👩🏻🍳 نکتههایی که باید در تهیه سالاد الویه به آنها توجه کرد:
🥔. برای خوش طعم کردن این سالاد هویج را با کمی شکر یا عسل بخارپز و به صورت نگینی خرد کنید و به سایر محتویات بیفزایید.
🥦. برخی افراد به سالاد الویه فلفل دلمهای، ذرت یا کالباس اضافه میکنند اما این کار را توصیه نمیکنم زیرا نه تنها طعم مناسبی ایجاد نمیکند، بلکه غذای به دست آمده دیگر سالاد الویه نخواهد بود.
🌽چاشنی و ادویه مناسب این غذا، فلفل سیاه و کمی آبلیموی تازه است. آبلیمو را فقط باید به اندازهای اضافه کرد که بوی تخممرغ پخته را بپوشاند و سالاد ترش نشود.
🥕بهتر است خیارشورها را قبل از افزودن بشویید و بعد نگینی و بسیار ریز خردشان کنید آنگاه آنها را در سبدی بریزید و بگذارید تا کاملاً آبشان گرفته شود. این کار هم باعث میشود سالاد آب نیندازد و هم بوی نامناسب و ترشیدگی از غذا به مشام نرسد.
🫒🫒🫒
🍅جوجه کباب با بلال و سالاد گوجه فرنگی🍗
🍔مواد لازم برای 4 نفر:
سینه مرغ بدون پوست و استخوان: 700 گرم (به قطعات 5 سانتیمتری تقسیم شود).
سیر: 2 حبه (کاملا ریز شود).
پودر آویشن: نصف قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به اندازه لازم
بلال درسته: 4 عدد (به عنوان مخلفات غذا).
گوجه گیلاسی: نیم کیلو
پیازچه: 4 عدد (خرد شود).
پوست رنده شده پرتقال: یک قاشق چایخوری
سیخ چوبی 15 سانتیمتری: 8 عدد (در آب خیس شود).
🌽طرز تهیه:🌽
• کبابپز را روی شعله متوسط – زیاد قرار دهید.
• درون کاسهای، مرغ، سیر، آویشن، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و نصف قاشق چایخوری نمک و به همان اندازه فلفل را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
• جوجهها را به سیخ بکشید.
• جوجهها و بلالها را همزمان روی کبابپز قرار داده و هر چند وقت یکبار آنها را بچرخانید. این کار حدود 7 تا 10 دقیقه زمان لازم دارد.
• برای سالاد: درون کاسهای گوجهفرنگی، پیازچه، پوست رنده شده پرتقال، باقیمانده روغن زیتون، سه چهارم قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل را با هم مخلوط کنید.
• جوجه و ذرت را با سالاد گوجه فرنگی میل کنید.
#آشپز_بانو
ژله_مجلسی
ژله پرتقال
شیر یا بستنی
طرز تهیه::
ابتدا هر بسته ژله رو با یه لیوان اب جوش حل کرده و وقتی کاملا خنک شد نصف لیوان شیر(یا یک بستنی لیوانی وانیلی برو بهش اضافه میکنیم(شیر رو اگه تو ژله داغ بریزیم شیر دون دون میشه) و داخل قالب ریخته و میزارم تا نیم بند بشه. بعد یک بسته ژله پرتقال رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید و روی ژله نیم بند بریزید. .وقتی کاملا ژله بست قالب رو چند ثانیه تو اب گرم میزاریم و تو ظرف برمیگردونییم
نکته. اندازه ها رو به ازای هر بسته گفتم. شما با توجه به قالبتون تخمین بزنید .قبل ریختن ژله داخل قالب چندتا نکته رو حتما رعایت کنین
1.قالب رو ابکشی ویا چرب کنین بیست دقیقه تو فریزر بزارین
2.ژله کاملا سرد بشه بعد توی قالب بریزین.ژله داغ به قالب میچسبه
💜
رول_ژامبون_وپنير
من هميشه از نون تست نام آوران استفاده ميكنم براي اين كار بايد حتما تازه تازه باشه كه حالت خميريشو حفظ كنه.
بعدِ دور گيري، با وردنه خوب بازش ميكنم به يه لايه نازك خميري تبديل ميشه.
بعد يه لايه ژامبون و يه ورق پنير ورقه اي گودا
بعد باهم رولشون ميكنم وبا خلال چوبي فيكس ميكنم.
بعد داخل آرد سوخاری، بعد تخم مرغ زده شده بعد پودر پولكی سوخاري ،من از پولك سوخاري پانكو استفاده كردم.
يك ساعت تا دوساعت داخل يخچال بزاريد و بعد داخل روغن سرخ كنيد
#_رشته_پلو
#پلو
✍ابتدا داخل قابلمه آب بریزید تا جوش بیاد بعد برنج رو بریزید تا یه خرده نرم بشه بعد رشته پلویی رو اضافه کنید یک دقیقه کافیه بدای نرم شدن رشته . بعد آبکش کنید و بزارید دم بکشه . بعد سینه مرغ رو مکعبی خرد کنید و با پیاز و زردچوبه و نمک تفت بدین . بعد نصف استکان آب اضافه کنید تا خوب بپزه و آبش کشیده بشه . جدا جدا قیسی و خرما وکشمش و خلال پسته رو لا کره تفت بدین . آلوچه رو ابتدا کار با آب و روغن و شکر بپزین . بعد یکم با روغن تفت بدین . وقتی رشته پلو دم کشید روشو تزئین کنید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا_گردویی_زنجبیلی
ارد سه ليوان سرصاف(منظوراز ليوان ؛ليوان دسته دار ساده فرانسه)
روغن جامد نصف ليوان
كره 100گرم
پودر قنديك ونيم ليوان
گردو 150گرم
پودر زنجبيل يك ق غ
پودر هل يك ق غ
گردو رو خوب آسياب كنيد ،
ارد رو نيم ساعت با حرارت ملايم تفت بديد مدام هم بزنيد نسوزه وبوى آرد دربياد،بعد كره و روغن رو اضافه كنيد ده دقيقه ديگر تفت بديد،بعد بزاريدخنك بشه ، پودر قند و هل و زنجبيل رو اضافه كنيد.
و با دست خوب ورز بدين و پودر گردو رو هم اضافه كنيد.(اندازه ى يه گردو برداشته دردست گرد كنيد داخل دستگاه بيسكويت ساز مثل كليپ قالب بزنيد )حتى ميتونيد داخل قالب سيلكونى بريزيد، حلوا رو حدود يك ساعت تو يخچال بذاريد بعد براحتى ازقالب جدا كنيد.
⭕️ميتونيد به جاى گردو از بادام يا حتى نصف گردو نصف بادام استفاده كنيد.
⭕️ميتونيد كره رو جايگزين روغن جامد كنيد .
⭕️ميتونيد مقاديرو به همون تناسب چندبرابر كنيد.
⭕️اگه ورز دادن براتون سخته وحلوا خوب منسجم نميشه ميتونيد يك يادو بار از چرخ گوشت ردكنيد،(البته من يه چرخ گوشت مخصوص شيرينى دارم از اون استفاده ميكنم)
10.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شلهخرمایی
دوستان شله خرمایی از دسرهای مخصوص فصل سرماست وخیلی مقوی وخوشمزه وسالمه توی شهرهای جنوبی درست می شه ممکنه هر کسی به روش خودش درست کنه توی کشورهای عربی هم درست می شه به اسم قصیده که دقیقا همین شله خرمایی است درست کنید واز خوردنش لذت ببرید
یک لیوان تا یک ونیم لیوان پر خرما را با سه لیوان ابجوش بذارید نرم بشه وبعد توی مخلوط کن یا با گوشت کوب برقی خوب پوره کتید
یک لیوان ارد که بهتره سبوسدار باشه را تفت دهید تا طلایی بشه به رنگ نخودچی بعد ارد را به پوره خرما اضافه کنید وسریع بهم بزنید در این مرحله اکر دوست دارید حدود 30گرم کره یا سه تاچهار قاشق روغن اضافه کنید وگلاب حدود دوقاشق که من نکردم وسریع بهم بزنید اگر موادتون سفت بود ابجوش اضافه کنید تا به غلظت مثل فرنی برسه نبایددمثل حلوا سفت وخودش راجمع کنه واز ظرف جدا بشه به حالت فرنی که درامد از روی حرارت بردارید واماده سرو است.
☕️🍒☕️🍒☕️🍒☕️🍒☕️🍒☕️🍒☕️
#شکلات گرم برای دو نفر:
مواد لازم:
❤️شیر 2 لیوان
❤️100 گرم. شکلات تلخ
❤️3 قاشق غذاخوری خامه
❤️ شکلات خرد شده برای تزیین
طرز تهیه:
شیر رو گرم کنید وقتی به نقطه ی جوش رسید زیرشو خاموش کنید، شکلات تلخ را و داخل شیر ریخته و تا زمانیکه اب بشن هم بزنید خامه رو با هم زن هم بزنید تا فرم بگیره و بزارید پنج دقیقه داخل یخچال، خامه رو از قبل حاضر کنید بهتر میشه. شکلات گرم رو داخل لیوان ریخته روشو باخامه ی فرم گرفته و شکلات تزئین کنید اگر دارچین دوست دارید توصیه میکنم استفاده کنید.
#دسرسمولینا
مواد لازم:
10 ق.غ سمولینا
10 ق.غ شکر
1 لیتر شیر
1 استکان گردوی خرد شده
وانیل به مقدار لازم
1/2 ق.غ کاکاءو اگر مایل بودید
سس کارامل یا شکلات برای تزیین
طرز تهیه:
تمامی مواد را در ظرفی گود ریخته و مخلوط کنید و روی اجاق قرار دهید، هم بزنید تا پخته شود و به قوام برسد(مثل قوام فرنی) سپس در ظرفهای دلخواه ریخته و در فریزر قرار دهید تا یخ شود. بعد از یخ زدن از فریزر خارج کرده و با سس کارامل یا شکلات و گردو ویا هر میوه ای که خواستید تزئین کرده ورو انرا میتوانید پودر نارگیل بریزید. نوش
#دسر توت فرنگی..
.
مواد لازم:
توت فرنگی=1 پیمانه
بستنی=1 پیمانه
پودر ژله توت فرنگی=1 قاشق غذاخوری
پودر قند=1 قاشق غذاخوری
خامه فرم گرفته=1 قاشق سوپخوری
خلال پسته=1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
توت فرنگی را پس از تمیز کردن و شستن،چرخ کرده آب آن را گرفته و گرم کنید. پودر قند و پودر ژله را در آن بریزید و خوب هم زده تا کاملا حل شود. بستنی را از یخچال بیرون گذاشته تا کمی نرم شود. سپس مایه توت فرنگی را با بستنی مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس در جام های مورد نظر ریخته و در فریزر بگذارید تا ببندد. در پایان با توپی خامه و قاچ هایی از میوه جات مانند پرتقال،سیب،گیلاس و توت فرنگی و همچنین پسته تزئین كنيد
ک