eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
8.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من اومدم با راحت و فوری ۳ عدد سفیده ی تخم مرغ آرد ۶ ق غ ۱ ق غ بکینگ پودر نمک پنیر چدار ۲۰۰ گرم پودر سوخاری ۱۰۰ گرم روغن برای سرخ کردن ابتدا سفیده ی تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه، نمک اضافه و آرد و بکینگ پودر هم الک میکنیم و میریزیم، پنیر چدار رنده شده ریخته و خوب مخلوط میکنیم از مواد به صورت توپک بر میداریم و داخل پودر سوخاری غلتونده و در روغن داغ سرخ میکنیم❤️😘 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈 اسنک کره بادام زمینی و موز 🧇🧇🧇 حالا ترکیبات این اسنک مقوی و خوشمزه : نان پیتا 🫓 کره بادام زمینی🥜 موز 🍌 چیپس شکلات🍫 گرانولا عسل🍯 نوش جان ⚘ _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت دوم 7. داخلش رو با پنیر گودا و فلفل دُلمه‌ایِ سبز و قرمز رو به اندازه یک ردیف پُر کن. (میتونی هر پنیری بریزی و یا اصلاً پنیر نریزی.) 8. حالا شروع کن به رول کردنِ گوشت، سر و تهِ رول رو به خوبی ببند که مواد ازش خارج نشه. 9. یک ساعت بگذار داخلِ یخچال که استراحت کنه و اصطلاحاً خودش رو بگیره. 10. رول ها رو داخلِ یک تابه نچسب یا صفحه گریل قرار بده تا بپزه (بدون روغن) موقع گریل کردن تو همه جهت بچرخون تا کامل اطراف و بالا پایینش حرارت ببینه. 11. برای درست کردن سُسِ گوجه ‌و ریحون؛ ۲ تا گوجه رو رنده ریز کن و تفت بده تا آبش کمی گرفته بشه، بهش به اندازه‌ای که میخوای نمک و فلفل‌سیاه اضاف کن. به غلظت مطلوب که رسیدی زیر گاز رو خاموش کن و بعد ریحونِ خُرد شده رو بریز داخلِ سُس! _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 پودر ژله ۱ بسته(طعم دلخواه) گلوکوز ۲قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری آب ۱ فنجان _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: مرغ: ۳ تکه پیاز: ۲ عدد نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل، پودر سیر: به میزان لازم چوب دارچین: ۲ تکه کوچک آب: یک پیمانه زعفران: ۱/۸ پیمانه روغن: ۵ ق غ کره:۱۰ گرم طرز تهیه: تمام مواد رو مخلوط کنید مرغ رو داخل بغلتانید و بعدش پیاز رو بریزید و مرغ هارو بچینید روش و بعد کره رو بندازید داخلش و درش رو بدارید با شعله متوسط روبه کم،بپزه اواسط پخت زیر رو کنید و در اخر اگر دوست داشتین دوباره برگردانید تا دوطرفش کمی سرخ بشه. نوش جان
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 پیاز سوسیس فلفل قارچ ها رو هم ریز کنید نداشتید هم نزنید ، بندری تر میشه ادویه هم نمک دوتا قاشق و پودرسیر و فلفل و زردچوبه و آویشن ۱ قاشق غذاخوری
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب شکم‌پُره😋 پارت اول میتونی به سلیقه‌یِ خودت محتویاتِ داخلش رو تغییر بدی! ✅این مقدار گوشت دو تا رول کبابِ اَساسی و قَوی بهت میده که هر کدوم حدودِ ۴۵۰ کالری داره... طرز تهیه🔻 1. ۵۰۰ گرم گوشتِ چِرخ‌کرده‌ (مغزِ رانِ گوساله و سردَستِ گوسفند رو با نسبتِ مساوی) بریز داخلِ ظرف. 2. ۱ پیازِ متوسط رو رنده ریز کن، آبش رو بگیر و به گوشت اضافه کن. 3. ۱ قاشقِ مُربّاخوری از هرکدومِ نمک، فلفل سیاه ، پودرِ سیر، برگِ آویشن رو به همراهِ ۲۵ گرم کره‌ای که ۱۵ دقیقه تویِ دمای محیط بوده، به محتویاتِ ظرف اضافه کن. 4. مواد رو حسابی ورز بده تا وقتی که به خوبی از ظرف جدا بشه و به دست هم نچسبه. 5. سطحِ یک ظرفِ صاف مثل تخته کار رو با روغن (ترجیحاً زیتون) چرب کن که موقع فُرم دهی گوشت نچسبه به کَفِ ظَرف. 6. به اندازه یک مُشت از مواد رو بردار و شروع کن به پهن کردن؛ وقتی که به اندازه ی یک دستِ باز مواد رو پهن کردی اطرافش رو مرتب کن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 پارت اول گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم سیب زمینی متوسط ۱ عدد بزرگ گوجه فرنگی خرد شده ۳ عدد متوسط پیاز نگینی ۱ عدد بزرگ نمک ،فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 پارت دوم گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم سیب زمینی متوسط ۱ عدد بزرگ گوجه فرنگی خرد شده ۳ عدد متوسط پیاز نگینی ۱ عدد بزرگ نمک ،فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 برای هويج پلو: برنج: 2 پيمانه زعفران دم كشيده: 3-4 قاشق غذاخوری هویج شیرین، رنده شده: 300- 350 گرم پیاز ،خلالى شده: 150 گرم دارچین: 1 قاشق چایخوری آب لیمو: 2 قاشق چايخورى نمک: 1 قاشق چایخوری کره آب شده: 2 قاشق غذاخوری برای مرينت مرغ: فيله هاى باريك سینه مرغ: 450 گرم زعفران: 4 قاشق غذاخوری ماست: 3 قاشق غذاخوری ادویه مرغ: 1 قاشق چايخورى نمک و فلفل برای طعم
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 سیب زمینی ۵۰۰ گرم ۳ تا نشاسته ذرت ۵۰ گرم نصف پیمانه نمک فلفل قرمز ۱/۳ ق چ پاپریکا ۱ ق چ و هر ادویه قرمز و خوشمزه ای که دوست داری. قرمزه باشه بهتره پفک خوشرنگ تر میشه. بکینگ پودر نصف ق چ دو ق غ روغن مایع