eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه ساندویچ سرد مرغ خیلی خیلی خوشمزه است و مناسب مهمونی ها و تولدها 🍗ران یا سینه مرغ یک عدد بزرگ 🧅پیاز یک عدد کوچک 🧄یک تا دو حبه 🌶️فلفل دلمه کمی 🌮قارچ 3تا 4عدد متوسط 🍋آبلیمو یک قاشق غذاخوری 🥦جعفری یک مشت 🥬پیازچه 3تا 4عدد 🥒خیار شور 2تا 3عدد کوچک 🫑فلفل دلمه نگینی خرد شده یک قاشق غذاخور 🥡ماست شیرین یک تا دو قاشق غذاخوری 🥡سس مایونز یک تا دو قاشق 🍶سس خردل یک قاشق غذاخوری دلخواه 🧂نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم 👈مرغ را با فلفل دلمه و پیاز و سیر و زردچوبه بزارید بپزه و ریش ریش کنید 👈یه ربع آخر میتونید کمی سرکه سفید و پودر پاپریکا اضافه کنید تا بوی مرغ از بین بره 👈وقتی ساندویچ آماده شد داخل یخچال 2تا3ساعت بمونه بهتره 👈وقتی آماده شد داخل نون با کاهو و خیار و گوجه بریزید و نوش جان کنید
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیله ماهی شوریده و حشو🌿⁣ ⁣ ⁣ ۵۰۰ گرم ماهی شوریده فیله شده رو با یک عدد پیاز حلقه شده، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه یک ساعت مزه‌دار کنید.⁣ ⁣ من از فیله ماهی شوریده بسیار با کیفیت کالی استفاده کردم🌱⁣ ⁣ ماهی رو تو مخلوط آرد، نمک، فلفل قرمز و گرد لیمو بغلتونید و در روغن داغ سرخ کنید.⁣ ⁣ ❌برای حشو👇🏻⁣ ۵ دسته گشنیز خرد شده⁣ ۲ ق چ شنبلیله خشک⁣ (نسبت گشنیز به شنبلیله، سه به یک هست)⁣ مخلوط ادویه‌ها: زنجبیل، پودر تخم گشنیز، پودر انبه، زیره سیاه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر خرفه⁣ ۱ عدد پیاز نگینی⁣ ۴ حبه سیر رنده شده⁣ نصف بسته تمر هندی، که باید در یک لیوان آب جوش به مدت یک ساعت خیس کنید و بعد از صافی رد کنید و عصاره حاصل رو به حشو اضافه کنید.⁣ ⁣ در کنار شوید پلو نوش جان کنید❤⁣ ⁣ ❌این ماهی در این غذا: هم میشه سرخش کرد، هم کبابی هم داخل فر❌⁣ ⁣
ماهی پفکی فیله ماهی بدون تیغ یک لیوان ارد گندم نصف لیوان ارد سوخاری یک لیوان شیر ولرم تخم مرغ نمک و فلفل پودر سیر و پیاز مواد مرینت ماهی: پودر سیر و پیاز نمک فلفل سیاه پوره سیر ماهی رو خوب بشورید کاملا خشک کنید، با مواد گفته شده مرینت کنید، یک ساعت استراحت بدید. تخم مرغ رو خوب مخلوط کنید، همه مواد رو یکی یکی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید مایه یکدستی باید باشه نه سفت باشه نه خیلی شل تقریبا مثل مایه پنکیک ، تکه های ماهی رو بندازید داخلش ، اگه شب تا صبح بزارید توی مایه پفکی باشه که عالیه اما اگه وقت نداشتین حداقل سه یا چهار ساعت بزارید ماهی مزه دار بشه و توی ظرف ته گود روغن بریزید و بزارید خوب داغ بشه و با حرارت متوسط بزارید تکه های ماهی سرخ بشه و تمام.
مواد لازم: گوشت گوسفندی چربی دار: ۶۰۰ گرم هویج: ۳ عدد به: ۲ عدد پیاز: ۲ عدد سیب زمینی: ۲ عدد آلوبخارا: ۲۰ عدد رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری نمک و آبغوره: به مقدار لازم طرز تهیه: سیب زمینی، پیاز و هویج را به صورت حلقه ای ریز می کنیم. به ها را بصورت قیمه ای درشت برش می زنیم. رب گوجه، فلفل و زردچوبه را با مقداری آبغوره و آب مخلوط می کنیم تا به صورت سس دربیاد. داخل قابلمه به ترتیب گوشت، هویج، آلوی بخارا، پیاز و به ها را می چینیم و سس را به همراه سه لیوان آب روی مواد می ریزیم بعد جوش آمدن آب درب قابلمه را قرار داده، شعله را کم می کنیم و حدود سه ساعت مواد را می پزیم، نمک و سیب زمینی ها را به غذا اضافه کرده و حدود یک ساعت دیگر تا پخت سیب زمینی ها غذا را می پزیم. نکات: به این غذا می توانید یک لایه گوجه فرنگی حلقه شده و دنبه هم اضافه کنید. به جای رب گوجه از ترشی انار با توجه به ذائقه می توانید استفاده کنید. زمان اولیه پخت به پختن گوشت بستگی دارد، بعد پخت گوشت نمک و سیب زمینی را اضافه کنید. هر چه مقدار آب این غذا در انتهای پخت کمتر باشد این غذا خوشمزه تر میشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با سس مخصوص 4 عدد ران مرغ 2 لیوان شیر برای سس: 4 قاشق غذاخوری ماست 2 قاشق غذاخوری سس مایونز 1 قاشق غذاخوری عسل لیموترش 1 قاشق غذاخوری 4.5 قاشق غذاخوری روغن 1 قاشق چایخوری زردچوبه فلفل سیاه زردچوبه 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده 1 قاشق چایخوری نمک برای سیبزمینی 6.7 عدد سیب زمینی آویشن 1 قاشق چایخوری روغن مایع 1 قاشق چایخوری نمک ابتدا ران مرغ را شیاردار کنین و داخل شیر بذارین تا نیم ساعت بمونه و هر چند وقت یکبار آن را بچرخانید ،به سیبزمینی آویشن و نمک و فلفل و روغن اضافه کنین مواد سس را مخلوط و خوب هم بزنید ،ران های مرغ رو داخل سس غلتونده و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختین با سیبزمینی ها بریزید و روش کاغذ روغنی خیس بکشین در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بذارین تا طلایی رنگ‌شه😍 نووش جاان
باتر چیکن
آشپزی ایرانی🍔
باتر چیکن
« باتر چیکن » یک خورشت هندی بسیار خوشمزه و پر طرفدار😍👌 ✔️مواد لازم ▫️سینه مرغ : نیم کیلو ▫️نمک و زردچوبه : به مقدار لازم ▫️فلفل سیاه و پاپریکا : 1 ق چ ▫️تخم گشنیز و پودر زنجبیل : 1 ق غ ▫️زیره سیاه : نصف ق چ ▫️سیر : 2 حبه ▫️ماست: 4 ق غ ▫️روغن مایع : 1 ق غ ◾مواد سس ▫️کره : 2 ق غ ▫️روغن مایع : 2 ق غ ▫️پیاز : 4 عدد ▫️گوجه فرنگی : 8 عدد متوسط ▫️بادام هندی : 80 گرم ▫️ادویه گرم ماسالا : 1 ق چ ▫️پودر زنجبیل :1 ق چ ▫️سیر : 2 حبه ▫️شکر یا عسل : یک و نیم ق غ ▫️سرکه : یک چهارم لیوان ▫️آب : یک چهارم لیوان ▫️خامه صبحانه : 4_5 ق غ ⭐این غذا طعم تنی داره اگر به خوردن غذاهای تند عادت ندارید می تونید میزان ادویه ها رو کمتر بریزید. ✔️رسپی ◀️سینه مرغ رو به قطعات کوچک به شکل مکعبی خرد می‌کنیم . داخل ظرفی می ریزیم. ادویه ها شامل نمک، زردچوبه، فلفل سیاه ،پودر زنجبیل ،پودر گشنیز، زیره سیاه ، پودر پاپریکا رو اضافه می کنیم. حالا دو حبه سیر رنده شده ،4 قاشق ماست و یک قاشق روغن مایع اضافه می کنیم همگی رو با دست مخلوط می کنیم . ‏در ظرف رو می گذاریم و به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال استراحت می‌دهیم تا مرغ ها مزه دار شوند. ◀️ 4 عدد پیاز درشت رو رنده میکنیم یا نگینی ریز خرد میکنیم و داخل تابه میریزیم. دو قاشق غذاخوری روغن مایع و 2 قاشق کره اضافه میکنیم و پیاز رو روی حرارت ملایم کمی تفت می دیم تا سبک بشه. حالا گوجه فرنگی ها رو پوره می کنیم و بهش اضافه میکنیم. کمی تفت می دهیم تا آب گوجه ها کشیده بشه. در این زمان 80 گرم بادام هندی، دو حبه سیر رنده شده و کمی نمک ،پودر زنجبیل و ادویه ی گرم ماسالا رو اضافه می کنیم. و با هم 5 دقیقه ای تفت می دیم. حالا شکر و سرکه رو اضافه می کنیم. اجازه می دیم 20 دقیقه ای روی حرارت ملایم بپزه. ◀️ داخل تابه ی جداگانه 2 قاشق کره می کنیم مرغ های مزه دار شده رو داخلش می چینیم و مرغ ها رو سرخ میکنیم. حالا مواد سس رو با بلندر یا مخلوط کن میکس می کنیم تا بادام زمینی ها هم میکس شود. و بعد روی مرغ های سرخ شده می ریزیم. یک چهارم لیوان آب جوش اضافه می کنیم ودرب تابه رو می گذاریم تا با حرارت ملایم نیم ساعتی ساعتی بپزه 10 دقیقه آخر پخت چهار قاشق خامه صبحانه به دمای محیط رسیده رو با یکی دو قاشق از آب خورشت کاملاً باز میکنیم و بعد داخل خورشت میریزیم . حالا دیگه باتر چیکن آمادس با برنج سرو می کنیم. نوش جان
7.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من اومدم با خوشمزههه😍 500 گرم سینه ی مرغ برای سس: 1 ق غ روغن 4 ق غ آرد 2 ق چ کاری 1 ق چ فلفل سیاه 1 ق چ فلفل قرمز نمک 1 عدد تخم مرغ 1 ق چ بکینگ پودر نصف آب گازدار(یا ماشعیر) . سینه ی مرغ رو به صورت نواری برش بزنید و آب گازدار اضافه کنین و به مدت یکساعت کنار بذارین ، برای سس،روغن و کاری و فلفل قرمز و سیاه و آرد و نمک و‌بکینگ پودر رو با هم مخلوط و نصف آب گازدار و تخم مرغ رو هم بریزید و خوب مخلوط کنین و بعد فیله های مرغ نواری رو داخل سس ریخته و در روغن داغ فراوان سرخ کنین😍
10.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذای خوشکل خوشمزه ی آسون نمیخوای؟ . این جوجه حلزونی یا جوجه رولی از بس آسونه که همیشه دودل میشدم برا درست کردنش. . من هم خیلی سریع و آسون درستش کردم تا شما هم متوجه شید چقدر آسونه و اصن کاری نداره . سینه مرغ رو به روش داخل تصویر برش میزنیم مزه دار کردنش هم میتونه به سلیقه شما باشه تو تابه با حرارت زیاد هر سمتش ماکزیمم چهار پنج دقیقه بنا به ضخامت رول مرغ آماده میشه . حتما حرارت زیاد باشه که مرغ خشک نشه و میتونید روش با برس کره زغفرون بمالید خودتون دیگه استادید و این نکته ها براتون حل شده س . آخر داستان هم با گوجه و فلفل و برنح زعفرونی و برنج سماغی سرو کردمش که خیلی هم جذاب
مافین تابه ای