوب تفت داده بشه فقط مراقب باشین به ها نسوزند مرحله آخر به های تفت داده شده رو داخل سینی ریخته تا خنک شود و درظرفی در دار میریزیم که رطوبت نبینه و به عنوان چای به استفاده می‌کنیم. اگر در دمنوش به از دارچین و هل ویک پر زعفران استفاده کنید محشر میشه نوش جان🙌🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچگاہ یڪ روز خوب را☀️ با فڪر ڪردن بہ یڪ دیروز بد خراب نڪنید، رهایش ڪنید صبح یعنے امید😇 یعنے فرصتےبراےشروع دوبارہ🌸🍃 روز زیباے دل انگیزتون پراز شـادے و نشـاط 🌸🍃
12.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: جوجه بدون استخوان: ۱ کیلوگرم پیاز: ۲ عدد مغزگردو: ۱۰۰ گرم سبزی معطر: ۲ قاشق غذاخوری ترشی انار: ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری رب انار: ۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به مقدار لازم طرز تهیه: پیاز رنده می کنیم و مغز گردو ها را چرخ یا ریز می کنیم. جوجه ها رو با تمام مواد بالا به خوبی مخلوط می کنیم، درب ظرف را قرار می دهیم و برای چهار ساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار می دهیم. بعد از به سیخ کشیدن، جوجه ها روی زغال کباب می کنیم. نوش جان 😄😍 نکات: جوجه ترش در مناطق مختلف، ترکیبات متفاوتی دارد که با توجه به ذائقه می توانید ماست، زعفران و آب نارنج به مخلوط مواد اضافه کنید. در اینجا سبزی های معطر ترکیبی از چوچاق، خالواش و نعناع هست در صورت نداشتن از ترکیب جعفری، نعناع و پونه استفاده کنید. برای مزه دار شدن بهتر جوجه ها، جوجه ها رو از شب قبل با مواد مخلوط کنید و در یخچال بزارید.