#شیرین_پلو 🍛 😋
🔸برای سه پیمانه برنج پنج تا شش عدد هویج رو خلال کنید.درظرفی مقداری کره بریزید و خلال هویجها رو بهش اضافه کنید و واسه چنددقیقه تفت بدید.سپس سه قاشق غذاخوری زعفران دمکرده و کمی آب و کمی شکر بهش اضافه کنید.درظرفتون رو ببندید و بزارید تا هویجها نرمبشن.خلال نارنج شیرین شده هم باید بریزید که من از مربای خلال نارنج استفاده کردم.حالا خلال بادامو خلال پسته رو بعدازکمی تفت به همراه خلال نارنج به هویجها اضافه کنید و مخلوط کنید.من کمی از موادمو با برنجمخلوط کردمو بقیه رو هم روش ریختم
27.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزا_لقمه_ای🍕
پیتزا تک نفری مینی
#تارت_انجیر
#آشپز_بانو
بیسکوییت پتی بور: 1/5 بسته
پودر گردو: ½ لیوان
کره ذوب شده: 100 گرم
پنیر خامه ای دمای محیط(ترجیحا ماسکارپونه): 300 گرم
تخم مرغ دمای محیط: 2 عدد
عسل: ½ استکان
وانیل: نوک ق چ
آبلیموترش: 2 ق غ
انجیر: به میزان لازم
👇🏽👇🏽
#خوراک_جگر
اول سيب زميني سرخ كرده درست كنيد و بزاريد كنار. پياز داغ فراوون كنيد و جيگر هارو توش تفت بديد و زردچوبه و ادويه بهش اضافه كنيد وقتي جگر ها به اندازه اي كه ميخواييد سرخ شدن براي چاشنيش رب انار ترش اضافه كنيد و اصلا خسيس بازي در نياريد چون هرچقدر رب انارش بيشتر باشه به نظر من خوشمزه تر ميشه! در آخر نمكشُ هم اندازه كنيد و سيب زميني هاي سرخ كرده رو هم بهش اضافه كنيد و با گيشنيز و جعفري تازه تريين كنيد.
56.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موهیتو_هندونه🍉
هوا حسابی گرمه وعطش با خودش بهمراه داره، پس یه موهیتوی هندونه میتونه حالمونو عوض کنه و کلی سرحال بیاره ما رو😍
هندونه - پرتقال - آبلیمو - عسل - نعنا یا پونه👌
اگر درفصل پرتقال نیستین، حذفش کنید اما لیمو ترش تازه بخصوص از نوع شیرازی یا از نوع لایم (سبز) میتونه بهترین گزینه باشه که با نعناع و یا پونه بریزین تو مخلوط کن ، که بهتره که داخل لیوان با هم کوبیده بشن تا اسانس فرحبخش لیمو کاملا خارج بشه.
دیگه نگم از عطررررررش 😇
سرشار از ویتامین «ث» و آنتی اکسیدان 👌
پیشاپیش نوش جونتون ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادش هم اختیاریه
من از
نعناع خشک
ترخون خشک
پونه خشک
شوید کوهی
کرفس کوهی
موسیر کوهی
گل محمدی خشک شده
و گیاه خار مشک که اکثر ماها بهش میگیم خارشتر
همه سبزیجات خشک را آسیاب میکنیم و الک میکنیم بعد هم ترکیب میکنیم و داخل شیشه میریزیم.
✅بهتره این ادویه در مقدار کم درست بشه که در اثر مرور زمان عطر خودشو از دست نده.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه:
همه ی مواد رو بجز شکلات تخته ای،باهم مخلوط کنین و بزارید روی حرارت تا وقتی شروع کرد ب غلیظ شدن بعد بهش شکلات تخته ای رو اضافه کنین و ب غلظت دلخواه ک رسید تمومه🤤
میتونین ب مدت یک هفته تو یخچال نگه دارش کنین
#کوکو_خوشمزه_با_سویق 🥙 😋
🔸عدد سیب زمینی متوسط رو آبپز کرده وله میکنیم بهش یه دونه پیاز رنده آب گرفته یه دونه تخم مرغ ،ویه قاشق سویق ،نمک و زردچوبه پودر سیر ،فلفل،آویشن،پودر کاری وسبزی معطر همه رو با هم مخلوط کرده وبعد کمی دست خود رو خیس میکنیم ویه مقدار از مایه کوکو رو بر میداریم و شکل میدیم ودر روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم
#پودینگ_شاه_توت 🥤 😋
🔸ش ساقه های شاهتوت هارو تمیز کنین، داخل مخلوط کن، خوب مخلوط کنین و سپس داخل قابلمه بریزین و 2 قاشق غذاخوری شکر هم اضافه کنین و 2-3 دقیقه بجوشونین و از الک رد کنین خوب.سپس شیر، نشاسته، آرد و شکر رو مخلوط کنین تا نشاسته حل شه، سپس داخل قابلمه بریزین و آب شاهتوتی که آماده کردین رو اضافه کنین و مدام هم بزنین و بپزین، بعد که غلیظ شد، وانیل رو اضافه کنین و از روی شعله بردارین.پودینگ رو داخل ظرف های سرو بریزین، بعد پودر بیسکوییت بعد بازم پودینگ بریزین و با باقیمانده پودر بیسکوییت و شاهتوت تزیین کنین.حداقل 2 ساعت بزارین یخچال
#کوبیده_مرغ_تابه_ای 🍢 😋
🔸یک عدد ران مرغ بدون استخوان،، نصف سینه ی مرغ بدون استخوان ،، دوعدد پیاز متوسط رو چرخ کردم .. نمک زردچوبه .. ادویه و فلفل و دوق زعفران آبکرده و یک ق کره ی نرم شده زدم و با هم ورزشون دادم . ( سیر یا پودر سیر ب دلخواه) کمی با برس داخل تابه رو چرب کردم و کوبیده هارو با دستگاه کباب زن ِ دستی آماده کردم و داخل تابه قرارداده و با حرارت ملایم دوطرفشونو سرخ کردم طوریکه مغز پختم بشن
#سیب_زمینی_شکم_پر_پنیری 🥔 😋
▫️سیب زمینی درشت پنج عدد
▫️سوسیس یک لیوان خرد شده و سرخ شده
▫️قارچ یکلیوان خرد شده و سرخ شده
▫️فلفل دلمه رنگی یک عدد بزرگ خرد شده
▫️تخم مرغ چهار عدد
▫️نمک فلفل میزان لازم
▫️پنیر پیتزا پنج ق غ
🔸ابتدا سیب زمینی ها را با پوست شسته و داخل فر 180درجه قرار میدهیم تا وقتی که بپزد سپس از فر خارج کرده رویه سیب زمینی را بردلشته و داخل سیب زمینی را مقداری خالی کرده سپس در ظرفی تخم مرغها را باهم زن زده تا یک دست شود بعدتمام مواد را به تخم مرغ اضافه کرده یعد مایع درست شده را با ملاقه داخل سیب زمینی ها ریخته وتا لبه پر کنید و دوباره به مدت نیم ساعت در فر قرار میدهیم
آشپزی ایرانی🍔
#كوبيده طرز تهیه پست بعدی کانال👇
#كوبيده
گوشت کباب اگر نصف از قلوه گاه گوسفند و نصف مغز ران یا سردست گوساله باشه بهتره گوشت رو دوبار چرخ می کنید با پیاز درشتی که رنده ریز کرده و آبش رو گرفتید فلفل سیاه، چند قطره زعفران دم کرده ی غلیظ خوب ورز داده تا چسبندگی پیدا کنه یا با گوشتکوب بکوبید، می تونید نصف گوشت رو چند لحظه در میکسر مخلوط کنید و بعد بقیه ی گوشت رو اضافه و خوب با دست ورز بدید با این روش هم چسبندگی پیدا می کنه هم سفت نمی شه، چند ساعت یا یک شب در یخچال می ذارید و قبل از کباب کردن سیخ های خشک رو در یخچال بذارید خنک بشه بعد گوشت رو نمک بزنید دوباره کمی ورز داده به سیخ بکشید و بین دو انگشت شکل بدین و روی حرارت زیاد کباب کنید، با زیر و رو کردن سیخ ها به طور یکنواخت گوشت به سیخ چسبیده و نمی ریزه بعد از کباب شدن از سس مخلوط کره آب کرده و زعفران روی کباب ها می دیم و داغ با برنج زعفراني سرو ميكنيم ، با این روش نیازی به تخم مرغ نیست و کباب از سیخ نمی ریزه. .💜
کباب_تسبیحی
ک خیلی راحت و ساده درست میشه
کافیه گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده ک ابش رو گرفتیم +نمک و فلفل سیاه ترکیب و ورز بدیم،
گوشت مرغ رو هم (من از همه قسمتهای گوشت مرغ استفاده کردم اینجوری کباب مون خشک نمیشه) ب همراه دوتا پیاز چرخ کردم بهش نمک و فلفل سیاه زدم ، من روشون سلفون کشیدم و یه ساعتی گزاشتم یخچال تا مواد ب خورد هم برن
سپس ب ترتیب و یکی در میان از مایه گوشت چرخ کرده و گوشت مرغ توی دست گرد کرده و ب سیخ کشیده و کمی روغن زیتون بهش اضافه و میزاریم سرخ شه، زیاد سرخ نکنید تا سفت نشه،با برنج یا نون میتونید میل کنید 😊
سیب زمینی رو همه مثل گل گوجه برش دادم و با خلال دندون فیکس کردم و تو روغن سرخ کردم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# سیب زمینی_ تنوری
#سیب_زمینی_شکم_پر_پنیری 🥔 😋
▫️سیب زمینی درشت پنج عدد
▫️سوسیس یک لیوان خرد شده و سرخ شده
▫️قارچ یکلیوان خرد شده و سرخ شده
▫️فلفل دلمه رنگی یک عدد بزرگ خرد شده
▫️تخم مرغ چهار عدد
▫️نمک فلفل میزان لازم
▫️پنیر پیتزا پنج ق غ
🔸ابتدا سیب زمینی ها را با پوست شسته و داخل فر 180درجه قرار میدهیم تا وقتی که بپزد سپس از فر خارج کرده رویه سیب زمینی را بردلشته و داخل سیب زمینی را مقداری خالی کرده سپس در ظرفی تخم مرغها را باهم زن زده تا یک دست شود بعدتمام مواد را به تخم مرغ اضافه کرده یعد مایع درست شده را با ملاقه داخل سیب زمینی ها ریخته وتا لبه پر کنید و دوباره به مدت نیم ساعت در فر قرار میدهیم
#كوبيده
گوشت کباب اگر نصف از قلوه گاه گوسفند و نصف مغز ران یا سردست گوساله باشه بهتره گوشت رو دوبار چرخ می کنید با پیاز درشتی که رنده ریز کرده و آبش رو گرفتید فلفل سیاه، چند قطره زعفران دم کرده ی غلیظ خوب ورز داده تا چسبندگی پیدا کنه یا با گوشتکوب بکوبید، می تونید نصف گوشت رو چند لحظه در میکسر مخلوط کنید و بعد بقیه ی گوشت رو اضافه و خوب با دست ورز بدید با این روش هم چسبندگی پیدا می کنه هم سفت نمی شه، چند ساعت یا یک شب در یخچال می ذارید و قبل از کباب کردن سیخ های خشک رو در یخچال بذارید خنک بشه بعد گوشت رو نمک بزنید دوباره کمی ورز داده به سیخ بکشید و بین دو انگشت شکل بدین و روی حرارت زیاد کباب کنید، با زیر و رو کردن سیخ ها به طور یکنواخت گوشت به سیخ چسبیده و نمی ریزه بعد از کباب شدن از سس مخلوط کره آب کرده و زعفران روی کباب ها می دیم و داغ با برنج زعفراني سرو ميكنيم ، با این روش نیازی به تخم مرغ نیست و کباب از سیخ نمی ریزه. .💜