eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️✨شروع روزمان را ⚪️✨با عطر نامهای خدا آغاز میکنیم ❤️✨ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم ِ ⚪️✨ یا اَللهُ یا رَحْمنُ ❤️✨ یا رَحیمُ یا خالِقُ ⚪️✨ یا رازِقُ یا بارِیُ ❤️✨ یا اَوَّلُ یا آخِرُ ⚪️✨ یا ظاهِرُ یا باطِنُ ❤️✨ یا مالِکُ یا قادِرُ ⚪️✨ یا حَکیمُ یا سَمیع ❤️✨ ُیا بَصیرُ یا غَفورُ ❤️✨روزتون پر از عشـق ⚪️✨ پر از انرژی مثبت ❤️✨ و روزتون سرشـار از الطاف خداوند
☕ 🌼 😊 ان شاالله ڪه تنتون سالم لبتون خندون😊 عشقتون پایدار لحظاتتون گلبارون🌼 و زندگیتون پراز آرامـــش باشه🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورش مرغ بادمجان 🍆🍗 مواد لازم 👨🏻‍🍳٥ نفر سينه مرغ >> نيم كيلو بادمجان دلمه اي >> ٣ عدد متوسط گوجه فرنگي >> ٦ عدد آب جوش >> ٢ پيمانه پياز >> ١ عدد رب >> ١ قاشق غ خ آبغوره >> ١ قاشق غ خ ادويه كاري >> ١ قاشق مربا خوري نمك>> ١ قاشق چ خ فلفل سياه >> ١ قاشق مربا خوري زرد چوبه >> ١ قاشق مربا خوري . . >> مدت زمان پخت خورش ١ ساعت >> بادمجان ١ ساعت استراحت كنه كافيه >> بعد از اضافه كردن بادمجان و آبغوره خورش ١٠ دقيقه بايد بپزه.
سیب زمینی 2 عدد متوسط پیاز 1 عدد بزرگ گوشت چرخ کرده 200 گرم نمک فلفل زرد چوبه ب مقدار لازم ابتدا سیب زمینی هارو رنده میکنیم و آبش رو فشار میدیم ک در بیاد و داخل ی استکان آبشو میریزیم ک نشاسته اون ته نشین بشه بعد پیازو رنده کرده و یکم آبشو میگیریم خیلی نیاز نیست بعد گوشت چرخ کرده و اگه دوس داشتید 1 حبه سیر رنده شده بهش اضافه میکنیم و نشاسته سیب زمینی ک بعد چند دقیقه ته نشین شد رو میریزیگ داخلش و نمک فلفل زرد چوبه میزنیم خوب ورز میدیم و اگه دوست داشتین خوشمزه تر بشه میزاریم داخل یخچال یکی دوساعت بمونه بعد داخل هر قالبی ک دوست داشتید میریزید و میزارید سرخ بشه من اینبار روی ی کیسه فریزر کمی مواد گذاشتم و ب کمک اون مثل کباب فرم دادم و سرخ کردم ک هم ظاهر متفاوت و قشنگی داشت و هم خیلی خوشمزه بود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه راحت و خوشمزه😋 350 گرم شیر 2 تخم مرغ 35 گرم آرد برنج 0.5 قاشق چایخوری پودر بیکینگ 1 قاشق غذاخوری کاکائو شکر 1 قاشق غذاخوری روغن همه چیز را مخلوط می کنیم و پنکیک های نازک را می پزیم. برای خامه: 1 تخم مرغ 1 زرده 300 گرم شیر 1 قاشق غذاخوری سیب زمینی یا نشاسته ذرت شکر مواد را مخلوط میکنیم خامه را هم می زنیم و می پزیم تا غلیظ شود. ما رول را مانند یک فیلم جمع می کنیم ، آن را به مدت 5-6 ساعت در یخچال قرار می دهیم. بعد ، رول را برش دهید و لذت ببرید😋 من هم گاناش ، 80 گرم خامه داغ (33-35٪) و 80 گرم شکلات تیره ریختم. انجام شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ مدل دوم(استیک)😋 مواد لازم🔻 استیک :به میزان دلخواه (اگه دوست ندارید جایگزین کنید با گوشت چرخکرده) فلفل دلمه پیاز سیر کمی آب و ارد نان پیتا (یا نان لواش) پنیر ورقه ای
️ آرد گندم...... 1 و 1/2 پیمانه ️شیر یا آب ..….1پیمانه  ️تخم مرغ .....1 عدد ️ بکینگ پودر ..….1قاشق چایخوری روغن…..3 قاشق شکر .....3قاشق آرد و بکینگ پودر رو توی یه ظرف باهم مخلوط میکنیم. بعد تخم مرغ و شکر و وانیل با همزن بزنید.بعد روغن رو اضافه میکنیم. با هم زن دستی اینقدی هم بزنین تا مواد یکدست بشه. شیر بهش اضافه کنید.تابه ی نچسب رو (من از تابه ی سایز کوچیک استفاده کردم که پنکیک هام سایزهاشون یکدست بشه)روی حرارت قرار بدین.تابه رو چرب کنید بعد با ملاقه مواد رو داخل تابه بریزین یکطرفش که پخت برگردونین تا طرف دیگش هم بپره. این پن کیک رو می تونین با عسل و خامه صبحانه و انواع میوه ها میل کنید.
مواد لازم ۳ پیمانه برنج ۲پیمانه عدس پخته گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم کشمش پلویی دوپیمانه خرما پیاز دو عدد متوسط زعفران دم کرده ۲ق غ دارچین نصف ق م کره ۲ق غ طرز تهیه: ابتدا عدس رو با کمی آب و کمی روغن میپزیم برنج رو که یک ساعت قبل خیس خورده رو میجوشونیم در حدی که یکم برنجمون زنده باشه بعد آبکش میکنیم و همراه عدس که پخته شده و آبکش کردیم مخلوط میزاریم تا دم بکشه وروش کمی دارچین وزعفران دم کرده میریزیم در این فاصله ۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده ویک عدد پیاز درشت رنده شده ونمک وادویه ویک قاشق ارد سوخاری ورز میدیم تا چسبنده بشه ونیم ساعت تو یخچال استراحت میدیم وبعد بصورت گلوله های کوچیک در اورده وتو روغن سرخ میکنیم کشمش و خرما رو هم جدا با کره و کمی دارچین سرخ میکنیم ویک عدد پیاز رو هم خلالی سرخ میکنیم وهمه مواد رو موقع سرو لابه لای برنج میکشیم ومیتونید همه مواد رو با برنج هم دم بذارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ مدل اول(مرغ)😋 مواد لازم🔻 پونه کوهی :۲ق.چ سیر :۳حبه نمک و فلفل :به میزان لازم سینه مرغ پنیر موزارلا پنیر پارمسان جعفری خامه:۱/۲فنجان(اختیاری) نون تست کمی آب و آرد برای روی ساندویچ ها🔻 پارمسان جعفری پودر سیر نمک فلفل ⚠️دوستای گلم برای موادی که میزان مخصوصی ننوشتم دلخواه بزنید چون بستگی به تعداد ساندویچ های شما داره. 👇ادامه👇
کیک با آرد 🍰🍎 این کیک فوق العاده خوشمزه است ، عطرو بوش هم که محشره👌😋 🍏 مواد لازم؛🍎 تخم مرغ_۴عدد شکر_ یک و یک سوم لیوان آرد سبوس دار_ دو و نیم لیوان روغن مایع _نصف لیوان شیر _ یک لیوان سرخالی بکینگ پودر_ یک قاشق غذاخوری وانیل_نوک قاشق چایخوری سیب_ ۳ عدد متوسط دارچین_ به یک قاشق غذاخوری گردو خرد شده_ به مقدار لازم اول سیب ها رو بصورت نگینی درشت خرد میکنیم🍎تخم مرغها را همراه مقداری شکر هم‌زده،کمی که رنگش تغییر کرد باقی شکر رو همراه وانیل اضافه میکنیم و تا کشدار شدن مواد به همزدن ادامه میدیم بعد روغن و شیر را اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم‌میزنیم،آردو پکینگ‌ پودر و دارچین را الک کرده به مواد تخم‌مرغی اضافه میکنیم و بصورت دورانی هم میزنیم+ سیب و گردو رو هم اضافه کرده با مواد فولد میکنیم🍏 فر را بیست دقیقه قبل با درجه ۱۸۰ روشن کرده میریم برای مرحله‌ی نهایی😊🍎ته قالب کاغذ روغنی میزاریم و دیواره‌هاشو چرب میکنیم بعد مواد رو داخل قالب ریخته و تو فر به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه که بسته به درجه حرارت فرها متغییر هست گذاشته و اجازه میدیم کیکمون پخته بشه بعد از اتمام وقت با نوک چاقو یا خلال چوبی کیک را امتحان کنید اگر مواد به خلال‌چوبی نچسبید کیک ما آمادست😋 👈من برای تزیین روی کیک قبل از پخت، گردو با شکلات چیپسی استفاده کردم که تو فیلم‌ هم‌ مشخصه شما میتونید از برشهای نازک سیب برای تزیین کیک استفاده کنید بعداز پخت کامل بزارین خنک بشه بعد از قالب در بیارین و نوش جان کنید😍🍎چای لب سوز و لب دوز کنارش هم از واجباته این کیکه😉☕ 👈 میزان دارچین وتعداد سیب سلیقه ای هست، من پر ملات دوست دارم، شما میتونین تعداد سیب رو کمتر کنید 👈سایز قالب من برای این مقدار ۲۵ سانت بود na_de_re
پلو شوشتری از غذاهای محلی استان خوزستان هست که با مرغ یا گوشت چرخ شده یا تکه ایی  و یا حتی تن ماهی سرو میشه. وخیلیم خوشمزست👌 مقدار لوبیا معمولا نصف مقدار برنج هست که میتونید کمتر هم بریزید. موقع دم گذاشتن برنج من یک بوته کوچیک سیر رو از وسط نصف کرده و وسط برنج گذاشتم (عطر برنج رو عالی میکنه) khoshmaze_tarinn پلو شوشتری برنج:دو لیوان لوبیا چشم بلبلی: 3/4 لیوان شوید:2دسته شوید خشک: به مقدار کم(در صورت دلخواه) زعفرون: به مقدار لازم فیله یا سینه مرغ لوبیا رو از شب قبل خیس گذاشته و میپزیم. من برای این غذا از فیله مرغ زعفرونی استفاده کردم که از شب قبل  فیله ها رو دو قسمت نواری تقسیم کرده و با زعفرون، پیاز،پودر سیر،فلفل و آبلیمو مرینت کردم.برنج رو هم آبکش کرده و یک دقیقه قبل از آبکش کردن لوبیای پخته رو داخلش ریخته و آروم هم زده و بعد آبکش میکنیم. ته دیگ مورد نظر رو گذاشته و بعد مقداری از برنج رو کف قابلمه ریخته ،بعد مقداری شوید تازه که خرد کردیم به همراه کمی شوید خشک  روی برنج ریخته و به همین ترتیب ادامه داده و در آخر  یک بوته سیر  کوچک از وسط نصف کردهو روی برنج گذاشتم(اختیاریه) و کمی هم زعفرون آبشده روی برنج ریخته و 40دقیقه دم میزاریم.(اگر از گوشت یا مرغ تکه ایی استفاده کردید میتونید بعد پخت لابه لای برنج بزارید و بعد برنج رو دم کنید)فیله ها رو به شکل حلزونی سیخ زده و داخل تابه ترکیب روغن و کره ریخته و با حرارت ملایم سرخ میکنیم.
شام خوشمزه و آسون ۳ عدد سیب زمینی پخته و رنده شده ۲ عدد سوسیس رنده شده چند شاخه پیازچه خرد شده ۱/۲ فلفل دلمه ای ریز خرد شده ۵ ق غ پنیر پیتزار نمک فلفل به اندازه نیاز طرز تهیه : همه مواد را با هم مخلوط می کنیم بعد نون لواش را پهن می کنیم و مواد را به همه جای نون پخش می کنیم رول می کنیم و به اندازه های دلخواه برش میزنیم داخل یک ظرف ۲ عدد تخم مرغ نمک و فلفل سیاه و ۴ ق غ ماست را اضافه و این مواد را خوب هم بزنید بعد بهش ۳ ق غ آرد سفید و ۳ ق غ پنیر پیتزا اضافه کنید و خوب هم بزنید بعد هر کدام از نونهای برش خرده را داخل این مواد بغلطونید و در روغن داغ سرخ کنید هر دو طرفش برشته و طلای بشه نکته : به مواد سیب زمینی ۲۵ گرم کره همدمای محیط بریزید من فراموش کردم بریزم به نظرم با کره بهتر میشه نکته : این غذا لذیذ و خیلی آسون هستش حتما امتحان کنید safiyeeeeeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی پلو کرمانشاهی😇💙 مواد لازم 👇🏽👇🏽 برنج یک ونیم پیمانه(۱۵۰گرم)🦋 مرغ ۲۰۰گرم 🦋 سیب زمینی متوسط ۲عدد 🦋 پیاز متوسط ۱عدد 🦋 کشمش پلویی ۴۰ گرم 🦋 شوید خشک ۳قاشق غذاخوری پر 🦋 زعفران، فلفل سیاه، زردچوبه، نمک🦋 🦋آشوین🦋 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 مرحله 1⃣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سینه مرغ دوتا 🥐 فلفل قرمز🌶 فلفل سبز🎋 فلفل دلمه🫑 ماست یک قاشق غذاخوری🍶 یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی🥫 شیر یک فنجان🥛 روغن یک قاشق 🥃 نمک🧂 فلفل سیاه🧉 پونه کوهی☘️ درست کردنش 🌝 سینه مرغ به قطعات کوچیک تبدیل کنید و بریزید توی یه کاسه بزرگ بعد همه مواد رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید و بعد فلفلارو هم برش بزنید و بهش اضافه کنید،حالا بذارید دوساعت بمونه تو یخچال و بعد به سیخ بکشید، فلفلارو هم لابه لای گوشتا سیخ بکشید و بذارید رو کاغذ تا مواد اضافیش بره و حالا سیخارو تو پلاستیک(پلاستیک مخصوص) کنید و سرشو محکم ببندید یه کاغذ نسوز بذارید تو فر و پلاستیکو بذارید روش و با درجه ۲۰۰درجه بذارید بپزه. 💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زنجبيل تازه ٥٠٠ گرم سركه ٢.٥ پيمانه شكر ١/٢ پيمانه نمك ١.٥ قاشق غذا خورى زنجبيل ها را بعد از پوست گرفتن به سايز دلخواه با چاقو و يا پوست كن برش ميديم (بهتره كه نازك نازك بريده شود)نمك را به زنجبيل ها اضافه ميكنيم و روش را با دستمال آشپزخان ميپوشانيم و ميزاريم كنار به مدت ١ ساعت تو اين مدت سركه و شكر را مخلوط ميكنيم و ميزاريم روى گاز تا جوش بياد.(من از سركه سيب استفاده كردم) سپس زنجبيل ها را روى دستمال آشپزخانه ميريزيم تا آب نمك اضافه كشيده شود. و زنجبيل ها را به سركه اضافه ميكنيم. بعد از اينكه چند تا جوش خورد و رنگشون كمى تغيير كرد زير گاز را خاموش ميكنيم و ميزاريم خنك بشه سپس ترشی را توی شیشه میریزیم و‌ توی یخچال قرار میدیم. واسه بهتر شدن رنگش چند برش چغندر بهش اضافه كردم (كه كاملا سليقه ايى هست و توى مزه اثرى نداره). ميزان شكر را ميتونيد به دلخواه يكم كم تر هم كنيد. (من از اين ميزان كمتر هم شكر گذاشتم و خوب شده) اصل اين ترشى با سركه برنج درست ميشه. ژاپنى ها اين ترشى را كنار سوشى سرو ميكنن.
مواد لازم گوشت گوسفندی 250 گرم به 3عدد متوسط هویج 2عدد متوسط پیاز 1عدد بزرگ نمک فلفل سیاه زردچوبه به مقدار لازم گوجه فرنگی 2عدد رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری طرز تهیه ابتدا پیاز را خلالی کرده وکمی تفت دهید تا سبک شود سپس هویج هارا خرد کرده واضافه کنید وکمی تفت دهید ادویه ها به همراه رب گوجه را نیز اضافه کرده و گوشت را نیز اضافه کنید مقداری اب اضافه کرده واجازه دهید تا گوشت و هویج پخته شود به را خرد کرده و هسته های میانی آن را گرفته ود تابه به مقدار کمی روغن تفت داده ودر خوراک اضافه کنید گوجه فرنگی را نیز حلقه کرده همراه با به اضافه کنید توجه داشته باشید که چون تاس کباب با گوشت قرمز آماده میشود نباید نمک را در ابتدای تهیه غذا اضافه کنید چون باعث سفت شدن گوشت میشود برای چاشنی این خوراک مقوی و خوشمزه از مقداری آب غوره استفاده کنید.
😍مرغ پنیری ، لذیذ و فوری 😍 این دستوری که امروز به شما آموزش میدم خیلی راحت و خیلی هم فوری هست و شما می تونید به همراه سبزیجات و یا سیب زمینی سرخ شده یا تنوری نوش جان کنید . همچنین می تونید میزان پنیرش رو کم کنید و در فر بپزید تا تبدیل به یک غذای رژیمی هم بشه 😉 مواد لازم سینه ی مرغ ۳ الی ۴ عدد اسفناج دو پیمانه پنیر یک پیمانه ( مخلوط پنیرخامه ای ، و موتزارلا ) کره ۲ ق غ نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم در ابتدا اسفناجهای خرد شده و پنیر را با هم مخلوط کرده و به آن کمی نمک و فلفل بزنید سینه ی مرغ ها را از وسط برش داده اما دقت کنید که قسمت انتهای آن برش داده نشود ( مثل باز کردن نان ساندویچی ) و در صورت تمایل کمی آن را بکوبید تا یک دست شود . مواد را داخل آن قرار داده و کمی به آن نمک وفلفل و پودر سیر بزنید (البته می توانید به مخلوط اسفنجاج و پنیرتان نیز سیر رنده شده اضافه کنید) . قسمت باز مرغ ها را سیخ چوبی یا خلال دندان ببندید. سپس کمی بر روی مرغ ها کره زده و گریل یا سرخ کنید. می توانید برای طعم بهتر به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه نیز در فر قرار دهید و نوش جان کنید 😋
مواد لازم: مرغ الو قرمز:۲کیلو پیاز زعفرون شکر نمک و فلفل و زردچوبه اب لیموی تازه طرز تهیه: آلو ها رو بدون آب بزارین بپزه. بعد نیم ساعت کلی آب میندازه. حالا حرارات و بالا ببرین تا کمی از آب آلو ها کم بشه. اجازه بدین کمی از حرارت بیفته. حالا داخل ابکش و توری صاف کنیبن. گوشت آلو ها از صافی رد بشه و هسته و پوستش بمونه. حالا پیاز و خرد کنیبن. با زردچوبه و فلفل تفت بدین. مرغ ها رو اضافه کنیبن. تفت بدین. با کمی آب بزارین بپزه. در اواخر پخت،پوره ی آلو قرمز و اضافه کنیبن. کمی شکر و آبلیمو بزنیبن. ترشی و شیرینی خورش و تنظیم کنیبن. در آخر یه قاشق زعفرون غلیظ اضافه کنیین. نووووش جان❤️کته با تهدیگ فراموش نشه
️ آرد گندم...... 1 و 1/2 پیمانه ️شیر یا آب ..….1پیمانه  ️تخم مرغ .....1 عدد ️ بکینگ پودر ..….1قاشق چایخوری روغن…..3 قاشق شکر .....3قاشق آرد و بکینگ پودر رو توی یه ظرف باهم مخلوط میکنیم. بعد تخم مرغ و شکر و وانیل با همزن بزنید.بعد روغن رو اضافه میکنیم. با هم زن دستی اینقدی هم بزنین تا مواد یکدست بشه. شیر بهش اضافه کنید.تابه ی نچسب رو (من از تابه ی سایز کوچیک استفاده کردم که پنکیک هام سایزهاشون یکدست بشه)روی حرارت قرار بدین.تابه رو چرب کنید بعد با ملاقه مواد رو داخل تابه بریزین یکطرفش که پخت برگردونین تا طرف دیگش هم بپره. این پن کیک رو می تونین با عسل و خامه صبحانه و انواع میوه ها میل کنید.
زمینی_سوسیس سیب زمینی استامبولی.....۲پیمانه سوسیس پیازچه.....۱/۴ پیمانه خیار شور.....۱/۴ پیمانه جعفری سس مایونز.....۳قاشق سس خردل.....۱قاشق ابلیمو....۲قاشق نمک و فلفل سیب زمینی را بپزید .بزارید سرد بشه بعد برش بزنید.سوسیس هم برش بزنید.داخل تابه کمی تفت دهید.پیازچه و خیارشور هم خرد کنید.همه مواد مخلوط کنید.مواد سس هم با هم جداگانه مخلوط کنید.بعد به سالاد اضافه کنید. حتما بمدت ۱ تا ۲ ساعت داخل یخچال بزارید Atiyeh.Azad.16
 آرد......2پیمانه شکر....1پیمانه شیر.....1پیمانه روغن.....3/4 پیمانه ارده......1/2 پیمانه بکین پودر.....1قاشق غذاخوری  وانیل....نوک چاقو  تخم مرغ.....3عدد کنجد.....به مقدار لازم  گردو یا فندوق......در صورت دلخواه طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن می زنیم.تا کرم رنگ بشه.بعد شیر و روغن و ارده را اضافه می کنیم.بهتر است که هر کدام از مواد حدود یک دقیقه با همزن زده بشه.بعد بکین پودر را به آرد اضافه کرده.به مواد اضافه کنید.با همزن کمی بزنید تا یکدست بشه.می تونید بهش گردو یا فندوق خرد شده را اضافه می کنیم.می تونید از پسته یا بادوم هم استفاده کنید. قالب را با روغن جدا کنده خوب چرب کنید با دست دلبازی بهش کنجد بزنید.تو طعم کیک خیلی تاثیر داره. اون کنجدا وقتی تو فر میشه و تست میشه، خیلی خوش طعم میشه😉 مواد کیک رو داخل قالب بریزد، داخل فر از قبل گرم شده با درجه 180 حدودا 35 تا 45 دقیقه. کلیپشم در پیچ زیر دنبال کنید Atiyeh.azad.16
اگه امروز بتونی یک تفاوت کوچک در زندگیت ایجاد کنی،👩🏻‍🦰 امروز تبدیل به یکی از متفاوت‌ترین روزهای عمرت میشه... یک ذره مهربون‌تر باشی یک ذره آروم‌ تر باشی یک ذره خوشحال تر باشی! یا یک ذره بیشتر قدر خودت رو بدونی... ویا یه ذره بیشتر برای رسیدن به هدفات تلاش کنی!! ٠صبحت بخیر دوست شگفت انگیز من!°°😍