eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
159.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
ژله ویترینی کیوی 🥝 #دسر ژله الوورا با 1لیوان اب جوش حل کن.1لیوان بستنی بریز.هم بزن.بزار یخچال. بعد از اینکه خودشو گرفت یه قسمتهایی رو خالی کن.کیوی بچین.ژله الورا بریز بزار یخچال خودشو بگیره ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
✅ مربای بالنگ😋 پوست بالنگها را نازك گرفته از وسط نصف ميكنيم،وسط ميوه را خارج كرده به ابعاد مكعبي كوچيك با قيچي خردشان ميكنيم يك روز در آب سرد قرار داده و چندين بار اب را عوض ميكنيم. سه بار جوشانده و اب را خالي ميكنيم. هم وزن بالنگها شكر اضافه كرده و ميگذاريم تا مربا جا بيوفتد. 🚦نكته: براي جلوگيري از قندك زدن مقداري ابليمو در اخر اضافه شود و براي عطر و بوي بهتر از گلاب يا زعفران در اخر ميتوان استفاده كرد. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#کوکو_سیب_زمینی_شکم_پر سیب زمینیهارو بعد از ابپز کردن و کوبیدن یا رنده ریز کردن یکی دو عدد تخم مرغ میزنیم و نمک ، فقط دوستان من به جای زردچوبه تو سیب زمینیا از زعفران دم کشیده استفاده می کنم و مواد توش هم گوشت چرخ کرده ،کشمش و پیاز داغ ،ادویه اشم دارچین و کمی زردچوبه ست بعد از اینکه توی سیب زمینیا رو از مواد گزاشتیم توی روغن سرخ میکنیم . ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
شکلات مغزدار😍 میتونید با انواع مغزها این شکلات رو درست کنید شکلات سفید و قهوه ای رو به روش بن ماری ذوب کنید روی حرارت غیر مستقیم مثل کتری اب جوش و کف سینی که سلفون یا کاغذ روغنی گذاشتید بریزید بعد میتونید انواع مغزها مثل پسته ، بادوم فندوق ، گردو ، مغز تخمه آفتابگردان ، نخود ، کشمش ، میوه های خشک شده نگینی خرد شده به صورت جدا جدا یا قاطی بریزید بذارید خنک بشه #ويژه_شب_يلدا🍉 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#سیر_قلیه مرغ و لپه رو با چوب دارچين و پيازكامل آبپز كردم بعد چوب دارچين و پياز را از اون خارج كردم،توي تابه،پياز نگيني وبرگ سيرخردشده را به همراه نمك و روغن زيتون و زردچوبه تفت دادم حسابي و بعد دوتا تخم مرغ همزده به تابه اضافه كردم وقتي تخم مرغها در حال بسته شدن بودند،محتويات تابه رو با كفگير بصورت تكه تكه درون قابلمه گذاشتم و مقداري از لپه هاي خورش را با قاشق خارج كردم و روي تخم مرغها ريختم. در آخر مقداري زعفران و آبغوره هم اضافه كردم. -ظاهرا اين خورش پياز تفت داده شده لازم نداشت. _نبايد خورش را هم زد. _خورش بايد تنگاب باشد. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
✅ دسر خوشمزه 😋 بیسکوئیت رو خرد کن. با کمی کره آبشده مخلوط کن. داخل لیوان بریز و فشرده کن. یه لایه دسر کاستارد بریز. موز، خامه فرم گرفته، کره بادام زمینی. تکرار کن تا لیوان پر بشه. با خامه فرم گرفته و کارامل تزئین کن ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
طرز تهیه شیرینی بادامی هندوانه دسر شب یلدا😍😍 شیرینی بادامی هندوانه ای 50 گرم بادام را داخل آب جوش بریزید درب ظرف را بگذارید بعد از 15 دقیقه پوست بادام ها را بگیرید. سپس آسیاب کنید تا نرم و خمیری شود. بعد 50 گرم پودر قند اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. به مواد یک قاشق چایخوری عسل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. اگر خمیر بادام خوب چسبندگی نداشت به صورت قطره ای گلاب اضافه کنید تا خمیر منسجم و یکدست شود. مقداری رنگ خوراکی سبز به خمیر بادام اضافه و مخلوط کنید به اندازه گردو از خمیر بردارید و گرد کنید و با قلمو چند خط زیگزاک به رنگ سبز تیره دور آن بکشید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
قهوه با پشمک☕️ مواد لازم: 2 فنجان اسپرسو 1/2 لیوان شیر یک اسکوپ بستنی وانیلی پشمک به میزان لازم طرز تهیه: شیر را داخل لیوان ریخته پشمک را به مقداری که از سر لیوان کمی بزرگتر باشد به صورت توپ در می آوریم . از وسط آن یک چوب باریک رد کرده دو سر چوب را روی ایوان قرار می دهیم به طوری که پشمک وسط دهانه لیوان قرار گیرد. سپس اسپرسو را آهسته روی پشمک می ریزیم. مخلوط را هم زده و سرو میکنیم😍 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#كيك_هل_گلاب كاپ كيك هل و گلاب اندازه ها رو واسه يه تخم مرغ ميگم براتون كه حدود پنج يا شش تا كاپ كيك بهتون ميده . تخم مرغ. يك عدد شكر. نصف پيمانه پيمانه روغن مايع و ماست. هر كدام يك سوم پيمانه هل. دو عدد گلاب مرغوب. سه قاشق سوپخوري  ارد. دو سوم پيمانه  بيكينگ پودر. دو سوم ق چ نمك. يه كوچولو تخم مرغ و شكر رو دومين هم ميزنيم ، ماست و روغن رو هم اضافه در حد مخلوط شدن هم ميزنيم، هل رو هم پودر كرده همراه گلاب اضافه ميكنيم مرحله اخر اضافه كردن ارد و ب پ و نمك هست ،كه در حد مخلوط شدن هم ميزنيم ، داخل كپسول ها رو تا دو سوم پر كرده و تو فر ١٨٠ ميپزيم . ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#دسر_فورى 😍😍 لایه زیری پاناکوتا هست لایه دوم کیک کاکایویی هست که پودرش کردم و روی دسر ریختم لایه سوم خامه فرم گرفته یا همون قنادی هست با ماسوره روی کیک پایپ کردم. لایه اخر هم ژله انار هست که تو یه قالب با سطح صاف ریختم گذاشتم یخچال بعد سفت شدن به مربع های ریز برش دادم و روی دسر ریختم در اخر کمی دون انار و یه تیکه کیک گذاشتم میتونین میوه های دیگه رو هم به عنوان تزیین بزارین. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
چرخ گردون چہ بخندد چہ نخندد تـــــو بخند😊 مشکلی گر تو را راه ببندد! تـــــو بخند😊 گر دلت از غم و غصہ برنجد تو بخند😊 صبحتون بخیر 🌞 @ashpazy_irani
تاج پرنسس توت فرنگی👑🍓 برای قسمت توت فرنگی: 3 پیمانه شیر 1 بسته پودر پودینگ توت فرنگی برای قسمت سفید: 1 لیتر شیر 1/2 پیمانه شکر 1/4 پیمانه آرد سمولینا یا ایرمیک 3 قاشق غذاخوری پر نشاسته ذرت وانیل 1 قاشق مرباخوری کره برای تزیین: پودر پسته، شکلات چیپسی و ... . برای قسمت توت فرنگی، شیر و پودینگ رو داخل قابلمه بریزین و مدام هم بزنین تا بجوشه و خوب غلیظ شه.بعد داخل قالب که خیس کردین کمی، بریزین و بزارین کنار.برای قسمت سفید هم همه موادو بجز کره و وانیل، مخلوط کنین و مدام هم بزنین تا بجوشه و غلیظ شه بعد از روی حرارت بردارید و کره و وانیل رو اضافه کنین و مخلوط کنین.بعد که ولرم شد، روی لایه اول که روش پوسته بسته با قاشق بریزین و 4-5 ساعت بزارین یخچال.بهتره یک شب بمونه تا بگیره.حین درآوردن هم، اول اطرافشو با چاقو از قالب جدا کنین ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
‍ #اسموتی_دارچین 1 عدد سیب را خرد کرده به همراه یک چهارم پیمانه کشمش و نصف قاشق چایخوری دارچین داخل قابلمه ریخته و یک چهارم پیمانه آب به آن اضافه کنید حدود 5 تا 6 دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته تا سیب نرم شود از روی حرارت برداشته و پس از اینکه کمی خنک شد داخل غذا ساز ریخته به همراه یک چهارم پیمانه گردو و یک چهارم پیمانه شیر گرم کاملا مخلوط کنید سپس داخل لیوان ریخته سرو کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
.دسر_زعفرونی ..شیر سه لیوان شکر یک لیوان آب سرد نصف لیوان__ پودر ژلاتین دو ق غذاخوری سر پر زعفران نصف ق چ خامه صبحانه نصف بسته ( از این بسته های صورتی رنگ ) وانیل نصف ق چ گلاب سه ق غذاخوری . اولش دوتا قاشق سرپر پودر ژلاتین روی آب سرد می پاشیم کاسه رو روی بخار کتری می زاریم اصلا هم نزنید خودش حل میشه و شفاف میشه . بعدش که حل شد بزارین کنار خنک بشه . ‌حالا میریم سراغ شیر .. ما به سه لیوان شیر نیاز داریم . یک لیوان شکر وزعفران .. اینا رو با هم مخلوط کنید روی حرارت بزارین تا کمی بجوشه و شکر حل بشه . در نهایت وقتی خاموش کردین وانیل و گلاب را اضافه کنید . یه قاشق از این مواد داخل خامه میریزیم و هم میزنیم ، برای اینکه یهویی خامه بریزیم داخل شیر میبره ، پس باید کم کم با معجونی که خنک شده رقیق بشه و یکدست که شد اونوقت خامه رو داخل قابلمه میریزیم در اخر ژلاتین که خنک شد به موادمون اضافه میشه و هم میزنیم و مخلوط میکنیم ، بعدشم داخل قالب که کمی چرب شده . حدود شش ساعت داخل یخچال بزارین( یه شب تا صبح بهتره)  دورش رو با چاقو آزاد کنید و بعد ده ثانیه داخل آب ولرم بزارین ، راحت برمیگرده. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
من بهش میگم پیتزا فوری شما هرچی دوستدارین صداش کنید ولی از کنارش ساده نگذرید حتما یبار درستش کنید بعد دیگه هی درستش میکنید😋 رسپی بسیار ساده ایم داره خیلی با کمالاته😄 سیب زمینی های خلالی متوسط رو طوری که روش خشک باشه و داخلش خمیری سرخ کردم و با چنگال تکه تکه کردم تا به قطعات ریز و درشت تقسیم بشه بعد ته قابلمه ای که از قبل چرب بود ریختم اینو که انجام دادم گذاشتمش کنار رفتم سر وقت یک عدد سینه مرغ که نواری ریز برشش دادم و توی کره با چند حبه سیر سرخش کردم نمک،فلفل،پاپریکا و مقداری پنیر پیتزا "دروغ میگم مقداری خیلی زیاد ریختم خب خیلی دوستدارم😂🙈" بعد هم نصف خامه رو اضافه کردم حرارت رو خاموش و همش زدم و یک لیوان پاستا پنه رو که از قبل توی آب جوش پخته و نرم شده بعد هم آبکش شده رو به مرغ اضافه کردم بعد هم مواد رو باهم مخلوط کردم و روی سیب زمینی ها ریختم در آخر هم کمی پنیر پیتزا روش ریختمو روی حرارت کم گذاشتم تا نیم ساعت بعد که آماده سرو بود😋😍 @ashpazy_irani
حلوای شیر عسلی 😋‌ ‌ بچه ها عاشقش میشن 👌 مواد لازم:👇 یک بسته شیرعسلی(میتونین خودتون درست کنین) یک قاشق غذا خوری کره چهار قاشق بزرگ شیر خشک ‌ طرز تهیه:👇 همه مواد را مخلوط کرده و روی حرارت مداوم هم می زنیم . حرارت را کم کرده و سریعتر هم میزنیم تا ته نگیرد. این کار را ادامه میدهیم تا حلوای ما به رنگی کمرنگ تر از فندق برسد . مواد را داخل یک ظرف مستطیلی شکل که از قبل داخل آن را کاغذ روغنی چرب شده قرار دادیم میریزیم سپس ظرف را داخل یخچال قرار میدهیم تا ببندد . سپس حلوا را به قطعات مربعی شکل به اندازه یک سانتی متر برش می زنیم . برای نگهداری از آن ها یک نایلون روی آنها کشیده و داخل یخچال می گذاریم @ashpazy_irani
#محلبي_دورنگ_ليواني شير 1ليتر آرد 3 ق غ نشاسته ذرت 2 ق غ وانيل 1ق م كره 1 ق غ شكر 1 ليوان بيسكويت بتي پور 2 بسته شكلا تخته ايي 80 گرم شير،شكر،آرد و نشاسته رو باهم قاطي كرده ميزاريم روي حرارت ملايم مدام هم ميزنيم تا بجوش بياد وقتي ب جوش امد وانيل و كره را اضافه كرده همزده از رو حرارت برداشته موادرو دو قسمت تقسيم ميكني ب يك قسمت شكلات تخته ايي اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا شكلات توي محلبي حل بشه بيسكويتارو با اسياب پودر ميكنيم حالا مقداري از محلبي كاكائويي را كف ليوان ريخته بعد بيسكوييت اسياب شده دو باره از محلبي وانيلي اضافه كرده بهمين شكل تا اخر محلبي هاي اماده شده را بمدت 3ساعت داخل يخچال قرار داده تا خنك بشه بعد سرو مينماييم. @ashpazy_irani
کتلت مامان پز هیچوقت نتونستم مزه ی کتلت مامانم و برای بچه هام تکرار کنم اما انگار هرکی عاشق مزه ی کتلت مامان خودشه👩‍👦 شاید به تعداد مامانای دنیا راه وجود داره . ‎دوستان خوبم ميخوام رمز و رموز كتلتهاي خوشمزه ي مامانمو افشا كنم تا اونجايي كه من ميدونم مامانم توي كتلت زياد سيب زميني و پياز نميريزه وهميشه آب پياز و سيب زميني رو ميگيره ‎گاهي وقتها يك هويج هم توش ميريزه ‎هيچوقت از آرد استفاده نميكنه چون ميگه مواد كتلت حالت خمير پيدا ميكنه وهميشه به نسبت مقدار مواد از تخم مرغ استفاده ميكنه ‎از ادويه خاصي كه براي بعضي از خورشها استفاده ميكنه براي كتلت هم استفاده ميكنه معمولا تخم گشنيز ودارچين از مواد اصلي اين ادويه است گاهي وقتها هم از ادويه كاري استفاده ميكنه ‎هميشه توي روغن زيادو با حوصله كتلت رو سرخ ميكنه ‎وبا حرارت كم كه خوشرنگ وقرمز بشه @ashpazy_irani
رسپی ناردونی👇👇👇👇 برای درست کردن ناردونی ابتدا من تکه های مرغ با نمک و زردچوبه وزعفران آغشته و مزه دارکردم بعد با کمی کره و روغن دوطرفش سرخ کردم و کنار گذاشتم سه تا پیاز نگینی خرد کردم با کمی نمک فلفل و زرد چوبه تفت دادم بعد یه ق غ خ رب گوجه اضافه و تفت دادم بعد دوق غ خ رب انار اضافه کردم بعد هم آب جوش اضافه و مرغ سرخ شده رو تو تابه چیدم درتابه رو گذاشتم تا مرغ بپزه و آبش کشیده بشه یک ربع آخر پخت کمی زعفران دم کرده و انار دون شده اضافه کردم در ظرف نبستم تا رنگ انار تیره نشه . امیدوارم درست کنین ولذت ببرین #غذای_خوشمزه  @ashpazy_irani
#كيك_ميكري تخم مرغ:دوعدد شكر:يك پيمانه شير :سه چهارم پيمانه ارد:دوپيمانه سرپر وانيل:يك چهارم قاشق چاي خوري بكينگ پودر:يك قاشق مرباخوري روغن مايع:يك چهارم پيمانه شكر وتخم مرغ ووانيل رو با همزن پنج دقيقه بزنيد تا كشدار وحجيم بشه روغن مايع رو اضافه سي ثانيه هم بزنيد ارد وبكينگ رو مخلوط والك كنيد وبا شير به تناوب در سه مرحله اضافه وبا ليسك مخلوط كنيد در صورت تمايل ميتونيد يك قاشق مرياخوري زعفران دم كرده اضافه كنيد براي خوشرنگ شدن كيك دستگاه رو روشن تا گرم بشه از مايع داخل قالباي دستگاه كه كمي چرب كرديد بريزيد فقط پر نكنيد كه جاي پف داشته باشه درب دستگاه رو ببنديد شش تا هفت دقيقه بستگي به قدرت دستگاه داره كيك ميكري شما اماده هست دوستای خوبم اونایی که دستگاه میکر ندارن میتونن تو قالب تو فر درست کنن @ashpazy_irani
. اصنشم کی گفته من غذای رژیمی آموزش ندارم؟! تاس کباب بپختم چه تاس کبابییی،شاید باورتون نشه ولی بدون ذره ای روغن😌😎 طرز تهیه ش خیلی ساده هستش اینطوریه که ران مرغ رو با آب جوشیده ،زردچوبه،فلفل،نمک و رب میذارید بپزه بعد از 15 دقیقه هویچ خلالی درشت بهش اضافه میکنم بعد از 5 دقیقه سیب زمینی اضافه میکنم و بازم بعد از 5 دقیقه پیاز های حلقه ای شده و بامیه ها رو اضافه میکنم،بامیه کاملا دلبخواهیه اگر دوستندارین نریزید..حدود 15 دقیقه همه مواد با هم میپزن و تاس کباب آماده میشه اینم بگم که تاس کباب ها انواع مختلفی دارن و با کم و زیاد کردن بعضی از مواد و اضافه کردن انواع سبزیجات طعم های متفاوتی میتونه درست شه ، با گوشت قرمز هم میشه درستش کرد.. @ashpazy_irani
#بارک_شکلاتی_انار -با توجه به میزان شکلات نسبت به بیسکویت ها میتونین تناسب ببندین و در تعداد بالا این خوشمزه ها رو درست کنین. البته میتونین از میزان شکلات کمتر کنین و ضخامت شکلاتیتون رو کمتر بگیرین. -حتما از بیسکویت مورد علاقه تون و شکلات های با کیفیت و خوشمزه استفاده کنین. طبیعی هست وقتی شکلاتی رو استفاده کنین که خالی خوردنش رو دوست ندارین یا بیکویتی که به طبعتون نمیشینه این ترکیب هم مورد علاقه تون نمیشه من از بیسکویت پتی بور شیری و شکلات تلخ و سفید مارک آناتا استفاده کردم شکلات تلخ رو روی بیسکویت ها پهن کردم بعد از اون شکلات سفید رو ریختم و با سیخ چوبی خطوطی روی کار ایجاد کردم انار دان شده و خلال پسته رو روی سطح ریختم. من انار ها رو بدون دستکاری مستقیما بعد از دون شدن روی سطح ریختم @ashpazy_irani
من بهش میگم پیتزا فوری شما هرچی دوستدارین صداش کنید ولی از کنارش ساده نگذرید حتما یبار درستش کنید بعد دیگه هی درستش میکنید😋 رسپی بسیار ساده ایم داره خیلی با کمالاته😄 سیب زمینی های خلالی متوسط رو طوری که روش خشک باشه و داخلش خمیری سرخ کردم و با چنگال تکه تکه کردم تا به قطعات ریز و درشت تقسیم بشه بعد ته قابلمه ای که از قبل چرب بود ریختم اینو که انجام دادم گذاشتمش کنار رفتم سر وقت یک عدد سینه مرغ که نواری ریز برشش دادم و توی کره با چند حبه سیر سرخش کردم نمک،فلفل،پاپریکا و مقداری پنیر پیتزا "دروغ میگم مقداری خیلی زیاد ریختم خب خیلی دوستدارم😂🙈" بعد هم نصف خامه رو اضافه کردم حرارت رو خاموش و همش زدم و یک لیوان پاستا پنه رو که از قبل توی آب جوش پخته و نرم شده بعد هم آبکش شده رو به مرغ اضافه کردم بعد هم مواد رو باهم مخلوط کردم و روی سیب زمینی ها ریختم در آخر هم کمی پنیر پیتزا روش ریختمو روی حرارت کم گذاشتم تا نیم ساعت بعد که آماده سرو بود😋😍 @ashpazy_irani
#کاپ کیک انار 😋 برای این کاپ کیکا ازدستورکیک۳تخم مرغی استفاده کردم. ۳تا تخم مرغ/۲پیمانه آرد/ی لیوان آب جوش/ی بسته ژله انار/ی ق چ بکینگ پودر/کمی وانیل/یک پیمانه شکر/یک سوم پیمانه روغن اول ازهمه ژله تو آب جوش حل کنید بذارید خنک شه تخم مرغارو با وانیل و شکر حدود ۵دیقه میزنیم تا کرم و کش دارشه بعد روغن رو اضافه میکنیم و بعد ژله ک دمای محیط رسیده و حدود ی دیقه میزنیم.حالا ارد و بکینگ پودر ک ۳بار الک شدن رو تو ۳مرحله ب مواد اضافه میکنیم و درحد مخلوط شدن هم میزنیم.حدود دو سوم از کپسول هارو پر میکنیم و میذاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ برای ۲۰ دیقه.میتونین کل مایه رو بریزین تو ی قالب بزرگ و بصورت کیک بپزین. .برای روش هم من از خامه قنادی استفاده کردم روشم شکلات چیپسی و دونه انار ریختم😍 برای نگهداری کاپ کیک ها فقط کافیه اونارو بچینین تو ی ظرف دربسته و تو یخچال بذارین ک برای چند روزی تازه میمونه.این دستور ۱۶تا ازاین کاپ کیکاداد... @ashpazy_irani
#تزیین _ته_چین @ashpazy_irani
# تزیین _سالاد @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخرِ پاییز نزدیک شد و همه دم میزنند از شمردن جوجه ها🐥🐣 اما تو بشمار... 💛🍁💛🍁💛🍁💛🍁💛 تعداد دل هایی را که به دست آورده ای بشمار تعداد لبخند هایی که بر لب دوستانت نشانده ای... 👼بشمار تعداد اشک هایی که از سر شوق و یا غم ریخته ای...!🤔 فصل زردی بود 🍂 دلی شکستی؟ بدست آوردی؟❤️ نگران جوجه ها هم نباش 🐣 آن ها را بعدا با هم میشماریم...😉 و در آخر...امیدوارم همه ی لحظه های پایانی پاییزتون پر از خش خش آرزو های قشنگ باشد" "آمین"🙏 دعاگوی سپیدی و روشنائی لحظات قشنگتون #صبح_بخیر @ashpazy_irani
کتلت مامان پز هیچوقت نتونستم مزه ی کتلت مامانم و برای بچه هام تکرار کنم اما انگار هرکی عاشق مزه ی کتلت مامان خودشه👩‍👦 شاید به تعداد مامانای دنیا راه وجود داره . ‎دوستان خوبم ميخوام رمز و رموز كتلتهاي خوشمزه ي مامانمو افشا كنم تا اونجايي كه من ميدونم مامانم توي كتلت زياد سيب زميني و پياز نميريزه وهميشه آب پياز و سيب زميني رو ميگيره ‎گاهي وقتها يك هويج هم توش ميريزه ‎هيچوقت از آرد استفاده نميكنه چون ميگه مواد كتلت حالت خمير پيدا ميكنه وهميشه به نسبت مقدار مواد از تخم مرغ استفاده ميكنه ‎از ادويه خاصي كه براي بعضي از خورشها استفاده ميكنه براي كتلت هم استفاده ميكنه معمولا تخم گشنيز ودارچين از مواد اصلي اين ادويه است گاهي وقتها هم از ادويه كاري استفاده ميكنه ‎هميشه توي روغن زيادو با حوصله كتلت رو سرخ ميكنه ‎وبا حرارت كم كه خوشرنگ وقرمز بشه @ashpazy_irani
#تزیین _کشک_بادمجون @ashpazy_irani