هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
2.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👨🍳#پودینگ_شکلاتی
شیر کم چرب:۲ لیوان
خرما:۶ عدد
پودر کاکائو:۲ قاشق غذاخوری
آرد گندم یا پودر جودوسرپرک:۲ قاشق غذاخوری
شکلات تختهای:به میزان دلخواه
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
3.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فوت_وفن😍🤗
#مرغ_ویژه
۳ عدد سینه مرغ
۱۰۰ گرم کره
۳ ورق ژامبون
یک بسته پنیر گودا
دو عدد تخم مرغ
نمک و فلفل
یک کاسه آرد سفید
یک کاسه آرد سوخاری
📝
ابتدا سینه ی مرغ رو از وسط برش میزنیم و میکوبیم تا پهن و نازک شه سپس نمک و فلفل و کره میزنیم و ژامبون و پنیر گذاشته و میبندیم و داخل آرد سفید بعد تخم مرغ و نمک و آرد سوخاری میزنیم و از دوطرف با شعله کم سرخ میکنیم
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
4.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک سیب زمینی و گوشت😋
مواد لازم🔻
🥔سیب زمینی ۲ کیلو
🥄روغن
🍖گوشت چرخ کرده ۸۰۰ گرم
🧂نمک و فلفل
🧅پیاز ۱ عدد
🧂فلفل و نمک
🧈کره ۵۰ گرم
🍥خامه ترش ۲ ق غ
یا بجای خامه ترش میتونید از سس بشامل(سس سفید لازانیا) و یا پنیر پیتزا هم استفاده کنید.
🌡پخت در دمای:
۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت
⏰به مدت:
۵۰ دقیقه
5.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ذرت_مکزیکی
کنسرو ذرت: پانصد گرم
قارچ بلانچ شده: دویست و پنجاه گرم
سس مایونز: یک پیمانه
نمک فلفل سیاه فلفل سفید فلفل قرمز
پودر گل پر : یک ق چ
آویشن: یک ق چ
پودر کاری: نصف ق چ
پودر سیر: نصف ق چ
پنیر پیتزا: دویست گرم
لیمو ترش تازه: یک دوم عدد
کره: بیست و پنج گرم
روغن مایع: سه ق غ
اول قارچ رو بلانچ میکنیم:آب رو بذارید جوش بیاد و نمک و قارچ و آبلیمو رو اضافه کنید و بعد از پنج دقیقه آبکش کنید و بریزید داخل آب یخ و بعد خوردش کنید.
ماهیتابه رو روی شعله کم بذارید.
کره و روغن مایع رو اضافه کنید.
ذرت،قارچ خرد شده،نمک،فلفل ها،کاری،پودر سیر،گلپر،آویشن رو ریخته و مخلوط کنید.
نصف یه لیمو ترش تازه رو به همراه سس مایونز اضافه کنید و مخلوط کنید و بذارید یک دقیقه گرم بشه.
در انتها پنیر پیتزا رو اضافه کرده و شعله رو خاموش کنید. ⛰نکته:طعم ذرت مکزیکی به ادویه هاشه و هر کسی نمیتونه خوشمزه شو درست کنه ادویه بسیاااااار مهمه
⛰نکته: اصلا نگران بریدن مایونز نباشید چون نمیبره
⛰نکته: وقتی به قارچ آبلیمو میزنید دیگه سیاه نمیشه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
5.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تو این هوای گرمخیلی میچسبه😋😌
مواد لازم
دوقاشق قهوه
سه قاشق شکر
دو قاشق اب
بستنی یا شیر
.
ابتدا قهوه و شکر و اب رو قاطی میکنیم و خوب هم میزنیم تا پف کنه و خامه ای شکل شه سپس کف لیوان رو بستنی میریزیم و قهوه فرم گرفته رو داخلش میریزیم و با پودر کاکائو تزئینش میکنیم ..
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_طعمدار
#صبحانه
#کلیپ
سه عدد تخم مرغ رو با (یک و نیم فنجان) شیر خالص، (سه چهارم فنجان) شکر قهوه ای، (یک ق غ) عصاره وانیل،(1.5 ق چ) دارچین و (نصف ق چ) جوز هندی مخلوط کنید و دو طرف نون باگت هاتون رو توش خیس کنید.
نون ها رو بدون روغن سرخ کنید.
کره رو توی ماهیتابه اب کنید و (سه چهارم فنجان) شکر قهوه ای بهش اضافه کنید کمی بعد (سه چهارم فنجان) خامه سنگین بهش اضافه کنید و نون هاتون رو باز توش تفت بدید.
نووووش جااان😋
🥨🥓🥐🍪🍰🍩🎂🥧