#ران_مرغ_سوخاری 🍗 😋
🔸تکه های مرغ و با یک حبه سیر رنده شده،یک عدد پیاز درشت خلالی شده،زعفرون ابشده و دو قاشق غذاخوری ابلیموی تازه،نمک،فلفل،پاپریکا و آویشن مخلوط کنید بمدت سه چهار ساعت بزارید داخل یخچال تامزه دار بشه(من از یه روز قبل مرینیت کردم)
تکه های مرغ و با موادی که ترکیب کرده بودین داخل قابلمه بریزید یک لیوان اب بهش اضافه کنید نیم ساعت اجازه بدین تا تکه های مرغ نیم پز بشه سپس بزارید از داغی بیفته
آرد و با کمی فلفل سیاه و نمک ترکیب کنید و تکه های مرغ و اول به ارد بزنید بعد دو تخم مرغ و با چنگال هم بزنید و سپس به تخم مرغ بزنید در نهایت به پودر سوخاری بزنید و داخل یه قابلمه گود در روغن سرخ کنید.
میتونید بدون اینکه تکه های مرغ را ابپز کنید بصورت خام سوخاری کنید ولی من خام دوست ندارم حتما نیم پز میکنم این سلیقه ایه
#سس_پنیری
🔸پنجاه گرم کره را با یک قاشق ارد سفید تفت بدین یک لیوان شیر بهش اضافه کنید و در اخر چهار ورق پنیر گودا بهش اضافه کنید حرارت و خاموش کنید
💜
#مرغ_سوخاری 🍢 😋
🔸دو عدد سینه یمرغ رو چرخ کنید و با دو عدد تخم مرغ ،۶ عدد پیازچه ، یک هویج نگینی شده ،۳ ق غ آرد پودر سیر ، پودر پیاز مخلوط کنید و داخل غذاساز بریزید یا کاملا ورز بدید یک مقدار بردارید به سیخ چوبی بزنید داخل آب جوش بذارید به مدت یک ربع تا نیم پز بشه و بعد توی پودر سوخاری بغلتونید و در روغن سرخ کنید.
♦️اگر نگران وا رفتن گوشت هستید می تونید اون رو بر روی بخار آب جوش ، بخار پز کنید یا روی کمی تابه گریل کنید
💜
کار تو همه مهر و وفا بود، رضا جان
پاداش تو، کی زهر جفا بود، رضا جان
#سلام_آقا
1.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام مهربانان
صبح زیباتون بخیر باشه
الهی🕊🌸
مرغ آمین🕊🌸
بر سقف آرزوهای
زیباتـون بنشینه🕊🌸
و در آسمون
دل انگیز رویاهاتون🕊🌸
پر و بال بزنه
یه روز خوش و عالی
براتون از خدا میطلب
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🍳#مرغ_خامه_ای👩🍳
ران مرغ۴تکه
کره۱۰۰گرم
پیاز۱عدد
زنجبیل رنده شده۱ق چ
سیر۲حبه
پاپریکانمک
رب۳-۴ق غ
خامه
گشنیزبرای تزیین
برنج۲پیمانه
پودرتخم گشنیز
دارچین۱ق چ
.
#کوفته_ازمیری 🧆 😋
🔸سیصد گرم گوشت چرخ کرده را با دو پیاز متوسط سه ق غ جعفری خرد شده ویک ق م نعنا خشک ونمک وفلفل ودو سه ق غ پودر نان مخلوط کنید ورز بدید ونیم ساعت در یخچال بذارید
چند سیب زمینی رادرشت برش زده وکمی در روغن تفت بدید گوشت هم به هر شکلی دوست دارید شکل داده در همان روغن کمی تفت دهید
در ظرفی دوحبه سیر خرد شده را با کمی روغن تفت داده دو ق غ رب اضافه کرده نمک وفلفل زده وخوب تفت دهید تا رنگ رب باز بشه پوره سه گوجه را اضافه کرده نصف لیوان آب هم اضافه کنید بزارید کمی بجوشه تا غلیظ بشه
در ظرف مخصوص فر سس را ریخته گوشت و سیب زمینی را در آن گذاشته چند گوجه وفلفل هم در آن گذاشته ودر فر با حرارت صدوهشتاد به مدت سی تا چهل دقیقه گذاشته و وچند دقیقه هم گریل را روشن کنید
گرد_لیمو
دوستان گرد لیمو رو می تونید تو خونه خودتون درست کنید یه راهش اینه وقتی آبلیمو گرفتید وآبش رو صاف کردید اون پالپهای داخل لیمو که تو صافی می مونه هسته های لیمو رو ازش جدا کنید وپهنش کنید تو سینی استیل وبزاریید تو آفتاب خشک شه ,بعد خشک شدن چون بهم چسبیده بوده تیکه تیکه هست اونا رو تو آسیاب بریزیید وخوب آسیاب کنید تا بصورت پودر بشه ,بعد تو شیشه های در بسته در کابینت نگهداریید
🌸یه راه دیگه هم اینه که پره های لیمو خشک رو از وسط لیموی خشک شده جدا کنید وپره هارو آسیاب کنید ( پوستش رو دور بریزیید )
این دو روش برای گرد لیمو عمانی برای دوستانی که دوست ندارن تو خورشت لیمو باشه
#خورش_آلو_قيسي_يا_شيرين_قاتوق_شمالي
#خورشت
طرز تهيه:
يك كيلو پياز رو خلالي و بلندو البته نازك برش ميديم تو روغنو زرچوبه خوب سرخش ميكنيم وقتي خوب طلايي شد حرارت رو كم ميكنيم تا سرخ بشه رنگش تيره ميشه ولي نميسوزه (با حوصله سرخ بشه لطفا)سينه مرغ با آلو خورشتي و قيصي (به مقدار دلخواه)به پياز اضافه و خوب تفت ميديم ويك ق غ سر پُر رب گوجه و مقداري زعفرون دم شده و كمي نمك اضافه رو حرارت ملايم تفت ميديم و بعد آب رو به اندازه چهار ليوان اضافه ميكنيم خورشت كه به جوش اومد حرارت رو كم ميكنيم و هر از گاه به هم ميزنيم تا ته نگيره خورشت با يد خوب جا بيفته و بيشتر آب خورشت رو حرارت ملايم كشيده بشه در آخر به اندازه يك ق غ بسته به ذايقه شكر اضافه ويك ق چ گلاب مخلوط و در انتها حرارت رو خاموش ميكنيم اين خورش بايد با صبر و حوصله پخته بشه و در اينصورت يه خورش مجلسي و عالي دارين.
فوق العاده است حتما امتحان کنین
#بال_مرغ_تنوری
پیاز درشت یک عدد
دو حبه سیر رنده شده
سس مایونز دو قاشق غ خ
سس کچاب دو قاشق غ خ
زعفران یا زردچوبه به مقدار لازم
آبلیمو یک قاشق غ خ
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
👇🏽👇🏽
همه این مواد رو با هم مخلوط میکنم و از شب قبل بالها رو تو این مواد میخوابونم.
برای پخت، بالها رو داخل سینی فر میچینم و به مدت 40 دقیقه داخل آون توستر با دمای 250 درجه با المنت بالا پایین روشن درست میکنم و آمادست نوش جاان