eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.6هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
در سوگ نبی جهان سیه میپوشد در سینه، دل از داغ حسن می‌جوشد از ماتم هشتمین امام معصوم هر شیعه ز درد، جام غم می‌نوشد. (ص)🥀 (ع)🥀 (ع)🥀 🥀
14.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیر گرم: 2 لیوان (440 میلی لیتر) کره نرم: 50 گرم سفیده تخم مرغ: 1 عدد خمیر مایه تازه: 21 گرم (جایگزین 1 قاشق غ‌خوری خمیر مایه فوری) شکر: 1 قاشق غ‌خوری نمک: 1 قاشق چ‌خوری آرد نزدیک به ⅘ لیوان(تقریباً 550-580 گرم) - برای رومال: زرده تخم مرغ: 1 عدد شیر: 1 قاشق غ‌خوری 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
39.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ تهیه گلت آلبالو 👆👆👆👆
🍛 😋 🔸برای سه پیمانه برنج پنج تا شش عدد هویج رو خلال کنید.درظرفی مقداری کره بریزید و خلال هویجها رو بهش اضافه کنید و واسه چنددقیقه تفت بدید.سپس سه قاشق غذاخوری زعفران دمکرده و کمی آب و کمی شکر بهش اضافه کنید.درظرفتون رو ببندید و بزارید تا هویجها نرم‌بشن.خلال نارنج شیرین شده هم باید بریزید که من از مربای خلال نارنج استفاده کردم.حالا خلال بادام‌و خلال پسته رو بعدازکمی تفت به همراه خلال نارنج به هویجها اضافه کنید و مخلوط کنید.من کمی از موادمو با برنج‌مخلوط کردم‌و بقیه رو هم روش ریختم
بیسکوییت پتی بور: 1/5 بسته پودر گردو: ½ لیوان کره ذوب شده: 100 گرم پنیر خامه ای دمای محیط(ترجیحا ماسکارپونه): 300 گرم تخم مرغ دمای محیط: 2 عدد عسل: ½ استکان وانیل: نوک ق چ آبلیموترش: 2 ق غ انجیر: به میزان لازم 👇🏽👇🏽
اول سيب زميني سرخ كرده درست كنيد و بزاريد كنار. پياز داغ فراوون كنيد و جيگر هارو توش تفت بديد و زردچوبه و ادويه بهش اضافه كنيد وقتي جگر ها به اندازه اي كه ميخواييد سرخ شدن براي چاشنيش رب انار ترش اضافه كنيد و اصلا خسيس بازي در نياريد چون هرچقدر رب انارش بيشتر باشه به نظر من خوشمزه تر ميشه! در آخر نمكشُ هم اندازه كنيد و سيب زميني هاي سرخ كرده رو هم بهش اضافه كنيد و با گيشنيز و جعفري تازه تريين كنيد.
56.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍉 هوا حسابی گرمه و‌عطش با خودش بهمراه داره، پس یه موهیتوی هندونه میتونه حالمونو‌ عوض کنه و کلی سرحال بیاره ما رو😍 هندونه - پرتقال - آبلیمو - عسل - نعنا یا پونه👌 اگر درفصل پرتقال نیستین، حذفش کنید اما لیمو ترش تازه بخصوص از نوع شیرازی یا از نوع لایم (سبز) میتونه بهترین گزینه باشه که با نعناع و یا پونه بریزین تو مخلوط کن ، که بهتره که داخل لیوان با هم کوبیده بشن تا اسانس فرحبخش لیمو‌ کاملا خارج بشه. دیگه نگم از عطررررررش 😇 سرشار از ویتامین «ث» و آنتی اکسیدان 👌 پیشاپیش نوش جونتون ❤️
3.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موادش هم اختیاریه من از نعناع خشک ترخون خشک پونه خشک شوید کوهی کرفس کوهی موسیر کوهی گل محمدی خشک شده و گیاه خار مشک که اکثر ماها بهش میگیم خارشتر همه سبزیجات خشک را آسیاب میکنیم و الک میکنیم بعد هم ترکیب میکنیم و داخل شیشه میریزیم. ✅بهتره این ادویه در مقدار کم درست بشه که در اثر مرور زمان عطر خودشو از دست نده.
1.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرزتهیه: همه ی مواد رو بجز شکلات تخته ای،باهم مخلوط کنین و بزارید روی حرارت تا وقتی شروع کرد ب غلیظ شدن بعد بهش شکلات تخته ای رو اضافه کنین و ب غلظت دلخواه ک رسید تمومه🤤 میتونین ب مدت یک هفته تو یخچال نگه دارش کنین
🥙 😋 🔸عدد سیب زمینی متوسط رو آبپز کرده وله میکنیم بهش یه دونه پیاز رنده آب گرفته یه دونه تخم مرغ ،ویه قاشق سویق ،نمک و زردچوبه پودر سیر ،فلفل،آویشن،پودر کاری وسبزی معطر همه رو با هم مخلوط کرده وبعد کمی دست خود رو خیس میکنیم ویه مقدار از مایه کوکو رو بر میداریم و شکل میدیم ودر روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم