eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
163.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.1هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ذرت مکزیکی خیابانی😎 🌽 🌽
❖ "صبح" مسافری ست با چمدانی پر از لبخند🌼🍃 کافیست عاشقانه به استقبالش بروی.... "طلوع آفتاب" امروز گرمابخش وجودتان.... سلام صبح دوشنبه ☕️ آبان ماهتون بخیر 🌼🍃 ❖
🍇😋 ▫️انگور یک کیلو ▫️سرکه و آب به مقدار مساوی (یعنی به اندازه ای که سرکه میزنین به همون اندازه هم آب بریزین) ▫️نبات 250 گرم اول آب رو میجوشونیم و میزاریم کاملا خنک بشه بعد انگورهامونو میشورییم و از ساقه جدا نمیکنیم با قیچی ساقه هاشو چند تیکه میکنیم تا موقع استفاده ترشی کارمون راحت بشه انگورهارو درون شیشه میریزیم و نصف ظرفمون آب میریزیم و مابقی هم سرکه ودر آخر هم نبات هارو روش میچینیم و درشو کاملا سفت میبندیم و در جای خنک به مدت 20 الی 30 روز قرار میدیم تا ترشیمون آماده بشه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید