eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.9هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
4.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از معجزات غذاهای گیلان که بدون گوشت و مرغ طعم بهشت میده خب اول بگم که اسفناج قلیه با اسفناج تره فرق داره، تو این خورش سبزی فقط اسفناج هستش اسفناج خورد شده نیم کیلو پیاز یک عدد درشت سیر یک بوته گردو دویست گرم عدس یک لیوان لوبیا چیتی یک لیوان رب انار ترش یک قاشق انار دون شده در صورت تمایل آب قلم یک لیوان لوبیا چیتی رو از شب قبل خیس میدیم و چند بار آبش رو عوض میکنیم و میپزیم. بعد عدس رو به همراه اسفناج خورد شده و لوبیا میزاریم تا بپزه. در این بین پیاز رو نگینی خورد میکنیم و تفت میدیم سیر رنده شده و گردو چرخ شده نمک فلفل و زردچوبه رو هم به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدیم. انار و رب انار هم اضافه کرده و یه تفت دیگه میدیم بعد به همراه آبگوشت به خورش اضافه میکنیم. حرارت رو کم میکنیم و اجازه میدیم خوش جا بیوفته و بپزه بعد با ماهی شور و سایر مخلفات سرو میکنیم.
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻‍🍳🧑🏻‍🍳 کلم:۱ عدد نمک برای پخت کلم:۲ قاشق چایخوری برگ مو :به تعداد لازم عدس:۳ لیوان برنج:۱/۵ لیوان پیاز :۵ عدد سیر:۲ عدد شوید و مرزه:از هر کدوم ۲۰ گرم(اگه خواستین بیشتر هم میتونید بزنید) آب مرغ برای دلمه کلم:نصف لیوان آب مرغ برای دلمه برگ:۱ لیوان ادویه ها:نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پودر سیر:به مقدار لازم زعفرون:هر چی بیشتر باشه خوشمزه تر میشه😁 مواد لازم برای سس دلمه برگ: رب:۲/۵ قاشق غذاخوری سرکه:نصف استکان نمک:نوک قاشق چای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍛 😋 اول پياز رو نگيني خورد ميكنم و بعد گوشت گوسفندي رو به همراه ادویه (فلفل سیاه، پودر زيره، پودر گشنيز، پودر سير و گرانول سير، هل، دارچین، برگ بو، زرد چوبه و استاك گوشت) مخلوط ميكنم ميذارم خوب بپزه. بعد از پخت گوشت برنج رو با آب گوشت ميپزم ( با اين روش ديگه نيازي نيس نمك اضافه كنين فقط يكم روغن زيتون ميريزم تو برنج) و در انتها روغن میریزم داخل قابلمه و دوتا کف گیر برنج ، بعد گوشت وبقیه نخود پخته وکشمش و گردو وزعفران وگلاب دم کرده و يكم شويد روش میریزم. مابقی برنج هم میريزم و يه قوزه سير هم ميذارم داخل برنج و اجازه ميدم دم بکشه
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم فیلم سرخ کردن ماهی قزل که تو فیلم همه چیز مشخصه با نمک وفلفل وزرد چوبه وزعفرون کاملا اغشته کردم دوساعت کاور کشیده در یخچال گذاشتم وسرخ کردم نکته اصلی سذخ کردنش داغ شدن روغن هست واینکه کامل یک طرف سرخ بشه وبعد بعد برگردونید من این بار ماهی را باز کردم البته که بسته باشه برگردوندنش راحتره بچه ها من ابلیمو را ترجیح میدم موقع سرو غذا استفاده بشه وقبلش ابلیمو نزدم وبرای ماهی قزل ارد هم استفاده نمیکنم امیدوام براتون مفید باشه‌. نوش جان ❤️ 🐠🐡🐠🐡🐠🐡🐠
3.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش گوشت لوبياچشم بلبلى 1ليوان بلغورگندم1ليوان يك ماهيچه گوسفندى با استخوان زردچوبه كمى نمك به ميزان دلخواه آب 8ليوان بلغورگندم روبشوريدو بگذاريدنيم ساعت خيس بخوره.همه موادروباهم بپزيد تاجابیوفته ‌
311.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☕ حال دلتون خوب خوب😍 رزق وروزیتون زیاد👌 تن وجانتون سلامت و☺️💪 زندگیتون غرق درخوشبختی باشه🌺🍃
🌟🌟🌟🌟🌟🌟 این نوع صبحانه مقدار زیادی پروتئین در اختیار شما قرار می دهد. سه عدد تخم مرغ تازه بردارید، زرده ها را از سفیده های آن ها جدا کنید، سفیده ها را هم بزنید و با مقداری گوشت کم چربی، مثل گوشت بوقلمون یا مرغ مخلوط کنید. اگر گوشت نمی خورید، به جای آن از لوبیا، پنیر کم چرب، یا سبزی تازه و یک قاشق سس سالسا استفاده کنید. ترجیحاً از یک نان گندم سالم و کم کالری استفاده کنید.
آیا می‌دانید مصرف فرنی چه خواصی برای بدن دارد !؟🤔 فرنی خون‌ساز، مقوی اعصاب، گرمی بخش است و مناسب فصل پاییز و زمستان می‌باشد. در تقویت عمومی بدن تخصص داشته و مصرف یک پیاله کوچک از آن در وعده صبحانه برای تناسب اندام نیز مناسب می ‌باشد
🍎طرز تهیه لواشک سیب بدون فر 🔻مواد لازم: ▫️سیب ۲.۵ کیلوگرم ▫️آب ۱ لیوان ▫️نمک به مقدار لازم ▫️شکر به مقدار لازم 🍎مراحل تهیه : ابتدا سیب ها را بشویید و سپس هسته آن را جدا کنید و خرد کنید شما بسته به ترشی و شیرینی سیب های خود می توانید نمک و شکر بزنید اگر سیب ها شیرین بودن می توانید شکر را حذف کنید در این مرحله اگر تمایل دارید می توانید میوه دیگری را به همراه سیب داخل قابلمه بریزید.در ادامه آب را روی سیب ها ریخته و حرارت را روشن کنید و برای ۱ الی نیم ساعت بستگی به مقدار سیب های صبر کنید تا سیب ها کاملا پخته و نرم شوند در انتها نمک و یا شکر را اضافه کنید و با کمک گوشتکوبی برقی یا پشت قاشق خوب سیب ها را له کنید.سپس سیب های له شده را داخل صافی ریخته سپس خوب فشار دهید تا آب سیب خارج شود و تفاله هاش در صافی باقی بماند.داخل یک سینی فلزی نایلون انداخته و خیلی کم با قلمو چرب کنید سپس لواشک را به طور یکنواخت داخل سینی ریخته و خوب صاف کنید سپس جلو آفتاب قرار دهید تا زمانی که خشک شود به همین راحتی لواشک سیب ما حاضر است.
🌟🌟🌟🌟🌟🌟 ▫️قارچ ورقه‌ شده و زیتون بدون هسته:از هر کدام دو پیمانه ▫️موسیر: 1 پیمانه ▫️سیر: 1 پیمانه ▫️نمک : به میزان لازم ▫️فلفل سبز : چهار عدد ▫️پودر کاری :یک قاشق غذاخوری ▫️پودر انبه : چهار قاشق غذاخوری ▫️روغن زیتون : پنج قاشق غذاخوری ▫️سرکه :به میزان لازم ▫️فلفل سیاه و زردچوبه : از هر کدام یک قاشق چایخوری طرز تهیه .خوردن ترشی با تمامی غذاها یه حال دیگه‌ای دارد چون ترشی اشتها را تحریک می‌کند و سبب پرخوری می‌شود پس مراقب غذا خوردن خود باشید. برای تهیه این ترشی خوشمزه تمام مواد را با هم مخلوط کرده و سرکه را تا جایی اضافه می‌کنیم که روی مواد را بپوشاند بعد از یک هفته ترشی ما آماده می‌باشد.نکته .این ترشی را در جای خنک مانند یخچال نگهداری کنید.