eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.9هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هندوانه ای مواد لازم • 250 گرم شکلات سفید • 2/5 قاشق غذاخوری گلوکز • 160 گرم شیر عسلی تغلیظ شده • 70 گرم کره • 150 گرم آجیل شیرین طرز تهیه 1. شیرعسلی و کره را در ظرف پیرکس بریزید و با قدرت 600 وات به مدت 90 ثانیه در ماکروویو قراردهید. در این مدت دوبار آن را هم بزنید. سپس گلوکز را اضافه کنید و به مدت 60 ثانیه در مایکروفر با قدرت 600 وات قرار دهید. 2. شکلات ها را نیز در ظرف جداگانه بریزید و دو دقیقه دیگر در ماکروویو با قدرت 600 وات بگذارید. 3. شکلات را به شیر عسلی اضافه کنید و هم بزنید. آجیل شیرین را به آن اضافه کنید. 4. کف قالبِ ناودانی با نایلون بپوشانید و چرب کنید. مواد را در قالب بریزید در یخچال به مدت 6 ساعت قراردهید. سپس از قالب خارج کنید و با چاقو به ضخامت 5/1 سانتی متر برش بزیند و در کپسول کاغذی قراردهید.
3 پیمانه شیر 3 قاشق غذاخوری پر آرد برنج 4 قاشق غذاخوری شکر 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 🔸ابتدا پودر کاکائو و آرد برنج رو داخل یه کاسه با هم مخلوط کنین. حالا شیر رو داخل یه قابلمه بریزین و بعد همون طور که سرده مخلوط ٖآرد و پودر کاکائو رو بهش اضافه کنین. حالا شیر رو خوب هم بزنین تا آرد و پودر کاکائو خوب با شیر مخلوط بشن. حالا با حرارت ملایم مخلوط رو مدام هم بزنین و شکر هم اضافه کنین تا خوب یکنواخت بشه و کم کم قوام بیاد. همینطور به هم زدن ادامه بدین تا مخلوط به قوام مورد نظرتون برسه. بعد از قوام اومدن رنگ فرنی کمی تیره تر میشه. حالا فرنی رو داخل ظرف سروتون بریزین و داغ و یا بعد سرد شدن در یخچال نوش جان کنین.
🍮کرم بروله 🔸 مواد لازم ▫️زرده تخم مرغ ▫️۱۰ عدد درشت ▫️شکر ریز یک پیمانه ▫️خامه پرچرب دو و نیم پیمانه ▫️عصاره وانیل یک قاشق چای خوری ▫️شکر برای ریختن روی کرم یک چهارم پیمانه 🍮 طرز تهیه: ابتدا فر را روشن کرده واجازه دهید تا ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد گرم شود. زرده تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ ریخته و هم بزنید.خامه و عصاره وانیل را در یک شیر جوش کوچک روی گاز با شعله کم قرار دهید تا دمای آن اندکی بالا برود.سپس در حال که به سرعت زرده تخم‌مرغ‌ها را هم میزنید، مخلوط خامه گرم را در چند نوبت به تخم مرغ اضافه کنید.مخلوط خامه و تخم‌مرغ را در داخل کاسه‌های مخصوص کرم بروله بریزید.کاسه‌های دسر را در یک سینی یا ظرف لبه دار قابل استفاده در فر قرار دهید سپس در داخل سینی آب جوش بریزید.کرم فرانسوی را به همراه سینی برای مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید. سپس از فر بیرون آورده و تا وقتی که آب جوش خنک شود کاسه‌ها را در آب نگه دارید و پس از آن می‌توانید آن را سرو کرده و یا به یخچال منتقل کنی
تخم مرغ 4عدد شکر یک پیمانه شیر یک پیمانه اب جوش یک چهارم پیمانه ارد 3 پیمانه بکینگ پودر 1/5قاشق غذا خوری وانیل به میزان لازم روغن مایع نصف پیمانه اگه رژیمیتر میخواید روغن یک سوم پیمانه بریزید تهیه😋🎂 تخم مرغهارو بشکنید اما جدا نکنید. هردو زرده و سفیدهاروبا هم مخلوط کنید شکر بهش اضافه کنید وانیل و شیر و اب جوش هم اضاف کنید من همیشه برای کیکهام ازهمین روش استفاده میکنم بعدکمی هم بزنید روغن به مواداضافه کنید حالا ارد با بکینگ پودر مخلوط کنید و3 بار جدا الک کنید. و در اخر کم کم مخلوط مواد تخم مرغ کنید با چنگال همبزنید اول مواد گوله میشه نترسید مابقیارد اضاف کنید گولهااز هم باز میشه بعدته یک قابلمه. چدن دوقاشق روغن بریزید ریز قابلمه شعله پخش کن بگذارید حرارت پایین بیارید. مواد داخل قابلمه بریزید در ظرف بزارید بعداز 45 کیک شما امادست در ظرف بردارید اگه بالای کیکتون شل نبود میتونید روی دیگه کیک برگردونید و ده دقیقه با همان دمای پایین طلایی شه نوش جونتون
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍘 آرد یک لیوان آب یک لیوان کره بیست و پنج گرم سیب زمینی متوسط آبپز سه عدد پیاز رنده شده و آب گرفته یک عدد متوسط تخم مرغ یک عدد آرد سوخاری دو قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری (قابل حذف) ادویه ها شامل نمک، زردچوبه، به مقدار لازم فلفل سیاه، پاپریکا، گرد لیمو از هر کدوم نصف قاشق چایخوری
مواد لازم شیر4لیوان بیسکویت پتی بور1بسته شکر8ق غ کاسترد 3ق غ پودر کاکائو 4ق غ 100گرم کره 1بسته خامه 2بسته کارامل طرز تهیه کره +شیر+1بسته کارامل+کاسترد+شکر+پودر کاکائو رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میگزاریم تا جوش بیادبود بیسکویت ها رو که قبلا با مولینکس خورد کردیم به مواد اضافه میکنیم و میگزاریم جوش بخوره قبل از اینکه به غلظت برسه از روی حرارت بر میداریم کناری بگذارید تا خنک شود بعدش با مولینکس خوب میکس میکنیم تا یکدست وبعد تو پیریکس ریخته و ظرف را در یخچال می گزاریم تا خودش را بگیرد بعد 1بسته کارامل همراه با خامه هم میزنیم تا صاف شود و روی دسر را با مخلوط خامه و کارامل را میپوشانیم ... نوش جان ❤️ 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
واسه درست کردن این کیک زیبا اول کیک رو تو هر سایز و شکل که میخواین درست میکنید و بعد خامه کشی میکنید و بعد خمیر فوندانت در رنگهای مختلف میتونین استفاده کنین که من از رنگ قرمز استفاده کردم. خمیر فوندانت رو دوبرابر ابعاد کیک پهن میکنید و روش مخلوط کاکاهو و آب میزنید(مخلوط کاکاهو و آب تشکیل شده از 4قاشق پودر کاکاهو و نصف لیوان آب) روش کاور کردنش هم این با قلم مو میزنید تو مخلوط کاکاهو بعد میکشید روی فونداتتون وقتی کامل پوشش داد میذارین کمی خشک شه فقط دقت کنید زیاد نزنید فوندانتون خیس بشه فقط در حد پوشش باشه وقتی هم که خشک شد یکمی خمیر رو بکشین و بعد بذارین روی کیکتون و کامل کاور کنید واسه درست کردن گل کیک هم کیک قبلا آموزش دادم با همون روش از اضافه های خمیرتون گل درست کنید نوش جان ❤️ 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم برای سس پستو برگ ریحان سبز بصورت فشرده دو لیوان روغن زیتون یک سوم لیوان(اگه احساس کردید سس سفته سه قاشق دیگه اضافه کنید) پنیر پارمزان نصف لیوان سیر درشت سه حبه نمک و فلفل سیاه پودر گردو یک سوم لیوان گردو رو خوب آسیاب کردین و بصورت پودر در امد همه مواد رو با بلندر یا مخلوط کن خوب مخلوط کنید تا سس یکنواختی بدست بیاد. سپس میگو ها رو بعد از تمیز کردن چهار الی پنج ساعت داخل این مواد مزه دار کنید سپس ب سیخ بکشید بذارید داخل فر از پیش گرم شده با درجه حرارت 190 سانتیگراد به مدت یک ربع الی بیست دقیقه ... بعد از ده دقیقه زمان پخت میگو ها رو جا ب جا کنید تا طرف دیگه میگو هم برشته بشه. چون حرارت فرها متغیره ممکنه زمان کمتری ببره نوش جان❤️
9.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من برای کته برنج رو توی قابلمه متناسب با اندازه برنجم میریزم یعنی برای چهار پیمانه برنج از قابلمه متوسط بعد از اینکه برنج رو با آب ولرم شستم یک بند انگشت از روی برنج آب میریزم و بعد به مقدار کافی نمک میریزم و میذارم یکساعت خیس بخوره و بعد میذارم روی حرارت متوسط رو به بالا و بهش روغن اضافه میکنم وقتی آب برنج کم شد اگه برنجمون کاملا قد کشیده میذارم کامل آبش خشک بشه و از روی حرارت برمیدارم ولی اگه هنوز برنج خیلی خام بود و ری نکرده باشه یه ذره آبدارتر از روی حرارت برمیدارم و بعد مقداری از برنج رو با زعفرون دمکرده زعفرونی میکنم و ته قابلمه نچسب دیگه ای دو قاشق روغن میریزم و چند تا جعفری رو مطابق فیلم کنار قابلمه میچینم و به آرامی برنج زعفرانی رو اول روی جعفری‌ها میریزم که جعفری ها فیکس بشن و بعد ته قابلمه رو پر میکنم و با پشت قاشق صاف و فشرده میکنم 💖‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نوش جان