فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا
یا اباالامام المنتظر
یامَوْلاَيَ يَا حسن عسکری علیه السلام 🙏
🖤زیارتش در دو دنیا روزیتون
به امید ظهور فرزند عزیزش
مولایمان امام مهدی عج الله
اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🙏
مرقد مطهر امام حسن عسکری علیه السلام 🖤
حاجت روا باشید 🙏
#_دسر_شير_عسلي
مواد لازم📝
شير عسلي الفجر نصف قوطي
شكر نصف پيمانه
شير ٤پيمانه
خامه صبحانه صورتي يك بسته
پودر ژلاتين سه ق.غ
نشاسته ذرت ٣ق.غ
زرده تخم مرغ دو عدد
وانيل نصف ق.چ
آب يك چهارم پيمانه
✍طرز تهیه:
ابتدا شير و شكر و شيرعسلي و نشاسته ذرت و با هم مخلوط كنيد،بذاريد رو شعله ملايم تا شير گرم بشه و شكر حل بشه،بعد دوتا زرده رو با همزن دستي بزنيد و بهش اضافه كنيد .
انقدر رو شعله بمونه و هم بزنيد تا كمي غليظ بشه.
بعد بذاريد خنك بشه.
پودر ژلاتين و با يك چهارم پيمانه آب بن ماري كنيد.
به موادتون اضافه كنيد.
موادتون كه از داغي افتاد كمي ازش برداريد و به خامه اضافه كنيد و باهاش مخلوط كنيد ،بعد به كل مواد اضافه كنيد. يهو كل خامه رو به كل مخلوطتون اضافه نكنيد.
بريزيد تو قالب،به مدت شش ساعت داخل يخچال تا ببنده.
#ترفند_اشپزی
قبل از بریدن پنیر همیشه کارد را گرم کنید ملاحظه خواهید کرد که پنیر به آسانی و درست مانند کره بریده خواهد شد
9.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☂#دسرانجیر☂
مواد لازم:
انجیر ۲۰۰ گرم
شکر ۳۰ گرم
ژلاتین ۱۰ گرم
آب ۵۰ گرم
خامه صبحانه ۳۰۰ گرم
بیسکوئیت پتی بور نصف بسته
(اگر از خامه قنادی استفاده کردید شکر را حذف کنید)
🌷#نان_شلشلو
نان سنتی مخصوص لارستان هست.
مواد لازم:
ارد سفید ۳ لیوان
شیر خشک ۳ ق غ ( شیر نیدو)
مایه خمیر ۱ ق غ
زرد چوبه ۱ ق م
روغن یک چهارم لیوان
نمک نصف ق م
رازیانه ۱ ق م
اب ولرم تقریبا ۳ لیوان
شکر ۳ ق غ
کنجد و سیاه دانه
مهیاوه( یه نوع سس هست که از پودر ماهی و ادویه های خاص درست میشه)
روش پخت:
آرد رو با شیر خشک الک کنید و خوب مخلوط کنید، شکر رو اضافه کنید ، نمک رازیانه و زردچوبه رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید روغن رو اضافه کنید و مخلوط کنید انتهای کار ، اب ولرم رو کم کم اضافه کنید تا خمیر رقیق( خمیر پنکیک) بدست بیاد دره ظرف رو ببندید یک ساعت استراحت بدید تا خمیر ور بیاد تابه نسوز رو بزارید روی حرارت چرب کنید و از خمیر بریزید روش کنجد و سیاه دونه و مهیاوه بزنید روی تابه یک طرف که حباب زد برگردونید طرف دیگه رو بپزید بعد از پختن دوطرف روی نان رو روغن بزنید .
نکته:
برای تهیه نان از تخم مرغ و زعفران هم میتونید استفاده کنید.
سیر هم میشه استفاده کرد.
به جای مهیاوه از عسل هم میتونید استفاده کنید.
☂#کوفته اصفهان☂
مواد لازم و طرز تهیه :
باقلا پوست گرفته :۲لیوان
برنج نیم پز:۱پ
گوشت چرخکرده:۳۰۰گرم
نمک ،فلفل سیاه ،زردچوبه، دارچین
شوید خشک یا تازه: ۵ق غ
ربگوجه :۲ق (مناضافه کردم)
پیاز:۲عدد
تخم مرغ:۱عدد
آلو بخارا: ۱۰عدد
زعفران غلیظ
باقلا و برنج نیم پز و تخم مرغ و شوید و پیاز آب گرفته شده و گوشت رو همراه ادویه ها ، داخل بلندر ریخته و چند بار میکس می کنبم تا حسابی منسجم بشه. مواد رو به شکل کوفته در میاریم و در یخچال به مدت یه ساعت استراحت می دیم که هم خنک بشه و هم مزه دار. پیاز دوم رو تفت بدین و ربگوجه و زردچوبه اضافه کنین و آب جوش و اجازه بدین جوش بیاد. بعد کوفته ها رو یکی یکی به سس در حال جوش ، انتقال میدیم میذاریم ده دقیقه با شعله زیاد بمونه که مواد درون سس منسجم شن ، بعد شعله رو کم کنین .یه لیوان باقالی و ۲قاشق شوید و ۵تا آلو رو کنار کوفته ها می زاریم تا بپزه .
حتما یه کاسه سس ،شامل : باقالی و شوید و آب کوفته داشته باشین و لقمه های کفته و نون سنگک رو داخلش بزنیین و میل کنیبن 😍😍 نوووووش جان🙏🏻
🌷#دوپیازه گوشت با بادمجون پنیری( #هونکاربیندی)
مواد لازم:
بادمجان ۴ عدد
گوشت خورشتی
سیر رنده شده
پیاز
کره ۳ ق غ
ارد دو ق غ
نمک و فلفل
پنیر چدار رنده شده یک لیوان
یک لیوان شیر
پوره گوجه
فلفل پول بیبر
روش پخت:
ابتدا بادمجونا رو با پوست روی اتیش کباب کنید، بعد پوستشون رو بگیرید و ساطوری خرد کنید، توی تابه کره رو حرارت بدید و ارد رو اضافه کنید از حالت خامی که درومد بادمجونا رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، سیر رنده شده رو اضافه کنید، نمک و فلفل ، پودر سیر و پیاز بزنید و خوب مخلوط کنید شیر رو اضافه کنید و همچنین پنیر رنده شده و اجازه بدید سس غلیظ بشه ، توی قابلمه پیاز رو نگینی خرد کنید، تفت بدید طلایی که شد گوشت رو که ریز خرد کردیداضافه کنید، نمک و فلفل و ادویه ها رو اضافه کنبد، سیر بزنید، پوره گوجه فلفل پول بیبر رو اضافه کنید، اب گوجه گرفته شد و به روغن افتاد، یک لیوان اب بریزید و اجازه بدید با شعله ملایم گوشت بپزه وقتی گوشت پخت، توی ظرف سرو ابتدا بادمجون پنیری و روش هم خوراک گوشت رو بریزید.
🌷 #رولت_تیرامیسو
#تیرامیسو
#رولت_تنبلانه
مواد لازم:
بیسکویت تیرامیسو ۱ بسته
خامه فرم گرفته یا کرم پنیر مقداری
موز و گردو در صورت دلخواه
نسکافه ۱ بسته یا اسپرسو
طرز تهیه :
یک نالیکس را روی میز کار پهن کنید یک طرف بیسکویتها را داخل نسکافه بزنید و سریع بردارید و خامه ی که با سرعت بالای همزن فرم داید را ،
یا
کرم پنیری که از پنیر خامه + ۱ بسته خامه صبحانه + پودر قند درست شده را داخل قیف بریزید و روی بیسکویت ها پایپ کنید و اگر باز هم تمایل داشتید موز و گردو روی خامه بگذارید و بعد با کمک نایاکس رول کنید و سر و ته نایلکس را مدل شکلاتی بپیچید و یک شب داخل یخچال بگذارید و فردا با کمی دیگر از خامه تان روی رولت را روکش کنید و با پودر کاکائو یا سس کاکائو روی خامه را تزیین کنید